Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στους άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες – μια σοβαρή χρόνια νόσος των περιφερικών αγγείων. Η εμφάνιση και ανάπτυξη προκαλείται από πολλούς παράγοντες: μόνιμη εργασία, έντονη σωκατική προσπάθεια, το Κάπνισμα, η εγκυμοσύνη, ο διαβήτης, η ηπατοπάθεια, η γενετική προδιάθεση. Παθολογία είναι η μείωση του τόνου των φλεβών τοίχους και τα τριχοειδή αγγεία, που οδηγεί σε στασιμότητα του φλεβικού αίματος, τοπικό οίδημα, φλεγμονή, και τροφικές αλλοιώσεις του δέρματος, αλλά, το πιο σημαντικό, να θρόμβωσης – το σχηματισμό των στερεών θρόμβων στο αίμα. Αυτές οι θρόμβοι μπορεί να προκαλέσει απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων των άκρων, με επακόλουθη νέκρωση των ιστών, και μπορεί να μπει στην κυκλοφορία του αίματος και να διεισδύσουν οπουδήποτε – πνευμονική αρτηρία, τον εγκέφαλο ή την καρδιά. Στις τελευταίες περιπτώσεις, υπάρχει μια πραγματική απειλή για τη ζωή.

η θεραπεία των κιρσών σε άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες σε άνδρες και γυναίκες

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι πιο συχνή στην εύλογη μισό της ανθρωπότητας. Ο λόγος για αυτό το αιώνιο σκοπό της γυναίκες, την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα είναι υπό σοβαρή πίεση, η οποία επηρεάζει την κατάσταση του κυκλοφορικού συστήματος. Ωστόσο, οι γυναίκες είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στην κατάσταση των ποδιών του και με την πρώτη εμφάνιση του spider φλέβες, φλέβες αραχνών, και ακόμη πιο έντονες φλέβες, προσπαθήστε να αναλάβει δράση και να τρέξει στο γιατρό-phlebologist. Το αποτέλεσμα αυτής της νόσου είναι δυνατόν να σταματήσει σε πρώιμα στάδια.

Άλλες επιχειρηματικές men. Στις περισσότερες περιπτώσεις κιρσών στους άνδρες την ώρα της θεραπείας, ο γιατρός είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Ναι, εγκυμοσύνη άνδρες δεν απειλείται, αλλά έχουν μια λίστα με συγκεκριμένες "αρσενικό" παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν την εμφάνιση και την ανάπτυξη της αυτή η δυσάρεστη ασθένεια:

  • όρθια και καθιστική εργασία, ειδικά σε χαμηλή κινητικότητα των κάτω άκρων;
  • υπηρεσία στο στρατό και την αστυνομία;
  • την έντονη άσκηση και αθλητικές δραστηριότητες.
  • το κυνήγι, το ψάρεμα, την Πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, συχνά συνοδεύεται από υποθερμία.

Οι άντρες παράγοντες κινδύνου – Κάπνισμα ισχυρή καπνού και να πίνεις ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη. Η νικοτίνη συμβάλλει στη δυσλειτουργία των περιφερικών αγγείων. Το αλκοόλ επίσης επηρεάζει τα ηπατικά κύτταρα υπεύθυνα για την παραγωγή ενζύμων τα οποία προλαμβάνουν τη δημιουργία θρόμβων και να διαλύσει ήδη σχηματίσει θρόμβους. Η όλο και πιο εθισμό του στο αλκοόλ και του καπνού, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος των κιρσών, και το πιο επικίνδυνο, τις επιπλοκές του.

Αλλά ο κύριος αρνητικός παράγοντας που περιπλέκει τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στους άνδρες είναι επίμονη παραμέληση των ασθενών πρέπει να αντιμετωπίζονται. Άνδρες ακράδαντα ότι οι κιρσοί είναι μία από τις πολλές γυναίκες διαθέσεις, το οποίο είναι ένα πραγματικό macho δεν πρέπει να αγνοηθεί. Τελειώνει μόνο όταν η μορφή του δέρματος μη επούλωση των ελκών και μπορεί να βοηθήσει, τουλάχιστον τη λειτουργία εκτομή του προσβεβλημένου φλέβα. Είναι απολύτως σαφές ότι οι γιατροί θα είναι σε θέση μόνο να ανοίξει η κορυφή του παγόβουνου και ότι η ασθένεια έχει επηρεάσει μια πολύ ευρύτερη περιοχή. Επηρεάζονται σε διαφορετικό βαθμό, όλα τα αγγεία των ποδιών και μετά την επέμβαση, ο άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ και σκληρά για να ανακάμψει και να αντιμετωπίζονται για να αποτραπεί η περαιτέρω εκδηλώσεις της νόσου, είναι συχνά πολύ πιο τρομερή και οδηγούν σε ακρωτηριασμό, αναπηρία ή ακόμη και θάνατο αποτέλεσμα από την απόφραξη από ένα μεγάλο θρόμβο αίματος σε ζωτικά αγγεία.

