Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες: όλες οι μέθοδοι

Μεταξύ των αγγειακών δυσπλασιών, η πιο κοινή είναι η κιρσώδεις φλέβες που επηρεάζει κυρίως τα κάτω άκρα ενός ατόμου. Σήμερα η στατιστική λέει ότι κάθε τρίτος κάτοικος του πλανήτη είναι ασθενής γραφεία phlebology λόγω των προβλημάτων με τα σκάφη των ποδιών. Ανάμεσά τους, το ένα τρίτο των ασθενών είναι γυναίκες, τόσο ερωτήσεις σχετικά με το πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες, η πιο σχετική.

κιρσώδεις φλέβες των ποδιών στις γυναίκες

Λοιπόν, πώς σε κίνδυνο είναι πιο συχνά τις γυναίκες, η σύγχρονη ιατρική, καθώς και καινοτόμες τεχνικές για να αναπτύξουν μια σειρά από μεθόδους για την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών. Είναι προφανές αντίκτυπο που έχει η θεραπεία των κιρσών πρέπει να ασκούν συναφείς ειδικό αγγειοχειρουργό. Επιπλέον, αυτή η θεραπεία θα πρέπει να βασίζεται σε δύο αρχές — κανονικότητα και την πολυπλοκότητα.

Σημάδια κιρσώδεις φλέβες των ποδιών στις γυναίκες

Προκειμένου για την έγκαιρη ανίχνευση των κιρσών στις γυναίκες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες της νόσου και ποια τα σημάδια και τα συμπτώματα μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάπτυξη της. Οι κιρσοί είναι μια παθολογική διαδικασία, για να είμαστε ακριβείς αύξηση της φλεβικής μονάδα λούμεν, ως αποτέλεσμα της μείωσης της ελαστικότητας και του τόνου του αγγειακού τοιχώματος. Αυτό οδηγεί σε μη φυσιολογική διάταση των τοιχωμάτων του πλοίου, παλινδρόμηση του αίματος, διαταραχή της φλεβικής βαλβίδες, και στάση του αίματος.

Η νόσος χαρακτηρίζεται από παρατεταμένη διάρκεια και αργή ανάπτυξη πλαισίου σε σχέση με αυτό, για να ανιχνεύσει τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι πολύ δύσκολο στα αρχικά στάδια. Η κυκλοφορία μπορεί να πάρει χρόνια πριν μια γυναίκα θα αισθανθεί τα πρώτα συμπτώματα των κιρσών. Τα συμπτώματα στα πρώιμα στάδια είναι ένα αίσθημα βάρους, πρήξιμο στα πόδια και κόπωση.

Αυτά τα συμπτώματα συχνά προειδοποίηση γυναίκες, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία θέση. Στο μέλλον, μπορεί να είναι άλλα συμπτώματα των κιρσών:

 • διόγκωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων στην επιφάνεια του δέρματος;
 • εκδήλωση του αγγειακού πλέγματος για τα πόδια;
 • η εμφάνιση των ευρυαγγειών;
 • φαγούρα από τα συμπτώματα φλέβες;
 • μοσχάρι μυϊκοί σπασμοί είναι ακούσια στη φύση, ιδιαίτερα τη νύχτα.

Για να δείτε έναν ειδικό είναι σημαντική κατά την ανίχνευση τουλάχιστον ενός από αυτά τα συμπτώματα. Να σας συμβουλεύσει σχετικά με τέτοια θέματα μπορεί ο ασκούμενος, αγγειοχειρουργό ή. Αν καθυστερήσεις να πάει στο γιατρό, τα συμπτώματα των κιρσών πρόσθεσε για θρόμβους αίματος, διόγκωση κόμβους μεγάλες φλέβες, θρομβοφλεβίτιδα (φλεγμονή των φλεβών), και φλεβικά έλκη στο δέρμα των ποδιών.

