Αυτό το μασάζ γίνεται με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων και πώς να το κάνουμε

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι πολύ δύσκολο να διαγνώσει σε πρώιμο στάδιο. Η νόσος είναι συνήθως ασυμπτωματική. Το κύριο σύμπτωμα της νόσου είναι η διόγκωση των άκρων. Στη συνέχεια, αρχίζει να λαμβάνει το τριχοειδές πλέγμα, μετά την οποία τροφικές αλλαγές που συμβαίνουν κάλυψη.

Μασάζ ποδιών

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν τη νόσο σε πρώιμο στάδιο και να αρχίσει η θεραπεία. Σε αυτή τη βάση, πολλοί ερώτημα για το αν ένα μασάζ στα πόδια με κιρσούς.

Τι είναι κιρσούς;

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι η διάταση των φλεβών και την επιμήκυνση της κάτω άκρων.

Ενώ η λέπτυνση του φλεβικού τοιχώματος, αρχίζουν να σχηματίζουν οζίδια.

Αυτούς τους κόμβους οφείλονται σε εγκεφαλική ασθένεια, νόσος βαλβίδα και γενετική ανωμαλία. Μια ασθένεια παρουσιάζεται όταν η αυξημένη φλεβική πίεση.

Πιο συχνά η νόσος εμφανίζεται λόγω της καθιστικής ζωής. Εξίσου σημαντικοί λόγοι είναι:

 • η υπερβολική άσκηση;
 • ορμονικές επιρροές.
 • γενετική προδιάθεση;
 • υπέρβαρος;
 • ο καθιστικός τρόπος ζωής.

Σημαντικό! Εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε συμπτώματα της νόσου είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε έναν γιατρό για συμβουλές.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το πόδι μασάζ στους κιρσούς και πώς μπορεί αυτό το κακό;

Wellness μασάζ στους κιρσούς των κάτω άκρων λειτουργεί ως υποχρεωτικό στοιχείο της μια ολοκληρωμένη θεραπεία. Αυτό θα σας βοηθήσει:

 • για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος;
 • για να επαναφέρετε τη διατροφή των ιστών;
 • για να ενισχύσει το μυϊκό τόνο;
 • οι βαλβίδες εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για να πάρετε το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα και όχι να βλάψει την υγεία σας, το σώμα μάζας θα πρέπει να είναι μόνο ένας ειδικός.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η μέθοδος πραγματικά αποτελεσματική θεραπεία για αυτή την ασθένεια, υπάρχουν αντενδείξεις για μασάζ από τα πόδια με κιρσούς:

 • όταν η φλεγμονή του βλεννογόνου της καρδιάς, η οποία είναι οξεία;
 • μη αντιρροπούμενη καρδιακή νόσο;
 • στεφανιαία ανεπάρκεια, αναβοσβήνει στηθάγχη, αρρυθμία;
 • φλεβίτιδα και θρομβοφλεβίτιδα;
 • ανεύρυσμα δοχεία;
 • η αποτυχία των επαναστάσεων του αίματος δεύτερου και του τρίτου βαθμού;
 • υπέρταση είναι το τελευταίο στάδιο.

Η διαδικασία δεν μπορεί να εκτελεστεί στην περίπτωση που ένα άτομο έχει μια θερμοκρασία του σώματος πάνω από 37.5 βαθμούς. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη θεραπεία στην περίπτωση των μολυσματικών ασθενειών.

Εφαρμόστε μασάζ συνιστάται μόνο για την πρόληψη της νόσου, επειδή ενεργό κίνημα μπορεί να βλάψει τις φλέβες. Προκειμένου να μην βλάψει μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο επιτρεπόμενα είδη μασάζ. Η μη τήρηση θα προκαλέσει επιδείνωση της νόσου.

Τύπους μασάζ

Αντι-αντι-cellulite μασάζ

Για τη θεραπεία μασάζ πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά. Πώς να κάνετε μασάζ στα πόδια με κιρσούς; Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με την τεχνική εκτέλεση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των διαδικασιών, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια, αλλά όχι όλα.

