Κάλτσες συμπίεσης των κιρσών: πώς να επιλέξετε και να αγοράσετε

Κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι μια πολύ συχνή και επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι μια περίπλοκη θεραπεία, η οποία περιελάμβανε όχι μόνο τα φάρμακα και φυσιοθεραπεία, αλλά ελαστική συμπίεση των φλεβών.

Κάλτσες συμπίεσης

Σε προχωρημένα στάδια της νόσου θα βοηθήσει μόνο λειτουργία. Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες θεραπεία διορθώνει παθολογία και βελτιώνει την κατάσταση του ασθενούς.

Η ουσία του θεραπευτικά αποτελέσματα

Συμπίεση θεραπεία των παθήσεων των φλεβών έχει ασκηθεί από την αρχαιότητα. Πώς το κάνει αυτό με τα εσώρουχα; Σταδιακά συμπιέζει τις φλέβες στα πόδια με διαφορετική ένταση, από κάτω προς τα πάνω.

Το πιο ισχυρό 100% πίεση στους αστραγάλους, καθώς στην περιοχή του αίματος δύσκολο να αναρριχηθεί.

Στην περιοχή αυτή εμφανίζεται πιο συχνά στασιμότητα του αίματος, και υπάρχουν τροφικές πληγές.

Στην περιοχή της κνήμης, προς το γόνατο, το επίπεδο της συμπίεσης είναι 70% και ελαφρώς πάνω από τους γοφούς – 40%.

Λόγω της συμπίεσης των φλεβών και τη σωστή κατανομή του φορτίου, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και το αίμα λιμνάζει στα αγγεία. Οι ιστοί θα λαμβάνετε τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο.

Όσο για τις κατεστραμμένες φλέβες, τον τόνο των τοιχωμάτων τους αυξάνεται, που πλέον επεκτείνεται και αραιώνει.

Κάλτσες συμπίεσης, στην ουσία, παίρνει την εργασία των μυών για τον εαυτό μου, ότι η τόνωση των μυών των κάτω άκρων. Κατά συνέπεια, εξαφανίζεται πρήξιμο, αίσθημα βάρους, κούραση.

Επίπεδο συμπίεσης

Ιατρική antivarikozny καλσόν, κάλτσες δεν πωλούνται χωρίς συνταγή γιατρού. Μπορείτε να τα αγοράσετε μόνο σε εξειδικευμένα ορθοπεδικά σαλόνια.

Τα επίπεδα της συμπίεσης εσώρουχα:

 • Πρώτο επίπεδο. Η πίεση είναι 22 mm Hg. Αυτό το προληπτικό λινό, το οποίο χρησιμοποιείται για τις κιρσώδεις φλέβες (πρώιμα στάδια). Όταν ο ασθενής μόνο φλέβες αραχνών, αυξήθηκε ελαφρά τα αιμοφόρα αγγεία, και το βράδυ τα πόδια.
 • Δεύτερο επίπεδο. Πίεση 30 mm Hg. Να φοράτε ιατρικά είδη καλτσοποιίας το επίπεδο δεν επιτρέπεται σε άτομα που έχουν βρεθεί φλεβική νόσο της μέτριας σοβαρότητας.
 • Τρίτο επίπεδο. Η πίεση είναι 43 mm Hg. Αυτά τα καλσόν που χρησιμοποιούνται για σοβαρή φλεβίτιδα με τροφικές διαταραχές.
 • Το τέταρτο επίπεδο. Η πίεση ήταν 48 mm Hg. Εφαρμόζεται για να μειώσει τη διόγκωση. Καλσόν, κάλτσες μέχρι το γόνατο κιρσών με αυτό το επίπεδο της συμπίεσης είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται σε ενδονοσοκομειακή μονάδα.

Υλικό για την ιατρική λινό

Antivarikozny καλσόν, κάλτσες, κάλτσες κατασκευασμένα από ελαστικό νήματα από νάιλον, βαμβάκι, ελαστάνη και microfiber.

Αυτό το άνευ ραφής υποαλλεργικά σεντόνια, το οποίο μοιάζει με ένα συνηθισμένο, αν και το σχέδιο είναι διαφορετικό.

Καλσόν, κάλτσες κιρσώδεις απορροφά την υγρασία, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Προϊόντα δούμε μεγάλη, είναι άνετο για να φορέσει κάτω από τα ρούχα.

Συμπίεση έχει δημιουργηθεί από την επεξεργασία των ιατρικών knitwear με την εφαρμογή της τεχνολογικής καινοτομίας.