Αιτίες

Ενώ ο ειδικός δεν προσδιορίζει τα ακριβή αίτια της αγγειακής νόσου, για την θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες θα είναι σχεδόν αδύνατη. Οποιαδήποτε ασθένεια, απαιτεί τη μελέτη της αιτιολογίας και προϋποθέσεις, και μετά από την αφαίρεση μπορείτε να καταστείλει την παθολογική διαδικασία. Πριν ο γιατρός αντιμετωπίζει το έργο της εξεύρεσης τους λόγους που οδήγησαν στην παραβίαση από την εκροή του αίματος.

Οδηγήσει σε κιρσούς από την υπερβολική ροή του αίματος στα κάτω άκρα, δυσκολία στην αποχέτευση του αίματος από τα αγγεία, που οδηγεί σε περαιτέρω παραμόρφωση των σκαφών, την ευθραυστότητα και ευθρυπτότητα του αγγειακού τοιχώματος, η περαιτέρω ζημία στον τοίχο. Πρώτα αρχίζουν να επεκτείνουν τη φλέβα, μετά την οποία το δέρμα των ποδιών εκδηλώνεται αγγειακό τοίχωμα, διογκώσεις και κόμβους.

Λόγω βλάβης του αγγειακού τοιχώματος και η συμφόρηση λέμφου παρουσιάζεται, προκαλεί την εμφάνιση της οίδημα, αίσθημα βάρους και πόνο. Στα πόδια αρχίζει να επιδεινώνεται δέρμα με φαγούρα και φολιδωτό.

Πιο συχνά σε κίνδυνο των κιρσών εμπίπτουν στις εξής κατηγορίες γυναικών:

 • ηλικία άνω των 30 ετών.
 • εγκυμοσύνη;
 • η παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος;
 • την καρδιαγγειακή νόσο;
 • προδιάθεση και κληρονομικότητα των κιρσών.

Επιπλέον, αυτές οι ίδιες οι γιατροί θα λάβει εκείνες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση του σώματος, κάθεται ή στέκεται. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, κιρσώδεις φλέβες οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες — νέκρωση, θρόμβωση, τα έλκη και το έκζεμα.

Φάρμακα (γέλες και αλοιφές) για εξωτερική χρήση

Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία κυρίως στις 1 και 2 στάδιο της ανάπτυξης, αν διαγνωστεί στάδιο 3, οι πιθανότητες καταστολή της παθολογίας μικρό. Η θεραπεία πρέπει να είναι περίπλοκη, ως φάρμακο θεραπείας, οι γιατροί συνήθως συνταγογραφήσει τη λήψη του φαρμάκου εσωτερικές εφαρμογές και εξωτερικές εφαρμογές.

Πιο συχνά, η τοπική θεραπεία των κιρσών περιλαμβάνει τη χρήση τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη αλοιφές και τζελ που επιστρέφει σκάφη ελαστικότητα, τη δύναμη και κανονικές μορφές, καθώς και να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει αυτές τις αλοιφές που ανακουφίσει τον πόνο. Επίσης να εξαλείψει τα οξεία συμπτώματα των κιρσών μπορεί να αλοιφή και κρέμα με βάση το ηπαρίνη και την ινδομεθακίνη.

σημάδια των κιρσών

Δισκία κιρσώδεις φλέβες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αν οι κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες έχει φτάσει σε 2 ή 3 στάδιο ανάπτυξης, ο θεράπων γιατρός υποχρεούται να διορίσει προφορική παρουσίαση των ειδικών παρασκευασμάτων που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα μέσα εξωτερική εφαρμογή. Τα δισκία μπορεί να είναι παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη

Τα πιο δημοφιλή tablets από τις κιρσώδεις φλέβες είναι ειδικά φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του αίματος, και επίσης να μειώσει τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων. Με τη σειρά του σημαίνει να αποτρέψει την εμφάνιση των στάσιμες διαδικασίες του αίματος, τη βελτίωση της εκροής.