Cellulite

Είναι δυνατόν να γίνει αντι-αντι-cellulite μασάζ με κιρσούς; Οι γιατροί δεν συνιστούν να καταφεύγουν σε αυτό το είδος, όπως σε σχέση με τις θεραπείες ασθενειών με τη χρήση ισχυρών κινήσεις, εφαρμόζοντας πίεση απαγορεύεται.

Είναι δυνατόν να εφαρμόσουν αυτή την τεχνική σε αυτή την περίπτωση, αν εξαιρέσετε όλο το τσούξιμο . Αυτό θα βοηθήσει να αποφευχθεί η αυξημένη ροή του αίματος.

Λεμφατικοη αποξήρανση

Λεμφατικοη αποξήρανση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από εξειδικευμένο άτομο. Αυτή η διαδικασία παρουσιάζεται με τη διαλείπουσα πίεση του αέρα. Είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό. Ειδικές μπότες εγγύηση τον τόνο των τριχοειδών αγγείων, να καθορίζει τη ροή της λέμφου, να καθορίζει την κυκλοφορία στα άκρα.

Μασάζ

Τα πόδια, τα οποία δεν εντοπίζονται τεντωμένο φλέβες και οίδημα, μπορεί να είναι πολύ απαλά μασάζ. Κάνει το τρίψιμο μόνο μετά από προ-εγκριθεί δίσκοι με απαλές κινήσεις. Απαγορεύεται πίεση. Μασάζ με αυτή την πάθηση είναι ένα ελαφρύ εγκεφαλικό. Μέσα από αυτή την τεχνική μπορεί να προωθήσει τη ροή του αίματος, μειώνει τον πόνο και αφαιρέστε την κούραση από τα πόδια. Απαγορευμένη συμπεριφορά αυτό το μασάζ στην περίπτωση που δεν υπάρχει πρήξιμο των ποδιών.

Home massage

Αυτο-μασάζ είναι μια πολύ αποτελεσματική και πιο αξιόπιστη μέθοδος. Μασάζ στα πόδια με κιρσούς στο σπίτι μπορεί να κατέχει ανά πάσα στιγμή.

Όλα τα βήματα που πρέπει να πραγματοποιείται πολύ προσεκτικά. Όλες οι δράσεις του δάχτυλα να κατευθύνονται από τα πόδια μέχρι την κορυφή των ποδιών. Πρέπει να είναι ελαφρύ, δεν συμπίεση και προσεκτικοί. Μην χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό σε περιοχές όπου σαφώς και φλέβες. Απαγορεύεται επίσης πολύ γρήγορα να επηρεάσει τα άκρα.

Home massage

Όλες οι δράσεις πρέπει να διεξαχθεί όχι περισσότερο από λίγα λεπτά στο κάθε πόδι. Να είστε βέβαιος να ξεκουραστούν και να αλλάξουν τον εξοπλισμό.

Προκειμένου να έχουν τη διαδικασία που έφερε το μέγιστο όφελος, και μασάζ για να είναι ασφαλής θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες απαιτήσεις:

 • όλες οι ενέργειες είναι μόνο το πρώτο στάδιο της νόσου;
 • για να το κάνετε όλες τις ενέργειες με ένα υπερυψωμένο άκρο;
 • για να ξεκινήσει τις απαιτούμενες ενέργειες με το υγιές άκρο, πολύ απαλά να μετακινήσετε το πόδι που επηρεάζονται, να εκτελέσει όλες τις εργασίες πολύ ομαλά.

Είναι αυτή η ακολουθία είναι απαραίτητες για την προετοιμασία του σώματος και το κυκλοφορικό σύστημα. Ενεργητικός επιπτώσεις στο προσβεβλημένο άκρο θα προκαλέσει επιπλοκές.

Συμπέρασμα

Από τα παραπάνω μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το μασάζ είναι αρκετά αποτελεσματική για τους κιρσούς, αλλά μόνο σε περίπτωση τήρησης της τεχνολογίας. Συνιστάται να ζητήσετε βοήθεια από τους επαγγελματίες που θα εκτελέσει όλες τις ενέργειες σωστά, χωρίς να βλάπτουν την υγεία.

14.09.2018