Πώς να βρείτε το compression εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Συμπίεση εσώρουχα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόληψη της εμφάνισης των κιρσών και για να αναστείλει την ανάπτυξη. Αυτό δεν μπορεί να επιλύσει τα βαθύτερα αίτια της νόσου, ωστόσο, είναι αρκετά σε θέση να αντιμετωπίσει τις εκφάνσεις της, μειώνοντας την ποιότητα ζωής του ασθενούς. Σήμερα είναι κάλτσες συμπίεσης είναι αναπόσπαστο εκτός από τη θεραπεία των κιρσών, ενισχύοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητά του. Το λινό έχει πολλά πλεονεκτήματα, γι ' αυτό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των ασθενών με διάγνωση "φλεβίτιδα".

συμπίεση

Συμπίεση: γιατί;

Η ουσία της δράσης της συμπίεσης εσώρουχα είναι ότι δημιουργεί σε ορισμένες περιοχές των ποδιών επιθυμητή πίεση. Προάγει την σωστή κατανομή του φορτίου, το αποτέλεσμα είναι η κανονική ροή του αίματος προς την καρδιά. Από τις φλέβες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ποδιού, απαιτείται περισσότερη προσπάθεια για να ωθήσει το αίμα στην περιοχή και έχουν μέγιστη πίεση συμπίεσης εσώρουχα. Και, για παράδειγμα, στο μηρό, το λινό που, μόνο περίπου το 40% της πίεσης, δεδομένου ότι το φορτίο στις φλέβες αυτές είναι ήδη ελάχιστα.

Ειδικά εσώρουχα κυριολεκτικά ωθεί αίματος με τη συμπίεση των φλεβών, που δεν του επιτρέπει να λιμνάζει στα αγγεία. Ως αποτέλεσμα, όταν φοράτε αυτές τις κάλτσες (με γκολφ ή καλσόν) μείωσε σημαντικά τα δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα των κιρσών: τα πόδια δεν είναι τόσο κουρασμένα και πρησμένα, αισθάνονταν φαγούρα και κάψιμο.

Κάλτσες συμπίεσης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τους εξής λόγους:

 • αυτές οι κάλτσες συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος, την ανακατανομή του αίματος από το νοσούντων φλεβών σε υγιείς;
 • αυτό εσώρουχα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και, συνεπώς, βελτιώνει τη διατροφή των ιστών;
 • εάν το μέγεθος εσώρουχα που θα επιλεγεί σωστά, είναι μια αποτελεσματική πρόληψη της θρόμβωσης;
 • το λινό είναι πολύ αισθητικά ευχάριστο, μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε - να με τα πόδια, στο γυμναστήριο;
 • Κάλτσες συμπίεσης – ένα από το πιο απλό, βολικό και ασφαλές μέσο στην καταπολέμηση των κιρσών, η οποία ουσιαστικά δεν έχει αντενδείξεις.

Αντενδείξεις

Αντενδείξεις για φορώντας εσώρουχα συμπίεσης είναι πολύ μικρό, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα Μέλη:

 • endarteritis, αθηροσκλήρωση, aortoarteritis και κάποια άλλη χρόνια νόσος που χαρακτηρίζεται από μείωση των αρτηριών και σημαντική μείωση της αρτηριακής πίεσης;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • έκζεμα, αλλεργική εξανθήματα, πληγές, φλεγμονώδεις διεργασίες στο δέρμα;
 • σηπτική φλεβίτιδα, καρδιο-πνευμονική ανεπάρκεια σε σοβαρή μορφή *
 • αυξημένη ευαισθησία του δέρματος.

Η χρήση της συμπίεσης εσώρουχα: δεν είναι επικίνδυνο;

Υπάρχει μια αντίληψη ότι το να φοράς εσώρουχα συμπίεσης μπορεί να μετατραπεί σε ένα σοβαρό πρόβλημα, καθώς η υποβάθμιση του μυϊκού στρώματος του φλεβικά τοιχώματα. Και στη συνέχεια, μετά τη διακοπή της χρήσης ιατρικά είδη καλτσοποιίας, τα αγγειακά τοιχώματα απλά δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που θα οδηγήσει στην εξέλιξη των κιρσών. Διαψεύδοντας τις ανησυχίες αυτές, phlebologists υποβάλει τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά:

εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες
 • ο ασθενής είναι κιρσώδεις κάλτσες γύρω από το ρολόι?
 • η ροή του αίματος στα εκτεθειμένα για να δημιουργηθεί τεχνητά δοχεία πίεσης δεν σταματά, αλλά μόνο μειώνει;
 • συνήθως ατροφία του μυϊκού στρώματος οφείλεται σε γενετική προδιάθεση και η παρουσία της φλεγμονώδεις διεργασίες, και φορώντας εσώρουχα συμπίεσης, αντίθετα, αποτρέπει.

