Πώς να τη θεραπεία των κιρσών: το καλύτερο μέσο

Κιρσώδεις φλέβες του παρόντος, κάθε δεύτερο άτομο μετά τα 40. Κάποιοι φαίνεται πολύ πρησμένες φλέβες, και άλλοι απλά περιοδικός πόνος και κούραση στα πόδια. Για τη θεραπεία της νόσου πρέπει σε κάθε στάδιο της ροής για την πρόληψη επιπλοκών. Σκεφτείτε πώς να την θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες, καθώς και τη χρήση φαρμάκων και εξωτερικών κεφαλαίων.

πώς να τη θεραπεία των κιρσών

Η χειρουργική θεραπεία των κιρσών

Ας ξεκινήσουμε με το κατηγορηματικό τρόπο να καταλάβει ότι είναι καλύτερα να μην το αναφέρω. Και στη συνέχεια, μάθετε πώς να τη θεραπεία κιρσοί χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται στα τελευταία στάδια της νόσου ή όταν οι άλλες μέθοδοι δεν λειτουργούν.

Η αφαίρεση του αίματος

Περιλαμβάνει την τομή της φλέβας ή παρακέντηση για να απελευθερώσει ένα ορισμένο ποσό του αίματος (300 ml). Αυτό σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των μηχανισμών της ροής του αίματος. Μετά την εκτομή του φλέβα, μπορείτε επίσης να εισάγετε τα φάρμακα.

Για τη διαδικασία μερικές φορές χρησιμοποιείται βδέλλες. Δεν πιπιλίζουν το αίμα, αλλά επίσης να κάνετε την ένεση σε φλέβα του μια ουσία η οποία ενισχύει το θεραπευτικό αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Phlebectomy

Για τη μερική θεραπεία των κιρσών στα πόδια χρησιμοποιώντας ένα phlebectomy. Αυτή είναι μια λειτουργία για να αφαιρέσετε τις πληγείσες φλέβες. Ως αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα: τα πόδια είναι λεία, χωρίς προεξοχές αιμοφόρα αγγεία. Θεραπευτική χρήση είναι επίσης, φυσικά, είναι: η ροή του αίματος αποκαθίσταται.

Phlebectomy μπορεί να πραγματοποιηθεί χειρουργικά όταν η βλάβη είναι στη Βιέννη, είναι κυριολεκτικά εξάγεται από τη Γενική κυκλοφορία με το γάντζο. Η δεύτερη μέθοδος είναι με λέιζερ. Ενίεται σε φλέβα το λέιζερ ινών, υπό την επίδραση των οποίων οι τοίχοι είναι κολλημένα μεταξύ τους και το λιωμένο. Βιέννη σταμάτησε να λειτουργεί.

Η συντηρητική θεραπεία των κιρσών

Ακόμα οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτήθηκα αν είναι δυνατόν να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Ναι, ίσως, αλλά μόνο αν την έγκαιρη προσέγγιση. Για τη θεραπεία των κιρσών με συνέπεια και πληρότητα, χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους θεραπείας.

Θεραπεία με το φάρμακο

Ή θεραπεία με χάπια. Το λεγόμενο χάπια των κιρσών δεν υπάρχει. Αλλά υπάρχουν φάρμακα που μπορεί να βελτιώσει τον τόνο των φλεβών, η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων, μειώνουν τη φλεγμονή και την αραίωση του αίματος. Σύγχρονα και αποτελεσματικά φάρμακα είναι:

 • Αντιπηκτικά.
 • Αποσυμφορητικά.
 • Disaggregants.
 • Για την αντιμετώπιση υπέρχρωση του δέρματος.
 • Αντιοξειδωτικά.

Τα φάρμακα πρέπει να συνταγογραφούνται από γιατρό ή αγγειοχειρουργός στη σύνθετη θεραπεία. Γιατί μόνο τα χάπια που θα σας επιτρέψει να θεραπεύσει τα πόδια μου από τις κιρσώδεις φλέβες. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους.

Εξωτερικές μεθόδους αντιμετώπισης των κιρσών

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν ή να εναλλάσσονται.

