Κιρσοί: συμπτώματα, θεραπεία

Αγγειακό σύστημα, την κυκλοφορία του αίματος και την αιμόσταση δύσκολη και επικίνδυνη. Για την αντιμετώπισή τους είναι επίσης δύσκολο, για παράδειγμα, η θεραπεία των κιρσών με το πόση προσπάθεια και την υπομονή που απαιτεί. Αλλά η ζωή τώρα είναι ότι μόνο και πρέπει να τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων. Αν και στέκεται πίσω από τον πάγκο, όμως το να κάθεσαι πίσω από έναν υπολογιστή, αν και άβολα παπούτσια, τα οποία θα πρέπει να βιαστούμε - όλα εμποδίζει τη ροή, προκαλώντας στάση στις φλέβες των ποδιών, και αν η ασθένεια ήταν οι γονείς διώκονται, σε κίνδυνο δύο φορές.

κιρσώδεις φλέβες

Νεαρά κορίτσια πιστεύουν ότι δεν απειλούνται, πάντα τα πόδια είναι λεπτό και ελαφρύ, έτσι, ακολουθώντας την μόδα, επιλέξτε ψηλά τακούνια και να εκτελέσετε αυτές τις μέρες. Το κύριο πράγμα - την ομορφιά, την ταλαιπωρία, μπορείτε να είστε υπομονετικοί, γιατί η ομορφιά, όπως γνωρίζετε, τα θύματα. Και τα θύματα μπορεί να είναι πολύ μεγάλες...

Τι είναι οι κιρσοί και γιατί διευρυμένη φλέβες του;

Για παραβίαση της δομής του αγγειακού τοιχώματος και τη μείωση του αγγειακού τόνου των βαθιών φλεβών των κάτω άκρων διαστέλλονται άνισα. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ καλά συμβάλλει το υπερβολικό φορτίο στα πόδια τους. Το αίμα που έλαβε μέσω του αίματος καναλιών στη συστηματική κυκλοφορία από την αριστερή κοιλία, εμπλουτισμένο με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα κάτω άκρα και πήρε το διοξείδιο του άνθρακα και τα μεταβολικά προϊόντα από αυτά θα πρέπει να ανέβει μέσω των φλεβών μέσα από τη δεξιά κοιλία στην πνευμονική να δώσει μακριά τα περιττά και να πάρει την επόμενη παρτίδα που απαιτείται κάτω άκρα ουσίες.

Οι φλέβες των κάτω άκρων που παρέχονται με τις βαλβίδες για να αυξήσει το αίμα δεν επιστρέφει πίσω, γιατί αυτή υπερνικά την έλξη της Γης ανεβαίνει. Σε κιρσώδεις φλέβες, οι βαλβίδες δεν κλείνουν ερμητικά, ώστε το αίμα δεν εξαφανίζεται, αλλά αρχίζει να πέφτει κάτω και να λιμνάζει. Στη συνέχεια, πρόκειται για το νέο τμήμα και η κυκλοφορία του αίματος είναι διαταραγμένη.

Από την στασιμότητα του αίματος στα φλεβικά αγγεία σιγά-σιγά αρχίζουν να μορφή θρόμβων (θρόμβοι), που ονομάζεται κόκκινο, καθώς αποτελούνται κυρίως των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Ο θρόμβος μόνη της αποτελεί ένα κεφάλι και μια ουρά, το κεφάλι επισυνάπτεται στο τοίχωμα των αγγείων, και η ελεύθερη ουρά φύλλα προσκόλληση των αιμοπεταλίων. Η σχηματίζονται θρόμβοι αίματος που συνδέεται μόνιμα με τα τείχη των κιρσών γίνει μια ωρολογιακή βόμβα, για μονοκατοικία και απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος, ο θρόμβος είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς μπορεί να φράξει ζωτικής σημασίας αρτηρίες. Μονοκατοικία θρόμβου, συνήθως η ουρά και πρόκειται για ένα σύντομο ταξίδι. Μετά από να περάσει με ασφάλεια το δεξιό κόλπο, ο θρόμβος μπορεί να κολλήσει αμέσως στην πνευμονική κορμών, αν έχει μεγάλο μέγεθος, ή θα κινηθεί στις πνευμονικές αρτηρίες ότι ξεπεράσουν με επιτυχία. Πολλοί έχουν ακούσει για τον ξαφνικό θάνατο που ασκούνται από θρόμβων στα αιμοφόρα αγγεία των πνευμόνων, οι γιατροί, το φαινόμενο αυτό ονομάζεται πνευμονική εμβολή (πνευμονική εμβολή).

