Φάρμακο θεραπεία των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι μια κοινή ασθένεια που επηρεάζει τους ανθρώπους της Ώριμης ηλικίας, ειδικά στις γυναίκες. Παθολογία οφείλεται σε αλλαγές των τειχών και η αδυναμία των φλεβικών βαλβίδων, το οποίο οδηγεί σε μη αναστρέψιμη διαστολή και την παραμόρφωση των φλεβών. Καθορισμένη ώρα προϊόντα από κιρσούς στα πόδια, μειώνει τον πόνο, αίσθημα βάρους, συμπτώματα τροφικές διαταραχές, ανακουφίζει κράμπες νύχτα.

η θεραπεία των κιρσών στα πόδια

Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία για τους κιρσούς; Ναρκωτικά, τη θεραπεία των κιρσών, ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες φάρμακο, που παράγεται από φαρμακολογική εταιρείες από διάφορες χώρες. Να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου, για να αποφευχθούν επιπλοκές και δυνατό να γίνει χωρίς τη χειρουργική επέμβαση, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είναι phlebotrophic φάρμακα με κιρσούς και τι είναι το μηχανισμό δράσης τους.

Ομάδα για τα ναρκωτικά και τις επιπτώσεις τους

Φάρμακα κιρσοί αποτελούν μια σημαντική συνιστώσα της συντηρητικής θεραπείας. Η έγκαιρη και σωστή εφαρμογή βελτιώνει την κατάσταση του φλεβικού συστήματος. Είναι συμβατό και με το σωστό συνδυασμό για να ενισχύσει την επίδραση του άλλου. Φάρμακα για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά τα πρώτα στάδια της νόσου, ακολουθώντας αυστηρά τις συστάσεις του γιατρού.

Με φόντο λήψη φαρμάκων από διαφορετικές ομάδες βαθμιαία ενίσχυση του αγγειακού τοιχώματος, το οποίο αποτρέπει την περαιτέρω παραμόρφωση του σχηματισμού των κιρσών. Το αίμα γίνεται πιο υγρό, μειώνοντας τον κίνδυνο θρόμβωσης και εμβολή. Συνδυασμένη θεραπεία θα μειώσει τη φλεγμονή, το πρήξιμο, βελτιώνει το μεταβολισμό.

Κορτικοστεροειδή

Αυτές οι ορμόνες έχουν ισχυρή αντι-φλεγμονώδη και αγγειοσυσπαστική επίδραση, γρήγορα να ανακουφίσει το πρήξιμο και τον πόνο. Όμως, παρά την αποδοτικότητα, ισχύουν τα φάρμακα σε αυτή την ομάδα σπάνια, υπό την αυστηρή προϋπόθεση λόγω του μεγάλου αριθμού των ανεπιθύμητων ενεργειών. Συνήθως, οι ορμόνες που χρησιμοποιούνται μόνο με τη μορφή αλοιφές και κρέμες.

Θεραπείες για τη φλεβίτιδα

Τέτοια εργαλεία είναι ένα ουσιαστικό μέρος της θεραπεία με το φάρμακο. Χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων και την τόνωση του εξασθενημένου φλεβικού τοιχώματος. Για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα από τη χρησιμοποίησή τους, τα ναρκωτικά με κιρσούς θα πρέπει να πάρει μαθήματα αρκετές φορές το χρόνο. Ελλείψει αντενδείξεις το φάρμακο διαρκεί 2-3 μήνες.

Φλεβική φάρμακα με κιρσούς συνιστάται και πρέπει να λάβει το καλοκαίρι. Θα μειώσει το φορτίο των πλοίων από τα πόδια, να ανακουφίσει το πρήξιμο και τον πόνο, το οποίο είναι ενισχυμένο το θερμότητα.

Φάρμακα που προέρχονται από φλεβίτιδα στα πόδια στις γυναίκες συχνά σε μειωμένη δοσολογία συνεχώς ή με μικρά διαλείμματα. Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια συχνά αναπτύσσεται μετά τον τοκετό, για το ιστορικό της παχυσαρκίας ή διαβήτη.

Οι προετοιμασίες για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων με κιρσούς διορίζονται από τους χειρουργούς κατά το στάδιο της προετοιμασίας για τη χειρουργική επέμβαση και μετά να αποφύγετε διάφορες επιπλοκές.

Φάρμακα κιρσώδεις φλέβες προκαλέσει τις ακόλουθες επιπτώσεις:

  • τόνωση του φλεβικού τοιχώματος;
  • μείωση της φλεβικής στάσης;
  • εντατικοποίηση των τριχοειδών παροχή αίματος.
  • βελτιώστε τη λεμφατικοη αποξήρανση
  • μείωση της διαπερατότητας των τοιχωμάτων του φλεβικού και των τριχοειδών αγγείων;
  • βελτίωση της αναγεννητικής και μεταβολικές διεργασίες σε κατεστραμμένους ιστούς.

Αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες

θεραπείες για τη φλεβίτιδα

Αυτά τα φάρμακα, ενώ οι κιρσώδεις φλέβες είναι πάντα περιλαμβάνονται στο καθεστώς των ναρκωτικών θεραπεία. Στο φλεβικό τοίχωμα, που δεν επηρεάζουν, αλλά αραιώνουν το αίμα και να βελτιώσει τη ροή του ποιότητα. Φάρμακα αυτής της ομάδας εμποδίζουν την ανάπτυξη της απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Φάρμακα για την αραίωση του αίματος σε κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες από τον ιατρό σας. Θεραπεία πραγματοποιείται υπό δυναμική εργαστηριακή παρακολούθηση της πήξης του αίματος.

Ναρκωτικά-αντιπηκτικά για τις κιρσώδεις φλέβες δεν είναι συνηθισμένα σχήματα. Ο γιατρός θα σας ξεχωριστά καθορίσει τη δόση, τη συχνότητα της πρόσληψης ανά ημέρα και η διάρκεια του μαθήματος. Συμβουλή εμπειρογνώμονα θα πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά. Μετά από όλα, ακόμη και το καλύτερο φάρμακο σε αυτή την ομάδα έχει πολλές αντενδείξεις και ανεπιθύμητες ενέργειες.

Κατά τη θρόμβωση

Χρησιμοποιείται για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών δεν είναι θεραπευτική, αλλά ως προφυλακτική, προστατεύει από την ανάπτυξη επικίνδυνες επιπλοκές — θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα.

Τα φάρμακα που αναστέλλουν την προσκόλληση των αιμοπεταλίων, παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πήξη του αίματος σε ερεθισμένες περιοχές του φλεβικού τοιχώματος. Μονοκατοικία θρόμβοι αίματος μπορούν να φράξουν τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου, της καρδιάς ή των πνευμόνων, να προκαλέσει ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου, εμβολή της πνευμονικής αρτηρίας. Αυτά τα φάρμακα όταν χρησιμοποιούνται σωστά και να λαμβάνονται τακτικά θα βοηθήσει να αποφευχθούν τέτοιες τρομερές επιπλοκές.

Μη-στεροειδή

Φάρμακα από την ομάδα των Μσαφ αντιφλεγμονώδη, αντιπυρετική και αναλγητική δράση. Τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα θα πρέπει να πάρετε μια σύντομη πορεία, όταν ο πόνος κατά μήκος των αγγείων, αύξηση της θερμοκρασίας, ο κίνδυνος εμφάνισης θρομβοφλεβίτιδας. Φάρμακα από το πρήξιμο στα πόδια με κιρσούς, επίσης, συχνά επιλέγουν από αυτή την ομάδα των φαρμάκων, καθώς συμβάλλουν στην ταχεία απομάκρυνση της φλεγμονής των μαλακών ιστών των ποδιών.

Οποιαδήποτε αποτελεσματική μη στεροειδές φάρμακο για να επιλέξετε, να αποφασίσει ο γιατρός. Θα πρέπει να εξετάσει τις εκδηλώσεις ανεπιθύμητες παρενέργειες, ειδικά όταν η ανεξέλεγκτη λήψη και προσπάθειες αυτοθεραπείας.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα

Η ομοιοπαθητική μέθοδος θεραπείας μπορεί να είναι μόνο μια προσθήκη στη σύνθετη θεραπεία με το φάρμακο. Φάρμακα σε αυτή την ομάδα των ασθενών είναι μερικές φορές για την πρόληψη της νόσου ή το στάδιο της βαθιά ύφεση διαδικασία.

Βιταμίνες

Χρησιμοποιείται ως μέρος της μια ολοκληρωμένη θεραπεία για ενίσχυση της τοιχώματα των αγγείων και βελτιώνει το μεταβολισμό. Βιταμίνες βελτιώσει τη γενική υγεία, να ενισχύσει την ασυλία, να επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της έξαρσης της διαδικασίας και με την παρουσία του τροφικές διαταραχές.

η θεραπεία των κιρσών

Πώς να επιλέξετε τη βέλτιστη ναρκωτικά;

Ποια είναι η θεραπεία των κιρσών καλύτερα; Μια οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι όχι. Η επιλογή από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα εξαρτάται από τη σοβαρότητα της νόσου, την παρουσία επιπλοκών, την ηλικία, την κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Αλλά ακόμη και το πιο αποτελεσματικό φάρμακο με κιρσούς δεν θα αλλάξει η κατάσταση, αν με αυτό δεν θα γίνουν δεκτά άλλα μέσα θεραπείας συνδυασμού.

17.01.2019