Apple ξίδι μηλίτη για κιρσούς στα πόδια: η θεραπεία χρήσιμες ιδιότητες και μεθόδους που

Στην αρχαιότητα οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι γνώριζαν πολλά για τα οφέλη της σούπας μηλόξυδο. Αυτή η λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιείται για να απαλλαγούμε από πολλές ανθρώπινες ασθένειες. Και στη μέση του εικοστού αιώνα, ένα από τα διάσημα τους αλλοδαπούς γιατρούς που έγραψε για τις ευεργετικές ιδιότητες του ξυδιού ένα ολόκληρο βιβλίο δοξάζοντας τον για πολλά χρόνια.

Apple ξίδι μηλίτη κιρσών στα πόδια

Περισσότερα από δέκα είδη των αμινοξέων, βιταμινών και βήτα-καροτίνη, διάφορα μέταλλα, οξαλικό, κιτρικό, γαλακτικό και άλλα οξέα, πηκτίνη που υπάρχει στη σύνθεση σε ένα μοναδικό και ευέλικτο εργαλείο.

Από την αρχαιότητα, χρησιμοποιήθηκε για εσωτερική και εξωτερική χρήση, για να επαναφέρετε τον ενεργό μεταβολισμό, τον καθαρισμό των τοξινών και την απομάκρυνση των τοξινών, σταθεροποιεί την ισορροπία του νατρίου και του καλίου, μειώνουν την όρεξη και να εξομαλύνει την πέψη, να απαλλαγούμε από τα διάφορα προβλήματα της κοσμετολογίας.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Apple ξίδι μηλίτη για τις κιρσώδεις φλέβες, για την οποία χρησιμοποιείται πιο συχνά.

Η καταπολέμηση των κιρσών: ένα αποτελεσματικό εργαλείο

Για τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι είναι δυνατή αν τηρούν κατάλληλες μέθοδοι επεξεργασίας και να χρησιμοποιήσετε ξύδι Μήλου μηλίτη. Το προϊόν αυτό βοηθά να καθαρίσει το δέρμα και να αυξήσει τους τόνο, ομαλοποίηση της λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος. Για τη θεραπεία των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Ευεργετική επίδραση στην εύθραυστα αιμοφόρα αγγεία ξύδι έχει, λόγω της περιεκτικότητα σε συστατικά όπως:

  • Προπιονικό, οξικό, κιτρικό, μηλικό, οξαλικό και άλλα οξέα.
  • Φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, θείο και άλλα μεταλλικά στοιχεία.
  • Όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών E, C, A, B.

Θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία, ένζυμα που απορροφώνται γρήγορα από τον οργανισμό και παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τις κιρσώδεις φλέβες.

Ξύδι ανακουφίζει από τα κύρια συμπτώματα των συγκεκριμένων ασθενειών, μειώνει τον πόνο και το πρήξιμο της αρθρίτιδας, επουλώνει πληγές και είναι ένα χρήσιμο αντιοξειδωτικό.

Βασικές μέθοδοι εφαρμογής

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ξύδι Μήλου μηλίτη κιρσώδεις φλέβες και να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων και την επιδερμίδα. Τα επώδυνα συμπτώματα μπορεί να κοπεί απότομα από την ορθή χρήση.

1. Φθορά είναι μία από τις πιο απλές και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας. Απλά πάρτε ένα κομμάτι γάζα ή μια μπατονέτα, να μουλιάσει σε ξίδι και σκουπίστε πρησμένες φλέβες. Μην ξεπλένετε, το εργαλείο πρέπει να είναι εντελώς στεγνό.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο εβδομάδες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επαναλάβετε, αλλά συνήθως αυτή τη φορά είναι αρκετά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα των κιρσών.

2. Ξύδι μπάνιο – μια πολύ αποτελεσματική τεχνική για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη χωρητικότητα – λεκάνη. Είναι απαραίτητο να ρίχνουμε μισό λίτρο ξύδι από Μήλο και το ανακατεύουμε με το νερό. Στη συνέχεια, βυθίστε τα πόδια σας σε ένα δοχείο με περίπου 15-20 λεπτά. Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να σκουπίσετε με μια πετσέτα – περιμένετε μέχρι να στεγνώσει διορθωτικά μέτρα. Κρατήστε τα πόδια στην κατακόρυφη θέση. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διαδικασία αρκετές φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου.