Τα συμπτώματα των κιρσών στα πόδια

Στα αρχικά στάδια κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες είναι διαφορετικοί από τις κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες. Στο δέρμα, φλέβες αραχνών φλεβών αραχνών, γίνεται ομοιόμορφα χρωματισμένο. Μειωμένη ευαισθησία, υπάρχει ένα τοπικό δεν έντονο πόνο και υποθερμία, συχνά επώδυνες κράμπες στις γάμπες και τους μηρούς. Από το βράδυ της κνήμης πολύ πρησμένο, ειδικά αν ο ασθενής έχει να στέκονται όρθιοι ή να κάθονται καιρό σε μία θέση. Το οίδημα υποχωρεί κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σε περιοχές οίδημα συχνά αλωπεκία – η διακοπή της ανάπτυξης των μαλλιών.

Με την πάροδο του χρόνου τα αρνητικά φαινόμενα ενισχύονται, ψηλάφηση και εξέταση του υποδόριου φλεβική διακρίνονται χτυπήματα και σπειράματα. Αν δεν κάνουν τίποτα, το δέρμα γίνεται λεπτότερο και υπάρχουν πληγές, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη θεραπεία και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη του σοβαρές μολυσματικές βλάβες του δέρματος (φλεγμονή), μαλακό ιστό (κυτταρίτιδα) και μια κοινή λοίμωξη του αίματος (σήψη). Οι κίνδυνοι αυτοί, φυσικά, δεν μπορεί να εξαλείψει τον κίνδυνο θρόμβωσης, τα οποία αναφέρονται πιο πάνω.

σημάδια των κιρσών

Αν ο άντρας πάει στο γιατρό

Ακόμα και οι πιο θαρραλέοι και αυτοπεποίθηση άντρες έχουν πολύ συχνά φοβάται να πάει στο γιατρό-phlebologist. Κάποιοι ντρέπονται για τους δήθεν "γυναίκες" ασθένεια, ενώ άλλοι ντρέπονται να δείξουν το γιατρό τι έχουν προσφέρει στο δικό σας σώμα με την υπογραφή του έτσι στη δική του δειλία. Κάποιος δείχνει αδιαφορία, νομίζοντας ότι κιρσώδεις φλέβες αντρών τα πόδια – η ασθένεια δεν είναι θανατηφόρα και είναι καλύτερα να φέρει την κατάσταση στα άκρα, και στη συνέχεια και πάλι για να θεραπεύσει όλα με τη βοήθεια των σύγχρονων λέιζερ πήξης ("ή όπως αυτή η λειτουργία ονομάζεται, γιατρέ;"). Δυστυχώς, η θεραπεία πιο πληγείσες φλέβες δεν θα σώσει όλα τα υπόλοιπα, έχουμε ήδη μιλήσει.

Αν ο άνθρωπος βρίσκει τη δύναμη να πάει στο γιατρό, θα πρέπει τουλάχιστον να αρχίσει να τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι. Δεν έχω να πω: η πλήρης αποκατάσταση, ειδικά αν η παθολογική διαδικασία έχει προχωρήσει αρκετά, όπως η θεραπεία δεν θα. Πώς να βοηθήσει τη χρήση των μαζικά πωλούνται στα φαρμακεία γέλες και αλοιφές από τις κιρσώδεις φλέβες.

Ωστόσο, κάποια θετική επίδραση της χρήσης των λαϊκών ένδικα μέσα, χωρίς αμφιβολία, έχουν και αρνητικές παρενέργειες των φαρμάκων "το πράσινο φαρμακείο" είναι πολύ μικρότερο από αυτό των συνθετικών ναρκωτικών. Επιπλέον, πολλά από τα φάρμακα που συνιστάται από την "επίσημη" φάρμακο, που δημιουργήθηκε με βάση το δημοφιλές συνταγές.

