Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες, τι καλύτερο για να αγοράσει για τις γυναίκες, πώς να το φορέσεις σωστά και τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί πρέπει και πώς να επιλέξετε. Επιλογές πλέκει πολλά, σήμερα η επιλογή είναι μεγάλη, συμπεριλαμβανομένων κολάν, καλσόν και κάλτσες, για γυναίκες και άνδρες. Εάν διαγνωστεί με κιρσούς και συνιστάται να φορούν για να αποτρέψει την ειδική πλέκει – μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.

Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες: που είναι καλύτερα

golfs

Η αρχή της νόσου, οι άνθρωποι συχνά λείπει και δεν δίνουν τη δέουσα σημασία. Πολλές κρατήστε την εσφαλμένη άποψη ότι η παθολογία βρίσκεται μόνο στους ηλικιωμένους. Αλλά σύμφωνα με ιατρικές στατιστικές δεν είναι. Η μέση ηλικία των ασθενών κυμαίνεται από 25 έως 45 ετών. Υπάρχουν ανάμεσά τους γυναίκες και άνδρες.

Οι λόγοι που οδηγούν στην ανάπτυξη της νόσου, ανεξάρτητα από την ηλικία:

 1. Και καθημερινά φορτίο στα πόδια.
 2. Υπέρβαρο παχυσαρκία, αυξημένο φορτίο των κάτω άκρων.
 3. Εγκυμοσύνη.
 4. Γενετική προδιάθεση.

Η εμφάνιση της συνεχής πόνος και κράμπες στα πόδια, οίδημα, αίσθημα βάρους και το αίσθημα μια αίσθηση καψίματος στην προβολή του φλέβα, την ανίχνευση της φλεβικής αστέρια, σε συνδυασμό με τους παράγοντες κινδύνου θα πρέπει να σκεφτούμε σχετικά με την παρουσία του ένα από τα στάδια.

Οι ασθενείς που έχουν επίγνωση της νόσου στο πρώτο ή στο δεύτερο στάδιο. Για να διατηρήσει και να διατηρήσει την υγεία πολύ καλύτερη είναι η πρόληψη της ασθένειας, αντί για θεραπεία εκτελείται ήδη το στάδιο.

Το στάδιο των κιρσών

Διαφορετικούς συγγραφείς ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο τα διάφορα στάδια κατά την πορεία της νόσου. Ας θεωρήσουμε την παρακάτω επιλογή.

 • το αρχικό στάδιο. Τα σημάδια και τα συμπτώματα είναι ανεπαίσθητα. Να κατανοήσουν ότι αναπτύσσει την παθολογία είναι δυνατόν, αν είστε προσεκτικοί με την κατάστασή του. Σε αυτό το στάδιο, είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα πρόληψη. Πολύ καλό μασάζ, εύκολη λειτουργία, μια τοπική εφαρμογή κρεμών. Οι ασθενείς παραπονιούνται για αίσθημα βάρους και πόνο πόνο στα πόδια, το πρήξιμο, το βράδυ, η οποία εξαφανίζεται το πρωί μετά από ανάπαυση. Αυτά τα συμπτώματα είναι συχνά κατηγορηθεί από την κούραση.
 • το πρώτο στάδιο. Με την περαιτέρω ανάπτυξη της νόσου ενώνεται με την φλεβική μοτίβο. Διαφανής μέσω του δέρματος, ευρυαγγείες και τους κόμπους των φλεβών. Οι ασθενείς παραπονιούνται για τις κράμπες και μια αίσθηση καψίματος στα πόδια.
 • το δεύτερο στάδιο. Αυξημένη φλεβική μοτίβο, τον αριθμό των στοιχείων αυξάνει. Οι αστερίσκοι και τα sites είναι διακριτές και όταν είδαν αμέσως επιστήσω την προσοχή στον εαυτό τους. Μέχρι το τέλος της ημέρας μετά από το φορτίο στα πόδια μου φαίνεται έντονο πρήξιμο. Ο πόνος στα πόδια είναι κουραστικό το χαρακτήρα και μεταφέρθηκε με μεγάλη δυσκολία.
 • το τρίτο στάδιο. Ελλείψει της θεραπείας και την περαιτέρω ανάπτυξη της διαδικασίας ενταχθούν τροφικές διαταραχές του δέρματος του άκρου ποδιού. Φαίνεται ξηρό ρωγμές, χρώση. Φλεβική κόμβους γίνουν περισσότερα. Μικροτραυματισμοί μπορεί να σπάσει με τον επόμενο σχηματισμό των ελκών. Συνιστάται η χρήση ειδικών ιατρικών ενδυμάτων συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες. Στο μέλλον, όταν αναποτελεσματική θεραπεία ή την έλλειψή της, να αναπτύξουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Να παρατηρήσει τα συμπτώματα στο δεύτερο και τρίτο στάδιο, θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια για να εκχωρήσετε την κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία. Σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης πιθανές σοβαρές επιπλοκές που απειλούν όχι μόνο τα πόδια, αλλά και σε όλο το σώμα.

