Τι φοβάται το varicosity: μια αποτελεσματική παραδοσιακή θεραπεία

Η χρήση συνθετικών ναρκωτικών για τη θεραπεία των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των κιρσωδών φλεβών, πάντα οδηγεί σε δυσάρεστες συνέπειες. Αλλά η επεξεργασία varicosity των λαϊκών ένδικα μέσα, και να είναι ασφαλή όταν στο 100%, οι παρενέργειες της παραδοσιακής ιατρικής είναι πολύ κατώτερα από τις αρνητικές επιπτώσεις των ναρκωτικών.

Και το κόστος των εθνικών θεραπεία αρκετές φορές μικρότερο. Αυτός είναι ο λόγος λαϊκές θεραπείες για την επεξεργασία varicosity, μέχρι σήμερα, δεν έχουν χάσει την πραγματικότητα και χρησιμοποιούνται ευρέως από τους ανθρώπους.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής θεραπεία

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια τέτοια θεραπεία θα είναι πιο αποτελεσματική στα αρχικά στάδια της νόσου (η εμφάνιση των ευρυαγγειών και το αίσθημα βάρους στα πόδια), και λιγότερο αποτελεσματική σε προχωρημένες περιπτώσεις, όπου μπορεί να βοηθήσει μόνο με χειρουργική επέμβαση. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να παρακολουθεί την ευημερία τους και με τα πρώτα συμπτώματα, συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους.

Στάση, που οδηγεί σε κιρσούς επέκταση των φλεβών, συνήθως το πρώτο εντυπωσιακό στο κάτω άκρο, ως εκ τούτου, οι συνταγές των λαϊκών ένδικα μέσα από το varicosity τα πόδια είναι η μεγαλύτερη ζήτηση. Ας επεκτείνουν τις βασικές συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής.

Παλιές συνταγές για αλοιφές από το varicosity

Όλα τα εθνικά αλοιφή varicosity παρασκευάζονται με βάση φυτικά έλαια, συχνά ελιάς, που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε αραχιδονικό οξύ. Για να κάνει το μίγμα πιο χοντρές σε παλιές συνταγές προτείνουμε την προσθήκη στην αλοιφή από λιωμένο λίπος του ζώου. Η διαδικασία της προετοιμασίας των μειγμάτων αυτών είναι μάλλον απλή.

Βάμμα από το varicosity

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής και διάφορα αποσπάσματα από το varicosity, για να μαγειρέψουν τα οποία είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά πολύ περισσότερο. Η βάση όλων των βάμματα είναι βότκα, οπότε αν τα πόδια σου έχουν περιοχές του κατεστραμμένο δέρμα, τέτοιες μέθοδοι της θεραπείας πρέπει να απέχουν.

Η πιο αποτελεσματική είναι βάμμα καλαγχόη, είναι συχνά προστίθεται σε λευκό σύμφυτου ή ακακίας σε αναλογία 1:1. Τέτοια αφεψήματα προετοιμάζονται ως εξής: τα φύλλα των φαρμακευτικών φυτών είναι ψιλοκομμένα, ρίχνουμε σε ένα βάζο, ρίχνουμε τη βότκα και επιτρέπεται να εγκατασταθούν για 10-14 ημέρες σε σκοτεινό μέρος.

Έτοιμο για έγχυση θα πρέπει να τρίβονται στο δέρμα των ποδιών από το πόδι στο γόνατο για 3 μήνες, δύο φορές την ημέρα.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής θεραπεία πετρελαίου

Apple ξίδι μηλίτη με την επεξεργασία varicosity, όπως το εργαλείο αριθμό 1

Επεξεργασία varicosity ξύδι είναι αρκετά δημοφιλής και αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση της νόσου. Apple ξίδι μηλίτη που συμβάλλει στην επεξεργασία varicosity, διότι περιλαμβάνει περισσότερα από 20 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζονται από τα αιμοφόρα αγγεία, καθώς και βιταμίνες C, Α, και με την τακτική χρήση για να επιτύχει:

  • βελτιώνει τον τόνο του δέρματος;
  • ενίσχυση των τοιχωμάτων των αγγείων;
  • να ανακουφίσει το πρήξιμο;
  • βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ωστόσο, αυτό είναι εφικτό μόνο στην περίπτωση που η θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί για ένα φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται από φρέσκο χυμό, όχι η φλούδα, όπως και οι κατασκευαστές αυτού του τύπου ξύδι.

