Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία στο σπίτι, το φυσικό σπίτι διορθωτικά μέτρα

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι οι κιρσώδεις φλέβες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Σε αυτή τη νόσο των φλεβών γίνεται λιγότερο ελαστικό, και τους τοίχους σταδιακά τεντωμένο. Η ασθένεια αρχίζει ξαφνικά. Η παθολογική διαδικασία μπορεί να εξελίσσονται με την πάροδο αρκετών ετών. Και αν ο χρόνος δεν αναλάβει δράση, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές επιπλοκές των κιρσών, ένα από τα οποία είναι η θρομβοφλεβίτιδα. Πριν από την, πώς να τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αγγειοχειρουργό. Θα συνταγογραφήσει μεθόδους εξέτασης και θεραπείας.

η θεραπεία των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων σε πρώιμο στάδιο μπορεί να συγχέεται απλά με κουρασμένα πόδια. Υπάρχει μια μικρή μυρμήγκιασμα, ελαφρώς πρησμένους αστραγάλους, ιδιαίτερα προς το βράδυ. Συνήθως, αυτά τα οιδήματα υποβληθεί αργότερα το πρωί και οι άνθρωποι μπορούν να το συσχετίσετε με την κούραση. Αλλά, εάν υπάρχουν τέτοια συμπτώματα, όχι να τους αγνοεί. Γιατί στο μέλλον όλα θα είναι πολύ πιο σοβαρό. Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κανονική εκροή του αίματος από τα κάτω άκρα, πρήξιμο θα αυξηθεί, θα υπάρχει πόνος και βαρέων βαρών. Λίγο νωρίτερα η αγγειακή net θα είναι πολύ πιο φωτεινή και θα κάνει επίσης τη δυσφορία.

Μόνιμη φλεβική στάση οδηγεί στο γεγονός ότι στη Βιέννη, σχηματίζεται ένα είδος προσκρούσεις, το οποίο είναι σαφώς ορατή, και είναι αρκετά επώδυνη, όταν άγγιξε. Μέχρι πρόσφατα πιστεύαμε ότι οι κιρσώδεις φλέβες που βρίσκονται κυρίως σε γυναίκες μετά από σαράντα χρόνια, η οποία τις περισσότερες φορές στα πόδια. Όμως, σήμερα, αυτό το πρόβλημα συναντάται σε πολύ νεαρή ηλικία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν καθιστική ζωή.

Αιτίες των κιρσών μπορεί να είναι πολλά:

 • γενετική προδιάθεση;
 • εγκυμοσύνη;
 • τα ψηλά τακούνια;
 • συστηματική ανύψωση;
 • συνθηκών εργασίας, η οποία πρέπει να είναι στα πόδια μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;
 • Το κάπνισμα, η κατάχρηση των επιβλαβών τροφίμων *
 • επαγγελματική πρακτική άρση βαρών και πολλά άλλα.

Αν η παθολογική διαδικασία περιλαμβάνει την σαφηνούς φλέβες, δικτυωτό κιρσούς αναπτύσσει. Η ασθένεια δεν είναι τόσο σοβαρή όσο η ήττα των εν τω βάθει φλέβες, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται θεραπεία. Δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες εκδηλώνεται με πόνο στα αιμοφόρα αγγεία, φαγούρα, πρήξιμο, και επιληπτικές κρίσεις. Σε αντίθεση με τις κιρσώδεις βαθιά φλέβες και δεν προκαλεί επιπλοκές.

Η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι είναι τα φάρμακα και τις παραδοσιακές μεθόδους.

Φαρμακευτική θεραπεία των κιρσών

Εάν διαγνωστεί με κιρσώδεις φλέβες, η αρχική θεραπεία πρέπει να αρχίσει με την αγορά της συμπίεσης κάλτσες ή καλσόν. Είναι κατάλληλο για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών αρχικό στάδιο. Χάρη σε ένα ειδικό εσώρουχο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι η ίδια πίεση σε ολόκληρο το σκέλος, και την κυκλοφορία του αίματος γίνεται καλύτερη. Επίσης, η χρήση της συμπίεσης εσώρουχα είναι μια προληπτική μέθοδος για την καταπολέμηση των θρόμβων αίματος.

