Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια

Των κιρσών στα πόδια είναι ένα από τα πιο κοινά είδη των κιρσών. Αυτό είναι επειδή το φορτίο στα πόδια, η οποία παρεμβαίνει με την κανονική ροή του αίματος, και τα τοιχώματα των φλεβών αποδυναμώσει.

Να ξέρετε πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα phlebologist. Ο γιατρός θα επιλέξει την καλύτερη επιλογή θεραπείας, η οποία εξαρτάται από την έκταση της νόσου και των κλινικών εκδηλώσεων.

η θεραπεία των κιρσών στα πόδια

Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια με συντηρητικές μεθόδους

Στα αρχικά στάδια της νόσου, οι βλάβες από τις επιφανειακές φλέβες μπορούν να χρησιμοποιηθούν φάρμακα τοπικής δράσης των αλοιφών και κρέμας, με βαθύτερα τραύματα – χάπια ή ενέσιμα φάρμακα.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια συντηρητικές μεθόδους; Συνήθως χρήση ναρκωτικών και κάλτσες συμπίεσης.

Κάλτσες συμπίεσης έχει συνταγογραφηθεί για να μειώσει τα σημάδια της νόσου και τη συντήρηση των αιμοφόρων αγγείων. Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες είναι διαφορετική: καλσόν, κάλτσες, κολάν. Το είδος της κάλτσες συμπίεσης παίρνει ο γιατρός και ο βαθμός συμπίεσης που επιθυμείτε.

Όπως το λινό είναι σε θέση να αφαιρέσετε το πρήξιμο και ο πόνος σε κιρσώδεις φλέβες και επίσης να μειώσει τον κίνδυνο των επιπλοκών και του ρυθμού εξέλιξης της νόσου. Κάλτσες συμπίεσης δημιουργεί αποφοίτησε πίεσης, η οποία μειώνεται από τον αστράγαλο προς τον μηρό.

Ο βαθμός συμπίεσης ή συμπίεση καθορίζει τη σοβαρότητα του το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Τα αρχικά συμπτώματα της νόσου ή για την πρόληψη των κιρσών συνταγογραφηθεί λινό κατηγορία 1 συμπίεση, όταν εκφράζεται συμπτώματα της νόσου – 2 και της κατηγορίας 3, σε προχωρημένες περιπτώσεις, με σοβαρή φλεβίτιδα και την ανάπτυξη των τροφικές αλλοιώσεις χρησιμοποιώντας κάλτσες συμπίεσης class 4. Επίσης, εσώρουχα, συνιστάται να φορέσετε μετά την επέμβαση στις φλέβες.

Το κύριο συντηρητική θεραπεία των κιρσών είναι η συνταγογράφηση των αλοιφές, κρέμες και χάπια για την πρόσληψη. Επίσης, χρησιμοποιείται για ενδομυϊκή και ενδοφλέβια κιρσώδεις φλέβες.

Η κύρια ομάδα φαρμάκων για τη θεραπεία των κιρσών είναι φάρμακα που αυξάνουν την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και τον τόνο τους. Επίσης, η χρήση ναρκωτικών ουσιών που αραιώνουν το αίμα – αυτό βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει τον κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος.

Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές θεραπείας των κιρσών

Η σύγχρονη ιατρική έχει μια πολύ αποτελεσματική και σχεδόν χωρίς τραυματισμούς μεθόδους για να απαλλαγούμε από την ασθένεια. Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες και τους άνδρες, αν τα χάπια και κρέμες δεν λειτουργούν;

  • Σκληροθεραπεία – η μέθοδος συνίσταται στην εισαγωγή στην προβληματική του σκάφους ειδική ουσία που "κόλλες" η φλέβα. Αυτή η μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιείται όταν η διάμετρος του διεσταλμένες φλέβες μέχρι 10 mm.
  • Laser ablation για θεραπεία με ακτινοβολία λέιζερ. Μέσα από μια φλέβα και να τεντώσει το λέιζερ ινών, που καίει και σφραγίδες του σκάφους. Η διαδικασία εκτελείται στο εργαστήριο.
  • Καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες – μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για την αντιμετώπιση των κιρσών, στην οποία το σκάφος χορηγείται ραδιοσυχνότητας καθετήρα και αφαιρέστε τη διαστολή των φλεβών.

Αυτό δεν είναι πάντα δυνατό να εκτελέσει αυτές τις θεραπείες για τη φλεβίτιδα. Μόνο ένας ικανός γιατρός μπορεί να καθορίσει πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια σε άνδρες και γυναίκες τι μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχει θετικά αποτελέσματα.

Χειρουργικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών στα πόδια

Η λειτουργία περιλαμβάνει την αφαίρεση των διευρυμένη φλέβες μέσω μιας μικρής τομής στο δέρμα. Η διαδικασία γίνεται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό άγκιστρο, το οποίο συλλαμβάνει την προβληματική φλέβα και αφαιρέστε το. Η περίοδος αποκατάστασης διαρκεί από 3 έως 5 ημέρες.

λειτουργία

Αυτή η χειρουργική επέμβαση ονομάζεται ανοικτή χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα. Αυτή η λειτουργία εκτελείται υπό Γενική αναισθησία και είναι η πιο τραυματική. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται αν είναι αδύνατο να το κάνω πιο φειδωλοί μεθόδους θεραπείας ή έχουν αντενδείξεις.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στο σπίτι

Αρχική θεραπεία περιλαμβάνει μια ποικιλία ασκήσεων για τις κιρσώδεις φλέβες, τον έλεγχο των τροφίμων και του τρόπου ζωής, η χρήση των διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Αρχική θεραπεία των κιρσών μπορεί να είναι μόνο μια επιπλέον μέθοδος, θα βοηθήσει να μειώσει τον πόνο και πρήξιμο. Είναι αδύνατο να εξετάσει τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες, το σωστό τρόπο για να απαλλαγούμε από τη νόσο.

Με κιρσούς χρήσιμο μέτρια άσκηση, τις εναλλαγές δραστηριότητας και ξεκούρασης, και εκτελούν συγκεκριμένες ασκήσεις που βοηθούν στην ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων.

Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τροφές που ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία: μαύρη σταφίδα, το λάχανο, τα σταφύλια, τα κρεμμύδια, Aronia, θαλασσινά. Φροντίστε να πίνετε άφθονα υγρά για να το αίμα ήταν λιγότερο παχύρρευστο.

Αργά έκκληση στο γιατρό και αγνοώντας την επίσημη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης και την ανάπτυξη επιπλοκών.

Είναι απαραίτητο να περιορίσετε την κατανάλωση λιπαρών, τηγανητά, καπνιστά και αλμυρά τρόφιμα, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ημι-έτοιμων προϊόντων.

Ως λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιείτε βάμματα, συμπιέζει, τα λουτρά και αφεψήματα για την από του στόματος χορήγηση. Χρήσιμο για τις κιρσώδεις φλέβες κώνοι λυκίσκου, τσουκνίδα, φύλλα Καλαγχόη, Υπερικό, χαμομήλι, αγριοκάστανο, yarrow, αρτεμισία και άλλα βότανα και φυτά.

30.12.2018