Κάλτσες συμπίεσης

Φορώντας ειδική Γκολφ ή κάλτσες που έχουν διαφορετικές περιοχές με διαφορετική πίεση στα πόδια, επιτρέπει όχι μόνο να αποφύγετε το πρήξιμο και την κούραση, αλλά και να βελτιώσει τη λειτουργία των φλεβών. Φορώντας ένα τέτοιο Jersey, δεν είναι επώδυνη, δεν προκαλεί δυσφορία. Το πρόβλημα έγκειται στη σωστή επιλογή του αναλογία συμπίεσης. Είναι επιθυμητό ότι αυτό καθορίζεται από το γιατρό, επειδή εξαρτάται από τη σοβαρότητα της εμφάνισης των κιρσών.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών, φορώντας μόνο τις κάλτσες; Πρώτα, θα πρέπει να το κάνουμε τακτικά, βάζοντας σε πουλόβερ το πρωί και το καθάρισμα το βράδυ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο ειδικά για εκείνους που έχουν μια καθιστική ή όρθια εργασία. Δεύτερον, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, μπορείτε να φορέσετε ένα αδυνατίσματος κάλτσες κάτω αλοιφή για τους κιρσούς, την οποία θα περιγράψουμε αργότερα. Κάλτσες συμπίεσης μπορεί να φορεθεί τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Για το τελευταίο, υπάρχουν ειδικές κάλτσες και καλσόν σε μαύρο, έτσι ώστε να είναι δυσδιάκριτες από τα συνηθισμένα ρούχα.

Αλοιφή και κρέμα κατά των κιρσών

Αυτό είναι μια μεγάλη βοηθητική μέθοδος θεραπείας. Να βάλει μια ειδική αλοιφή για το βράδυ και κάλτσες συμπίεσης.

Χάρη σε εξωτερικούς πόρους, είναι δυνατόν να επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

αλοιφή κιρσώδεις φλέβες
 1. μείωση του πόνου στα πόδια;
 2. η μείωση του επιπέδου πρήξιμο;
 3. οι βελτιώσεις στο σύστημα βαλβίδων;
 4. αύξηση του τόνου των φλεβικών τοιχωμάτων *
 5. αποκατάσταση της ροής του αίματος;
 6. την πρόληψη των επιπλοκών.

Σχόλια σημείωση το εφέ με τη χρήση αλοιφών μαζί με χάπια και φορώντας κάλτσες συμπίεσης. Αν αλείψεις τα πόδια σου και να μην κάνεις τίποτα – τα αποτελέσματα δεν θα είναι. Αν και, αν μιλάμε για την πρόληψη των κιρσών, αλοιφή θα είναι επαρκής.

Μασάζ ποδιών και την αντίθεση ντους

Τώρα, πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια σπίτι. Εκείνοι που υποφέρουν από κιρσούς θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα δύο διαδικασίες: ένα ντους αντίθεση (εναλλασσόμενο δροσερό και ζεστό νερό) και το μασάζ στα πόδια. Το τελευταίο μπορεί να συνδυαστεί με ένα τρίψιμο με αλοιφή, ή να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μασάζ μπάλα.

Μασάζ και ντους θα σας βοηθήσει να βελτιώσει τη ροή του αίματος. Προωθεί επίσης την απορρόφηση των μικρών θρόμβων, η οποία στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε ένα πυκνό απόφραξη σε αγγεία.

Παραδοσιακές μεθόδους κατά των κιρσών

Μπορείτε να δοκιμάσετε να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Αλλά αυτή η μέθοδος θα πρέπει να συζητηθεί με το γιατρό σας και, επίσης, να χρησιμοποιηθεί πλήρως. Εδώ είναι μερικές συνταγές από το περιοδικό υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα φύλλα του κολλιτσίδα

Να αποκτήσουν κολλιτσίδα στο Πάρκο ή δάσος. Στο σπίτι ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό. Προ-τυλίξτε τα πόδια σε ένα ενιαίο στρώμα των αποστειρωμένο επίδεσμο. Στη συνέχεια, να επισυνάψετε ένα ζευγάρι των φύλλων με τα πίσω για να ζεστάνετε την κατσαρόλα για λίγα δευτερόλεπτα. Εφαρμογή ζεστές κούπες για τα πόδια το βράδυ. Εφαρμόστε αυτήν την θεραπεία κάθε δεύτερη μέρα για 2 εβδομάδες. Βοηθά με τον πόνο και το πρήξιμο.