Χειρουργική επέμβαση

Χειρουργικά για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες μόνο αν η θεραπεία ήταν αποτελεσματική και ο γιατρός δίνει σκοπό να τις θεμελιώδεις τεχνικές της θεραπείας. Πιο συχνά γίνεται σε ασθενείς που πάσχουν από κιρσούς των ποδιών 3 και 4 στάδια. Αν επιπλέον οι γιατροί δείτε την χρόνια φλεβική ανεπάρκεια θα απαιτήσει προπαρασκευαστικές συντηρητική θεραπεία.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη χειρουργική θεραπεία των κιρσών στις γυναίκες:

 1. Phlebectomy — χειρουργική εκτομή αυτές τις φλέβες, επειδή παθολογία έχει επεκταθεί και να τροποποιηθεί.
 2. Σκληροθεραπεία — χρησιμοποιώντας την έγχυση ειδικού εγχέει το φάρμακο στο προσβεβλημένο τμήμα του σκάφους, με αποτέλεσμα να μείνουμε μαζί. Επόμενο, η ροή εισέρχεται μόνο σε υγιή αγγεία, και κολλημένα Βιέννη είναι σταδιακά απορροφάται.
 3. Φωτοπηξία με Laser για την πληγείσα περιοχή αρχίζει να επηρεάσουν την ακτινοβολία λέιζερ της υψηλής συχνότητας προφίλ.
 4. Ραδιο κυμάτων θεραπεία είναι η πιο χαμηλή καταπατητική και ανώδυνη μέθοδος θεραπείας που δεν περιλαμβάνει το νοσοκομείο και την αποκατάσταση.

Στο μέλλον ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα από οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους της θεραπείας θα εξαρτηθεί από τη συμμόρφωση του ασθενούς με όλες τις συστάσεις και οδηγίες του ιατρού. Για να διευκολυνθεί η ανάκαμψη θα πρέπει να το σωστό τρόπο ζωής, τη διατροφή, φορώντας εσώρουχα συμπίεσης, καθώς και στην ίση κατανομή της εργασίας και της ανάπαυσης.

Λαϊκές θεραπείες και μεθόδους

Εκτός από τη βασική θεραπεία, η οποία θα διορίσει έναν εξειδικευμένο ιατρό για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες μπορεί να είναι επιπλέον στο σπίτι με τη βοήθεια της λαϊκής συνταγές. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα των κιρσών, καθώς και να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

 1. Το βράδυ συμπιέζει μια εξαιρετική δουλειά με το πρήξιμο, φαγούρα και τον πόνο των κιρσών. Για να εκπληρώσει την ανάγκη συμπιέζει το βράδυ για 4-6 εβδομάδες για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα συστατικά:
 • φύλλα λάχανου, το πλύσιμο και ζεμάτισμα με βραστό νερό;
 • τριμμένη πατάτα;
 • η αλόη και το Kalanchoe;
 • το τριμμένο σαπούνι, αναμιγνύονται με μια μικρή ποσότητα από ζεστό νερό;
 • λύση της Apple μηλίτη ξύδι με νερό.

Για την εφαρμογή των συμπιέσεων, πάρτε ένα κομμάτι γάζας, διπλώστε το σε διάφορα στρώματα, βρέξτε το προετοιμασμένοι υλικά και να το βάλετε στο σωστό μέρος. Επίδεσμο το φτιάξω σάλτσα, την οποία αφαιρείται το πρωί.