Κάλτσες συμπίεσης

Σειρά

Η επιλογή της υγείας πλέκει μεγάλες. Τι εσώρουχα είναι καλύτερο να επιλέξω;

Προϊόντα συμπίεσης ανάλογα με τη θεραπευτική

 • Προληπτικά antivarikozny καλσόν. Έχετε το λιγότερο ένταση της πίεσης (17 mm Hg), που μπορεί να φορεθεί για την πρόληψη των κιρσών.Τα εσώρουχα πρέπει να είναι για τους ανθρώπους που είναι πολύ καλά στα πόδια του ή, αντιθέτως, κάνουν καθιστική ζωή, οι αθλητές και η εγκυμοσύνη. Προληπτικά προϊόντα, πρέπει να φοράτε αν τα πόδια εμφανίστηκε αράχνη φλέβες αρχίζουν να εμφανίζονται φλέβες, πόνος ή πρησμένα πόδια το βράδυ.Προληπτικά λευκά είδη θα πρέπει να είναι υγιείς οι άνθρωποι αυτών των επαγγελμάτων, όπως καθηγητές, πωλητές, κομμωτές, οδηγοί, κ. λπ. και όποιος κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σε μια στατική θέση. Μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή.
 • Επεξεργασία του προϊόντος. Έχουν ένα υψηλό επίπεδο συμπίεσης (έως 48 mm Hg). Υπάρχει έντονη στους αστραγάλους.
 • Νοσοκομείο Jersey. Μέγιστη υποστηρίζει τα αγγεία, εμποδίζει την σοβαρή φλεβική νόσο, π. χ. θρόμβωση. Χρησιμοποιείται μετά από χειρουργική επέμβαση, του τοκετού.

Το εύρος της κάλτσες συμπίεσης:

 1. Καλσόν φλεβίτιδας είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των εγκύων γυναικών, για την οποία, παρεμπιπτόντως, ένα ειδικό μοντέλο (χωρίς πίεση στην κοιλιακή χώρα). Το προϊόν είναι άνετο στην ένδυση, εύκολη να αφαιρέσει και να φορούν σκληρά. Παρά το γεγονός αυτό, είναι απόλυτα σταθερό στο πόδι, δεν διαφάνεια, έτσι ώστε η πίεση κατανέμεται ομοιόμορφα με τα πόδια.
 2. Γόνατο κιρσών με φερμουάρ. Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για τους άνδρες. Υπάρχουν μοντέλα για τους τουρίστες, δραστήρια άτομα, καθώς και τα προληπτικά προϊόντα για την καθημερινή φθορά. Αντι-κιρσώδεις κάλτσες που παρουσιάζονται σε διαφορετικό σχέδιο.
 3. Ορθοπεδικές κάλτσες. Πιο ανθεκτικό από τα άλλα είδη εσωρούχων. Χαρακτηρίζεται από το ότι το δάχτυλο αυτό το πρότυπο open. Εφαρμόζεται αν το δέμα έχει υποστεί βλάβη από τις κιρσώδεις φλέβες μικρές.
 4. Επίδεσμοι ελαστικοί. Ανατρέξτε στο πιο πρωτόγονο και τις διαθέσιμες μεθόδους πρόληψης, θεραπεία των κιρσών. Ωστόσο, οι θεραπευτικές του ιδιότητες εξαρτώνται άμεσα από την ικανότητά σας για την εφαρμογή τους. Είναι σημαντικό να τυλίξτε το πόδι για μια ομοιόμορφη κατανομή της συμπίεσης.

Κανόνες επιλογής

Πώς να επιλέξετε τη συμπίεση, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική; Τα προϊόντα διαφέρουν μόνο σε μακριά μαγκάές ποδιών πάνω από το γόνατο κάλτσες φλεβίτιδας φτάσετε στο μηρό και το ελαστικό το κολάν θα πρέπει να είναι στη μέση. Επιλέξτε ιατρικά είδη καλτσοποιίας απαιτείται σύμφωνα με το localization από τα κύρια συμπτώματα. Αν οι φλέβες είναι διευρυμένη στη γάμπα, πρέπει να αγοράσετε τα μαγκάές ποδιών, και αν υψηλότερη, το μόνο που θα κιρσώδεις κάλτσες ή καλσόν.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος σας, είναι απαραίτητο να γίνουν μετρήσεις των κάτω άκρων.

Αν έχετε αγοράσει μαγκάές ποδιών, το μέτρο εκατοστά από την περιφέρεια της γάμπας πάνω από τον αστράγαλο και κάτω από το γόνατο. Και εγώ, επίσης, για τη μέτρηση του μήκους από το πόδι μέχρι το γόνατο.