Τι σε έκανε κάλτσες συμπίεσης;

Κάλτσες συμπίεσης είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι και νάυλον ίνες, lycra και microfiber. Το ύφασμα αυτό έχει ραφές, μπορεί να αναπνέει και να δίνει μια ευχάριστη αίσθηση κατά την επαφή με το δέρμα. Είναι υποαλλεργικό και μοιάζει ακριβώς όπως το κανονικό καλσόν ή κάλτσες. Φαρμακευτικές ιδιότητες των πλεκτών, λόγω του χειρισμού των τελευταίων τεχνολογιών πληροφορικής. Η αποδοτικότητα της συμπίεσης εσώρουχα υπό την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων συντήρησης και αποθήκευσης, θα πρέπει να αποθηκεύονται για περίπου έξι μήνες. Στη συνέχεια, πρέπει να αντικατασταθεί.

Οι τύποι κάλτσες συμπίεσης

Συμπίεση εσώρουχα είναι θεραπευτική και προληπτική. Υπάρχουν επίσης τα λεγόμενα " το νοσοκομείο λινό, το οποίο λειτουργεί μόνο σε σταθερές συνθήκες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ιατρική πλεκτά είναι χρήσιμο εάν μια ασθένεια έχει ήδη εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε βαθμό. Αλλά ως προληπτικό μέτρο εσώρουχα για συμπίεση συνιστάται να είναι οι άνθρωποι των ομάδων κινδύνου: οι έγκυες γυναίκες, γενετική προδιάθεση για την εμφάνιση των κιρσών, τα άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία, σε εκπροσώπους "στέκεται" και να "κάθεται" επαγγέλματα.

Όσο για τους τύπους συμπίεσης, εσώρουχα, τώρα στην φαρμακευτική αγορά είναι επαρκής για κάθε γούστο και για τις όποιες ανάγκες:

 • το κολάν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των γυναικών δείτε εσώρουχα, σφιχτά πόδια και δεν γλιστρά μέσα στην επιχείρηση;
 • κάλτσες *
 • Το γκολφ είναι μια διαθέσιμη επιλογή για τους άνδρες *
 • ελαστικός επίδεσμος – δεν είναι πολύ βολική επιλογή της συμπίεσης, η οποία, ωστόσο, λόγω της προσιτής τιμής δεν χάνουν τη σημασία, παρά την τεράστια επιλογή της πολύ πιο αποτελεσματική και αισθητικά ευχάριστο θεραπευτικό πλέκει.

Κατά κανόνα, τα προϊόντα για τις γυναίκες (καλσόν και κάλτσες) είναι διακοσμημένα με μοτίβα. Αλλά εσώρουχο ατόμων είναι συχνά παράγονται διαφανής, έτσι ώστε να είναι δυσδιάκριτη στα πόδια μου.

συμπίεση εσώρουχα

Κατάταξη της ιατρικής συμπίεσης εσώρουχα

Αν προληπτικά πλεκτά μπορούν να αγοραστούν στα περισσότερα φαρμακεία σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να αγοράσουν ιατρική απαιτεί συνταγή γιατρού. Συνιστάται να ψωνίσετε μόνο σε εξειδικευμένα φαρμακεία και κομμωτήρια. Η ένταση της πίεσης που παράγεται από κάλτσες συμπίεσης χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:

 • Κατηγορία 1 – χαρακτηρίζεται από την συμπίεση κάτω των 23 mm Hg. το άρθρο και συνιστάται για χρήση από ασθενείς κατά την πρώτη συμπτώματα των κιρσών: μπλε-κόκκινο αράχνη φλέβες στο δέρμα, που εκτείνεται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος φλέβες, το αίσθημα ακραία κούραση και τα βαριά πόδια.
 • Κατηγορία 2 – δημιουργεί μια πίεση όχι μεγαλύτερη από 33 mm υδραργύρου. το άρθρο και ενδείκνυται για τη θεραπεία των κιρσών μέτριας σοβαρότητας και θρομβοφλεβίτιδα.
 • Κατηγορία 3 – η συμπίεση δεν υπερβαίνει τα 45 mm υδραργύρου. το άρθρο, αυτό το λινάρι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αρκετά σοβαρή φλεβική ανεπάρκεια συνοδεύεται από τροφικές διαταραχές.
 • Κατηγορία 4 – συμπίεση είναι περίπου 50 mm υδραργύρου. art. και παραπάνω, τόσο πλέκει κατάλληλο για τη θεραπεία σοβαρών παθήσεων του τη ροή της λέμφου και την απομάκρυνση που προκαλείται από αυτές τις διαταραχές οίδημα.