Apple ξίδι μηλίτη

Αν τα πόδια δεν τροφικές έλκη και άλλες φθορές, είναι δυνατόν να ΤΡΊΒΕΤΕ με το ξίδι μηλίτη Μήλων το βράδυ. Μετά από ένα μήνα καθημερινής λείανση κόμβους θα επιλύσει, τα πόδια θα είναι οπτικά πιο όμορφο και ομαλό. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα με το στομάχι και τα έντερα, η Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να είναι μεθυσμένος. 1 κουταλιά της σούπας αραιωμένη σε ένα ποτήρι νερό, προσθέστε το μέλι και πιείτε το μισή ώρα πριν το Πρωινό.

Μοσχοκάρυδο

Θα χρειαστείτε 100 g σκόνη μπαχαρικά. Η σκόνη χύνεται 0,5 λίτρα βότκα και επιμένουν σε ένα σκοτεινό πιάτο για 10 ημέρες. Κάθε μέρα θα πρέπει να ανακινείτε το μπουκάλι (στην Τράπεζα). Μετά από αυτό, το μέσο είναι φιλτραρισμένο και χρησιμοποιείται 20 σταγόνες πριν από τα γεύματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει.

Πού καλύτερα για τη θεραπεία των κιρσών

Είναι δυνατόν να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες στο σπίτι; Το ερώτημα αυτό τίθεται από ανθρώπους που δεν έχουν χρόνο για τη νοσοκομειακή περίθαλψη, και μόνο εκείνοι που δεν τους αρέσει ιατρικές εγκαταστάσεις. Αρχική θεραπεία είναι δυνατό, το άτομο μπορεί να συνεχίσει να πάω στη δουλειά. Αλλά να επιλέξει και να διορίσει όλες οι διαδικασίες έχουν ακόμα γιατρός (angiologist). Είναι επίσης και το πρόγραμμα των επισκέψεων του ασθενούς, για την παρακολούθηση της δυναμικής.

Πιο σοβαρές περιπτώσεις των κιρσών μπορεί να αντιμετωπίζονται στην κλινική, στο Τμήμα αγγειοχειρουργικής. Αν μια τέτοια υπηρεσία δεν είναι, ο ασθενής μπορεί να θέσει σε συμβατική χειρουργική επέμβαση. Οι διαδικασίες σε αυτή την περίπτωση έχουν ανατεθεί ενέσεις (διουρητικά, μειώνει το πρήξιμο), σταγονόμετρο (για τον καθαρισμό και την αραίωση του αίματος), το χάπι. Αν για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα συνθήκες δεν έχουν βελτιωθεί, ο γιατρός σας μπορεί να αυξήσει το ερώτημα σχετικά με την ανάγκη για phlebectomy ή άλλου είδους επέμβαση.

Γρήγορα τη θεραπεία των κιρσών δεν θα λειτουργήσει είτε στην κλινική ή στο σπίτι. Ακόμη και μετά την αφαίρεση του πάσχοντος φλέβα είναι που απαιτούνται για να συμμορφωθούν με την πρόληψη να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα.

Πώς να την πρόληψη των κιρσών

Σημαντική ερώτηση: είναι δυνατόν να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες για πάντα; Ναι, αν μετά την εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων παρατηρήσετε κάποια απλά προληπτικά μέτρα.

 • Συνεχίστε να φοράτε κάλτσες συμπίεσης (τουλάχιστον για λίγες ημέρες την εβδομάδα).
 • Το έτος να πίνετε 1-2 πορεία των δισκίων για την υποστήριξη φλέβα υγείας στο φυσιολογικό.
 • Για να προχωρήσουμε περισσότερο, να κάνει αυτο-μασάζ ή μασάζ, μην ξεχνάτε σχετικά με ντους αντίθεση.
 • Προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολύ ψηλά τακούνια και κάλτσες με ένα σφιχτό λαστιχάκι.
η θεραπεία των κιρσών

Πρόληψη των κιρσών απλό * είναι η συχνότητα. Αν μπορείτε να παραβλέψετε οποιαδήποτε από τις διαδικασίες, κιρσώδεις μπορεί να ξεκινήσει ξανά. Και θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπιστεί. Και η θεραπεία της νόσου είναι πάντα πιο κουραστική από την πρόληψη.

24.12.2018