Τι είναι κιρσώδεις φλέβες της μήτρας - αιτίες, συμπτώματα και θεραπεία

Το κύριο πρόβλημα της νόσου είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί. Πολύ συχνά υπάρχει σύγχυση, όταν τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν την παρουσία των προβλημάτων με τη λεκάνη.

κιρσώδεις φλέβες της μήτρας

Ποιος είναι ο κύριος κίνδυνος; Πρώτα απ ' όλες τις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ασθένεια διαταράσσει τους εφήβους. Και γεροντική να αυξάνονται για να καλύψουν αυτή η ασθένεια μπορεί να ακόμα πιο σπάνια. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να σκεφτούμε ότι αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να σε βλάψει.

Οι κύριες αιτίες της

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ασθένεια προκαλείται από βαριά και παρατεταμένη φλεγμονώδεις διεργασίες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ρίξει μακριά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Αν σας πέρασε από έκτρωση και, στη συνέχεια, είστε σε αυξημένο κίνδυνο. Έτσι, πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Θα σου πω αναλυτικά τι το περιβόητο κιρσώδεις φλέβες της μήτρας, πώς να ασχοληθεί με αυτό.

Ιδιαίτερο πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στην ωοθηκική φλέβα. Μπορεί να πάρει το αίμα που θα οδηγήσει σε αυτή την ασθένεια. Μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη ζημιά μπορεί να είναι για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, ένα νέο παρενέργεια η οποία δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητή. Ιδιαίτερα επιβλαβείς ορμονικούς παράγοντες. Προδιάθεση, επίσης, δεν θα πρέπει να απορρίπτεται.

Τα συμπτώματα

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε προκειμένου να στην περίπτωση μην καθυστερήσει το ταξίδι σε έναν ειδικό. Το πρώτο και πιο σημαντικό σύμπτωμα — έντονο κοιλιακό πόνο. Μερικές φορές είναι τόσο ισχυρή, που οδηγεί σε πλήρη απώλεια της αποτελεσματικότητας. Υπάρχει αισθητή ενόχληση μετά από την επαφή ή ακόμα και κατά τη διάρκεια. Η εμμηνορροϊκού κύκλου είναι σπασμένα, έχει ένα μικρό ποσό της απαλλαγής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τον προσδιορισμό της κιρσώδεις φλέβες της μήτρας είναι δύσκολο, τα συμπτώματα είναι παρόμοια με πολλές γυναικολογικές παθήσεις. Εδώ σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύνατο να μαντέψει.

Μόνο μια πλήρης υπερήχου με την χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού που θα επιτρέψει την ακριβή διάγνωση και να πάρει νέα απόφαση.

Εκεί δεν είναι η πιο προφανής λόγους γιατί θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Ειδικότερα, επιληπτικές κρίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, εάν συνοδεύονται από πρήξιμο. Μπορεί να αισθανθείτε ερεθισμό στα πόδια το βράδυ, έρχεται από τη δουλειά; Υποφέρετε από συνεχή ενόχληση; Στη συνέχεια, τουλάχιστον για λόγους πρόληψης, να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε την ποιότητα ειδικός.

Δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Φυσικά, κιρσώδεις φλέβες της μήτρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι τόσο κοινή. Αλλά μετά από κάθε σύλληψη, η κατάσταση είναι περίπλοκη. Μαζί με την περίοδο του αυξημένου κινδύνου. Την ίδια στιγμή, όχι μόνο για τη μητέρα αλλά και για το παιδί. Τι επιπλοκές μπορεί να προκύψουν;

  1. Ανεπάρκεια πλακούντα.
  2. Θρομβοφλεβίτιδα.
  3. Θρόμβωση των φλεβών.
  4. Είναι συχνά απαραίτητο να εκτελέσει μια καισαρική τομή.

Για να συνοψίσουμε όλα όσα είπε από το γεγονός ότι η θεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι περίπλοκη κατά καιρούς. Αυτό της μήτρας ασθένεια που απαιτεί συνεχή επίβλεψη phlebologist. Είναι πιθανό ότι θα σας πω ότι στην περίπτωσή σας, αν είστε έγκυος, η θεραπεία θα είναι αναποτελεσματική. Σε αυτή την περίπτωση, ο θεράπων ιατρός θα πρέπει να παράγει τουλάχιστον συμπτωματική θεραπεία. Τι είναι; Ειδικός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την υποκείμενη νόσο. Στη συνέχεια, θα πρέπει τουλάχιστον να ακυρώσει την κύρια συμπτώματα.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών της μήτρας έξω από την εγκυμοσύνη; Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν αρκετές βασικές μεθόδους. Επιλέγονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ασθενούς. Ας εξετάσουμε πιο αναλυτικά.