3. Το τύλιγμα είναι μια διαδικασία που απαιτεί γάζα. Ετοιμάστε ένα κομμάτι τουλπάνι και ρίχνουμε το ξύδι σε ένα μικρό δοχείο. Πάρτε μια οριζόντια θέση του σώματος, και κάτω από τα πόδια του, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι ή ένα ειδικό μαξιλάρι. Βρέξτε μια πετσέτα σε μια μικρή συμπίεση και ισχύουν για τις πληγείσες περιοχές του δέρματος. Τυλίξτε μια μικρή γάζα pack και τυλίξτε το με μια πετσέτα για επιπλέον θέρμανση.

Κρατήστε τα πόδια για 40-60 λεπτά. Αφαιρέστε την πετσέτα και τη συσκευασία του, αφαιρέστε τη γάζα από το να μην σκουπίστε τα υπολείμματα του ξυδιού. Θα πρέπει να απορροφηθεί πλήρως, διαφορετικά η διαδικασία δεν θα είναι αποτελεσματική.

4. Ξεπλύνετε πρέπει να κάνετε ένα διάλυμα ξυδιού – ένα Φλιτζάνι ανά τρία λίτρα νερό. Πάρτε μαγειρεμένα μέσο και ξεπλύνετε τα πόδια τους. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις μεθοδεύσεις, περισσότερο από έξι φορές την ημέρα. Μετά η διαδικασία δεν είναι για να σκουπίσει τα πόδια του – θα πρέπει να στεγνώσει πλήρως απορροφήσει τη θεραπευτική λύση.

η χρήση του ξιδιού

5. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της Apple από τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια δοκιμαστεί και αποδειχθεί ιατρικούς εμπειρογνώμονες. Πολλά φάρμακα για την αποτελεσματικότητα συγκρίνει με αυτή την λαϊκή θεραπεία.

Είναι συνιστάται να κάνει περιοδικά ειδικά πακέτα. Πρώτον, να προετοιμάσει μια καθαρή πετσέτα και πιέζοντας το στο ξύδι. Τυλίξτε τα πόδια σε δύο στρώσεις και αφήστε το για περίπου είκοσι λεπτά.

Κατά την επιβολή των συμπιέσει το άτομο θα πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση. Μετά τη διαδικασία, τα πόδια δεν σκουπίστε.

6. Η εφαρμογή της Apple "φάρμακα" στο σπίτι υποδηλώνει την κατάποση. Ένα ποτήρι ζεστό νερό αναμιγνύεται με δύο κουταλιές της σούπας ξίδι και το ποτό σε ένα άδειο στομάχι αρκετές φορές την εβδομάδα. Για καλύτερη γεύση μπορείτε να το γλυκάνετε με μέλι.

Λίγο σχετικά με αντενδείξεις

Σχετικά με τα οφέλη της θαυματουργής λαϊκές θεραπείες που αναφέρθηκαν πολλά. Αλλά η Apple ξίδι μηλίτη έχει αντενδείξεις. Δεν συνιστάται να συμμετάσχουν κατάποση εάν πάσχετε από ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, των νεφρών, του ουροποιητικού οργάνων.

Τα οξέα που περιέχονται σε ξίδι, μακροπρόθεσμη και άφθονη πρόσληψη, σταδιακά καταστρέφει το περίβλημα από το στομάχι και μπορεί να προκαλέσει γαστρίτιδα, το πεπτικό έλκος. Επίσης, η υποδοχή είναι δεν συνιστάται σε κίρρωση του ήπατος.

Το κακό Apple ξίδι μηλίτη θα είναι αισθητή για εκείνους που είναι επιρρεπείς στην κυστίτιδα σε σοβαρή οξεία μορφή. Φλεγμονή της ουροδόχου κύστης μπορεί να πάρει μόνο χειρότερα.

Απαγορεύει τη χρήση αυτού λαϊκή θεραπεία σε παγκρεατίτιδα. Μπορεί να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της νόσου.

Ασθενείς που είναι επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις και να έχουν ατομική δυσανεξία στα συστατικά της Apple μηλίτη ξύδι, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του ακόμα και σε μικρές ποσότητες.

Να βρείτε στο κατάστημα ή να κάνετε στο σπίτι: να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή

Τα εργαλεία αναζήτησης που περιγράφονται στα καταστήματα και τα φαρμακεία δεν μπορεί να πετύχει. Κανείς δεν εγγυάται ότι η αγορά του φαρμάκου είναι ασφαλής, αποτελεσματική και κατάλληλη για τη θεραπεία των κιρσών και εσωτερική χρήση. Βρείτε το φυσικό ξίδι μηλίτη της Apple με όλες τις βιταμίνες και τα ένζυμα, που αναφέρονται παραπάνω, είναι απλά αδύνατο.