Οι μετρήσεις για την επιλογή κάλτσες συμπίεσης

Αν χρειάζεστε κιρσοί κάλτσες, μετρήστε την περιφέρεια της πόδι πάνω από τον αστράγαλο και κάτω από το γόνατο και το ισχίο περιφέρεια 26 cm από το γόνατο, εάν το πρόσωπο είναι υψηλή, τότε το ύψος 32 cm, Επίσης, μετρήστε το μήκος από το πόδι του στη βουβωνική χώρα.

Αν πρόκειται να αγοράσετε καλσόν φλεβίτιδας, εκτός από όλα τα παραπάνω μετρήσεις, θα πρέπει να μετρήσει τη μέση και τους γλουτούς.

Κάλτσες συμπίεσης των κιρσών

Για να επιλέξετε σωστά ένα προϊόν, να συγκρίνετε τις ρυθμίσεις σας με τα δεδομένα του διάσταση πίνακες σχετικά με τα πακέτα της εσώρουχα. Αλλά είναι καλύτερα να αγοράσετε ρούχα στο κατάστημα, έτσι και ο σύμβουλος σήκωσε το προϊόν προσαρμοσμένο στις δικές σας μετρήσεις.

Προληπτικά καλσόν φλεβίτιδας πρέπει να φοριούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά στο πρώτο 3 μήνες. Ιατρική εσώρουχα για τις γυναίκες σε μια θέση διαφορετική από τη συνηθισμένη.

Είναι η τσίχλα μου κολάν ελαστικό ιμάντα που υποστηρίζει την κοιλιακή χώρα, χωρίς συμπίεση.

Πολλές έγκυες γυναίκες προτιμούν τις κάλτσες με τις κιρσώδεις φλέβες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κολάν ακόμα να προκαλέσει δυσφορία σε μέλλουσες μητέρες. Και οι περικνημίδες είναι άνετο για να φορέσει, δεν συστέλλονται κοιλιακή χώρα και τακτοποίηση.

Τύποι κάλτσα συμπίεσης:

 • κλασικό?
 • με λαστιχένια ζώνη σιλικόνης;
 • με μια ζώνη-κορσέ;
 • με ανοιχτά τα δάχτυλα.

Πώς να φορέσεις;

Δεν είναι μόνο σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση και να φορούν λευκά είδη, είναι επίσης απαραίτητο για τη σωστή ένδυση. Βήμα-προς-βήμα δράσεις:

 • Ιατρικά είδη καλτσοποιίας πρέπει να φοριούνται αμέσως μετά να κοιμάται στο κρεβάτι.
 • Δεν πρέπει να τεντώσει και να στρίψει το προϊόν.
 • Συγκεντρώστε την κορυφή της άρπας, τοποθετήστε τα χέρια σε κολάν (κάλτσες, κάλτσες), τοποθετήστε απαλά το πόδι.
 • Σιγά-σιγά, χωρίς απότομες κινήσεις ξετυλίξτε, τραβήξτε το προϊόν στην Κνήμη, γόνατο, στο μηρό.
 • Στην ξαπλωτή θέση, σηκώστε τους γλουτούς, τραβήξτε απαλά το κολάν στη μέση.

Αντι-κιρσώδεις κάλτσες, φόρεμα μέχρι με τον ίδιο τρόπο.

Πώς να φοράτε καλσόν συμπίεσης

Κάλτσες συμπίεσης open toe φόρεμα με την ολίσθηση κάλτσα:

 • συρόμενη φορούν τις κάλτσες;
 • τραβήξτε Γκολφ κάλτσα, το αφαιρέσετε;
 • απαλά τεντώστε Γκολφ σας.

Υπάρχουν ειδικές συσκευές που διευκολύνουν την τοποθέτηση της συμπίεσης ρούχα.

Χρησιμοποιήστε γάντια λατέξ για να αποφύγει το ένδυμα συμπίεσης. Τα νύχια πρέπει επίσης να κοπεί και λίμα.