Τι λάδια θεραπεία varicosity;

Μαζί με τις κρέμες, βάμματα και το ξύδι χρησιμοποιείται ευρέως και διάφορα αιθέρια έλαια. Στην επεξεργασία varicosity συνηθέστερα χρησιμοποιημένα έλαια: κάστωρ, μαύρο κύμινο, το σανταλόξυλο, το σκόρδο, το λινάρι και άλλα.

Αιθέρια έλαια κατά το varicosity, συνήθως, χρήση 2 τρόπους:

  1. Προσθέστε μερικές σταγόνες από 2-3 διαφορετικά έλαια στην μπανιέρα με ζεστό νερό, σε κάνει να θέλεις κάθε βράδυ.
  2. Πρόσθεσε μασάζ με κρέμα ή λάδι για μασάζ και απαλές κινήσεις από τους αστραγάλους στο μηρό του και το έτριψε τις περιοχές με τις πληγείσες φλέβες.

Η χρήση του πετρελαίου βοηθά όχι μόνο να ενισχύσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, αλλά επίσης μειώνει το πρήξιμο στα κάτω άκρα.

κιρσώδεις φλέβες λαϊκή πρόπολη θεραπεία

Μελισσοθεραπεία, πρόπολη, μέλισσα μέλι δείγμα και στην επεξεργασία varicosity

Επεξεργασία varicosity μέλισσες έχει μια μακρά ιστορία και αυτό δεν είναι έκπληξη, αν για να αναλύσει τη σύνθεση και τη χρήση διαφόρων προϊόντων της μέλισσας, είναι το δηλητήριο, το δείγμα, η πρόπολη και το μέλι. Όλες αυτές οι συνταγές είναι αρκετά καλή και αποτελεσματική, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμη για την αστική κατοίκους.

Είναι πιο εύκολο να πάρει το μέλι. Επεξεργασία varicosity το μέλι είναι ως εξής: ο καμβάς είναι που εφαρμόζεται μια στρώση μέλι και να το εφαρμόσετε στην φλεγμονή των φλεβών, τυλιγμένη στην κορυφή με πλαστική μεμβράνη και να ασφαλίζονται με ένα επίδεσμο. Την πρώτη ημέρα της εν λόγω θεραπείας κομπρέσα κράτησε στο πόδι για 2 ώρες, το δεύτερο 3, τρίτη 4, και στη συνέχεια να συμπιέσει με το μέλι, το αφήνουμε όλη τη νύχτα. Διάρκεια του μελιού θεραπεία είναι συνήθως 2-3 εβδομάδες.

Εάν οι ντομάτες στην επεξεργασία varicosity;

Για τη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών δεν είναι καθόλου ντομάτες, αλλά μόνο το άγουρο πράσινο.

Επεξεργασία varicosity πράσινες ντομάτες είναι αρκετά απλή και έχει ως εξής: ντομάτα κομμένα στη μέση, 1 μισό εφαρμόζεται η φλεγμονή του πολφού Βιέννη και κρατήστε πατημένο το μέχρι να νιώσετε μια αίσθηση καψίματος. Ντομάτα, και το δέρμα στην περιοχή ξεπλένονται με κρύο νερό. Στη συνέχεια, στο πόδι, βάλτε το άλλο μισό της ντομάτας, και έτσι, επαναλάβετε 4 φορές. Καθημερινή χρήση πράσινες ντομάτες κατά κιρσοί, για 3 εβδομάδες, ενδέχεται να παρατηρήσετε το ζεμάτισμα και το μετριασμό της φλεβικής κόμβους.

Επεξεργασία varicosity μοσχοκάρυδο

Το μοσχοκάρυδο στην επεξεργασία varicosity χρησιμοποιείται οφείλεται στην ικανότητά του να διεγείρει τη ροή του αίματος και την ανακούφιση από τη φλεγμονή των φλεβών. Το φάρμακο παρασκευάζεται από μοσχοκάρυδο ως εξής: ολόκληρα καρύδια τριμμένη σε τρίφτη ή το άλεσμα σε ένα μύλο του καφέ, 1/3 κουταλάκι του γλυκού σκόνη, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε το μέλι και εμποτίζουν για άλλα 20 λεπτά.