Παραδοσιακές συνταγές για τις κιρσώδεις φλέβες

Τα περισσότερα από τα παραδοσιακά φάρμακα είναι μόνο για εξωτερική χρήση. Η εξαίρεση είναι, ίσως, μόνο η Apple ξίδι μηλίτη είναι ένα μοναδικό και αποτελεσματικό εργαλείο, ικανό, όταν χρησιμοποιούνται σωστά για να ξεπεραστούν οι κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες στα πρώτα στάδια.

Apple ξίδι μηλίτη

Ξύδι από μήλα περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών A, C και την ομάδα Β, οργανικά οξέα (οξικό, κιτρικό, γαλακτικό), αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, τα οποία συμβάλλουν στην αποκατάσταση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και να βελτιώσει πόνους του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Την ίδια στιγμή το ξύδι έχει αντιμικροβιακή και μυκητοκτόνο δράση και τη θεραπεία της φλεγμονής και μια μυκητιασική ασθένεια που αναπόφευκτα προκύπτουν σε κιρσούς στα πόδια λόγω της πτώσης της τοπικής ανοσίας.

Apple ξίδι μηλίτη χρησιμοποιείται εσωτερικά και τοπικά. Για χορήγηση από το στόμα με ένα ποτήρι ζεστό νερό, πάρτε δύο κουταλιές της σούπας ξύδι και μια κουταλιά μέλι. Το μείγμα πίνεται μονορούφι πριν από το φαγητό.

ΠΡΟΣΟΧΉ!

Apple ξίδι μηλίτη δεν πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα σε προχωρημένο στάδιο των κιρσών, διότι προωθεί πήξης του αίματος!

Τοπικές εργαλείο που χρησιμοποιείται με τη μορφή συμπιέζει και περιτύλιξη σώματος. Είναι απαραίτητο να τηρούν ένα μέτρο να μην προκαλέσει εγκαύματα, από τις αντιδράσεις του δέρματος και αλλεργίες. Η συμπίεση που εφαρμόζεται για 30-40 λεπτά, ο ασθενής πρέπει να βρίσκονται σε επίπεδη θέση, με υψωμένα τα πόδια. Πάνω από το ξύδι εμποτισμένο με γάζες το τραύμα πολυαιθυλένιο.

Πού να πάρετε το ξίδι μηλίτη Μήλων με κιρσούς;

Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ή το φαρμακείο σας. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε 1 kg μήλα και να συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ. Προσθέστε το στη μάζα 50 g ζάχαρη, 20 γρ ψωμί, 10 γρ. ξηρή μαγιά. Το μείγμα θα πρέπει να ζυμωθεί για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Στη συνέχεια, το 30% αραιωμένο με νερό και φιλτραρισμένο μέσα από ένα φίλτρο σε ένα δοχείο. Δυνατή και γρήγορη μέθοδος, χωρίς ψωμί και ζύμες. Ταχεία ξύδι επιμένουν 2 εβδομάδες.

λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα

Τα φαρμακευτικά βότανα και τα τέλη

Καλή επίδραση στη θεραπεία των κιρσών σε άνδρες, να δώσει τις ακόλουθες θεραπείες με βάση τα φαρμακευτικά φυτά:

  • αλκοολικό εκχύλισμα από αγριοκάστανο. Χρησιμοποιείται για τη λείανση του τα πόδια και τα κάτω άκρα;
  • τα αφεψήματα από φύλλα βελανιδιάς, τσουκνίδα, knotweed, Bidens. Χρησιμοποιείται για κομπρέσες, λουτρά, που λαμβάνονται με τη μορφή ζωμοί;
  • έγχυση του φλοιού βελανιδιάς. Βοηθά ως στυπτικό και αντισηπτικό για την εμφάνιση των ελκών τροφικές;
  • το αλκοόλ βάμμα του Καλαγχόη χρησιμοποιείται καθημερινά για το τρίψιμο για 2-3 εβδομάδες.