Πού βρίσκεται το λόγο;

Να πω ότι κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων και το φαινόμενο είναι πανταχού παρούσα - τίποτα να πω. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μια ώριμη ηλικία, και κιρσώδεις φλέβες δεν έχω ιδέα. Γιατί; Ίσως αρχικά δεν ήξερε ένα μυστικό ή να θέσει τη ζωή στον καναπέ με τα πόδια ψηλά;

Στη διαρθρωτική δομή του τοιχώματος του φλεβώδους ήταν σπασμένα, αυτό δεν είναι απαραίτητο, απλά κάποια εγγενή χαρακτηριστικά του ατόμου ή των συνθηκών που δημιουργούνται κατά τη διαδικασία της ζωής μπορεί να προκαλέσει την έναρξη της παθολογικής διαδικασίας:

 1. Γενετική προδιάθεση, δηλαδή, οι άνθρωποι από τους γονείς μου παίρνει, ΔΕΝ είναι μια ασθένεια, και η δομή των σκαφών, την προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες και ασθένειες *
 2. Το γυναικείο φύλο σε σχέση με το φυσικό σκοπό.
 3. Η απώλεια της ελαστικότητας και του τόνου του αγγειακού τοιχώματος.

Η απώλεια της ελαστικότητας και του τόνου του αγγειακού τοιχώματος παρουσιάζεται σε περίπτωση:

 • Επαγγελματίας (εργασία που σχετίζονται με την παρατεταμένη παραμονή σε όρθια θέση) *
 • Το υπερβολικό στρες κατά την εγκυμοσύνη, παχυσαρκία και άσκηση;
 • Ορμονικό υπόβαθρο, όπου η ηγετική θέση ανήκει στις ορμονικές αλλαγές κατά την εγκυμοσύνη και την εμμηνόπαυση;
 • Συνεχής παραβίαση διατροφή και τις διατροφικές προτιμήσεις των προϊόντων που επηρεάζουν την αγγειακή τοίχο
 • Ασθένειες του μεταβολισμού.
 • Ασθένειες του ήπατος (ηπατίτιδα και κίρρωση);
 • Υπέρταση;
 • Το κάπνισμα;
 • Φλεβική-αρτηριακή συρίγγιο, η οποία μπορεί να προκαλέσει κιρσούς, ακόμη και σε εφήβους.

Κάνω μια κιρσώδεις φλέβες των ποδιών;

Εκτός από αυτές που περιγράφονται τα φοβερά γεγονότα της κιρσώδεις νόσο των κάτω άκρων απλά ελκυστική. Στα πρώτα στάδια της νόσου, όταν επεκταθεί 2-3 στεφάνια, οι άνθρωποι συχνά εστιάζουν δεν πληρώνει, αλλά η νόσος εξελίσσεται, τα προβλήματα αρχίζουν. Τους κόμπους, το δέρμα στην εσωτερική επιφάνεια του ποδιού λάμπει και να αλλάζει χρώματα, και τα καθίσματα αυτά πραγματικά φαγούρα. Το δέρμα είναι κατεστραμμένο και ληστειασ. Αλλά αν πλέον έχουν διαβήτη; Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια – δεν είναι μια ανεξάρτητη ασθένεια στα πόδια και ολόκληρο το σώμα είναι εδώ, γιατί είναι το κυκλοφορικό σύστημα.

