Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου: συμπτώματα, αίτια, θεραπεία

Όταν οι άνθρωποι των οδηγήσεων έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής, να προχωρήσουμε περισσότερο, παθολογία αυτού του σχεδίου ήταν μια σπανιότητα. Γραφείο εργασίας, κινείται στον τομέα των μεταφορών έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι ένα άτομο έχει να λύσει περισσότερα διαφορετικά προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία. Μεταξύ των διαφόρων παθολογικών καταστάσεων που μπορεί να σημειωθεί κιρσώδεις φλέβες της πυέλου. Αυτή η ανωμαλία σχετίζεται με μια σημαντική μείωση στη συνολική ελαστικότητα των φλεβών.

κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου

Η ασθένεια είναι πιο κοινή για τις γυναίκες που έχουν φτάσει σε αναπαραγωγική ηλικία. Ο λόγος για την ασθένεια είναι αντίστροφη η παλινδρόμηση του αίματος, η οποία προκαλείται από την αύξηση της μήτρας. Τέτοιο φαινόμενο είναι πολύ συχνά επιδεινώνεται κατά τη διαδικασία των αλλαγών, ορμονικές, αλλαγές στο σώμα, όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εκδηλώνεται με κιρσώδεις φλέβες της πυέλου ήσσονος σημασίας πόνο, αν μια γυναίκα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήπια δυσφορία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της συνουσίας, κάτω από το βαρύ φορτίο. Σε πιο προχωρημένες μορφές της νόσου μπορεί να καλύψει το καβάλο περιοχή, τους γλουτούς και ακόμη και το αιδοίο.

Αίτια και πιθανοί κίνδυνοι

Οι αιτίες αυτής της παθολογίας, όπως οι κιρσώδεις πύελο, μπορεί να αποδοθεί χαρακτηριστικά αναλογία των ορμονών στις γυναίκες. Μεταξύ τους λόγους, που οδηγούν στο σχηματισμό της παθολογίας, μπορούν να αναγνωριστούν:

 1. Ορμονική μέσα *
 2. Η χρήση των ορμονικών αντισυλληπτικών;
 3. Πολλές διακόψει τη σεξουαλική επαφή, όπως προστασία από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη;
 4. Έλλειψη οργασμού,
 5. Πολλές διαδοχικές γενεές *
 6. Κάθεται ή σοβαρό άγχος στο σώμα φυσική;
 7. Διαφορετικά συγγενή προβλήματα, όπως η αδυναμία των φλεβών, τους τοίχους.

Σημαντικό! Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου είναι αρκετά συχνά παρατηρείται σε έγκυες γυναίκες. Παθολογία αναπτύσσεται σε 30% των περιπτώσεων. Αξίζει τα πιο προσεκτικά στη συνολική τους υγεία.

Οι ομάδες υψηλού κινδύνου περιλαμβάνουν ασθενείς που έχουν προδιάθεση για συνεχή φλεγμονή των οργάνων της πυέλου. Συχνά παθολογία αναπτύσσεται μετά ή σε ένα φόντο από ασθένειες όπως οι όγκοι, κύστεις, ή ενδομητρίωσης. Αν μια γυναίκα είναι παρούσα η υψηλή συγκέντρωση της ουσίας οιστρογόνου, επίσης, ανήκει στην ομάδα κινδύνου.

Συμπτώματα και σημάδια

Κιρσώδεις φλέβες κιρσώδεις φλέβες της λεκάνης χαρακτηρίζεται από συμπτώματα όπως ο πόνος διαφορετικής έντασης, τα πάντα εξαρτώνται από την υγεία. Αρκετά συχνά ένας ασθενής είναι αντιμέτωποι με την οξεία δυσάρεστη προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. Πολλοί έχουν σημειωθεί την ευαισθησία ολόκληρου του περινέου , η παρουσία ενός ισχυρού απαλλαγής, και την παραβίαση της εμμήνου ρύσεως.

Μπορεί να είναι μια παραβίαση κατά τη διαδικασία της ούρησης και μια μικρή αίσθηση βάρους στην περιοχή της πυέλου, ιδιαίτερα αν ο ασθενής είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην ίδια θέση.

Για κάθε ασθενή, με το δικό τους διακριτικό συμπτώματα. Δεν μπορεί να παρουσιάσει όλα μαζί ή κάποια από αυτά, και διαφορετικός μπορεί να είναι ο βαθμός σοβαρότητας. Με άλλα λόγια, κιρσώδεις φλέβες της πυέλου, εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους.

