Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων: τα συμπτώματα, τα αίτια, θεραπεία

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε πέμπτο άτομο στον πλανήτη υποφέρει από αυτή την ασθένεια. Αλλά τι είναι και πώς να την καταπολεμήσουμε; Οι γιατροί επαγγελματική της Βαλτικής κλινική φλέβες ήταν σε θέση να βρούμε τη σωστή μέθοδο για την ανάκτηση του σώματος, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ιατρικό διαγνωστικό εξοπλισμό και συσκευές για τη θεραπεία.

θεραπεία για τη φλεβίτιδα

Κιρσοί: η ιδιαιτερότητα της νόσου, τις ιδιαιτερότητες της

Αυτή την ασθένεια οι άνθρωποι υπέφεραν από την αρχαιότητα. Αυτό αποδεικνύεται από τα αρχεία του Ιπποκράτη, ο Αβικέννας και ο Παράκελσος. Οι γιατροί της εποχής προσπάθησε να ασχοληθεί με το ελάττωμα, αλλά οι μέθοδοι και οι δράσεις έχουν αποτύχει.

Οι κιρσοί είναι μια επίμονη ανώμαλη διεύρυνση κάτω από το δέρμα φλέβες. Η νόσος εκδηλώνεται όχι μόνο στα κάτω άκρα, αλλά και στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και το όσχεο. Κιρσώδεις φλέβες αναφέρεται στον αριθμό των προοδευτικών παθολογίες: αν ο χρόνος δεν λάβει μέτρα για να αποτρέψει την ανάπτυξη ελάττωμα, το πρόβλημα είναι να αυξηθεί από πονώντας πόνο θα απαλλαγούμε από ακόμη πιο δύσκολη. Η διαδικασία της νόσου χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι φλέβες είναι σε πυκνοκατοικημένο κράτος, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με τη ροή του αίματος. Τα πόδια αποκτήσουν υπερβολική κόπωση και οίδημα, υπάρχει αίσθημα βάρους στα πόδια και τους αστραγάλους, και τακτικά να μειώσουν τις επιληπτικές κρίσεις.

Τα συμπτώματα

Τι αισθήσεις είναι προάγγελοι για την ανάπτυξη της νόσου; Υπάρχουν πολλά συμπτώματα, η εμφάνιση των οποίων θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως ένα γιατρό:

 • βαριά πόδια, αίσθημα τα μαξιλάρια στα πόδια;
 • πρήξιμο των ποδιών και τους αστραγάλους (υψηλότερη ένταση πόδια, γάμπες 2 φορές);
 • τακτική κράμπες;
 • προφανές κιρσώδεις φλέβες;
 • κάψιμο στα "αστέρια";
 • τροφικές αλλαγές στο δέρμα των ποδιών και των κάτω άκρων;
 • πάχυνση του δέρματος στις περιοχές των κιρσών;
 • χρώση, η εμφάνιση του σκοτεινού σκούρα απόχρωση του δέρματος;
 • πόνος πόνος, αίσθηση που μπορεί όχι μόνο να σε ύπτια θέση *
 • μώλωπες;
 • η εμφάνιση των φλεβικών ελκών.

Την ταλαιπωρία που θα είναι πάντα με ένα άτομο, με την πάροδο του χρόνου, να εξελιχθεί σε πόνο. Θα καταστρέψει εντελώς την εργασιακή ικανότητα του ασθενή και να οδηγήσει σε νοσηλεία.

Μάθετε ότι είστε θύμα της νόσου είναι αρκετά απλή. Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης των κιρσών, η δομή των φλεβών, χάνει την ελαστικότητα, την ευελιξία και τη σταθερότητα. Στο τέλος, οι φλέβες στα ανώτερα στρώματα του δέρματος σε θέση κάμψης, η διευρυμένη και κυρτή κατάσταση. Μπορεί να δει με γυμνό μάτι και την αίσθηση κατά την επαφή τους επάνω. Εξωτερικά, οι φλέβες γίνει ευρεία, απέκτησε ένα σκούρο μπλε ή μοβ χρώμα. Μπερδεμένη σκάφη, ιδιαίτερα κάτω από το γόνατο στο πίσω μέρος, τη μορφή που μοιάζουν με σταφύλια.

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι η ανεπάρκεια των βαλβίδων διάτρηση φλέβες, η οποία μπορεί να είναι δύο τύπων:

 1. Το πρωτεύον.
 2. Δευτεροβάθμια. Αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το αποκτήσει προηγουμένως η κίρρωση του ήπατος.

Όταν η λειτουργία των βαλβίδων του αγγειακού συστήματος διαταράσσεται, τη ροή του αίματος από την βαθιά φλέβες αρχίζει να ρέει στην επιφάνεια, πιο λεπτή και αδύναμη φλέβες. Αυτός είναι ο λόγος που επεκτείνουν, να τεντώσει και να αποδυναμώσει. Για την πλήρη εξομάλυνση του αγγειακού συστήματος απαιτεί την ανάκτηση όλων των ασθενών φλέβες.