Να δώσει συστάσεις σχετικά με την επιλογή μιας συγκεκριμένης κατηγορίας συμπίεσης εσώρουχα μπορεί να γίνεται μόνο από ειδικευμένο phlebologist, με βάση την κατάσταση του συγκεκριμένου ασθενή. Θα σας εξηγήσει σχετικά με τη χρήση των ιατρικών κάλτσες, και θα εξηγήσει τους βασικούς κανόνες της αποθήκευσης και φροντίδα.

Πώς να επιλέξετε ένα ένδυμα συμπίεσης;

Προφανώς, πρώτα και κύρια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας σχετικά με φαίνεται να χρησιμοποιούν τη θεραπευτική κατηγορία του Τζέρσεϊ. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με την εμφάνισή του – καλσόν, κάλτσες, κάλτσες, καλσόν. Εδώ είναι όλα καθορίζονται από τις ατομικές προτιμήσεις. Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος, διαφορετικά το αποτέλεσμα από φορώντας την ειδική Φανέλα θα είναι ελάχιστη (ή δεν).

Τώρα, όπως και οι τιμές. Σε Γενικές γραμμές, διακύμανση τιμών, ορατό με γυμνό μάτι για τη φαρμακευτική αγορά, λόγω της αφθονίας πάνω από διαφορετικούς κατασκευαστές. Καλά-γνωστό εμπορικό σήμα ή ένα μικρότερο προμηθευτή; Σε κάθε περίπτωση, τα ράφια των φαρμακείων γίνεται μόνο προϊόντα με υπολογιστεί με ακρίβεια από την συμπίεση. Αλλά τι προϊόντα μπορεί να διαφέρουν, γι ' αυτό είναι το σχέδιο και τη διάρκεια της κάλτσες.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το να αγοράζουν προϊόντα απομίμησης, θα πρέπει να ψωνίσετε σε αξιόπιστες φαρμακεία και φημισμένα καταστήματα-αντιπροσώπους. Ο καθένας ξέρει ότι τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας είναι πολύ υψηλή. Αυτό ισχύει για συμπιεστική εσώρουχα. Αν το πακέτο είναι με την ένδειξη "ral-gz 387", είναι δυνατόν να μην αμφιβολία – πριν από τα προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας, επειδή ο κατασκευαστής έπρεπε να περάσουν από τη διαδικασία πιστοποίησης, στην Ελβετία ή τη Γερμανία.

θεραπευτική πλεκτά

Ιατρική φορούν πλεκτά

Σάλτσα επεξεργασία των πλεκτών – δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπίσουν το λινό τάξεις 3 και 4. Το γεγονός ότι αυτά τα κολάν μπορεί να φορεθεί το ίδιο ακριβώς όπως τα συμβατικά προϊόντα – να συλλέγουν σε "ακορντεόν" και να σηκώσει. Μια ιδιαίτερη δυσκολία διαδικασία μπορεί να προκαλέσει ένα άτομο με μεγάλη κοιλιά.

Έτσι, η διαδικασία σαλτσών ως εξής:

 • στην κορυφή του καλσόν ή κάλτσες θα "ακορντεόν";
 • στο εσωτερικό της συσκευής έχει τοποθετηθεί στην παλάμη του χεριού σας, απαλά τεντώματα το πόδι;
 • σταδιακά επεκτείνεται το προϊόν, είναι απαραίτητο να τραβήξει την κνήμη;
 • αν μιλάμε για το καλσόν, τα ισχία είναι τεντωμένο ήδη σε πρηνή θέση (έτσι, όταν πλησιάζει την περιοχή της μέσης για να άρει τα ισχία).

Όταν σάλτσα θεραπεία Jersey τις ακόλουθες απαραίτητες προϋποθέσεις:

 • να φοράω εσώρουχα συμπίεσης είναι καλύτερα το πρωί, όταν τα πόδια δεν είναι κουρασμένα και πρησμένα;
 • τα νύχια θα πρέπει να είναι κοντά-περικοπεί και προσεκτικά σε επεξεργασία *
 • ανεπιθύμητη η παρουσία του κάλους και της τραχύτητας του δέρματος των ποδιών – όλα αυτά μπορούν πολύ εύκολα να καταστρέψουν το λεπτό ύφασμα.

Δεδομένου ότι η συμπίεση σάλτσα από λινάρι δεν είναι ένα εύκολο έργο, για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τους ασθενείς, δημιουργήθηκε μια ειδική συσκευή που κάνει τη διαδικασία απλή. Για να αντιμετωπίσει τα πλεκτά 3-4 τάξη, χωρίς να τους είναι σχεδόν αδύνατη.