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για πρησμένα πόδια. Παρόμοια παρατηρείται στην πάσχουν από το περιττό βάρος τους ανθρώπους. Συχνά το πρήξιμο μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη. Επιπλέον, αρχίζει να υποφέρει και το καρδιαγγειακό σύστημα. Λόγω της βελτίωσης της λειτουργία της καρδιάς η πίεση του αίματος αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Το πρήξιμο δεν είναι πάντα που σχετίζονται με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων υγρών. Οι λόγοι για την εμφάνιση των τραύμα είναι αρκετά. Δεν πάνε όλα στην ώρα για να προβλέψει.

Συχνά υπάρχει οίδημα στους αστραγάλους. Ένα τέτοιο σύμπτωμα μπορεί να υποδεικνύει μια πιθανή καρδιακή ανεπάρκεια. Οι νέοι πόδια θα διογκώνονται εάν η παραβίαση του αγγειακού τόνου.

Παπούτσια – ένας από τους κύριους λόγους γιατί υπάρχει μια διόγκωση. Συνιστάται να απέχουν από το να φοράς παπούτσια σε ένα λεπτό τακούνι. Επικίνδυνο παπούτσια με τις απολύτως επίπεδες σόλες. Πρέπει να έχει ένα μικρό τακούνι. Το πόδι πρέπει να είναι άνετα παπούτσια, δεν θα πρέπει να αισθάνονται αμηχανία, ειδικά όταν το περπάτημα.

Κάστρο

Να ρυθμίζει την ποσότητα των υγρών που καταναλώνονται ανά ημέρα. Το βράδυ είναι αναγκαίο να περιοριστεί η χρήση του νερού και τσαγιού. Το επιπλέον υγρό θα σας βοηθήσει να φέρει το τσάι από βότανα. Τέλεια επίδραση έχουν οι καρποί του σαμπούκου. Σε κιρσούς, είναι δυνατόν να εφαρμόζονται κομπρέσες από τα φύλλα του σαμπούκου.

Ενοικίαση κατηγορίες των φυτών. Ξηρό γαϊδουράγκαθο και μπουμπούκια σημύδας. Συλλογή ρίξτε βραστό νερό, θερμαίνεται σε υδατόλουτρο και την έγχυσή του. Είναι κατασκευασμένο εντός 21 ημερών μετά από ένα γεύμα.

Με το πρήξιμο μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια του φυτού Astragalus. Χάρη σε αυτόν, το καρδιαγγειακό σύστημα θα είναι πίσω σε κανονικό. Astragalus έχει ληφθεί για δύο εβδομάδες. Μην ξεχάστε για το μασάζ και το λουτρό ποδιών. Προηγουμένως το νερό διαλύει το αλάτι της θάλασσας, βοηθάει τα πόδια να χαλαρώσουν.

Οι διαδικασίες είναι να προσθέσετε την εκτέλεση γυμναστικών ασκήσεων. Πρέπει δεξί πόδι να βάλει την αριστερά και να λάβει την κάλτσα. Στη συνέχεια, οι κάλτσες θα πρέπει να σταθεί σε δύο πόδια, με ένα μικρό άλμα. Τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να λυγίσει και να ισιώσει. Αυτή η απλή άσκηση θα είναι μια καλή πρόληψη του οιδήματος, καθώς και την πρόληψη των ασθενειών.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγούμε από το οίδημα και τη στασιμότητα του αίματος είναι να φορέσει ένα ένδυμα συμπίεσης: καλσόν, κάλτσες και κάλτσες.

Με αυτό το ειδικό εσώρουχο με κιρσούς θα πρέπει να πολεμήσουμε. Καλσόν ή κάλτσες θα αποσπάσουν το πόδι σου, ανάλογα με την επιλογή ενός τέτοιου Jersey, η πίεση στο πόδι θα είναι διαφορετική. Πριν από την εφαρμογή θεραπευτικές κάλτσες θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με το επίπεδο ανάπτυξης της νόσου.

Κατά τη διαδικασία της χρησιμοποιώντας σεντόνια θα είναι η πίεση με την οποία το αίμα θα πάει, που θα σώσει από την στασιμότητα σε ένα μέρος. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες συμπίεσης εσώρουχα.

Στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης της νόσου εφαρμόζεται και φοριέται από το πρώτο μάθημα που θα παίξει για ένα εξαιρετικό παράδειγμα για την πρόληψη.