Κανόνες για τη φροντίδα των λινό

 • Πλένετε τα εσώρουχα μετά από κάθε χρήση, αλλά όχι στην μηχανή, και τα χέρια.
 • Απαγορεύεται πολλά να στρίψει, να στρίψω του προϊόντος.
 • Στεγνά ασπρόρουχα, που πετσέτα και αφήστε το να στεγνώσει σε οριζόντια θέση.
 • Επιτρεπτή θερμοκρασία για το πλύσιμο είναι 35°.
 • Εσώρουχα ευαίσθητα πλύσιμο σαπούνι ή σαμπουάν.
 • Μην χρησιμοποιείτε σκόνη, χλωρίνη, καθαρίζοντας χημικές ουσίες.
 • Antivarikozny κολάν απαγορεύεται να στεγνώσει στο καλοριφέρ ή στον ήλιο.
 • Όσο για την αποθήκευση, θα πρέπει να προστατεύονται από το νερό σιλικόνης τσίχλα.
 • Σκουπίστε το με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα.

Με την επιφύλαξη των κανόνων της φροντίδας της ποιότητας ιατρική κάλτσες συμπίεσης θα είναι ευχάριστο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε εσώρουχα μόνο στο δοκιμαστεί περιοχές.

Και να θυμάστε ότι η συμπίεση που μετράται σε mm Hg. Μην αμελώ σχετικά με την υγεία σας, και τα πόδια σας θα σας ευχαριστώ.

Κάλτσες από κιρσούς στα πόδια: τιμές, πώς να επιλέξετε

Κιρσώδεις φλέβες απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.

Η μόνη θεραπεία σε συνδυασμό με την πρόληψη μπορεί να αποφευχθεί η εξάπλωση των κιρσών και την ανάπτυξη της υποτροπής.

Με προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται συχνά κάλτσες από τις κιρσώδεις φλέβες, οι τιμές των οποίων είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον κατασκευαστή και η συμπίεση τάξη.

Κατά την εφαρμογή χειρουργικές κάλτσες

Οι πιο κοινοί τύποι συμπίεσης εσώρουχα – κάλτσες. Αυτή η Φανέλα είναι ευέλικτο, και ίσως η χρήση του σε διαφορετικές ομάδες ασθενών, συμπεριλαμβανομένων αρσενικό μέρος του πληθυσμού.

Πριν από τη χρήση, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό γιατρό-phlebologist, ποιος θα πάρει ανάλογα με την έκταση της βλάβης βαθμός συμπίεσης κάλτσες και θα δώσει συστάσεις για την κάλτσα του. Κάλτσες για τις φλέβες των ποδιών είναι να επιλεχτούν χωριστά, έτσι ώστε να παρέχει τη διαφορετική πίεση στα αιμοφόρα αγγεία. Η εφαρμογή διαφέρει από το στάδιο των κιρσών.

Ο μηχανισμός δράσης του ελαστικές κάλτσες φλεβίτιδας είναι ότι η πίεση που ασκείται στις φλέβες των κάτω άκρων, η μείωση από τον αστράγαλο προς τον μηρό. Αυτό δημιουργεί μια στενή προσέγγιση της αξίας της πίεσης στα αγγεία των ποδιών σε ένα υγιές άτομο, το αίμα δεν λιμνάζει και η φλέβα δεν επεκτάθηκε.

Κάλτσες

Ενδείξεις για τη χρήση του ορθοπεδική κάλτσα κιρσών είναι:

 • κιρσοί των κάτω άκρων;
 • χρόνια φλεβική ανεπάρκεια;
 • προεγχειρητική περίοδο πριν από τη χειρουργική επέμβαση στις φλέβες;
 • την περίοδο αποκατάστασης μετά την παρέμβαση του χειρουργού.

Διαφορετικές κατηγορίες κάλτσες συμπίεσης διαφέρουν και εξαρτώνται από το στάδιο της νόσου. Η τιμή του προϊόντος αυξάνεται με την τάξη.

Κατηγορία 1 συμπίεση έχει οριστεί ως πρόληψη των κιρσών, προσφέροντας ένα ήπιο βαθμός πίεσης:

 • συχνά χρησιμοποιείται σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
 • θεραπεία 1 στάδιο των κιρσών;
 • πρόληψη των κιρσών νόσο με αυξημένο πρήξιμο στα πόδια, αίσθημα βάρους ή πόνο στα πόδια.

Κατηγορία 2 συμπίεσης κάλτσες φλεβίτιδας στα πόδια ανατεθεί να παρέχει το μέσο επίπεδο της πίεσης:

3 συμπίεσης κλάσης, άσκησαν ισχυρή πίεση στα αιμοφόρα αγγεία και χρησιμοποιείται για:

 • θρόμβωση των βαθιών φλεβών;
 • παρατυπίες στους εκροή.

4 συμπίεσης κλάσης πλέκει έχει μέγιστη συμπίεση των άκρων και χρησιμοποιείται για:

 • οι ανωμαλίες των αγγείων από την έμφυτη φύση;
 • ελεφαντίαση των κάτω άκρων, λόγω της συνεχής στασιμότητα της λέμφου.

