Η θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση και τις παραδοσιακές μεθόδους. Πώς να τη θεραπεία των κιρσών με τη χειρουργική επέμβαση

Κιρσώδεις φλέβες – μια ευρέως διαδεδομένη ασθένεια που σύμφωνα με τους γιατρούς, επηρεάζει περίπου το 30% των ανθρώπων. Συχνά άρρωστος γυναίκες: η νόσος εκδηλώνεται συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό. Ο λόγος είναι το αυξημένο φορτίο στα πόδια, καθώς και ορμονικές αλλαγές.

Κιρσώδεις φλέβες οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές, από τις οποίες ο ασθενής μπορεί να πεθάνει. Ως εκ τούτου, να καθυστερήσει την θεραπεία δεν είναι απαραίτητη. Εκτός αυτού, να απαλλαγούμε από την ασθένεια και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των φλεβών δύσκολο.
πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς

Τι είναι οι κιρσοί και οι τύποι

Κιρσώδεις φλέβες – μια ασθένεια στην οποία η κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τον αυλό των αγγείων. Στις φλέβες υπάρχουν βαλβίδες που εμποδίζουν την αντίστροφη ροή του αίματος. Κιρσώδεις φλέβες έργο τους έχει διαταραχθεί.

Οι βαλβίδες είναι τεντωμένο, εν μέρει κοντά, προκαλώντας το αίμα να λιμνάζει. Αυξάνει την πίεση στα αγγεία, τους τοίχους είναι τεντωμένο. Στη θέση της στασιμότητας αποτέλεσε το επίκεντρο της φλεγμονής.

Κυκλοφορεί στο αίμα δεν είναι ομαλή, αλλά χαοτική, τα αιμοφόρα αγγεία τεντώσει και να γίνει λεπτό. Του αίματος μέσα από αυτά αναδύεται και γίνεται στους ιστούς, σχηματίζοντας μια αιμορραγία, η οποία μπορεί στη συνέχεια να γίνει φλεγμονή. Φλεγμονή παρουσιάζεται και στη Βιέννη το ίδιο.

Με την πάροδο του χρόνου, φλεβική κόμβοι που σχηματίζονται, το οποίο μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος θρόμβων.

Ένας θρόμβος είναι επικίνδυνη διότι:

 1. Μπορεί να εμποδίσει τον αυλό του αγγείου για να εμποδίσει τη ροή του αίματος στο άκρο ή το όργανο που θα προκαλέσει το θάνατό του.
 2. Να πάρει τη ροή του αίματος προς την καρδιά, προκαλεί στένωση του αγγειακού αυλού, προκαλώντας καρδιακή ανακοπή και σχεδόν ακαριαίο θάνατο του ασθενούς.
 3. Ένας θρόμβος αίματος στα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου είναι γεμάτη με σοβαρές παραβιάσεις, από μερική παράλυση σε κώμα.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τον εντοπισμό της νόσου:

 1. Η διεύρυνση των φλεβών (η πιο κοινή μορφή).
 2. Κιρσοί του ορθού, ή αιμορροΐδες, τη δεύτερη κατανομή συχνότητας μορφή).
 3. Στην περιοχή του οισοφάγου.
 4. Στην περιοχή της πυέλου.
 5. Κιρσώδεις φλέβες του σπερματικού τόνου.

Τα συμπτώματα

Έγκαιρη ανίχνευση της ασθένειας δεν είναι εύκολο: είναι που εκδηλώνεται με κόπωση, πρήξιμο των ποδιών, η οποία είναι συνήθως παραβλέπεται. Ακόμα και στη διαμόρφωση του αγγειακού συστήματος η εμφάνιση της προεξέχοντα φλέβες, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι βιασύνη στο γιατρό.

Μαζορέτες έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Πρήξιμο των ποδιών, ειδικά το βράδυ.
 2. Κράμπες στους μυς των ποδιών.
 3. Αίσθημα βάρους, αίσθημα πληρότητας.
 4. Πόνος, φαγούρα από την φλεγμονή των φλεβών.
 5. Ορατό αγγειακό πρότυπο, προεξέχοντα φλέβες.
 6. Μώλωπες και μελανιές που δεν σχετίζονται με τους τραυματισμούς.
 7. Προεξέχοντα φλεβική κόμβους (εμφανίζονται σε μεταγενέστερα στάδια της νόσου).
 8. Το μαύρο πόδι στο κάτω τμήμα του ποδιού περιοχή επίσης σημεία σε ένα στάδιο των κιρσών.
 9. Η αύξηση της θερμοκρασίας.
Στα πρώτα στάδια, όταν το φλεβικό πλέγμα μόνο προεξέχει ελαφρώς, αν και το δέρμα, είναι δυνατόν να εντελώς να ξεπεράσει την ασθένεια και την πρόληψη επιπλοκών. Η πλέον ένα πρόσωπο που αγνοεί την ασθένεια, το πιο δύσκολο είναι η θεραπεία και επικίνδυνες επιπλοκές.