Αν έχετε ξεκινήσει τη θεραπεία και ήταν πιο προχωρημένο επίπεδο, χρήσιμο πλέκει η δεύτερη κατηγορία, η οποία μπορεί να αποφορτιστεί μόνο με τη βοήθεια του γιατρού. Δώστε προσοχή στον τύπο του Τζέρσεϋ θέλετε να φορέσετε. Αυτά μπορεί να είναι το καλσόν ή κάλτσες. Όλα εξαρτώνται από τις πληγείσες περιοχές της νόσου.

Πώς να φορούν εσώρουχα συμπίεσης

Τέτοια είναι τα εσώρουχα να αγοράσετε μόνο σε φαρμακεία ή καταστήματα ειδικότητας. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει μια Φανέλα στο δρόμο ή στην αγορά. Δεν πρέπει να πάρετε το χέρι-εμένα-κάτω κολάν από τους φίλους τους ή συγγενείς τους, μπορεί να χάσουν τις ιδιότητές τους. Επιλογή των υλικών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Το ύφασμα θα πρέπει να είναι ελαστική.

Knitwear έχει μερικά τρόπους ζευγαρώματος. Κυκλική δεμένη χωρίς ραφές θεωρούνται τα καλύτερα, πιο ελαστικότητα. Με τόσο παχύρρευστο κυκλική για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Και εδώ είναι δεμένη με ράμματα (επίπεδη) δεν μπορεί να είναι άνετα και να προκαλέσει το ξύσιμο και δυσφορία.

Αν νομίζετε ότι αυτή η Φανέλα θα ξεχωρίζουν μεταξύ των άλλων, μην ανησυχείτε. Τίποτα το ιδιαίτερο, δεν θα παρατηρήσετε, όλα θα είναι στο σωστό επίπεδο και όχι προβλήματα δεν θα προκύψουν.

Δεν πρέπει να σκεφτείτε, αν έχετε εσώρουχα, θα τα έχουν καταφέρει με το πρόβλημα. Πριν από τη χρήση, θα πρέπει επίσης να μάθουν πώς να το θέσω. Ήθελα λίγο χρόνο για τα επόμενα δέκα λεπτά, στη συνέχεια, ξαπλώστε στο πάτωμα και σηκώστε τα πόδια σας ελαφρώς υψηλότερη.

Καλή πρόσφυση χέρια τις άκρες του καλσόν και σιγά-σιγά να φορούν μέχρι το τέλος του πόδια. Σε γυναίκες με αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να είναι, και έτσι ώστε να είναι απόλυτα σε θέση να φορούν καλσόν.

Αυτά τα προϊόντα πωλούνται μόνο σε εξειδικευμένα φαρμακεία ή καταστήματα ιατρικού. Αυτό το Τζέρσεϋ διαιρείται σε διάφορες κατηγορίες, κάθε κατηγορία διαφορετικές βοηθά και κομπρέσες. Μόνο ένας ειδικός θα σας βοηθήσει να καθορίσετε την αναλογία συμπίεσης και να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν.

Ειδικά το καλοκαίρι, δεν σταματήσω να φοράω αυτή την καυτή περίοδο υπάρχει μια πρόσθετη επιβάρυνση για τις φλέβες σας.

Σε ένα τέτοιο ζεστό καιρό μπορεί να είναι λίγο για να ανακουφίσει την πίεση και να χρησιμοποιήσετε κάλτσες υψηλή κάλτσες. Καλύτερα να βάλεις το ρυθμό αυτό δεν θα το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, με τη βοήθεια των εν λόγω εσώρουχα θα σταματήσει την περαιτέρω ανάπτυξη.

Πόσες διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με το καλσόν, κάλτσες ή κάλτσες. Η μόνη διαφορά είναι το μέγεθος και το μήκος. Κολάν καλύπτουν εντελώς τα πόδια μέχρι το στομάχι. Κάλτσες μόνο για το πάνω μέρος των ποδιών και τα μαγκάές ποδιών μέχρι τα γόνατα. Για παράδειγμα, έχετε μια φλέβα που βρίσκεται κάτω από το γόνατο, τότε θα πρέπει κάλτσες.

Όταν για να αγοράσει

Συμπίεση

Εάν είστε έγκυος, στην οποία περίπτωση μπορείτε να προ-προστατέψτε τα πόδια από την εμφάνιση των κιρσών και την αγορά καλσόν. Καλσόν θα προστατεύει πλήρως όλες τα πόδια σας μέχρι την κοιλιά. Έχετε φλεβίτιδα ή όχι, σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος πρόληψης. Καμία ζημιά και δεν θα το βάλετε, για να προστατεύσει τον εαυτό σας από περαιτέρω ανάπτυξη. Ειδικά καλσόν συμπίεσης για τις έγκυες γυναίκες έχουν μια παρόμοια αντίθεση με τα συμβατικά καλσόν. Όλοι οι μύες που βρίσκονται στην κοιλιακή χώρα, θα πρέπει να καθοριστεί. Έτσι, οποιαδήποτε αναστάτωση και ταλαιπωρία δεν θα προκύψουν.