Έτσι, οι εκδηλώσεις των κιρσών των κάτω άκρων μπορεί να αναπαρασταθεί ως εξής:

 1. Το αίσθημα της κόπωσης στα πόδια, το αίσθημα βάρους και το πρήξιμο των άκρων;
 2. Συμπυκνωμένη και πολύπλοκες οικόπεδα από τις φλέβες που προεξέχουν από το δέρμα επιφάνεια της κνήμης σκούρο μπλε κόμβων *
 3. Συμπιέζεται, σκοτεινό ελαστικότητα στις πληγείσες περιοχές, το δέρμα;
 4. Κράμπες στα πόδια;
 5. Η απώλεια τρίχας και η αίσθηση καψίματος σε περιοχές των κιρσών;
 6. Φαγούρα σε περιοχές της κιρσώδεις κόμβους.
 • Αυξημένη πόνο;
 • Ως αποτέλεσμα της στάσης δερματίτιδα, έκζεμα και εξέλκωση των κατεστραμμένων περιοχών *
 • Φαγούρα περιοχές εμφανίζονται φυσαλίδες και ρωγμές που δίνουν αιμορραγία στο παραμικρό τραυματισμό. Και όπου υπάρχει αιμορραγία, δημιουργία θρόμβου είναι πάντα παρούσα.
κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Θρόμβοι αίματος μπορεί, με τη σειρά του, εύκολα να αποδειχθεί περίπλοκη από θρομβοφλεβίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Δυσκολία στην αναπνοή, δυσκολία στην αναπνοή, αδυναμία;
 • Η αύξηση της θερμοκρασίας από το προσβεβλημένο άκρο, το δέρμα ζεστό και σφιχτό;
 • Πόνος κατά τη διάρκεια του σκάφους *
 • Ερυθρότητα του άκρου κατά τη διάρκεια της πληγείσες φλέβα.

Ειδικοί τύποι κιρσούς

Θηλυκό κιρσώδεις φλέβες

Φυσικά, η πιο έμφυτη κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων, αλλά στις φλέβες της πυέλου, επίσης, είναι ένα συχνό φαινόμενο και μπορεί κανείς να φανταστεί αυτό που οι αρχές δεν μπορούν να περπατήσουν, επειδή το μάτι δεν είναι ορατό ότι παρουσιάζεται στις φλέβες των εσωτερικών οργάνων. Ειδικά στο σχέδιο "πετύχει" το γυναικείο σώμα, οι γυναίκες έχουν ακόμη και μια ξεχωριστή ομάδα "τους" κιρσώδεις φλέβες.

Τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά της εύλογης μισό της ανθρωπότητας προδιαθέτουν σε αυτή την ασθένεια περισσότερο καθώς η φύση έχει προικίσει την λειτουργία της αναπαραγωγής, και έχει προμηθεύσει με ειδικά όργανα όπου η κυκλοφορία είναι πολύ εντατική απαιτούν ένα μεγάλο αριθμό των φλεβών και των αρτηριών. Όταν μια γυναίκα θα γίνει μητέρα, το σώμα χρειάζεται για την ανοικοδόμηση και να εξασφαλίσει μια φυσιολογική κύηση. Φυσικά, το φορτίο στο σώμα είναι τεράστια και η στασιμότητα στην πύελο και κάτω άκρα, ο τόπος έχει.

Κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα είναι το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη της νόσου στο μέλλον, όπου η διάταση της πυέλου, καθώς τα πόδια σας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια "αξιοπρεπή" θέση και με την πάροδο του χρόνου αρχίζει να συνιστούν απειλή όχι μόνο για την υγεία αλλά και την ανθρώπινη ζωή.

Το πρόβλημα είναι ότι οι κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου απλά δεν βλέπω, γι ' αυτό απαιτεί ειδικό εξοπλισμό, επειδή οι φλέβες της πυέλου δεν είναι τόσο προσιτή όσο για τα πόδια. Ωστόσο, μπορούν επίσης να σχηματίζουν κόμβους, και, ομοίως, οι φλέβες των ποδιών μπορεί να περιλαμβάνουν θρόμβους αίματος που μπορεί να ξεφύγει και να "ξεκίνησε στην ελεύθερη κολύμβηση", συγγνώμη, σύντομη... Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία. Λειτουργίες στα όργανα της πυέλου, ιδίως στην ιατρική, απαιτείται η χρήση συμπίεσης κάλτσες (γυναικείες κάλτσες και καλσόν) για την πρόληψη απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές που σχετίζονται με την αφαίρεση του θρόμβου αίματος.

Οι άντρες είναι κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις φλέβες στους άντρες, συμβαίνει σε μικρότερο βαθμό από ό, τι οι γυναίκες, αλλά στην περίπτωση των βλαβών των ποδιών εκδηλώνεται ομοίως. Ως εκ τούτου, το μόνο που είπε παραπάνω και παρακάτω - είναι πλήρως ισχύει για το ισχυρότερο φύλο.