Για τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ολιστική προσέγγιση. Πρόκειται για μια εφαρμογή του τζελ, αλοιφές και tablets. Την ίδια στιγμή, αν μιλάμε για την τοπική θεραπεία, είναι δυνατό να επιλέξετε οποιοδήποτε φάρμακο και να το χρησιμοποιήσετε σε όλη τη διάρκεια. Όσο για τα δισκία, αφαιρέστε τις κιρσώδεις φλέβες, αν είναι μόνο για να πάρει τα φάρμακα από διαφορετικές ομάδες που συνεργάζονται αρκετά αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των κιρσών. Θα εξαλείψει τις διαταραχές της μικροκυκλοφορίας, ενισχύει τοιχώματα των αγγείων, αντι-φλεγμονώδη δράση και βελτιώστε την αποξήρανση λυμφών.

Πιο συχνά για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικών εργαλείων, τα Μσαφ και τα φάρμακα που εμποδίζουν τη συνάθροιση (κολλήσουν μεταξύ τους) των αιμοπεταλίων . Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο έως τρεις μήνες.

μασάζ με κιρσούς

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων θεραπεία με φάρμακα θα πρέπει να διορίσει το γιατρό σας

Η παραδοσιακή μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών είναι, επίσης, κατά την εφαρμογή της τοπικής θεραπείας. Σε γενικές γραμμές, η χρήση αλοιφών και τζελ είναι η κύρια απάντηση στο ερώτημα πώς να τη θεραπεία των κιρσών. Από τη χρήση τους επιτυγχάνεται το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα, εφόσον δρουν άμεσα στα ασθενή σκάφη. Χάρη στην τοπική ναρκωτικά ενισχύει τα φλεβικά τοιχώματα, μειώνει τον κίνδυνο θρόμβωσης, ομαλοποιεί την αγγειακή βαλβίδες, μείωσε τον πόνο και πρήξιμο των ποδιών. Εάν η νόσος είναι ήδη δεν είναι το αρχικό στάδιο και έχει σχηματίζονται τροφικές έλκη, η αλοιφή μπορείτε να αφαιρέσετε αυτό το πρόβλημα.

Από κιρσούς στα πόδια συνταγογραφήσει κρέμες που περιέχουν ηπαρίνη , troxerutin , αναισθητικό τζελ, το οποίο περιέχει την ινδομεθακίνη και troxerutin, ασκώντας μια συνδυασμένη επίδραση.

Δημοφιλείς συνταγές

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι ήταν πάντα πολύ δημοφιλή. Αν τη θεραπεία φάρμακα κιρσώδεις φλέβες θεραπεία λαϊκές θεραπείες θα είναι μια καλή προσθήκη. Γνωστές περιπτώσεις, όταν ήταν δυνατό για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια μόνο με τη βοήθεια της παραδοσιακής ιατρικής. Υπάρχουν συνταγές που απολαμβάνουν από μια ακόμη γενιά. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα παλιό λαϊκό συνταγή για τη θεραπεία των κιρσών, η οποία χρησιμοποιήθηκε ακόμη και από τις γιαγιάδες μας. Με την τακτική χρήση, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το αγγειακό δίκτυο και να είναι λιγότερο εμφανείς φλέβες.

Για την κατασκευή των ταμείων από τις κιρσώδεις φλέβες πάρτε δύο καρότα, δύο σαρκώδη φύλλα της αλόης και πέντε κουταλιές της σούπας ξύδι Μήλου μηλίτη. Τα καρότα να βράσουν και να το κάνεις πουρέ. Από το φύλλο αλόης, αφαιρέστε τον πολτό και όλα προσεκτικά το μίγμα με το ξίδι μηλίτη Μήλων. Για να αποκτήσετε μια λεία πάστα όλα τα υλικά μπορεί να αναμιχθεί με ένα μπλέντερ. Εφαρμόστε αυτήν την λαϊκή θεραπεία φλέβες χρειάζεστε καθημερινά. Μασάζ, σε τελευταία σαράντα λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Η ενίσχυση αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί εάν ξεχωριστά για να λιπαίνει τις πληγείσες φλέβες με ξύδι Μήλου μηλίτη.

Ως επεξεργασία φλεβών λαϊκές θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θαυματουργή αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες. Για να προετοιμάσει αυτό το λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια εύκολα στο σπίτι. Η αλοιφή σύνθεση είναι απλή, αλλά συγκεντρώνει ένα τεράστιο αριθμό των θετικά σχόλια. Τα κύρια συστατικά είναι το χοιρινό λίπος, βαλσάμικο αλοιφή για Wisniewski, υγρό μέλι, αλόη πολτό και το χυμό του κρεμμυδιού. Η αποτελεσματικότητα των κιρσών είναι ότι κάθε στοιχείο έχει ατομικό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Και συνδυάζονται για να δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μπέικον λίπος χρησιμεύει ως βάση για τις αλοιφές, βαλσάμικο αλοιφή για Wisniewski έχει θέρμανση και αντι-φλεγμονώδη δράση, και προκαλεί τα αιμοφόρα αγγεία να διαστέλλονται, πράγμα που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Στο μέλι, την αλόη πολτό και το χυμό του κρεμμυδιού χρησιμοποιούνται ως πηγές βιολογικά ενεργά συστατικά. Αυτό το εργαλείο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου. Μετά την αλοιφή εφαρμόζεται το προσβεβλημένο πόδι φλέβες έχουν ένα σφιχτό περιτύλιγμα.

