Τα συμπτώματα των κιρσών στα πόδια στους άνδρες και η θεραπεία της

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια τους άντρες, είναι κοινή παθολογία, που συνοδεύονται από διαστολή των αγγείων των κάτω άκρων. Αυτή η παραβίαση των ανδρών είναι πιο σπάνιες από τις γυναίκες. Αυτό οφείλεται κυρίως σε διαφορές σε ορμονικό υπόβαθρο, το οποίο παρουσιάζεται σε όλη τη ζωή. Πολλοί άνδρες λάβει την πρώτη εκδήλωση των κιρσών στα πόδια για μικρές αισθητικές ελάττωμα, έτσι ώστε να πάρει για την υποδοχή των εμπειρογνωμόνων στα μεταγενέστερα στάδια της παθολογικής διαδικασίας.

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στους άνδρες

Λόγους

Φυσικούς παράγοντες στην ανάπτυξη των κιρσών σε άνδρες που είναι λιγότερο από ό, τι σε γυναίκες. Οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ δεν φορούν ψηλά τακούνια, που δεν φέρουν τα παιδιά και δεν πάσχουν από μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατά τη διάρκεια της ζωής ορμονικές. Λόγω της έλλειψης επιρροή αυτών των δυσμενών παραγόντων, μόνο το 15-20 % των ανδρών παρατηρείται η ανάπτυξη των κιρσών.

Ωστόσο, η ανατομία των κάτω άκρων φλέβες προδιαθέτει για στασιμότητα του αίματος, επειδή η άντληση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο μηχανισμό, που αφορούν την πίεση στο κυκλοφορικό σύστημα, ειδικές βαλβίδες και μεγάλους μυς συρρίκνωση. Από την επίδραση των δυσμενών παραγόντων οδηγεί σε διαταραχή του αγγειακού συστήματος στα πόδια. Να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αυτής της παθολογικής κατάστασης στους άνδρες μπορεί να:

 • αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία;
 • η χρήση ορμονικών φαρμάκων;
 • η έλλειψη των απαραίτητων σωματική δραστηριότητα;
 • βάρος *
 • Το κάπνισμα;
 • να σηκώνω βάρη, να
 • τα αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα;
 • μια μη ισορροπημένη διατροφή;
 • οι τραυματισμοί των άκρων;
 • η κατάχρηση του αλκοόλ.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, η επέκταση της διαμέτρου των αιμοφόρων αγγείων των κάτω άκρων είναι το αποτέλεσμα του σχηματισμού ενός μεγάλου όγκου στην κοιλιακή κοιλότητα. Κατά τη μελέτη του οικογενειακού ιστορικού τους άνδρες με τις κιρσώδεις φλέβες, βρέθηκαν πολλές περιπτώσεις αυτή η παθολογική κατάσταση, ως εκ τούτου, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κληρονομική προδιάθεση.

Τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες

Η παράβαση αυτή χαρακτηρίζεται ως μια παρατεταμένη περίοδο αύξησης της συμπτωματικής εκδηλώσεις. Κιρσοί τοίχους, μπορεί να επηρεαστεί δεξί και το αριστερό άκρο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι αμφοτερόπλευρη νόσο, αν και η σοβαρότητα της τα συμπτώματα από τα άκρα μπορεί να είναι διαφορετική.

Πρώτα, υπάρχει μια έντονη αγγειακή net στο δέρμα. Αυτές οι φλέβες αραχνών σταδιακά αυξάνουν σε μέγεθος και να γίνουν πολλά. Συχνά, η εμφάνιση σοβαρών φλεβικό δίκτυο στο δέρμα των ποδιών παραμένει απαρατήρητη από τον άνθρωπο. Επιπλέον, ήδη στα πρώτα στάδια της εμφάνισης κιρσών ένας άνθρωπος μπορεί να ανησυχούν για τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • πόνος και αίσθημα βάρους στα πόδια μετά από μια μακρά παραμονή σε όρθια θέση.
 • το πρήξιμο των ποδιών;
 • πόνος κατά την ανάπαυση.
 • νύχτα κράμπες;
 • φαγούρα;
 • κρύα άκρα;
 • μια αίσθηση μουδιάσματος στο δέρμα.