Θα πρέπει να προσθέσω ότι οι άντρες μπορεί να "καυχηθεί" ειδικό αρσενικό κιρσώδεις φλέβες - κιρσώδεις φλέβες του σπερματικού τόνου (κιρσοκήλη). Ευτυχώς, αυτός ο τύπος του αρσενικού κιρσώδεις φλέβες λειτουργεί καλά και η ζωή δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά είναι καλύτερα να το κάνετε χωρίς αυτό.

Δικτυωτό (το καλλυντικό) .

Μερικές φορές μέσα από το δέρμα της Κνήμης ή του μηρού ξαφνικά αρχίζει να αποπνέουν ένα πλέγμα των μικρών αιμοφόρων αγγείων. Ιδιαίτερα ευαίσθητος μπορεί να ηρεμήσει αμέσως είναι το λεγόμενο δικτυωτό κιρσοί ή κιρσώδεις επιφανειακές φλέβες. Είναι καλοήθεις και δεν είναι αρκετά πραγματική. Η εξέλιξη και σοβαρές επιπλοκές δεν είναι έμφυτη σε αυτόν, ότι, σε Γενικές γραμμές, εκτός από το μικρό καλλυντικό ελάττωμα, δεν απειλεί. Ως εκ τούτου, δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι επίσης ονομάζεται αισθητική.

Αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ευπαθή σε θυμάμαι, τι είναι επικίνδυνο κιρσώδεις φλέβες στα πόδια και να αρχίσει να πολεμήσει μαζί του από νωρίς, τα οποία είναι απλά να αγνοηθεί και να παρακαμφθεί από τον ασθενή. Ωστόσο, βρίσκοντας σχετικά με την ασθένεια, το μέλλον ασθενείς από τον αγγειοχειρουργό προσπάθησε να το κάνεις χωρίς χειρουργική επέμβαση στο μέλλον, που ενδιαφέρονται για τις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής και συχνά αρκετά αντιμετωπίσει με επιτυχία την εξέλιξη της νόσου στο σπίτι.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες

κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Τρόφιμα για τις κιρσώδεις φλέβες

Αναμφίβολα, η διατροφή κιρσώδεις ρόλο. Και σημαντική. Χάσουν βάρος με κιρσούς είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη, γι αυτό πρέπει να αρχίσει, φυσικά, χωρίς να καταφεύγει σε πολλά διαφημιστικά προϊόντα, τα οποία μπορεί να είναι καλό για την απώλεια βάρους είναι εύκολο, αλλά αντενδείκνυται για τη θεραπεία των κιρσών.

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων στην πρώτη θέση θα πρέπει να ξεχνάμε:

 1. Για το αλκοόλ (εντελώς);
 2. Δυνατός καφές;
 3. Κονσέρβες, πικάντικο και καπνιστό προϊόντων *
 4. Τα γλυκά και το αλάτι είναι κιρσώδεις φλέβες δεν ακόμη και η αγάπη - είναι το νερό στο σώμα καθυστέρηση *
 5. Τηγανητές πατάτες πολύ καλά αντικαταστήσει το "πατάτες" και να ακούσετε αυτό που σας συμβουλεύω τους ανθρώπους που ξέρουν.

Και γνώστες προτείνουν:

 • να καταναλώνουν τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Α και Ε, αν b και C, επίσης, δεν θα εμποδίσει;
 • σιτάρι, τη σίκαλη και τη βρώμη, το λάχανο όλων των ποικιλιών και τη σόγια, το καρότο, το φραγκοστάφυλο και το άγριο τριαντάφυλλο ειδικότερα - έχουν μια ευεργετική επίδραση σχετικά με την φλεβική τοίχο
 • απεριόριστα λαχανικά, φρέσκους χυμούς από τα εσπεριδοειδή, τα βατόμουρα, βατόμουρα και φράουλες, φρέσκα;
 • τσουκνίδα, τον άνηθο και το μαϊντανό σε σαλάτες, όχι μόνο θα σας βοηθήσει με τις κιρσώδεις φλέβες, αλλά θα μειώσει σημαντικά το βάρος.