Στη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες που περιέχουν, όπως το εκχύλισμα αιθανόλης, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην προκαλέσει έγκαυμα στο δέρμα. Φυσικά, θα πρέπει να αποφεύγετε τη λήψη αλκοόλ βάμματα μέσα σε υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης. Πολλά από τα φυτά σε περίπτωση υπερδοσολογίας μπορεί να δώσει ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, και ακόμη και να προκαλέσει δηλητηρίαση.

Παραδόσεις, τις κακές συνήθειες, και κιρσώδεις φλέβες

Όπως και αν δεν τη θεραπεία της νόσου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι άντρες είναι οι κακές συνήθειες μερικές φορές να επιδεινώσει την κατάσταση των ασθενών πόδια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Κάπνισμα. Ωστόσο, η χρήση του αλκοόλ, που οδηγεί πρώτα σε μια απότομη διαστολή των αγγείων, και, στη συνέχεια, να τους στενεύει, δεν είναι ευνοϊκό για την ανάκαμψη.

Με κιρσώδεις φλέβες σας δεν πρέπει να κάνει κατάχρηση σάουνα, ατμόλουτρο ψάρεμα το χειμώνα και το χειμερινό κολύμπι. Ανώμαλη θερμοκρασία προκαλέσει άμεση βλάβη αποδυναμωθεί φλέβες και το δέρμα. Θα πρέπει να σκεφτούμε για την αλλαγή θέσεων εργασίας που σχετίζονται με τη συνεχή ορθοστασία (οικοδόμοι, master καθολικές μηχανές, τις ρυθμιστικές αρχές) ή σε μια θέση οκλαδόν (οδηγούς φορτηγών). Θα πρέπει να ξεχάσουμε την άσκηση δύναμης για τον αθλητισμό, τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων.

Για τη μείωση των βλαβών που προκαλούνται από τα πόδια, βοηθά φυσιοθεραπεία. Σκοπός του είναι να εντείνει την ροή του φλεβικού αίματος και συνολικά της κυκλοφορίας του αίματος στα τριχοειδή αγγεία. Απαιτείται παραγωγής γυμναστική μαθήματα, μετά από μια πολυάσχολη μέρα. Γενικά, τα περισσότερα αρσενικά που πάσχουν από κιρσούς θα είναι χρόνος ελεύθερος για να είναι σε οριζόντια θέση και να κρατήσει τα πόδια σας πάνω από το επίπεδο του σώματος, τόσο το καλύτερο. Σε αυτή την περίπτωση, μια "ντίβα" τρόπο ζωής, παραδόξως, το μόνο που θα τον ωφελήσει.

Πρόληψη των κιρσών σε άνδρες

Αν ένας άνθρωπος έχει γενετική προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες ή τους κινδύνους για να κερδίσουν ως επαγγελματική ασθένεια, θα πρέπει επίσης να αναθεωρήσει τη διατροφή σας. Να παραιτηθεί όχι μόνο από πνεύματα, αλλά από όλα τα τρόφιμα που επιδεινώνουν την κατάσταση των κυττάρων του ήπατος, βελτιώνει τη χοληστερόλη, μειώνει την αγγειακή τόνος Όσο και αν είναι δύσκολο, θα πρέπει να δώσει λιπαρά, πικάντικο, αλμυρό, καπνιστό. Βάση το γεύμα θα πρέπει να είναι το άπαχο κρέας, τα θαλασσινά, τα λαχανικά, χωρίς ζάχαρη, φρούτα, τυρί.

Πολλοί άνδρες είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την χορτοφαγία, πιστεύοντας ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι ανάξια των αντιπροσώπων των ισχυρότερο φύλο. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι η απόρριψη των ζωικών τροφίμων μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο των κιρσών. Η επιλογή είναι υπόθεση όλων μας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά τα ρούχα και τα παπούτσια σας, ειδικά αν έχετε πλατυποδία ή απλά μια μη-τυπική πόδι. Σφιχτά άβολα παπούτσια – το πρώτο βήμα σε κιρσώδεις φλέβες των ποδιών.

πρόληψη

Σε αυτή την περίπτωση, αν τη θεραπεία κιρσών λαϊκές θεραπείες αποτύχουν όλες, θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να πάει στο γιατρό. Στην ώρα που έχει προγραμματιστεί και πραγματοποιούνται ιατρική, συμπίεση ή χειρουργική θεραπεία θα βοηθήσει να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες στην λειτουργία των κιρσών στους άνδρες.

27.12.2018