Ελλείψει κατευθυνόμενη θεραπεία από τα συμπτώματα των κιρσών αύξηση. Το δέρμα κιρσών σε άνδρες αρχίζουν να καλύπτονται με κηλίδες. Στην κάτω περιοχή του ποδιού αρχίζουν να ξεκολλήσουν έντονα. Υπάρχει μια σταδιακή λέπτυνση του όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.

Το δέρμα των ποδιών πρώτη, αποκτούν μια αφύσικη ωχρότητα, και στη συνέχεια να γίνει μπλε ή μοβ. Τα φλεβικά τοιχώματα διαστέλλονται. Στα μεταγενέστερα στάδια της παθολογικής διαδικασίας είναι σαφώς manifest κιρσώδεις ανώμαλο γωνίες. Στέκονται πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

Στα τελευταία στάδια αυτής της διαταραχής στους άνδρες τα συμπτώματα είναι σαφώς ορατά τροφικές αλλαγές του δέρματος που οφείλονται σε παραβίαση του εφοδιασμού τους με το οξυγόνο και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Πώς να τη θεραπεία

Για την ακριβή διάγνωση και το σκοπό της θεραπείας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν αγγειοχειρουργό ή phlebologist. Πάντα να κάνετε την εξέταση των φλεβών των κάτω άκρων, της πυέλου όργανα και τους όρχεις. Η θεραπεία των κιρσών σε άνδρες μπορεί να είναι τόσο συντηρητική και λειτουργική μεθόδους. Εξαρτάται από το βαθμό, που εντοπίστηκε την παθολογία.

η θεραπεία των κιρσών

Στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης των κιρσών θεραπεία περιλαμβάνει φορώντας ρούχα συμπίεσης, η φυσική άσκηση, η φυσιοθεραπεία και η χρήση ναρκωτικών. Μπορούν να επωφεληθούν και κάποια διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Σε σοβαρές περιπτώσεις, χωρίς χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να κάνει.

Χειρουργική επέμβαση

Για τις χειρουργικές διαδικασίες καταφύγει όταν η συντηρητική αγωγή δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς, ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρονται τα ακόλουθα είδη ελάχιστα επεμβατικές πράξεις:

 • λέιζερ πήξη;
 • με την έκθεση σε ραδιοκύματα;
 • η σκληροθεραπεία;
 • phlebectomy.

Μετά από αυτές τις επεμβάσεις ο ασθενής θα ανακάμψει γρήγορα. Το είδος της χειρουργικής επέμβασης αγγειοχειρουργό να προσδιοριστούν ποσοτικώς, ξεχωριστά για κάθε ασθενή.

Λαϊκές θεραπείες

Τα σκευάσματα με βάση τα φυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με τη συμβουλή του θεράποντα ιατρού. Ένα καλό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν εφαρμόζουν το βάμμα της ιπποκαστανιάς στους άνδρες.

Για το μαγείρεμα αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου 5 κουταλιές της σούπας από τα δέρματα των οπωροφόρων φυτών ρίχνουμε 1 Φλιτζάνι βότκα. Σύνθεση θα πρέπει να μετακινηθεί σε σκούρο γυάλινο βάζο και εμποτίζουν για 1 εβδομάδα. Έτοιμη σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να σκουπίσει πληγείσες περιοχές.

Να συμβάλει στην εξάλειψη των ευρυαγγειών μπορεί να συμπιέσει με βάση το χυμό του Καλαγχόη. Για την εφαρμογή τους θα χρειαστείτε 30 λεπτά.