Χαρακτηριστικά ταξινόμηση παθολογία

Πριν προχωρήσετε στην θεραπεία τέτοιων ασθενειών, όπως οι κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου στις γυναίκες, ο ειδικός καθορίζει το βαθμό κιρσώδεις φλέβες της πυέλου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία κύρια επίπεδα της νόσου, τα οποία διαφέρουν ως προς το πλάτος της διαμέτρου του κατεστραμμένου φλέβες, έχει επίσης την αξία της συνολικής εντοπισμός σημαντικών παραβιάσεων.

Έτσι, υπάρχουν τρεις κατηγορίες και ο βαθμός της επέκτασης:

 • Πρώτος βαθμός για τους δείκτες της διαμέτρου ίση με 5 mm, και την πορεία του σκάφους μοιάζει με τιρμπουσόν.
 • Δεύτερο βαθμό οι φλέβες μπορεί να φτάσει τα 6-10 mm σε διάμετρο, μπορεί να υπάρξει κάποια εκτασία ειδικό πλέγμα των ωοθηκών.
 • Τρίτου βαθμού. Εδώ η φλέβα με διάμετρο 10 mm, και ο εντοπισμός μπορεί να γίνει με παραμέτρων και του κορμού.

Σε άμεση αναλογία με το επίπεδο ανάπτυξης της παθολογίας, επιλέγονται ορισμένες μεθόδους για την κατάλληλη θεραπεία. Αυτό μπορεί να είναι μια απλή αλλαγή του τρόπου ζωής ή χειρουργική επέμβαση. Στα δύο πρώτα στάδια πλήρης αποκατάσταση επέρχεται μετά από μια πορεία των συμβατικών συντηρητική θεραπεία. Οι γιατροί σε αυτή την περίπτωση, οι προβλεπόμενες αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, δίαιτα και ειδικές ασκήσεις.

Με την ανάπτυξη της νόσου μέχρι και τρίτου βαθμού, ειδικό συχνά καταφεύγει σε σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους θεραπείας. Μπορεί να απολίνωση και εμβολισμός των μεγάλων φλεβών.

Όπως καθορίζεται από την παθολογία

Να βασίζονται αποκλειστικά στην καταγγελία του ασθενούς, ο ιατρός δεν έχει το δικαίωμα, καθώς τα συμπτώματα είναι πολύ παρόμοια με πολλές ασθένειες γυναικολογική στη φύση.

Για τη διάγνωση και το βαθμό της ανάπτυξής του, τα ακόλουθα μέτρα:

αιτίες των κιρσών
 • Μια έρευνα από όλα τα όργανα της πυέλου.
 • Dopplerography όλων των σκαφών, για να ελέγξει την βλάβη.
 • Λαπαροσκόπηση με δυνατό απολίνωση των ωοθηκών φλέβες.
 • Υπερηχητική επαγγελματική έρευνα. Γίνεται μέσα από το κοιλιακό τοίχωμα, και επίσης από τον κόλπο.
 • X-ray εξέταση ή φλεβογραφία κάτω.
 • Μπορεί να γίνει αξονική τομογραφία, αν απαιτείται, για να διευκρινίσει τη διάγνωση.
 • Της μήτρας phlebography, επαγγελματική διεισδυτική διαγνωστική μέθοδος.

Οι μέθοδοι αυτές επιτρέπουν να τεθεί η διάγνωση, εκτός από άλλες ασθένειες. Διεξαγωγή μια πιο ακριβή διάγνωση μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει το λάθος θεραπεία.

Κατά τη διαδικασία εφαρμογής των μέτρων που σχετίζονται με την εξάλειψη της νόσου, αξίζει να θυμηθούμε ότι η παρουσία κιρσώδεις φλέβες της πυέλου μπορεί να προκαλέσει προδιάθεση για κοινές διαδικασίες των κιρσών του ολόκληρο το σώμα. Κατά συνέπεια είναι αναγκαία για την ορθή μέρα αγωγή και τρόπο ζωής. Να χειρουργικές τεχνικές είναι καταφύγει σε ακραίες περιπτώσεις. Αν έχετε ορίσει τις κιρσώδεις φλέβες της πυέλου, η συνολική επεξεργασία του επιδέξιος και περίτεχνα πρέπει να είναι.