Για να πιείτε ένα αφέψημα είναι απαραίτητο το πρωί πριν από το Πρωινό. Είναι σημαντικό ότι κάθε μέρα ήταν προετοιμασία για μια νέα παρτίδα σκόνη. Διαφορετικά, αιθέρια έλαια φορέσει μακριά, και το ποτό θα χάσει τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή, χρησιμοποιώντας το μοσχοκάρυδο: 200 γραμμάρια τριμμένο καρύδι, ρίχνουμε με ένα λίτρο βότκα και επιμένουν 10 ημέρες, στη συνέχεια να λάβει τρεις φορές την ημέρα 20 σταγόνες επί τρεις μήνες.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής θεραπεία λάχανο

Το λάχανο θα βοηθήσει στην επεξεργασία varicosity

Από την αρχαιότητα οι γιατροί χρησιμοποίησαν φύλλα λάχανου για να ανακουφίσει τη φλεγμονή. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του πόσο πολλές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που περιέχονται στα φύλλα του λάχανου. Φύλλα λάχανου στη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών χρησιμοποιείται ως κομπρέσα.

Μια συμπίεση γίνεται ως εξής: λάχανο-rolled φύλλα με τον πλάστη ή αναπηδήσεις, τότε η μία πλευρά είναι αλειμμένο με λάδι και εφαρμόζεται σε φλεγμονή Βιέννη, πάνω από φύλλο λάχανου είναι σταθερό με επίδεσμο και αφήστε το για μια μέρα. Την επόμενη μέρα, η διαδικασία επαναλήφθηκε και 30 φορές.

Τζίντζερ για τη θεραπεία της varicosity

Τζίντζερ για τη φλεβίτιδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Έτσι, το τσάι από τζίντζερ είναι μια καλή λύση όχι μόνο για την πρόληψη της φλεγμονής των φλεβών, αλλά η θεραπεία της νόσου σε οποιοδήποτε στάδιο της έκφρασής του. Για να προετοιμάσει αυτό το τσάι είναι πολύ απλή: απλά να αποκοπεί από τη ρίζα με ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι τζίντζερ, ρίξτε βραστό νερό, αφήστε το να σταθεί για 15 λεπτά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από την κυκλοφορία του αίματος, αυτό το ποτό έχει μια καλή επίδραση στο μεταβολισμό, έτσι ώστε το ποτό τζίντζερ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που έχουν προβλήματα με τις φλέβες προέκυψε από το υπερβολικό βάρος.

Μια συμπίεση του τζίντζερ είναι ως εξής: ρίζα ψιλοκομμένο τρίβει, αναμιγνύεται με το μέλι και εφαρμόζεται η φλεγμονή της Βιέννης για 3-4 ώρες. Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, συνιστάται να τυλίξτε το πόδι σε κάτι ζεστό.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής θεραπεία τζίντζερ

Χρήσιμες ιδιότητες των cranberries στην επεξεργασία varicosity

Όπως το τζίντζερ, το βιβούρνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κομπρέσα ή ως ρόφημα με βιταμίνες. Στην πρώτη περίπτωση, ο ασθενής θα πρέπει να λάβει φρέσκα μούρα, αλέστε τους σε έναν πολτό, απλώνετε το μίγμα σε ένα πανί και ισχύουν για την περιοχή του δέρματος με φλεγμονή των φλεβών, και στερεώστε το με έναν επίδεσμο. Αυτή η συμπίεση είναι καλύτερο να γίνει πριν τον ύπνο και να αφήσει μια μέρα στην άλλη.

Ποτό από το βιβούρνο, στην ουσία, είναι ο χυμός αναμιγνύεται με το μέλι σε αναλογία 2 κουταλιές της σούπας μέλι 500 ml χυμού. Έχω εγγραφεί σε 2 κουταλιές της σούπας 4 φορές την ημέρα για ένα μήνα και ένα μισό.

Επίδραση της κολοκύθας στην επεξεργασία varicosity

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κολοκύθα είναι ένα πολύ χρήσιμο προϊόν που περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Για τη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών χρησιμοποιείται το εσωτερικό πολτού προηγουμένως να απελευθερωθεί από τους σπόρους. Αυτό πολτού θα πρέπει να είναι εντελώς ΤΡΊΨΤΕ το άκρο με τις προβληματικές φλέβες, τυλίξτε κάτι ζεστό και το αφήνουμε για τη νύχτα. Το υπόλοιπο του πολτού μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο.

Αφού η επίδραση της κομπρέσες κολοκύθα είναι πολύ μαλακό, όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο θεραπείας θα πρέπει να είναι ασθενής.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής θεραπεία Μήλο του Αδάμ.