Σε τι γιατρό να απευθυνθώ;

πώς να απαλλαγείτε από τις κιρσώδεις φλέβες θεραπεία

Για τη θεραπεία των κιρσών οι γιατροί-phlebologists – ειδικούς στις παθήσεις των αιμοφόρων αγγείων. Να ο ειδικός θα πρέπει να προγραμματίσετε μια διαβούλευση με τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Οι χειρουργοί, επίσης, μερικές φορές για τη θεραπεία των κιρσών, ιδιαίτερα σε προχωρημένο στάδιο, όταν η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη.

Η εξέταση θα πρέπει να περάσει μια Γενική ανάλυση αίματος, καθώς και αρκετά εξειδικευμένα. Ο γιατρός πρέπει να γνωρίζει το βαθμό της πήξης, για να αξιολογήσει τον κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος.

Μια ολοκληρωμένη ανάλυση θα βοηθήσει στον καλύτερο προσδιορισμό της αιτίας (ιξώδες του αίματος, ένα μεγάλο ποσό της χοληστερόλης, ορμονική ανισορροπία) ασθένειες. Θα πρέπει, επίσης, υπερηχογράφημα των αγγείων του αίματος.

Επιπλέον εξέταση θα επιτρέψει μια πιο αποτελεσματική επιλογή θεραπείας, μάθετε αν η συντηρητική ή χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη.

Θεραπείες για τη φλεβίτιδα

Ο ασθενής πρέπει να καταλάβει ότι κιρσώδεις φλέβες, στο στάδιο όταν γίνεται αισθητή, γίνεται χρόνιο, και να ασχοληθεί με τις κιρσώδεις φλέβες. Πολλοί οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια τέτοια διάγνωση, ενδιαφέρονται για το ερώτημα: είναι δυνατόν να θεραπεύσει μόνιμα αυτή η ασθένεια; Από νωρίς, Ναι.

Όταν λειτουργεί η φόρμα θα είναι σε θέση να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση, την πρόληψη επιπλοκών και να αποτρέψει την επιδείνωση. Αλλά για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία και η ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων αδύνατο.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την επιδείνωση της υγείας, των επιπλοκών και της περαιτέρω ανάπτυξης της ασθένειας, θα πρέπει:

 • Αλλαγή του τρόπου ζωής – να προχωρήσουμε περισσότερο, να αποφεύγετε την παρατεταμένη παραμονή σε μια θέση,
 • Να ομαλοποιήσει την εξουσία να αρνηθεί από μεγάλες ποσότητες λίπους και ζάχαρης υπέρ των ινών και εύκολο πρωτεΐνη;
 • Εκτελέστε φυσιοθεραπεία ασκήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος;
 • Για να χρησιμοποιήσετε το ένδυμα συμπίεσης;
 • Για να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος, αν υπάρχουν. Το περισσότερο βάρος, το περισσότερο φορτίο τους αδύναμους σκαφών.
 • Φορέστε άνετα παπούτσια, αποφύγετε τα ψηλά τακούνια και τα μοντέλα flat παπούτσια;
 • Κατά τη διάρκεια των διακοπών για να αυξήσει τα πόδια τουλάχιστον 20 βαθμούς – αυτό θα βελτιώσει τη ροή του αίματος και την πρόληψη της συμφόρησης *
 • Μην πάρετε ένα ζεστό μπάνιο και να προσπαθήσουμε να μην επισκεφθείτε τη σάουνα που προωθεί επιπλέον την επέκταση των σκαφών. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα ντους αντίθεση για τα πόδια, ιδιαίτερα τη νύχτα, όταν βασανίζεται από την κόπωση;
 • Τηρείτε τις συστάσεις του γιατρού.
Αν έχετε καρδιαγγειακές διαταραχές, προβλήματα με τη πίεση του αίματος, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα με το να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες.

Πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Η συντηρητική θεραπεία έχει την ισχύ, εάν ο ασθενής έγκαιρη έφεση. Συνήθως ο γιατρός δεν περιορίζεται σε ένα φάρμακο και να συνταγογραφεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης

Το πρώτο πράγμα που είπε ο γιατρός – αλοιφή για εξωτερική χρήση. Έχουν εφαρμοστεί αρκετές φορές την ημέρα με το φως μετακινήσεων (push ή να εφαρμόσετε ένα πολύ έντονο που δεν υπάρχει κίνδυνος να βλάψει την ήδη εύθραυστη αιμοφόρα αγγεία). Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διαπεράσει το δέρμα, το αποτέλεσμα απορροφάται γρήγορα αιμάτωμα, αφήνει τη φλεγμονή, βελτιώνει την αγγειακή τόνος.

Μια νέα λέξη στη θεραπεία των κιρσών – η χρήση αλοιφών και τζελ με βάση ηπαρίνη (μια ουσία που αραιώνει το αίμα) και το εκχύλισμα αγριοκάστανου (tones σκάφη).
Χρησιμοποιήστε αλοιφές αρκετά στα πρώτα στάδια. Αργότερα, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες φάρμακα.

Θεραπεία με το φάρμακο

πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς υδροθεραπείας

Σκοπός της είναι να αφαιρέσετε τη φλεγμονή, βελτιώνει την κατάσταση του αίματος για την πρόληψη σχηματισμού θρόμβων.

Για το σκοπό αυτό, αρκετές ομάδες φαρμάκων:

 • Αντι-φλεγμονώδη. Αφαιρούν το πρήξιμο, μείωση της φλεγμονής, τη βελτίωση της Γενικής κατάστασης. Ωστόσο, τα φάρμακα αυτά έχουν πολλές παρενέργειες, ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται υπό την στενή επίβλεψη ενός γιατρού.
 • Μέσα για την αραίωση του αίματος. Υπάρχει ένα "αλλά": αυτά τα φάρμακα με προσοχή πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με έλκος. Αν το ιστορικό γαστρεντερικής νόσου – να ενημερώσει το θεράποντα ιατρό για να αποφύγει την επιδείνωση.
 • Phlebotonics συνήθως κυκλοφόρησε με τη μορφή της ένα χάπι δύο φορές την ημέρα με ίσα χρονικά διαστήματα. Θα επιτρέψει σε σας για να βελτιώσει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων, που τους καθιστά ισχυρότερη και πιο ελαστική.
Τα περισσότερα φάρμακα για τη θεραπεία των κιρσών έχουν παρενέργειες, έχει μια σειρά από αντενδείξεις. Ενημερώστε το γιατρό που συνταγογραφεί θεραπεία, για όλες τις υφιστάμενες ιατρικές παθήσεις, ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν το πιο ασφαλές φάρμακο.

Υδροθεραπεία

Χρησιμοποιείται ως βοηθητικό μέσο για την αντιμετώπιση κιρσών. Το ζεστό νερό προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, το κρύο συστέλλει. Αρκετές διαδοχικές συστολής και διαστολής δοχείο αντικαθιστά μια καλή προπόνηση.

Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το νερό του σώματος είναι αρκετό να επηρεάσει τις εκδηλώσεις των κιρσών. Η διαφορά θερμοκρασίας θα πρέπει να είναι περίπου 30 μοίρες (10 για το κρύο, 40 ζεστό, ή 15 και 45, αντίστοιχα).

Συμπίεση

Με κιρσώδεις φλέβες να το φοράω έτσι κι αλλιώς. Έχει μια ομοιόμορφη expresso ενέργεια που προκαλεί τα αιμοφόρα αγγεία να συρρικνώνεται, το οποίο αποτρέπει την έκχυση του αίματος έξω από τα αιμοφόρα αγγεία. Εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, καλσόν) έχει αφαιρεθεί πλήρως η φλεβική επέκταση.

Η σκληροθεραπεία

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει να σας απαλλάξει από μείζονα χειρουργική επέμβαση σε αυτή την περίπτωση, αν τα κατεστραμμένα σκάφη που δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Η διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά, ο ασθενής δεν χρειάζεται περαιτέρω νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια σκληροθεραπεία εγχέεται στο κατεστραμμένο φλέβα σκληρυντική ουσία. Προκαλεί την προσκόλληση των τοιχωμάτων του πλοίου. Η ροή του αίματος σε αυτή την Βιέννη σταματά εντελώς, με το πέρασμα του χρόνου μετατρέπεται σε ινώδη ιστό. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία, σχεδόν δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Θεραπεία με λέιζερ

Αυτή η μέθοδος θυμίζει σκληροθεραπεία, αλλά δεν υπάρχουν οπές. Ιατρικές συσκευές επηρεάζει το σκάφος από την ακτίνα λέιζερ. Το φως του λέιζερ απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη, προκαλώντας τη θέρμανση των φλεβών από μέσα.