Γενική θεραπεία

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες αυτών των ασθενειών, όπως οι κιρσώδεις φλέβες της πυέλου, η θεραπεία είναι να επιτύχει ορισμένα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να την επαναφέρει στο φυσιολογικό τα συνολικά τόνο των φλεβών, είναι αναγκαίο να αποτραπεί η στασιμότητα στα αγγεία, για την αποτελεσματική πρόληψη των υποτροπών.

Σύμφωνα με αυτούς τους στόχους και τους στόχους που έχουν αναπτυχθεί μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων που αποσκοπούν ακριβώς στην εξάλειψη της νόσου.

Ανάμεσα στα κύρια θεραπευτική χειραγώγηση περιλαμβάνουν:

 1. Η διατροφή.
 2. Η γυμναστική.
 3. Τα ναρκωτικά.
 4. Ανατεθεί συμπίεσης κάλτσες και εσώρουχα.
 5. Η χρήση αλοιφών από τις κιρσώδεις φλέβες, και ειδικά ταμεία.

Όλα τα είδη των προγραμματισμένων ενεργειών που σχετίζονται με τη θεραπεία επιλέγονται αυστηρά χωριστά. Κάθε ένα από τα καθεστώτα που αφορά τις ειδικές κατηγορίες, καθένα από τα οποία θα περιγραφεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συντηρητική θεραπεία

Αν περιγράψουμε τη συντηρητική θεραπεία της φλέβες και αγγεία της μικρής πυέλου, μπορεί να σημειωθεί ότι αποσκοπεί στην πλήρη εξάλειψη των συμπτωμάτων της νόσου. Υποχρεωτική γίνεται ειδική αποδείξεις στην καθημερινή ζωή του ασθενούς. Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία μεταξύ ανάπαυσης και δραστηριότητας. Αναπτύχθηκε μια σωστή διατροφή, με τη χρήση ειδικών φορτία.

Επαγγελματίες συνιστούμε να ελέγξετε το χρόνο που ο ασθενής βρίσκεται σε όρθια θέση. Ως ένα Συμπλήρωμα μπορεί να αποδοθεί σε αυτά τα αποτελεσματικά φάρμακα.

Διατροφή και δίαιτα

Υποχρεωτική γιατρός εξετάζει τη διατροφή του ασθενούς. Στην ανάπτυξη της δύναμης αποκλείει συγκεκριμένα τα εν λόγω προϊόντα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα λίπους. Επίσης εξαιρούνται ποτά που περιέχουν αλκοόλ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε προϊόντα που περιέχουν υψηλές ποσότητες φυτικών ινών, υγιεινά λίπη. Τα λαχανικά, τα δημητριακά, τα φρούτα, τα ψάρια και τα φυτικά έλαια.

Πικάντικα και αλμυρά τρόφιμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι εντελώς εξαλειφθεί. Ταυτόχρονα με αυτό να εγκαταλείψουν εντελώς τη νικοτίνη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου σε άνδρες εντοπίστηκε.

Χρήσιμες ασκήσεις

σωστή διατροφή

Μετά την ανίχνευση των κιρσών γιατρός συνταγογραφεί άσκηση με κιρσώδεις φλέβες της πυέλου. Μεταξύ των πιο κοινών γυμναστικές ασκήσεις είναι τόσο δημοφιλή συγκροτήματα όπως ποδήλατο, όρθια σημύδα, ψαλίδι.

Σε όλες αυτές τις ασκήσεις υπάρχει ενεργή ανάπτυξη από τα πόδια, και χωρίς να επιβαρύνεται η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Η θέση του σώματος στο οποίο εκτελούνται, οδηγώντας σε μια βιασύνη του αίματος, το οποίο αυτόματα θα οδηγήσει σε στασιμότητα.

Χειρουργικές επεμβάσεις

Η διαδικασία είναι αρκετά ακραία περίπτωση. Χρησιμοποιείται σε περίπτωση εγκατάλειψης της νόσου, καθώς και μια κάποια γενετική προδιάθεση. Οι κύριες ποικιλίες της χειρουργικής επέμβασης μπορεί να αποδοθεί στην απολίνωση των φλεβών, μπορεί να διενεργείται από ειδική διαδικασία.