Αρκετές συστάσεις που φοράει εσώρουχα

Το βράδυ ένδυμα συμπίεσης είναι καλύτερα από ότι τα πόδια μπορεί να ξεκουραστείς και να "αναπνεύσει". Ωστόσο, αν ένα άτομο κατά λάθος πήρε ο ύπνος στο καλσόν ή golfs, καμία ζημιά σε αυτόν, δεν θα το κάνω.

Φορώντας εσώρουχα συμπίεσης δεν πρέπει να τελειώσει και το καλοκαίρι. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν την ανάπτυξη των κιρσών, έτσι ώστε η θερμότητα της τροποποιημένης Βιέννη είναι ιδιαίτερα στην ανάγκη στήριξης. Μπορείτε να αλλάξετε την κατηγορία λευκά είδη με πιο "εύκολο" – επιλέξτε 1 μάθημα ή προφυλακτική κάλτσες.

Συμβαίνει ότι "κιρσοί" φλέβα είναι πάνω από τα ούλα προϊόν αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα: έχει νόημα να το χρησιμοποιήσετε σε αυτή την περίπτωση, ακριβά ρούχα. Που σημαίνει, φυσικά, είναι επειδή μια φλέβα, πρέπει να παρέχεται μια έμμεση θετική επίδραση λόγω ομαλοποίηση της ροής του αίματος στο κάτω σκαφών. Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσετε να επιλέξετε καλσόν ή κάλτσες είναι το σωστό μέγεθος.

φροντίδα πλεκτά

Φροντίδα ιατρικά είδη καλτσοποιίας

Κάλτσες συμπίεσης – ένα πράγμα που απαιτεί μια προσεκτική στάση. Ως εκ τούτου, αυτοί που εμφανίζονται να το φοράω, θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τους βασικούς κανόνες της φροντίδας για αυτά τα καλσόν, golfs και καλσόν:

 • πλύνετε θεραπεία Jersey πρέπει κάθε μέρα, επειδή τα μικρότερα σωματίδια σκόνης και βρωμιάς και σκόνης σωματίδια είναι επιβλαβή για την ευαίσθητη ίνες, είναι αρκετά ικανή να στερήσει το προϊόν της θεραπευτικές του ιδιότητες.
 • για να πλύνετε τέτοια στοιχεία μπορεί να είναι μόνο με μη αυτόματο τρόπο, όταν η θερμοκρασία του νερού είναι περίπου 40 βαθμούς
 • σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να στρίψω ή να στρίψει το ένδυμα συμπίεσης επιτρέπεται μόνο ελαφρώς "υγρή" με μια πετσέτα;
 • ξηρά συμπίεση, το ένδυμα θα πρέπει να τοποθετείται σε οριζόντια επιφάνεια, μακριά από τις μπαταρίες και το άμεσο ηλιακό φως * μην κρεμάσει τους κάθετα σε ένα συμβατικό μαλλιών;
 • τακτικές πλύσεις και κλιματιστικά μπορεί να βλάψει σοβαρά την δομή των ιατρικών πλεκτά και να τον στερήσει έτσι από θεραπευτικές ιδιότητες, έτσι ώστε, όταν το πλύσιμο, είναι αποδεκτό να χρησιμοποιήσετε μωρό σαπούνι ή ειδικά εργαλεία για ευαίσθητα υφάσματα.
 • είναι καλύτερα να έχουμε μερικά καλσόν συμπίεσης, και ένα ζευγάρι – τότε δεν πρέπει να περνούν κάθε μέρα πολύ χρόνο για το πλύσιμο και το στέγνωμα ευαίσθητα ρούχα;
 • προσοχή πρέπει να ληφθεί, και σιλικόνη-ριγέ κάλτσες, από οποιαδήποτε επαφή με το νερό χάνει την ανάρτηση ιδιότητες, έτσι είναι καλύτερο να το καθαρίσετε με ένα επίθεμα αλκοόλης, και όταν πλένοντας προσεκτικά προστατεύεται από το να βραχούν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν πρόληψη εσώρουχα μπορεί να αγοραστεί από μόνοι τους, στη συνέχεια, να βρείτε ένα γιατρό. Η πρωτοβουλία στο θέμα αυτό απειλεί όχι μόνο τη σωματική ταλαιπωρία και σπατάλη χρημάτων, αλλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Αλλά αν χρησιμοποιείτε συμπίεση σωστά, σίγουρα θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη για τον ασθενή και θα είναι ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στη θεραπεία των κιρσών.

19.10.2018