Είναι καλύτερα να προετοιμάσει στο σπίτι, να είναι σίγουρος για την εξαιρετική μοναδικές ιδιότητες του προϊόντος.

Η πρώτη συνταγή

Χρησιμοποιείτε μόνο φυσικό χυμό Μήλου και μαγειρεμένα ξίδι από κρασί στο ρόλο της ζύμης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να κάνετε ένα όχημα χωρίς μαγιά, αλλά τότε θα πρέπει να περιμένουμε για το τελικό μαγείρεμα περίπου δώδεκα εβδομάδες.

Πατήστε ώριμα μήλα, μια επαρκή ποσότητα από το χυμό και το ρίχνουμε σε ένα γυάλινο μπολ. Καλύψτε το με μια γάζα πετσέτα και περιμένετε για τη φυσική ζύμωση. Πρώτον, να πάρει το κρασί, και μετά από λίγες μέρες το τελικό ξύδι.

Η δεύτερη συνταγή

Ως ορεκτικό, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο ψωμί. Πλύνετε καλά και να συντρίψει ώριμα μήλα. Τοποθετήστε τα σε ένα κατάλληλο μπολ. Αλλά τα πλαστικά εμπορευματοκιβώτια για να χρησιμοποιήσετε είναι ανεπιθύμητη. Προσθέστε λίγη ζάχαρη και ψωμί. Παρακολουθεί στενά τη διαδικασία της ζύμωσης. Αν μετά από πέντε έως επτά ημέρες, πριν ξεκινήσετε, βάλτε λίγη ζάχαρη ή άπλυτα σταφίδες.

Σε λίγες εβδομάδες, τα σουρώνουμε το υγρό από την πούλπα Μήλων και βάλτε σε ένα ζεστό μέρος για επιπλέον 14 ημέρες. Στη συνέχεια, στην επιφάνεια του cookware που σχηματίζεται οξικό μήτρα. Όταν πέφτει προς τα κάτω, το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη.

Η τρίτη συνταγή

Ασφαλή παραγωγική ανατροπή των κιρσών είναι η χρήση της υψηλής ποιότητας ξύδι σπιτικό. Πλύνετε ώριμο, γλυκό τα μήλα και τα κόβουμε στο μπλέντερ. Τοποθετήστε την προκύπτουσα μάζα σε μια κατσαρόλα ή βαθύ μπολ. Προσθέστε ζεστό νερό, προσθέστε τη ζάχαρη (όχι περισσότερα από πενήντα γραμμάρια ανά 1 kg των φρούτων).

συνταγές

Αφαιρέστε τα πιάτα σε ένα ζεστό μέρος για δύο εβδομάδες απότομες και περιστασιακά ανακατεύουμε για να σχηματίσουν μια κρούστα στην επιφάνεια. Μετά τη λήξη του στελέχους το καλό και το πτήσεις υγρό σε ένα άλλο δοχείο. Ένα και μισό εβδομάδες το ξύδι είναι έτοιμο για χρήση.

Τελικό προϊόν πρέπει να προσεκτικά το φίλτρο και αδειάστε το σε μπουκάλια. Για τη διήθηση συνιστάται η χρήση γάζα. Σπίτι να επανορθώσει για το καλό καρπό, θα είναι πιο αποτελεσματική. Να είστε βέβαιος να ξεκινήσει η θεραπεία με το σχηματισμό των μικρών φλεβών αραχνών.

Η ασθένεια θα προχωρήσει γρήγορα, και σοβαρή κιρσούς Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να βοηθήσει. Η υψηλή αποδοτικότητα του σπιτιού συνταγή αποδειχθεί και επιβεβαιωθεί από πολλές θετικές κριτικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τεχνική ή περισσότερα.

Το σπίτι με ξύδι εξαλείφει τα συμπτώματα της νόσου, ανακουφίζει από τον πόνο και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Υγιείς φλέβες είναι αποτέλεσμα της ενεργού χρήσης της Apple είναι "φάρμακο". Το μαγειρεύουμε σε αυτές τις συνταγές για να αυξήσει το βαθμό αποτελεσματικό αντίκτυπο.

23.11.2018