  1. Συντηρητική θεραπεία. Σε αυτή την περίπτωση, θέλετε να πάρετε φάρμακα, τα οποία προορίζονται για τον τόνο των φλεβών. Επίσης σημαντικό Αλλεργία φάρμακα. Αυτό το συγκρότημα περιλαμβάνει, επίσης, φυσικοθεραπείας, θεραπευτικές ασκήσεις.
  2. Μερικές φορές είναι αδύνατο να κάνουμε χωρίς χειρουργική επέμβαση. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν να κάνετε τα πάντα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ειδικές μέθοδοι εξαρτώνται από την κατάσταση του ασθενούς, το βαθμό της αμέλειας της νόσου.

Για λαϊκές θεραπείες

Μπορούν επίσης μερικές φορές να βοηθήσει να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες. Ήδη αναπτυχθεί μια λίστα με τα φάρμακα που πρέπει να ληφθούν στο εσωτερικό.

  1. Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να εξετάσουμε το βάμμα της ιπποκαστανιάς.
  2. Να είστε βέβαιος να προσπαθήσει να πάρει μια έγχυση του λυκίσκου σε κώνους.
  3. Το τέλειο μείγμα από διάφορα βότανα. Μπορεί να είναι το βαλσαμόχορτο, αλογοουρά, καλέντουλα και κάποιοι άλλοι. Για να αγοράσετε αυτό σε σχεδόν κάθε μεγάλη αγορά.
  4. Δοκιμάστε το ξίδι μηλίτη Μήλων. Αραιώστε δύο κουταλάκια του γλυκού σε ένα πρότυπο ποτήρι νερό.

Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι πολλά εξαρτώνται από το στάδιο της νόσου. Αν είναι μόνο εν τη Γενέσει της, οι λαϊκές θεραπείες είναι αρκετά μπορεί να είναι αποτελεσματική.

Το κύριο μέσο πρόληψης

Θα πρέπει πρώτα να αναλάβει την ευθύνη για την υγεία τους. Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές στη μήτρα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γυναικολόγο σας. Μπορεί κυριολεκτικά μετά από μερικές ερωτήσεις για να διαπιστώσει τι έχετε προβλήματα, να κάνει ένα σχέδιο για περαιτέρω δράση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να ανεξάρτητα αποδώσει στον εαυτό ορμόνες. Μόνο σε μικρές δόσεις και μετά από διαβούλευση με έναν εξειδικευμένο γιατρό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης θα πρέπει να αποφεύγουν το στρες, συνεχώς υποβάλλονται σε επιθεωρήσεις. Ειδικά τώρα μια τεράστια ποικιλία από διαγνωστικά κέντρα, η οποία παρέχει το αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες.

Σημαντικό μέτρια άσκηση. Σοβαρές αθλητικές δραστηριότητες θα επιδεινώσει μόνο την κατάσταση. Αλλά η φυσική αγωγή, μαθήματα χορού, κολύμπι, γιόγκα, όλα αυτά οδηγούν στο γεγονός ότι η ανοσία σε αυτή την ασθένεια αυξηθεί σημαντικά.

Ανάλυση ούρων και αίματος θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο πλαίσιο της πρόληψης. Ειδικότερα, αν ένα κακό θρόμβων στο αίμα, τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι των κιρσών. Το μόνο που απομένει να προσδιοριστεί ο τόπος όπου βρίσκεται. Ίσως ο καθένας ξέρει ότι μια σωστή διατροφή θα απαλλαγούμε από πολλά προβλήματα. Ειδικότερα, είναι δυνατόν να αυξήσει τις πιθανότητές σας για ένα υγιές μέλλον, εξαλείφοντας από τη διατροφή σας είναι πολύ λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα. Καταναλώνουν πολλά φρούτα και λαχανικά. Μην ξεχάσετε σχετικά με τους περιορισμούς στη Σαχάρα. Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι λευκό. Όλα τα γεύματα που περιέχουν σε μεγάλη ποσότητα. Τώρα τα ξέρεις όλα για τις κιρσώδεις φλέβες της μήτρας και τη θεραπεία του σε λεπτομέρεια.

18.09.2018