Apple ξίδι μηλίτη για τους κιρσούς

Apple ξίδι μηλίτη είναι ευρέως πωλούνται στο κατάστημα και είναι αρκετά ακριβά. Ευχάριστο στη γεύση. Για τη θεραπεία:

2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι, προσθέστε μια κουταλιά μέλι, γεμίστε το με καθαρό νερό σε ένα ποσό των 200-250 ml και πιείτε το πρωί με άδειο στομάχι. Αραιωμένο σε αναλογία 1:10 Apple ξίδι μηλίτη καλησπέρα σχάρα της κνήμης, το πρωί, τα σκάφη θα το νιώσεις.

τρόφιμα για τις κιρσώδεις φλέβες

Ήρθε η ώρα να δείτε ένα γιατρό.

Η συντηρητική θεραπεία

Μερικές φορές ξεκινά έγκαιρα η θεραπεία σταματά την εξέλιξη της νόσου, και οι άνθρωποι ζουν χωρίς το γιατρό, υποστηρίζουν οι ίδιοι με λαϊκές θεραπείες, το καθεστώς και τη διατροφή. Αλλά τι συμβαίνει όταν η ασθένεια άρχισε και ήδη δεν μπορεί να βοηθήσει:

 • Οι εγχύσεις και decoctions;
 • Κάλτσες συμπίεσης;
 • Αλοιφές και κρέμες που διαφημίζονται στα μέσα ενημέρωσης *
 • Μασάζ και γυμναστική;
 • Ακόμη και αυτή η θεραπεία δεν βοηθά.

Έτσι, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το γιατρό. Στο μητρώο, σε κάθε κλινική θα εξηγήσω τι κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι ένα ειδικό χειρουργό σκάφη.

Φυσικά, η ιατρική είναι πάντα προσπαθεί να κάνει χωρίς ριζικά μέτρα, που είναι, χωρίς χειρουργική επέμβαση, με την τελευταία να προσπαθεί συντηρητική θεραπεία. Κάθε επιχείρηση, ακόμη και το πιο απλό, σχετίζεται με μειωμένη αιμοφόρων αγγείων ακεραιότητα, και, ως εκ τούτου, της θρόμβωσης, η οποία παρουσιάζεται με τις κιρσώδεις φλέβες. Επιπλέον, οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αναισθησία. Εδώ θα πρέπει να εξετάσει την ηλικία του ασθενούς, είναι γνωστό ότι σε μεγάλη ηλικία, κιρσώδεις φλέβες συχνά συνοδεύει τις χρόνιες ασθένειες του αναπνευστικού και του καρδιαγγειακού συστήματος, και το γεγονός αυτό περιπλέκει σε μεγάλο βαθμό την επιλογή και διατήρηση της αναισθησίας. Ως εκ τούτου, αγγειοχειρουργός αντιμετωπίζει κιρσώδεις φλέβες συντηρητικά στην αρχή.

Για συντηρητικές μεθόδους θεραπείας, εκτός από την αλοιφή, κρέμα, χάπι, κιρσώδεις φλέβες, περιλαμβάνουν τέτοιου είδους ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση, όπως η συμπίεση σκληροθεραπεία (ειδική θεραπεία) και λέιζερ πήξης των κιρσών (παρακάτω), καθώς αυτή η θεραπεία δεν απαιτεί παραμονή στο νοσοκομείο, λιγότερο τραυματική και σχεδόν ανώδυνη.

Για τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων συνταγογραφήσει φάρμακα που βελτιώνουν τη ροή του αίματος μέσω των φλεβών, την υπεράσπιση των τοίχων και αντιπηκτικά. Αυτές περιλαμβάνουν:

η θεραπεία των κιρσών
 1. Φάρμακα των οποίων η δράση έχει ως στόχο τη βελτίωση της φλεβικής εκροής;
 2. Αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες που διαλύουν τους θρόμβους;
 3. Τα φάρμακα που εμποδίζουν την πήξη του αίματος (αντιπηκτικά);
 4. Αλοιφή κιρσώδεις φλέβες, τζελ και κρέμες τοπικής σημασίας, έχει μια θεραπευτική επίδραση στον προαναφερθέντα κριτήρια.
 5. Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.
30.09.2018