Τα οφέλη και βλάπτει pressio κάλτσες για κιρσούς

Συσκευή δεδομένων έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ασθενών που πάσχουν από χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και πιθανώς κάθε αγγειοχειρουργό τα εκχωρεί με διαφορετικές αναγνώσεις. Κάλτσες εύκολο στη χρήση. Συχνά δυσδιάκριτες από το συνηθισμένο καλσόν. Αλλά αν αυτά τα προϊόντα είναι τόσο ασφαλής; Είναι επιβλαβές να φοράτε κάλτσες συμπίεσης είναι να το καταλάβεις. Κάλτσες συμπίεσης αποτελείται από ένα ύφασμα βάσης, συχνά συνθετικής προέλευσης (π. χ. πολυαμίδιο) και ελαστικές ίνες (elastane). Οι κατασκευαστές έχουν εφεύρει διάφορους τύπους που υφαίνει το νήμα και η αναλογία των συστατικών, τα οποία έχουν επιτύχει διαφορετικούς βαθμούς συμπίεσης των κάτω άκρων. Κάλτσες μπορεί να χορηγείται για προληπτικούς ή θεραπευτικούς σκοπούς στο γκουάμ, κιρσούς νόσο, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, εγκυμοσύνη, χειρουργικές επεμβάσεις και μετά από φλεβική θρόμβωση των κάτω άκρων. συμπίεσης των κιρσών

Οι τύποι pressio κάλτσα

Όλες οι επιχειρήσεις παράγουν αρσενικά και θηλυκά εσώρουχα τύπος. Το δεύτερο μπορεί να συμπληρωθεί με την δαντέλα ή μοτίβο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα tsvetotipu το δέρμα του ασθενούς. Οι κατασκευαστές να λαμβάνουν υπόψη ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό ύψος και το βάρος. Για αυτό υπάρχουν πέντε μεγέθη κάλτσες. Τον καθορισμό χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες παραμέτρους: από την περιφέρεια της κνήμης κατά το μέρος που η μεγαλύτερη διάμετρος, περιφέρεια του μηρού στο μεσαίο τρίτο, το μήκος από την αρχή της Κνήμης με το γόνατο και την απόσταση από τη φτέρνα προς την βουβωνική χώρα. Περαιτέρω, τα ειδικά τραπέζια καθορίζεται από το μέγεθος του ζωικού κεφαλαίου (XS, S, M, L, LX, XL). Αλλά η κύρια κατάταξη είναι η διαίρεση ανάλογα με το βαθμό της συμπίεσης, η οποία παρέχει σεντόνια στο κάτω άκρο. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες συμπίεσης εσώρουχα:
 1. Προληπτικά πίεση στο άκρο της τάξης των 18 mm Hg. άρθρο χρησιμοποιούνται κυρίως για να εμποδίσει την ανάπτυξη των κιρσών στο γκουάμ νόσου σε ομάδες των ατόμων που έχουν μια προδιάθεση σε αυτό. Ασθενείς με υπερβολικό βάρος, οι έγκυες γυναίκες ή άνθρωποι των οποίων η εργασία σχετίζεται με υπερβολικό φορτίο στα πόδια.
 2. Η πρώτη κατηγορία συμπίεση συμπίεση σε επίπεδο 19-22 mm Hg. το άρθρο που Χρησιμοποιείται στα αρχικά στάδια στο γκουάμ, κιρσούς νόσου. Βοηθήσει αποτελεσματικά το σύνδρομο του "κουρασμένος" πόδια, Superba, μικρή κιρσώδεις φλέβες στο κάτω άκρο αγγειακού συστήματος.
 3. Η δεύτερη κατηγορία είναι η πίεση για 23-32 mm Hg. άρθρο Χρησιμοποιείται μόνο από το γιατρό. Η ένδειξη είναι μια παθολογική κατάσταση που περιλαμβάνει τη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, αλλά στην απουσία του τροφικά αλλαγές στο δέρμα.
 4. Τρίτος βαθμός συμπίεσης είναι 33-45 mm Hg. το άρθρο Για τη χρήση τους, θα πρέπει να πάρετε μια συνταγή από το γιατρό, να αγοράσετε απλά σε ένα φαρμακείο αυτές οι κάλτσες αδύνατο. Ενδείξεις χρήσης: το εξέφρασε τροφικές διαταραχές, lymphostasis, θρόμβωση των βαθιών φλεβών των κάτω άκρων, posttrombofleboticheky σύνδρομο.
Η τελευταία είναι η τέταρτη κατηγορία — επίπεδο πάνω από 45 mm Hg. το άρθρο, που χρησιμοποιείται σε σπάνιες περιπτώσεις και μόνο σε νοσοκομεία και κλινικές υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Ο μηχανισμός δράσης των προϊόντων