Θεραπεία δικτυωτές φλέβες

Όταν η διάγνωση της δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων θεραπεία λαϊκές θεραπείες ευπρόσδεκτη. Θεραπεία δικτυωτές φλέβες στα πόδια λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει τη χρήση των εσωτερικών και εξωτερικών κεφαλαίων. Συνήθως, παραδοσιακές συνταγές από τις κιρσώδεις φλέβες είναι αρκετά απλή, μπορεί να παρασκευάζεται στο σπίτι από τα διαθέσιμα υλικά.

Ένα τέτοιο εργαλείο είναι η κρέμα σκόρδου. Για να το κάνετε αυτό, το μίγμα με το βούτυρο (κατά προτίμηση σπιτικό, αν έχετε αγοράσει έτοιμο, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει βοτανικά συμπληρώματα) ψιλοκομμένο ένα κεφάλι σκόρδο. Μία κουταλιά της σούπας σκόρδο να πάρει δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο. Το εργαλείο για να χρησιμοποιήσει για τη νύχτα. Εφαρμόστε άμεσα στις πληγείσες κιρσώδεις φλέβες, τοπ κάλυψη συμπίεση χαρτί και επίδεσμο. Το πρωί η αλοιφή είναι ξεπλυθεί με ζεστό νερό και να λιπαίνει το δέρμα κρέμα. Αν παρατηρήσετε ερυθρότητα, μετά τη θεραπεία με αυτό το προϊόν πρέπει να ακυρωθεί. Σε φυσιολογική αντίδραση του δέρματος στη θεραπεία δεν είναι περισσότερο από δέκα μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες που εμπλέκονται στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.

κρέμα κιρσώδεις φλέβες

Μια άλλη καλή εθνική μέθοδο κομπρέσες με βάση το σπιτικό γιαούρτι. Το γάλα πρέπει να εξαφανιστεί με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση εκκινητών πολιτισμών. Κομπρέσες για να κάνουμε τη νύχτα, τη διάρκεια της θεραπείας είναι δύο εβδομάδες.

Υπάρχουν λαϊκές θεραπείες για τους κιρσούς στα πόδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την υπαίθρια και εσωτερική χρήση. Αυτό μπορεί να ειπωθεί για το βάμμα της ιπποκαστανιάς. Η συνταγή είναι αρκετά απλή, αλλά το αποτέλεσμα της εφαρμογής της θα είναι αισθητή μέσα σε ένα μήνα. Σε σκούρο γυάλινο δοχείο για έως και τρεις εβδομάδες για να επιμείνουμε σε 500 ml βότκα 50 γρ. ψιλοκομμένα κάστανα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της τα μέσα για να αποτρέψει την άμεση το φως του ήλιου. Είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τον σε ένα μέρος όπου δεν θα πάρετε κανένα φως. Μία φορά την εβδομάδα, ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Έγχυση έτοιμη στέλεχος και να πάρει με το φαγητό τρεις φορές την ημέρα. Τηρούν τις δοσολογία: δύο κουταλιές της σούπας νερό 30 σταγόνες.

Επίσης, η έγχυση για τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το τρίψιμο και κομπρέσες. Αλλά, για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, όπως επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση απουσίας των βλαβών του δέρματος. Κομπρέσες για να κάνεις το βράδυ, που ισχύει μόνο για τις πληγείσες φλέβες.

Για να ξεκινήσετε να τη θεραπεία δικτυωτό κιρσούς πρέπει να γίνεται αμέσως μετά τα πρώτα συμπτώματα. Αν υπάρχει ένα ζήτημα από τη θεραπεία, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Αυτή η μορφή της νόσου να αντιμετωπίζονται πολύ καλά με τα φάρμακα, αλλά επίσης κατάλληλο και παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας των κιρσών. Σε κάθε περίπτωση, όσο νωρίτερα ξεκινήσει για τη θεραπεία των κιρσών λαϊκών ένδικα μέσα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ότι η διαδικασία αναστέλλεται σε πρώιμο στάδιο.

