Γυμναστική με κιρσούς των κάτω άκρων

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι μια κοινή ασθένεια, ιδίως μεταξύ των ηλικιωμένων γυναικών. Η θεραπεία των κιρσών πρέπει να είναι περιεκτική. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της άσκησης με κιρσώδεις φλέβες που πρέπει να εκτελούνται σύμφωνα με όλους τους κανόνες. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά. Αλλά πρώτα πρέπει να μου πεις λίγα πράγματα για τη νόσο.

Πώς να προσδιορίσει τις κιρσώδεις φλέβες

κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων

Τα συμπτώματα των κιρσών αρκετά φωτεινά, και είναι εύκολο να εντοπιστεί. Τα κύρια συμπτώματα είναι τα εξής:

 • πόνος στα κάτω άκρα;
 • oecause το τέλος της ημέρας τα πόδια;
 • σφραγίστε τις φλέβες και το εξόγκωμα στο δέρμα των ποδιών;
 • εύρεση το δέρμα των ποδιών μπλε;
 • σταθερό αίσθημα βάρους.

Αν μόνο ένα από αυτά τα συμπτώματα είναι αιτία για να ηχήσει ο συναγερμός. Κιρσώδεις φλέβες προκαλεί δυσφορία όχι μόνο στα πόδια — μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες κιρσώδεις φλέβες, κυκλοφορική διαταραχή, θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα. Αν δεν τη θεραπεία της νόσου, πρησμένο αιμοφόρα αγγεία μπορεί να σκάσει και να προκαλέσει αιμορραγία. Υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις θανάτων που οφείλονται σε αιμορραγία ειδικά σε προχωρημένες περιπτώσεις κιρσωδών φλεβών.

Συνήθως, η θεραπεία θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και να περιλαμβάνει τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Η χρήση των ναρκωτικών;
 • Αλοιφές και κρέμες για τοπική χρήση.
 • Βιταμίνες;
 • Ειδικές ασκήσεις από τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια.

Ο κύριος στόχος της θεραπείας είναι η ίαση των αιμοφόρων αγγείων. Υγιή τα αιμοφόρα αγγεία και να βοηθήσει να αποτρέψει μια σειρά από προβλήματα που σχετίζονται με κιρσούς και άλλες ασθένειες.

Η αποτελεσματικότητα της γυμναστικής με κιρσούς

Άσκηση με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων βοηθήσει να διασφαλίσετε τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Εξασφαλίζουν ότι τα πόδια παύει να συσσωρεύεται και λιμνάζει υγρό. Αυτό μειώνει την πίεση στις φλέβες και ομαλοποιεί την κατάστασή τους.

Επίσης, υπάρχει μια αποκατάσταση της αρτηριακή παροχή αίματος, η διέγερση των αιμοφόρων αγγείων τόνος στα κάτω άκρα. Φλέβες βρει την χαμένη του ελαστικότητα και αναζωογονεί. Γυμναστική με κιρσώδεις φλέβες βοηθά να αποβάλει τη φλεβική φλέβες και τα αστέρια ιστούς. Βελτιωμένη την περιφερική κυκλοφορία του αίματος βοηθά να βελτιώσουν την κατάσταση, καθώς τα κάτω άκρα και το σώμα ως σύνολο.

Έτσι, η εκτέλεση των ασκήσεων για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, ακολουθήστε τις παρακάτω συστάσεις:

 • Μην απλά δώστε στα πόδια σας ένα βαρύ φορτίο. Μπορείτε μόνο να επιδεινώσει την κατάσταση, αν resort για να το τρέξιμο και το περπάτημα για μια μεγάλη απόσταση. Για μέγιστο αποτέλεσμα, να κάνεις περισσότερες επαναλήψεις, όχι αυξάνοντας το ρυθμό της απόδοσής τους.
 • Σημαντικό σωστά επιλεγμένο σετ των ασκήσεων. Ως επί το πλείστον γυμναστική από κιρσών στα πόδια είναι σε διάφορες περιστροφής και κάμψη ασκήσεις για τις αρθρώσεις. Καλές είναι οι ασκήσεις του τύπου "Ποδήλατο" και το "ψαλίδι".

Bubnovsky άσκηση με κιρσούς

Το πρώτο είναι να μιλήσουμε για το πώς συστήνει τη θεραπεία των κιρσών γιατρό. Δημιούργησε μια μοναδική τεχνική για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων των αρθρώσεων, των φλεβών και της σπονδυλικής στήλης που ονομάζεται κινησιοθεραπεία. Επιτρέπει σε σας για να απαλλαγούμε από πολλές παθολογικές καταστάσεις με τις οποίες η συμβατική θεραπεία μπορεί να χειριστεί άσχημα.

Μαθήματα Bubnovsky μέθοδος γίνονται με ειδικά αναπτυγμένο εξοπλισμό. Την εκτέλεση των ασκήσεων, μη φοβάσαι υπερφορτώσεις, αφού ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε το φορτίο που θα είναι η βέλτιστη.