στο γκουάμ, κιρσοί είναι μια πάθηση που επηρεάζει κυρίως τις φλέβες των κάτω άκρων. Παρουσιάζεται όταν μια έντονη διάταση των φλεβών λόγω της μείωσης της ελαστικότητας των τοιχωμάτων. Τελευταίες πληροφορίες: migrantis θρομβοφλεβίτιδα: συμπτώματα και θεραπεία Οι βαλβίδες, που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των πλοίων, χάνοντας την ικανότητα να μπλοκάρει εντελώς τον αυλό και το αίμα αρχίζει να ρέει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό, με τη σειρά του, ξεκινά τη διαδικασία ακόμα πιο διάτασης του φλεβικού τοιχώματος. Κάτω άκρα για να ξαναγεμίσει με το αίμα και στην επιφάνεια του δέρματος αρχίζουν να μιλούν στο γκουάμ, κιρσούς διαστολή των φλεβών. Σταδιακά, το υγρό αρχίζει να διαρρεύσουν μέσα από τα αγγεία και διεισδύει στον περιβάλλοντα ιστό. Έτσι, ασθενείς με οίδημα. ο κράσσος του αίματος να δημιουργεί θρόμβους μέσα αιμοφόρα αγγεία ή εμβολισμός μακριά από τον πρωτοπαθή όγκο θρόμβωση. Αυτά τα Μέλη έχουν vita-μηνά συνέπειες. Ο λόγος για την ανάπτυξη της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας είναι:
 • κληρονομικοί παράγοντες *
 • παθολογία του κυκλοφορικού συστήματος;
 • πλατυποδία;
 • καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης;
 • άβολα παπούτσια, ειδικά ψηλά τακούνια;
 • περνούν πολλές περιόδους σε καθιστή θέση.
 • εργασία μόνιμη;
 • humili gradu τρόπο ζωής.
Για την πρόληψη της εξέλιξης των κιρσών στο γκουάμ ασθένεια, οι χειρουργοί να συνταγογραφήσει στον ασθενή να φορούν κάλτσες. Μέσω της πίεσης, η οποία παρέχει το προϊόν στο πόδι, που παρουσιάζεται σε ένα τεχνητό στένωση των αιμοφόρων αγγείων.
Υπό πίεση, βελτιώνει τη λειτουργία της συσκευής βαλβίδα και δεν υπάρχει παλινδρόμηση του αίματος.

Χρήσιμες ιδιότητες pressio κάλτσα

Τα οφέλη και βλάπτει pressio κάλτσα εξαρτάται, κυρίως, από το γεγονός, αν διοριστεί γιατρός συμπίεσης κατηγορία, καθώς και το αν ο ασθενής είναι συστάσεις για τη χρήση. Οι επιστήμονες έχουν διεξαχθεί μελέτες και μετα-αναλύσεις, που απέδειξε ότι τα ιατρικά είδη καλτσοποιίας είναι αποτελεσματική σε χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. Κάλτσες εκτελέσει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες για να συστέλλονται τον αυλό των φλεβών και εμποδίζουν την ανάπτυξη στο γκουάμ, κιρσούς σε έγκυες γυναίκες. Επιπλέον, μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα και βελτιώστε την αποξήρανση λυμφών. Επιπρόσθετα, οι κάλτσες συμπίεσης:
 1. εμποδίζουν την ανάπτυξη των μολυσματικών ασθενειών στα πόδια;
 2. βελτιώστε το δέρμα πόνους;
 3. προειδοποιούν sanguinem θρόμβων και θρομβοφλεβίτιδα;
 4. να μειώσει τον κίνδυνο της πνευμονικής εμβολής;
 5. ανακουφίζει από τον πόνο, κράμπες στα πόδια;
 6. αποφευχθεί η πιθανότητα σχηματισμού τροφικές έλκη;
 7. βελτιώνει την μετεγχειρητική περίοδο.
Συστάσεις μετά την αφαίρεση των φλεβών των κάτω άκρων: τι να μην κάνεις στην απεξάρτηση; Επιπλέον, οι κάλτσες έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τύπους συμπίεσης εσώρουχα. Για παράδειγμα, επίδεσμοι ελαστικοί απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες στη χρήση. Δεν μπορεί να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας που φέρνει δυσφορία στον ασθενή. Επίσης, επίδεσμοι δεν είναι πάντα ταιριάζει με το στυλ των ειδών ένδυσης, ειδικά αν ο ασθενής χρειάζεται να δουλεύω σε ένα γραφείο και σε μια συγκεκριμένη μορφή. Κάλτσες, δεν διαφέρουν από την κανονική ρούχα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Η ζημιά από την συμπιεστική εσώρουχα