Αυτό που είναι επικίνδυνο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άντρες έρχονται στο γιατρό στα τελευταία στάδια των κιρσών. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο των επιπλοκών. Διεσταλμένες φλέβες συχνά να γίνει φλεγμονή, που προκαλεί φλεβίτιδα. Επιπλέον, αυτή η παθολογική κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση.

Το σχηματισμό των θρόμβων αίματος στον αυλό των αγγείων των κάτω άκρων είναι επικίνδυνη για τη ζωή των ανθρώπων. Η αφαίρεση του θρόμβου αίματος μπορεί να προκαλέσει πνευμονική εμβολή και το θάνατο. Επιπλέον, στα τελευταία στάδια ανάπτυξης των κιρσών στους άνδρες, στις περισσότερες περιπτώσεις, η ασθένεια είναι περίπλοκη, με τροφικές έλκη, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να θεραπευτούν.

Οι συνέπειες

Καθώς η εξέλιξη των κιρσών παρατηρείται μυϊκή ατροφία και μείωση του πάχους του δέρματος. Λόγω της παραβίασης της διατροφής των ιστών τυχόν γδαρσίματα, γρατζουνιές και μελανιές επουλώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι συχνά η αιτία για το σχηματισμό των ελκών τροφικές. Επούλωση των σχηματισμών αυτών παραμένουν εμφανή εστίες της διείσδυσης, ουλές και άλλες ατέλειες.

Πόνος στους άνδρες είναι όλο και χρόνια στη φύση, έτσι ώστε ακόμη και μια σύντομη Πεζοπορία γίνεται δύσκολο. Επιπλέον, συχνά οι κιρσώδεις αγγεία των κάτω άκρων εξαπλώνεται στη βουβωνική χώρα και τα όργανα της πυέλου. Η κοινή δράση είναι η κιρσοκήλη, δηλαδή κιρσώδεις φλέβες σπόρων σχοινιά. Σε αυτή την παθολογία με τους άνδρες που έχουν προβλήματα με τη δραστικότητα της. Η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει στειρότητα.

Πρόληψη των κιρσών

Για να αποφευχθεί η καταστροφή των φλεβών, ο άνθρωπος θα πρέπει να τηρούν ορισμένους κανόνες. Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τη διατροφή και την πρόληψη της την ανάπτυξη της παχυσαρκίας. Η διατροφή είναι απαραίτητη για να εισάγουν μεγάλες ποσότητες από λαχανικά, χόρτα, φρούτα, άπαχο κρέας και ψάρι. Αυτό θα μειώσει τον κίνδυνο της χοληστερόλης πλακών και την επιδείνωση των αιμοφόρων αγγείων των κάτω άκρων.

Θα πρέπει να αποφεύγουν το αλκοόλ και να απαλλαγούμε από άλλες κακές συνήθειες, όπως το Κάπνισμα. Για να αποτρέψετε την αύξηση της πίεσης στις φλέβες και τις αρτηρίες των ποδιών πρέπει να δώσει βάρος ανύψωσης και σωματική καταπόνηση. Κατά προτίμηση κάθε μέρα για να πάρετε ένα ντους αντίθεση και το λουτρό ποδιών με βάση τα φαρμακευτικά βότανα.

Αν ένα άτομο δεν έχει αντενδείξεις, ως προληπτικό μέτρο, μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό μπορεί να εφαρμόσει φάρμακα, παρέχουν ένα τονωτικό και την ενίσχυση της επίδραση. Θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την επιλογή του παπούτσια. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και τακτοποίηση.

παραδοσιακή ιατρική

Από το να φοράς στενά ρούχα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Πρέπει να κάνετε ειδικές ασκήσεις για να βοηθήσει στην εξάλειψη στασιμότητα του αίματος στα κάτω άκρα. Ως προληπτικό μέτρο, μπορεί να συνιστάται να φορούν εσώρουχα συμπίεσης.

15.12.2018