Το αποτέλεσμα, τα τοιχώματα των φλεβών μείνουμε μαζί, σταδιακά, η ροή του αίματος σταμάτησε. Στο εξής, η διαδικασία παρουσιάζεται όπως και με σκληροθεραπεία: την κυκλοφορία του αίματος πραγματοποιείται σε άλλα σκάφη, και μια σπασμένη φλέβα απορροφάται βαθμιαία, όλο και συνδετικού ιστού.

Χειρουργική θεραπεία

Χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση να σταματήσει η ασθένεια με φάρμακα που απέτυχε. Η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη, αν το δέρμα στο βλάβες που σχηματίζονται έλκη, ή έχουν διακοπεί εντελώς η ροή του αίματος στην περιοχή της φλεβικής κόμβους είναι η συσσώρευση θρόμβων στο αίμα.

Η λειτουργία είναι ένας καλός τρόπος για να θεραπεύσει των υφιστάμενων κιρσώδεις φλέβες, για να αφαιρέσετε τα προεξέχοντα φλεβική συμφόρηση κόμβους. Αλλά αυτό δεν είναι μια εγγύηση ότι η ασθένεια δεν θα συμβεί και για τις άλλες Βιέννη.

Ταυτόχρονα με τη χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη για να εντοπίσει και να εξαλείψει την αιτία της νόσου.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι: τις παραδοσιακές μεθόδους

Βασικά, είναι όλα βράζει κάτω σε τοπική θεραπεία. Αυτό το εργαλείο για τη λείανση, αλοιφές, επιθέματα και αναδιπλώνεται χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά. Το κύριο πλεονέκτημά τους – ελάχιστο κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Ένα κύριο μειονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι έτσι αντιμετωπίζονται οι κιρσώδεις φλέβες στα πρώτα στάδια. Αργά, όταν η χειρουργική επέμβαση ενδείκνυται, συμπιέζει και τα μέσα για τη λείανση του δεν θα είναι αρκετό.

Apple ξίδι μηλίτη στη θεραπεία των κιρσών

Η πρώτη μέθοδος είναι η εφαρμογή της Apple μηλίτη ξύδι. Βελτιώνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων, είναι μια πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών, μειώνει τη φλεγμονή, εξαλείφει την υπερβολική υγρασία. Χρησιμοποιείται για επάλειψη στην πάσχουσα περιοχή, καθώς και για κομπρέσες. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε καθαρό ξύδι για ένα κατάπλασμα είναι καλύτερο να αραιώνεται με νερό σε αναλογία 1:1, για να αποφύγετε τα εγκαύματα.

Συσκευασίες από τις ντομάτες

πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς χειρουργική επέμβαση

Ένα άλλο σπίτι μέθοδος για να τις φλέβες και διεσταλμένες φλέβες: ο πολτός της ώριμες ή πράσινες ντομάτες να θέσει σε ένα βαμβακερό ύφασμα και να κάνει μια συμπίεση. Αλλαγή κάθε δύο ώρες όλη την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας – 2 εβδομάδες. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για εκείνους που δεν χρειάζονται κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά. Βοηθά να μειώσει τα συμπτώματα της νόσου από την μέση της πρώτης εβδομάδας της θεραπείας.

Το μέλι για τη θεραπεία των κιρσών

Γλυκιά μου τυλίγει χρειαστεί λιγότερο χρόνο και δεν είναι τόσο χρονοβόρα. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε φυσικό μέλι. Εφαρμόζεται πάνω σε ένα πανί ή ελαστικό επίδεσμο, εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή για 2 ώρες. Την επόμενη μέρα, η διάρκεια αυξάνει κατά 2 φορές. Την 4η ημέρα το αφήνουμε για τη νύχτα. Μετά από 4 ημέρες να κάνουν ένα διάλειμμα για ένα μήνα.

Πατάτα για να απαλλαγούμε από έλκη

Για να θεραπεύσει έλκη στην περιοχή των κιρσών μπορεί να είναι, που ισχύουν για τους ωμή τριμμένη πατάτα. Υδαρούς εφαρμόζεται στην περιοχή του έλκους φτιάξω τη σάλτσα. Μετά από 5 ώρες, οι πατάτες πρέπει να αλλάξει. Η διάρκεια της θεραπείας μέχρι την πλήρη επούλωση.

17.01.2019