Αν χρειάζεστε χειρουργική επέμβαση, η επιλογή της διαδικασίας πραγματοποιείται αυστηρά χωριστά. Όλα εξαρτώνται από βλάβες κιρσώδεις φλέβες είναι εσωτερική, μερικές φορές εξωτερικό.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Στη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών της πυέλου είναι διαφορετικές διαδικασίες ιδιαίτερο εκχυλίσματα, τα οποία είναι σε θέση να αποτελεσματικά τον τόνο των φλεβών. Οι ειδικοί συχνά συνταγογραφήσει ένα βάμμα καστανιές άλογο, chaga, και ένα αφέψημα από ρίζες πικραλίδα. Χρήσιμη είναι η θεραπεία με βδέλλες, όταν στον κόκκυγα και το ιερό οστό είναι επάλληλα βδέλλες.

Σημαντικό! Θεραπεία λαϊκή μεθόδους θεραπείας δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το στοχαστικό πιο αποτελεσματική θεραπεία. Συνταγές μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως συμπληρωματικές διαδικασίες. Είναι επίσης σημαντικό να λάβει συμβουλές εμπειρογνωμόνων.

Μέθοδοι πρόληψης της υποτροπής

Τα πιο αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα κατά των κιρσών, η υγιεινή διατροφή, η οποία είναι επιθυμητό να παρατηρήσουμε και μετά από μια πλήρη ανάκαμψη. Μεταξύ των βασικών κανόνων της πρόληψης περιλαμβάνουν:

 • Η σωστή κατανομή των φορτίων, δηλαδή την εξομάλυνση των εργασιακών συνθηκών *
 • Έτοιμη μετράται λειτουργία ημέρας με την πλήρη ελαχιστοποίηση των αγχωτικές καταστάσεις;
 • Δεδομένου ότι η πρόληψη είναι να πιείτε ένα μάθημα ορισμένων κεφαλαίων και επαναλαμβάνεται κάθε 2-4 μήνες.

Με την ορθή τήρηση όλων των κανόνων, μπορείτε να βασίζεστε στην πλήρη ελευθερία από την εν λόγω ασθένεια, όπως οι κιρσώδεις φλέβες της πυέλου στις γυναίκες. Αυτό θα δείξει ορισμένα χαρακτηριστικά. Αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ύφεση, μια σημαντική βελτίωση στο συνολικό τρόπο ζωής και την εμφάνιση του δέρματος. Όταν σωστά με γνώμονα την θεραπεία, ο ασθενής ανακάμψει πλήρως ορμονικές διεργασίες.

Επιπλοκές

Καλά σχεδιάζονται και να εκτελούνται θεραπεία της οξείας και χρόνιας κιρσώδεις φλέβες μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην σωματική όσο και η κοινή συναισθηματική κατάσταση. Η έλλειψη στοχαστική επεξεργασία οδηγεί σε ορισμένες επιπλοκές δυσλειτουργική μητρική αιμορραγία, τη μόλυνση της μήτρας και τα παρακείμενα εξαρτήματα, το αίσθημα του πόνου, του διαφορετικού χαρακτήρα και θρόμβωση των φλεβών που βρίσκονται στην πύελο.

Με τα συμπτώματα και να βοηθήσει τη θεραπεία των γυναικών, που κυμαίνονται στην ηλικία από 25 έως 46 ετών. Όταν ο ασθενής αρχίζει η εμμηνόπαυση, η νόσος θα προχωρήσει πολύ πιο δύσκολο, αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα των επιπλοκών. Στο πλαίσιο της συνεχούς αιμορραγίας υπάρχει κίνδυνος να πάσχουν από φλεβική θρόμβωση, σοβαρή φλεγμονώδη διαδικασία.

Συνοψίζοντας

Παθολογία είναι το αποτέλεσμα μιας αναλφάβητοι χτισμένο ζωή και έχει άμεσο αντίκτυπο στην ζωή. Έγκαιρη και αρμόδια θεραπεία για την αποτελεσματική επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου, επιπλέον, θα θεραπεύσει εντελώς. Για αυτό το λόγο είναι τόσο σημαντικό να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή για σημάδια της ασθένειας και αμέσως να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια.

πρόληψη των κιρσών

Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της παθολογίας στην περιοχή της πυέλου εξαρτάται άμεσα από ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών θεμάτων – ο βαθμός ανάπτυξης, localization, επιπλοκές, και συνοδά νοσήματα. Αν δεν υπάρχει αιμορραγία, η πρόγνωση είναι εγγυημένη για να είναι ευνοϊκές. Με προσεκτική τήρηση των συστάσεων των εμπειρογνωμόνων περισσότερο από το 80% των ασθενών επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

10.10.2018