Το Μήλο του Αδάμ στην επεξεργασία varicosity

Το Μήλο του αδάμ για την επεξεργασία varicosity χρησιμοποιείται με τη μορφή αλοιφής, το οποίο παρασκευάζεται ως εξής: πάρτε ένα γυάλινο βάζο, το οποίο είναι γεμάτο με ένα στρώμα adipi 15 χιλ. παχύς, τότε στην κορυφή της adipi κομμένα σε φέτες φρούτα de marcus tullius (Μήλο του Αδάμ) στρώμα των 10 mm, τότε και πάλι ένα στρώμα adipi και ούτω καθεξής, έως ότου η Τράπεζα είναι γεμάτη. Είναι σημαντικό ότι το τελευταίο ήταν ένα στρώμα adipi. Όταν η Τράπεζα είναι γεμάτη, το βάζουμε στο ατμόλουτρο ή στο φούρνο σε χαμηλή φωτιά για μια μέρα (δεν πρέπει να βράσει) και, στη συνέχεια, το στέλεχος, δροσερό και ΤΡΊΨΤΕ 1-2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές.

το varicosity φοβάται ένα λεμόνι

Λεμόνι για θεραπευτικούς σκοπούς μπορεί να εφαρμοστεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά με τη μορφή του πόνου κομπρέσες. Για να προετοιμάσει αυτό το συμπιέσει εύκολα. Πάρτε το λεμόνι, κομμένο σε φέτες, εφαρμόζεται σε φλεγμονή του μέρη και είναι τυλιγμένο με επίδεσμο ή συμπιεστή χαρτί. Φορέστε το κατάπλασμα θα πρέπει όλη την ημέρα, 2-3 φορές αντικαθιστά το φρέσκο λεμόνι.

Τον χυμό λεμονιού, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει την ελαστικότητα των τοιχωμάτων τους, οπότε αυτό εσπεριδοειδών θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, όλοι όσοι έχουν προβλήματα με τις φλέβες ή θέλει να αποτρέψει την εμφάνισή τους.

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα λαϊκής ιατρικής από φλεγμονή των φλεβών θεωρείται να είναι η ακόλουθη: 6 λεμόνια φλούδα και πιέστε το χυμό, συνθλίβονται 5 σκελίδες σκόρδο 3 φύλλα από το Χρυσό στόμα, προσθέστε 2 φλιτζάνια μέλι και όλα τα ανακατεύουμε προσεκτικά. Το μείγμα αφήνεται σε απότομες σε ένα γυάλινο δοχείο για 1 εβδομάδα σε ένα σκοτεινό μέρος. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για 4 κουταλάκι του γλυκού μία φορά την ημέρα για ένα μήνα.

Επεξεργασία varicosity πατάτες

Πατάτες με την επεξεργασία varicosity χρησιμοποιείται υπό μορφή κομπρέσας, παρασκευασμένα από τους κονδύλους του φυτού.

Μερικές πατάτες, πλυμένα και καθαρισμένα από το δέρμα, τότε θα πρέπει να το τρίψουμε και να θέσει ένα στρώμα του 1 cm από φλεγμονή των φλεβών. Η κορυφαία στρώση πατάτες τυλιγμένες με περίπου 8 στρώματα της γάζας, η κορυφή του οποίου είναι, επίσης, εμποτισμένο με το χυμό της πατάτας. Κρατήστε αυτό το κατάπλασμα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ώρες, είναι σημαντικό ότι είναι φτιαγμένο με φρέσκο τριμμένο, όχι το παλιό πατάτες.

οι κιρσώδεις φλέβες είναι δημοφιλής επεξεργασία Shilajit

Shilajit στην επεξεργασία varicosity

Η μαμά με το varicosity χρησιμοποιούνται λόγω των ιδιοτήτων του να μειώσει τη στασιμότητα και το πρήξιμο. Βοηθάει αλοιφή από τη μούμια στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης της ασθένειας. Αυτό δημιουργεί την αλοιφή με τον ακόλουθο τρόπο: 5 μέρη βαζελίνης δίνεται 1 μέρος του Αλτάι ρητίνη, όλα αυτά είναι καλά αναμειγνύονται και να τρίβεται μαλακά και ομαλή κινήσεις τρεις φορές την ημέρα σε περιοχές με φλεγμονή των φλεβών. Ξεπλύνετε την αλοιφή μπορεί να είναι όχι νωρίτερα από μία ώρα από τη στιγμή της εφαρμογής του.