Το συγκρότημα των ασκήσεων είναι να επιλεχτούν χωριστά σε κάθε περίπτωση. Το επίπεδο δυσκολίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία του ασθενούς. Ηλικιωμένοι συνιστάται η πιο απλή άσκηση από τους νέους. Ακόμα αποτελεσματική τεχνική σε κάθε περίπτωση.

Αν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ειδικές αθλητικές αίθουσες, γυμναστική με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων για τη συμβουλή του γιατρού μπορεί να γίνει στο σπίτι, χωρίς τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

Η άσκηση θα είναι ως εξής:

τα συμπτώματα των κιρσών
 • Καθίστε σε μια καρέκλα, χωρίς να ακουμπάει την πλάτη, τα πόδια σου ενωμένα τα γόνατα. Σηκώστε το πόδι στο εμπρόσθιο μέρος και, στη συνέχεια, να φέρει το στήριγμα στο πίσω μέρος. Κάνετε 20 επαναλήψεις.
 • Άπαχο σχετικά με τα δύο χέρια. Σε αυτή τη θέση, σηκώστε το μπροστινό μέρος του ποδιού και σιγά-σιγά κάτω στο τακούνι. Επίσης να κάνετε 20 επαναλήψεις, μην βιάζεσαι.
 • Το uprites τα χέρια στον τοίχο. Αύξηση στις μύτες των ποδιών, στην εκπνοή, κατεβαίνουν και την ίδια στιγμή κάτω από το βραχίονα. Επαναλάβετε 20 φορές.
 • Κάθεται σε μια καρέκλα, εναλλάξ, σηκώστε το πόδι, εντελώς ισιώνει τα γόνατά τους. Κατά την ανύψωση θα πρέπει να στραφούν σε ένα κύκλο με το πόδι, επιτρέποντας στο κοινό να ζεσταθεί.
 • Μετά την ολοκλήρωση όλων των ασκήσεων, βρίσκονται στην πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας να ακουμπά στην πλάτη ή τον τοίχο του κρεβατιού. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσουν τα πόδια σας και να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή τους.

Οι ασκήσεις είναι αρκετά αποτελεσματική, αλλά για να επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα, αν το συνδυάσετε με την παραδοσιακή επεξεργασία μέτρων, καθώς και σύντομους περιπάτους, Ποδηλασία, καλή ξεκούραση και σωστή διατροφή.

Γυμναστική με κιρσούς στα πόδια: άλλα συστήματα

Αρχίσει να εκτελεί ασκήσεις για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων δεν μπορεί καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κάνουν τα πόδια την άλλη δεν είναι απότομες κινήσεις:

 • Τραβήξτε τις κάλτσες, και στη συνέχεια άπαχο τους προς τα πίσω.
 • Σταμάτα να στρίβει αριστερά και δεξιά.
 • Ακολουθήστε τις κυκλικές κινήσεις από τα πόδια, στη συνέχεια, τραβήξτε την κάλτσα, αλλά να το στείλετε στον εαυτό σας.

Κάθε άσκηση επαναλάβετε αρκετές φορές. Αν έχετε μόλις αρχίσει γυμναστική, ο βέλτιστος αριθμός των επαναλήψεων 4-5 φορές. Αργότερα μπορεί να αυξηθεί έως δέκα. Χάρη σε μια τόσο απλή χρέωση για τα σκάφη που θα είναι σε θέση να σταθεί χωρίς ταλαιπωρία. Αν αυτό το στάδιο έχει περάσει με επιτυχία, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στο γυμναστήριο.

Φυσιοθεραπεία, συνιστάται να εκτελέσει από την κορυφή προς τα κάτω. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, αλλά σταδιακά:

 • Πρώτα λιώνουμε το αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, κάνοντας γέρνει και το κεφάλι γυρίζει. Δεν χρειάζεται να ξανά-με ζήλο και να ενισχύσει το φορτίο. Οι ασκήσεις θα πρέπει να είναι άνετα, χωρίς πόνο και δυσφορία.
 • Στη συνέχεια, προχωρήστε με τις ασκήσεις της ωμικής ζώνης. Κάνω Μάχι και περιστρέφοντας τα μπράτσα, την κάμψη και τη συστροφή του σώματος.
 • Να μελετήσει τις πλάτες κλίση προς τα εμπρός. Πρώτα, θα πρέπει να είναι ανενεργό και ρηχή, τα περισσότερα δωρεάν θα είναι σε θέση να κάμψει ήδη κάτω.
 • Για την σπονδυλική στήλη χρήσιμα για διάφορες ασκήσεις που αφορούν την εκτροπή στο πίσω μέρος. Κάμπτοντας την πλάτη του σαν γάτα, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

Μετά από τις Γενικές ασκήσεις ξεκινά ασκήσεις για τα πόδια με κιρσούς των κάτω άκρων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τις ακόλουθες ασκήσεις:

ασκήσεις Bubnovsky
 • Καταλήψεις. Καταλήψεις ανήκουν στην υπό όρους επιτρέπεται η άσκηση με τις κιρσώδεις φλέβες. Πρέπει να ανοίξουν τα πόδια του στον ώμο πλάτος πέρα και σιγά-σιγά κατάληψη μέχρι τη λεκάνη σας είναι παράλληλα με το πάτωμα. Εκτελέστε την άσκηση αρκετές φορές. Αν αυτό είναι δύσκολο, να σταματήσει την προσπάθεια και να πάει πίσω σε καταλήψεις αργότερα.
 • Mahi. Εκτελέστε το φυσιολογικό πόδι ταλαντεύεται προς τα εμπρός, προς τα πλάγια και προς τα πίσω. Το κάνει απαλά. Αρκετά πέντε εγκεφαλικά επεισόδια σε κάθε κατεύθυνση.
 • Περιστροφική κίνηση των ποδιών και το βάρος. Πρέπει να επιμείνουμε για την υποστήριξη, ακουμπά στο ένα πόδι, το δεύτερο εκτρέπονται στο πλάι. Ακολουθούν την περιστροφική κίνηση του ποδιού μέσα προς τα έξω. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο για το δεύτερο σκέλος — πέντε φορές το καθένα.
 • Ρολά από τα δάχτυλα στη φτέρνα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη άσκηση με τις κιρσώδεις φλέβες.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις ενώ είσαι ξαπλωμένη στο πάτωμα. Για αυτούς, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε μια ειδική μπάλα. Ξάπλωσε στο πάτωμα, ρίχνει την μπάλα με το πόδι και να το περιστρέψετε μπροστά του. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον ήχο των σκαφών είναι μια αρκετά ήπια μορφή.

Κατά την απουσία του η μπάλα μπορεί να κερδίσει εξοικειωμένοι άσκηση "Ποδήλατο" και το "ψαλίδι". Γύρισε πάνω από το στομάχι σας, ανελκυστήρες ποδιών. Μπορείτε να το κάνετε και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα ή να άρει τους, ένα κάθε φορά.

Στο τέλος της άσκησης, απαλό τέντωμα. Το κάνουν ομαλά και προσεκτικά, χωρίς πάρα πολλή προσπάθεια. Σε όλο το συγκρότημα, και να κρατήσει την αναπνοή. Είναι μια προϋπόθεση.

Σημειώστε ότι υπάρχουν ασκήσεις που δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε προπονήσεις σας για τις κιρσώδεις φλέβες. Αυτές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Άλμα, ειδικότερα, σχετικά με το σχοινί.
 • Ασκήσεις με ασκήσεις ενδυνάμωσης με αλτήρες και μπάρα.
 • Κάμψη και έκταση του κορμού.
 • Πολύ γρήγορα και ενεργό καταλήψεις.
 • Εντατική γυμναστική ασκήσεις stretching.
 • Το τρέξιμο σε μεγάλες αποστάσεις και με μεγάλη ταχύτητα.

Ασκήσεις για την ανακούφιση από την κούραση των ποδιών

Επίσης υπάρχουν ασκήσεις που θα σας βοηθήσει να ανακουφίσει τα κουρασμένα πόδια. Αυτό είναι σημαντικό για τη θεραπεία των κιρσών (επειδή είναι ένα πολύ κοινό σύμπτωμα) και της πρόληψης. Εξετάστε τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

 • Προσπαθήστε να αποφύγετε την καθιστή θέση, ρίχνοντας το ένα πόδι στο άλλο.
 • Αν έχετε μια καθιστική εργασία, δοκιμάστε κάθε 40 λεπτά κάτω από το τραπέζι για να εκτελέσει την άσκηση, τακούνι-toe.
 • Στα διαλείμματα μπορείτε να περπατήσετε στις μύτες των ποδιών.
 • Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, μπορείτε να καθίσετε με τα πόδια πάνω στο Γραφείο. Αυτό θα βοηθήσει να ανακουφίσει τα κουρασμένα πόδια και βελτιώνει την κυκλοφορία.
 • Το βράδυ στο σπίτι μπορεί να κάνει ένα δροσερό μπάνιο με βότανα για τα κουρασμένα πόδια. Επίσης είναι χρήσιμο ένα ελαφρύ μασάζ από τα πόδια προς το μηρό.
 • Στήριξη ξαπλωμένη, προσπαθούν να το επίπεδο πέντε ήταν πάντα πάνω από το επίπεδο των γλουτών.
 • Για την χαλάρωση των ποδιών μπορεί να είναι χρήσιμο και αυτό το είδος της δραστηριότητας: drop ένα στυλό, μολύβι ή άλλο αντικείμενο και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να αρπάξει τα δάχτυλα των ποδιών του.
ασκήσεις κιρσώδεις φλέβες

Σωστά άσκηση εκτελείται με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάστασή τους και να ξεχάσουμε μια σειρά από προβλήματα.

28.01.2019