Θεραπεία της Apple ξίδι μηλίτη

Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος για το πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς είναι η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αν συνδυάσουμε τις δύο μεθόδους, το αποτέλεσμα θα αυξηθεί. Όπως όλες οι λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, προτού ξεκινήσετε θεραπεία με το ξίδι μηλίτη Μήλων είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η ευαισθησία του δέρματος σε αυτό το φάρμακο. Αν το δέρμα κατά την εφαρμογή ανταποκρίνεται έντονη ερυθρότητα, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο δεν συνιστάται.

Η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple είναι δυνατή μόνο σε αραιωμένη μορφή. Για να διαλύονται σε ένα ποτήρι βραστό νερό, δύο κουταλάκια του γλυκού ξύδι. Το πόσιμο αυτό το προϊόν μετά το Πρωινό και το δείπνο. Η θεραπεία των κιρσών με το Apple ξίδι μηλίτη θα είναι πιο αποτελεσματική αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις υπαίθριες εφαρμογές. Μπορεί να συμπιέζει και το σκούπισμα. Για κομπρέσες, χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο ξύδι Μήλου μηλίτη. Για ένα βράδυ να μη φύγει. Ο χρόνος έκθεσης κεφάλαια δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 40 λεπτά. Οι διαδικασίες που πραγματοποιούνται καθημερινά. Η διάρκεια της θεραπείας καθορίζεται από το γιατρό. Εάν χρησιμοποιήσετε ξύδι για το σκούπισμα, το δέρμα να πραγματοποιήσει τη διαδικασία, κατά προτίμηση μετά από ένα μπάνιο.

Βδέλλες για τις κιρσώδεις φλέβες

Ένα άλλο διάσημο μέθοδο για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών είναι η χρήση των ιατρικών βδέλλες. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ευρέως. Αντίθετα, η σύγχρονη ιατρική είναι αρκετά επιφυλακτικοί σχετικά με αυτή τη μέθοδο θεραπείας. Αυτά αγγειακές χειρουργούς που συνταγογραφήσει τη θεραπεία με βδέλλες, εγώ δεν συμβουλεύει ως ανεξάρτητη. Αλλά ως μια πολύπλοκη επεξεργασία για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες. Πριν βάλετε βδέλλες πρέπει να λάβετε λεπτομερείς οδηγίες από τους ειδικούς. Αν έχετε παρατηρήσει ότι μετά από αυτή την αγωγή χωρίς βελτίωση, παρουσιάζεται η πορεία της θεραπείας θα πρέπει να σταματήσει αμέσως. Να αγοράσετε βδέλλες είναι απαραίτητη μόνο σε εξειδικευμένα φαρμακεία. Σε κάθε περίπτωση να μην χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των ανθρώπων που πιάσει το δικό τους.

Πρόληψη των κιρσών στο σπίτι

Είναι πάντα ευκολότερο να αποτρέψει την ασθένεια από το να την αντιμετωπίσουμε. Αυτή η γνωστή την αλήθεια για πολλά χρόνια, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις συνέπειες που προκαλούνται από την λάθος στάση ως προς την υγεία τους.

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι πολύ πιθανό να αποφευχθεί αν ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που έχουν γενετική προδιάθεση και υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ανάπτυξης της νόσου.

Apple ξίδι μηλίτη
 1. Το πρώτο βήμα για υγιείς φλέβες είναι να προσαρμόσει τη διατροφή. Είναι απαραίτητο για να εξαλείψει εντελώς ή να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση προϊόντα από αλεύρι και γλυκά. Ελαχιστοποιήστε την ποσότητα του αλατιού, αλκοόλ, τον καφέ, και το συμπυκνωμένο ζωμούς.
 2. Για να εξασφαλιστεί ότι το σώμα δεν είχε έλλειψη σε βιταμίνες β. Για να το κάνετε αυτό κάθε έξι μήνες για να λάβουν ειδική φαρμακευτική αγωγή.
 3. Είναι δυνατόν να εξαλείψει την ανύψωση και αποφύγετε την καθιστική εργασία.
 4. Πώς να περπατήσει περισσότερο. Όταν τα πόδια τους μυς σύμβαση και είναι ένα είδος φυσικού μασάζ των κάτω άκρων σκάφη.
 5. Αν τα πρώτα συμπτώματα όπως μούδιασμα, κράμπες και πρήξιμο τα βράδια, θα πρέπει να αναλάβει δράση αμέσως.
17.10.2018