Σίγουρα ιατρικές κάλτσες είναι ένα χρήσιμο προϊόν, αλλά ακόμη και αυτό έχει τα αρνητικά και μπορεί να βλάψει τον ασθενή. Η ζημιά της κάλτσες συμπίεσης μέσα στο γκουάμ, κιρσοί συμβαίνουν με την ακατάλληλη χρήση. Αν η λάθος επιλογή είναι ο βαθμός της πίεσης στο πόδι μπορεί να είναι σημάδια της ισχαιμία των ιστών. Ο ασθενής θα αισθάνεται μούδιασμα των άκρων, δυσφορία ή πόνο. Εάν η συμπίεση είναι χαμηλή, η επίδραση αυτής της θεραπείας εμφανίζεται. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση ιατρικά είδη καλτσοποιίας θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αγγειοχειρουργό. Διάρκεια παραμονής στην pedules εξαρτάται από το βαθμό της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας. Για παράδειγμα, στο τρίτο στάδιο, στο γκουάμ, κιρσούς νόσο του προϊόντος συνιστάται να φοριούνται συνεχώς, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πιο συχνά υπάρχουν επιπλοκές, όπως: ισχαιμία των υποκείμενων ιστών, décubitus σε θέση να συμπιέζει το λάθος ντύσιμο, αλλεργική αντίδραση στο υλικό. Προϊόντα συμπίεσης μπορεί να πληγωθεί, όταν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση τους:
 • μολυσματικές ασθένειες του δέρματος;
 • ανοιχτές πληγές;
 • ατομική ευαισθησία για τα υλικά του προϊόντος *
 • πληγές στα άκρα;
 • εγκαύματα *
 • η παρουσία του διαβητικό πόδι;
 • EXCISIO endarteriit;
 • καρδιακή ανεπάρκεια αντιρρόπησης.
Αλλά, σε μεγαλύτερο αριθμό ασθενών μιλούν θετικά για pressio pedules. Το αποτέλεσμα είναι αισθητή ακόμη και από την πρώτη ημέρα της χρήσης.
Επίσης θετικό είναι το γεγονός ότι μια μέτρια τιμή του προϊόντος. Η μέση τιμή για μια κάλτσα — 1500 ρούβλια.

Κανόνες για τη χρήση του δείκτη

Ένα μεγάλο μέρος της επίδρασης εξαρτάται από το αν ο ασθενής φοράει ένα ιατρικό Jersey. Θα πρέπει να βάλουν το πρωί, πριν ο ασθενής σκοπεύει να σηκωθώ από το κρεβάτι. 10 λεπτά πριν από αυτό, συνιστάται να αυξήσει τα πόδια στην πλατφόρμα, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ροή του αίματος. Στη συνέχεια, σταδιακά φθαρμένα σεντόνια, να είστε σίγουροι ότι δεν evertit, και δεν σχηματίζονται πτυχώσεις, γιατί σε αυτά τα μέρη, θα υπάρχει πρόσθετη συμπίεση στο δέρμα. Να φοράτε χρειάζεται όλη την ημέρα. Τελευταίες πληροφορίες:οι Κάλτσες στο γκουάμ από κιρσούς φλεβών στα πόδια: τα σχόλια του pressio λινό Για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν έχει υπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, να φροντίσετε κατάλληλα για αυτό. Ιατρικά είδη καλτσοποιίας απαγορεύεται το πλύσιμο στο πλυντήριο-η μηχανή, μόνο με το πλύσιμο των χεριών. Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σκληρά απορρυπαντικά, μόνο σαπούνι επιτρέπεται. Πρέπει να στεγνώσουν πάνω σε μια οριζόντια επιφάνεια, αποφεύγοντας την υπερβολική ακτινοβολία θερμότητας και άμεσο ηλιακό φως. Διατηρούνται οι κάλτσες πρέπει να διπλωθεί και να επεκταθεί κράτος.
31.07.2018