Το επιπλέον ιδρώτα δεν θα κυκλοφορήσει, καλσόν θα αναπνεύσει μέσα από το ύφασμα. Μπορείτε να τα φορέσετε το καλοκαίρι και το χειμώνα. Πόσες έγκυες γυναίκες δεν χρησιμοποιούν τέτοιες καλσόν, δεν υπάρχουν καταγγελίες. Κοιλιά το καλοκαίρι ήταν βρεγμένο λόγω ιδρώτα, το χειμώνα, αντίθετα όλα τα κρατήσει ζεστά. Το ειδικό ύφασμα δίνει θερμότητα για να βλάψει.

Φυσικά θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία για ένα και μόνο λόγο. Σε σχέση με την αύξηση στην κοιλιακή χώρα, μην ξεχάσετε να αγοράσετε νέα εσώρουχα. Και το καλσόν θα τεντώσει τον εαυτό τους, ανάλογα με το μέγεθος του σώματος.

Κάλτσες

Τώρα είναι πολύ μοντέρνο και ελκυστικό για να φορέσει, έτσι πολλές γυναίκες και άνδρες. Ναι, οι άνδρες προτιμούν να φορούν καλύτερα κάλτσες από το καλσόν. Αυτές οι κάλτσες είναι κατάλληλη μόνο όταν τις πληγείσες φλέβες κάτω από το γόνατο.

Υπάρχουν κάποιες έγκυες γυναίκες που δεν εμπιστεύονται αυτό το νομοσχέδιο, ή μάλλον να τους φοβάσαι, διότι η ασφάλεια του παιδιού τους. Αρχίζουν να φαίνονται σε αυτές τις κάλτσες. Οι άνδρες, επίσης, μπορεί να αισθάνονται άβολα με το καλσόν και επίσης προτιμούν κάλτσες.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι:

 1. Πρότυπα, κλειστό toe, κάλτσες, φθάνοντας σχεδόν μέχρι την περιοχή των γλουτών.
 2. Κάλτσες ελαστικές θηλιές.
 3. Με ένα σύρτη.
 4. Πρότυπα, open toe.

Πριν επιλέξετε ένα κατάλληλο για εσάς κάλτσες, είναι σημαντικό να επιλέξετε, να προσπαθήσουμε και να συμβουλευτείτε ένα γιατρό phlebologist. Ο γιατρός θα σας βοηθήσει να καθορίσετε το επίπεδο της νόσου και να επιλέξετε το σωστό εσώρουχα ανάλογα με την πίεση.

Κάλτσες και καλσόν

Γόνατο γιατροί συνιστούν κατά την καταπολέμηση και την πρόληψη της νόσου. Εάν επηρεάζεστε φλεβών στα κάτω μέρη των ποδιών, το γόνατο είναι τέλεια. Αν παρεμβαίνει καλσόν, άβολα κατά την κίνησή τους (ειδικά το αρσενικό φύλο), κάλτσες απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί, δεν είναι όλα τόσο απλό και όμορφο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Να είστε βέβαιος να σκεφτεί και να ζητήσει από το γιατρό. Αν επηρεάζεται το πνεύμα αρχίζει να μεγαλώνει, το γόνατο δεν μπορεί να βοηθήσει.

Στο ερώτημα πώς να πάρει μια θεραπεία στο γόνατο, εξαρτάται από τις συστάσεις του γιατρού. Κοίτα τις πληγείσες περιοχές, αν πρόκειται για τα κάτω μέρη των ποδιών, κάλτσες μέχρι το γόνατο κιρσώδεις φλέβες είναι σωστό για σας.

Antivarikozny Jersey χρειάζεται πραγματικά να βοηθήσει στον αγώνα. Η χρήση του εκτός από τις ήδη υπάρχουσες κρέμες και τζελ για να ενισχύσει την πρόληψη και τη θεραπεία την ίδια.

Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, να επιλέξετε μόνοι σας ποια είναι καλύτερη και ποια του ταιριάζει. Πώς να φορέσεις και σχόλια από τους φίλους και τους γιατρούς θα βοηθήσει να πάρει την απόφαση. Για να αγοράσει για γυναίκες και άνδρες σε κάθε ειδικό κατάστημα ή το φαρμακείο, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μέσω του Διαδικτύου.

29.09.2018