 1. Σόδα που χρησιμοποιείται για κομπρέσες, λοσιόν και το τρίψιμο. Σε 100 ml νερό, διαλύστε μια κουταλιά μαγειρική σόδα, που λαμβάνεται με τη βοήθεια σκουπίστε τις πληγείσες περιοχές, ξεπλύνετε τις περιοχές αυτές με το νερό δεν είναι απαραίτητη. Αν χρειαστεί να κάνετε μια κομπρέσα ή λοσιόν, σε αυτή τη λύση βρέξτε μια μπατονέτα από βαμβάκι, μαλλί, την εφαρμογή με τη βοήθεια του ένα επίδεσμο στο πόδι. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον 1 μήνα.
 2. Βάμμα του ginseng ως τονωτικό. Για να προετοιμάσει ένα βάμμα, πάρε 600 ml βότκα και 150 γραμμάρια ξηρής ρίζας του φυτού. Ανακατεύουμε τα υλικά, η έγχυση αποστέλλεται για 2 εβδομάδες σε σκοτεινό και δροσερό μέρος, συνεχώς κουνώντας το δοχείο με το περιεχόμενο. Στραγγιστό 1-2 κουταλάκια του γλυκού βάμμα λάβει με άδειο στομάχι καθημερινά 4 φορές.

Αν μιλάμε για μεγάλες κιρσώδεις φλέβες, παραδοσιακή ιατρική συνιστά τη λήψη ένα μπάνιο σόδα για τα πόδια. Για να το κάνετε αυτό σε 2 λίτρα ζεστό νερό διαλύστε 4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, το διάλυμα που προκύπτει προστίθεται στο νερό του μπάνιου. Η διάρκεια της μια συνεδρία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά, για να επαναλάβετε αυτές τις μεθοδεύσεις, μπορεί να είναι 10 φορές 2 φορές κάθε 7-10 ημέρες.

Ασκήσεις και γυμναστική

Αν για να αυξήσει την κινητική δραστηριότητα, είναι δυνατόν να βελτιώσουν την κατάσταση και τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος και την κυκλοφορία του αίματος. Οι γιατροί ορίζουν φυσιοθεραπείας σε εκείνους τους ασθενείς που το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας να περάσουν στην όρθια θέση. Για να εκτελέσετε μια σειρά από ασκήσεις το πρωί, καθώς η φόρτιση των κομμάτων και όλων διαρκεί όχι περισσότερο από 10 λεπτά.

λαϊκή θεραπεία των κιρσών

Το σύνολο των ασκήσεων για τους κιρσούς αποτελείται από τις ακόλουθες ασκήσεις:

 1. Προπόνηση για τους μυς, δηλαδή, το πορτ-μπαγκάζ κάμψη σε διαφορετικές κατευθύνσεις, η περιστροφική κίνηση της κεφαλής, το χέρι, το πόδι ανελκυστήρες, μπορείτε επίσης να εκτελεί χορευτικές κινήσεις.
 2. Η παρακάτω άσκηση πραγματοποιείται στο Χαλί, όπως το Ποδήλατο, την ανάμιξη και αραίωση πόδι ψαλίδι, ανελκυστήρες ποδιών από το πάτωμα και τη μείωση, την αύξηση και μείωση της πυέλου.
 3. Stretching σας βοηθά να αυξήσει τη ροή του αίματος και την παροχή αίματος. Μπορεί να είναι μια άσκηση plie — σταδιακή κατάληψη με ευρέως διαζύγιο πόδια. Επίσης χρήσιμο θα ήταν lunges προς τα εμπρός πρώτα δεξιά, μετά στο αριστερό πόδι. Μπορείτε να εκτελέσετε pull-UPS, που βρίσκεται και στέκεται.

Για να κάνετε τις ασκήσεις πιο συχνά ο ασθενής θα επιτρέψει τη φυσική κατάσταση του σώματος. Είναι σημαντικό ότι οι ασκήσεις δεν προκαλούν δυσφορία και πόνο. Πιο σύνθετους τύπους ασκήσεων για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών πρέπει να εκτελούνται υπό την επίβλεψη ενός ειδικού.

Αν ο ασθενής έχει παρατηρηθεί κιρσώδεις φλέβες τρέχει μορφή, η άσκηση και η γυμναστική μόνο μετά από την έγκριση του γιατρού στο ειδικό εσώρουχο. Τέτοια μέτρα θα βοηθήσουν στην προστασία του επηρεάζεται σκάφη από διάστρεμμα και τραυματισμούς.

27.11.2018