Ορθοπεδικά καλσόν φλεβίτιδας έχουν πλεονεκτήματα σε σχέση με κολάν:

 • επιτρέψει να ασκηθούν οι απαραίτητες πιέσεις στα κάτω άκρα έως και την περιοχή βουβωνική χώρα;
 • μην ασκείτε πίεση στην κοιλιά και στους γλουτούς;
 • σε βολική τοποθεσία στα πόδια και να αφαιρεθεί;
 • έχουν μια ελκυστική εμφάνιση, η οποία είναι διαφορετική από την κάλτσα χωρίς να αντι-κιρσώδεις αποτέλεσμα.

Έχουν ελαστικές κάλτσες φλεβίτιδας πλεονεκτήματα και πριν γκέτες:

 • πίεση από τους γοφούς;
 • έχουν το toe και φτέρνα η οποία εξαλείφει τη δυνατότητα μετατόπιση *
 • μπορεί να φορεθεί ως ένα συνηθισμένο τα άσπρα αγαθά.

Από τα μειονεκτήματα του δείκτη μπορούν να αναγνωριστούν:

 • μην ασκήσει πίεση στην περιοχή πάνω από τους γοφούς;
 • μπορεί γρήγορα να σχιστεί στα δάχτυλα ή τακούνια;
 • οι τιμές για προϊόντα υψηλής ποιότητας, από εξωτερική κατασκευή, δεν είναι προσιτές για όλους.

Πώς να επιλέξετε συμπίεσης κάλτσες για κιρσούς

Όλοι οι ασθενείς αντιμέτωποι με το πρόβλημα των κιρσών, που ασχολούνται με το ζήτημα του πώς να επιλέξετε κάλτσες συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες.

Σωστά επέλεξε εσώρουχων των κιρσών στα πόδια είναι ένα σημαντικό εργαλείο στον αγώνα κατά της νόσου. Η επιλογή των σεντονιών γίνεται μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας.

Εκτός από την επιλογή της κατάλληλης συμπίεσης τάξη, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

Εάν το μέγεθος της φανέλας ταιριάζει λιγότερο θα προκαλέσει επώδυνες αισθήσεις, όταν η σοβαρή συμπίεση των φλεβών των ποδιών. Αν το λινό είναι πιο, δεν είναι απαραίτητο αποτέλεσμα.

Λινό από τις κιρσώδεις φλέβες

Κάλτσες συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες επιλέγονται σύμφωνα με διάφορες παραμέτρους:

 1. Ο βαθμός συμπίεσης;
 2. Κάλτσες πρέπει να είναι 10 εκατοστά για να εμποδίσει την πληγείσα σκάφος για το μέγιστο αποτέλεσμα;
 3. Μέγεθος *
 4. Τιμή.

Ελαστικές κάλτσες από κιρσούς μπορεί να είναι:

 • κλασικό?
 • με ζώνες σιλικόνης στα πόδια;
 • με Velcro ζώνη;
 • με μια ανοικτή toe που σας επιτρέπει να φορέσετε το καλοκαίρι.

Το μέγεθος της συμπίεσης κάλτσες για κιρσούς είναι απαραίτητο να επιλέξετε πολύ προσεκτικά.

Όλες οι μετρήσεις θα πρέπει να γίνονται το πρωί πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι, όταν ο όγκος των κάτω άκρων και την ελάχιστη απόσταση ο κανόνας.

Οι μετρήσεις πραγματοποιούνται με τη μεζούρα στη θέση του με υψωμένα τα πόδια. Στη συνέχεια του πίνακα προσδιορίζεται από το απαιτούμενο μέγεθος του ζωικού κεφαλαίου.

Κανένα anti-κιρσούς προϊόν για το πόδι φλέβες περιέχει στη σύνθεσή του ελαστάν, το οποίο παρέχει την απαραίτητη πίεση στα κάτω άκρα, ανάλογα με το είδος. Λινό είναι κατασκευασμένα από ειδική τεχνολογία, σύμφωνα με τον τύπο του κυκλικό πλέξιμο.

Ελαστικές κάλτσες για κιρσούς φλεβών στα πόδια, για τη θεραπεία της νόσου. Συμπίεση και διορθωτικά κάλτσες, να είστε βέβαιος να αγοράσει για την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια. Συνιστάται να φοράτε περίοδο της εργασίας και του χρόνου στο σπίτι να ξεκουραστεί.

17.09.2018