Επίσης Shilajit μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους: ένα μικρό κομμάτι ρητίνη αναμιγνύεται με 1 κουταλιά της σούπας μέλι και γάλα και καταναλώνεται δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πετρέλαιο ψαριών όταν το varicosity;

Το πετρέλαιο ψαριών είναι συνήθως χορηγείται από το στόμα, το οποίο βοηθά στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και μείωση του βάρους ως μία από τις κύριες αιτίες της στασιμότητας στις φλέβες. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη χρήση του πετρελαίου ψαριών.

Λαμβάνονται fish oil και μπορεί να είναι το μέλι σε αναλογία 1:1 και αναμιγνύονται μέχρι να επιτευχθεί μια ομοιογενής μάζα. Το αποτέλεσμα αλοιφή εφαρμόζεται σε ένα λινό ύφασμα, τυλίξτε το τραυματισμένο πόδι του και έφυγε μέσα σε μια νύχτα.

Τα κρεμμύδια από το varicosity

Η μεγαλύτερη επίδραση για το varicosity δεν έχει το κρεμμύδι, και το φλοιό. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια από το varicosity συμμετέχουν σε μια ποικιλία από συνταγές.

  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φλοιό ρίξτε 100 ml βότκα και επιμένουν για 7 ημέρες, στη συνέχεια, βάμμα φίλτρο και 20 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα 15 λεπτά πριν από τα γεύματα.
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη φλούδα ρίξτε 2 φλιτζάνια βραστό νερό, επιμένουν κάτω από το καπάκι για 6 ώρες, φιλτράρεται και τρεις φορές την ημέρα, πίνετε το ένα τέταρτο Φλιτζάνι πριν το φαγητό για μία και μισή εβδομάδες.

Επεξεργασία varicosity σκόρδο

Το σκόρδο με το varicosity συνιστούμε τη χρήση ενός συμπίεση, το οποίο παρασκευάζεται ως εξής: πάρτε το σκόρδο με το λευκό φλοιό και να συνθλίβονται, στη συνέχεια, προσθέστε το βούτυρο σε αναλογία 1:2. Το αποτέλεσμα αλοιφή πριν πάτε για ύπνο λιπαίνετε τις πρησμένες φλέβες και τυλίξτε την κορυφή με ένα μόνιμο χαρτί ή επίδεσμο. Το πρωί τα υπολείμματα της αλοιφής. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για αρκετές εβδομάδες.

Είναι δυνατόν να μεταχειριστεί το varicosity αλάτι;

Το αλάτι της varicosity χρησιμοποιείται για λουτρά ή αλατούχο σάλτσες. Πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το αλάτι της θάλασσας. Αραιώνεται με νερό για να ληφθεί ένα υγρό πηλό. Αυτό πηλού χρησιμοποιείται για το αλατούχο σάλτσες. Αλατούχο σάλτσες στο varicosity να αλλάξει αρκετές φορές την ημέρα, διατηρώντας το καθένα όχι πάνω από 4 ώρες.

Σε κάποιες συνταγές το αλάτι πηλού συνιστάται να κρυώσει στο ψυγείο για έως και μηδενική θερμοκρασία και να κάνετε μια κομπρέσα το πρωί και θα κρατήσει μέχρι το αλάτι να θερμαίνεται και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το δέρμα για να αποφύγετε τον ερεθισμό.

Η επίδραση της θεραπείας varicosity αλάτι επίδεσμοι συνήθως παρουσιάζεται μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη των διαδικασιών.

Επεξεργασία varicosity σόδα

Για να χρησιμοποιήσετε τη σόδα από το varicosity συνιστάται Zalmanov ακόμα. Σύμφωνα με τη συνταγή σε ένα μεγαλύτερο μπολ ρίχνουμε το ζεστό νερό και διαλύεται σε 200 γρ μαγειρική σόδα και 70 g στυπτηρία. Όλα αυτά είναι προσεκτικά αναδεύεται μέχρι την πλήρη διάλυση, τότε τα πόδια τοποθετούνται σε ένα δοχείο με νερό. Η διάρκεια της αυτό το μπάνιο θα πρέπει να είναι περίπου 15 λεπτά. Τη διάρκεια της θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών επεισοδιακή: 2 ημέρες 1 για δύο εβδομάδες.

Αν η ασθένεια είναι ψηλά τα πόδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λουτρό με τη σόδα, να το κάνεις με τον πιο συμπυκνωμένο διάλυμα δεν είναι απαραίτητη. Μετά το μπάνιο, το σώμα δεν σκουπίστε, και τυλίξτε το σε μια πετσέτα.

28.07.2018