Αιτίες της κιρσώδεις

Αυτό μπορεί να συνεπάγεται μια τέτοια συνέπειες; Παγκόσμια αλλαγές στο σώμα μπορεί να προκληθεί από τους ακόλουθους παράγοντες:

 1. Η παχυσαρκία. Παραβίαση της λειτουργικότητας της κυκλοφορίας του αίματος λόγω της αντικατάστασης του λίπους και τη συμπίεση τους μέσα βρίσκεται φορείς.
 2. Εγκυμοσύνη. Η περίοδος που μεταφέρουν ένα παιδί απαιτεί συχνά τη χρήση των ορμονικών μεθόδων για την επισκευή των οιστρογόνων και της προγεστερόνης. Η δράση τους επηρεάζει άμεσα την εμφάνιση των κιρσών. Ένα χαρακτηριστικό των κιρσών σε έγκυες γυναίκες μετά τον τοκετό που μπορεί σταδιακά να διαλυθεί. Επίσης, υπάρχει η κιρσώδεις φλέβες, στις γυναίκες, σε θέση με αύξηση του όγκου του αίματος στο σώμα. Μήτρα με το έμβρυο ασκεί πίεση σε αυτές τις φλέβες που πάει ανάμεσα στα πόδια. Αυτό διαταράσσει το αγγειακό σύστημα και συμβάλλει στην κιρσώδεις φλέβες.
 3. Όσο σε μία θέση. Λόγω της καθιστικής και στάσιμη τρόπο ζωής συχνά εμφανίζεται κιρσώδεις φλέβες. Η νόσος εμφανίζεται πιο συχνά μεταξύ των ανθρώπων των εν λόγω επαγγελμάτων ως καθηγητής, χειρουργός.
 4. Γενετική κληρονομικότητα. Συγγενείς ανωμαλίες των αιμοφόρων αγγείων είναι η πιο συχνή αιτία της διακοπής των φλεβών.
 5. Η ύπαρξη του προηγούμενου τραύματος (κατάγματα). Παραμορφώσεις που παράγεται από ένα κάταγμα, που συχνά επηρεάζουν τη λειτουργία των φλεβικών αγγείων. Μόλις σπάσει τη ροή εργασιών αρκετό για να κάνει μια ώθηση για την ανάπτυξη των κιρσών.
 6. Αλλαγές σχετίζονται με την ηλικία. Στους ηλικιωμένους το τοίχωμα της φλέβας γίνεται αδύναμη, μέρος των επιθηλιακών κυττάρων παύει να εκτελέσει το 100% των λειτουργιών του, με την οποία η λειτουργία των βαλβίδων είναι σπασμένα και εμφανίζεται κιρσώδεις φλέβες.

Σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας φλεβών

επεξεργασία φλεβών

Έντονη συμπτώματα δεν μπορεί να αγνοηθεί, πρέπει επειγόντως να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων θεραπείας. Βοήθεια με την αποκατάσταση του αγγειακού συστήματος παρέχει σύγχρονη και επαγγελματική κλινική φλέβες.

Αυτή τη στιγμή οι κλινικές περιλαμβάνουν θεραπείες για τη φλεβίτιδα:

 • συντηρητική;
 • χειρουργική.

Καθένα από αυτά περιλαμβάνει μια σειρά από προγράμματα αποκατάστασης.

Η συντηρητική θεραπεία

Η θεραπεία εξαρτάται από το στάδιο της νόσου. Οι ασθενείς που υπέκυψε στην επιρροή της νόσου, αλλά να απευθύνονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του, μπορεί να υποστεί την ανασυγκρότηση μη-χειρουργικός τρόπος. Στο πρόγραμμα αυτό το είδος της θεραπείας περιλαμβάνει τις ακόλουθες μεθόδους:

 1. Φαρμακευτική αγωγή. Το μάθημα περιλαμβάνει μια λεπτομερή διαγνωστική εξέταση και το διορισμό ενός γιατρού από τα κατάλληλα φάρμακα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά τη λήψη του φαρμάκου, ο ασθενής εξεταστεί εκ νέου. Τα αποτελέσματα της διάγνωσης, ο ειδικός κάνει μια απόφαση σχετικά με τη συνέχιση της θεραπείας ή την λύση του.
 2. Η σκληροθεραπεία των κιρσών. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο θεραπείας απαιτεί ειδικά εργαλεία. Αυτό είναι ένα ειδικό φάρμακο που χορηγείται με ένεση με μια σύριγγα στο πάσχουν από κιρσούς φλεβών. Το φάρμακο χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι τρέφει τις πληγείσες φλέβα. Λόγω αυτής της "εξαπάτησης" του σώματος, το αίμα αρχίζει να πηγαίνει σε υγιή τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτή η μέθοδος αποκατάστασης δεν είναι μόνο αυτό, καθώς απαιτεί ένα ορισμένο στάδιο της ανάπτυξης της κιρσώδεις φλέβες, αγγειακή υγεία και τη θέση των κόμβων.
 3. Θεραπεία συμπίεσης. Η μέθοδος αποκατάστασης συνίσταται στην εφαρμογή μιας ειδικής compression εσώρουχα, τα οποία είναι επιλεγμένα μόνο από τον θεράποντα ιατρό. Η συμπίεση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την μη-χειρουργική αποκατάσταση, και οι γιατροί της Βαλτικής φλέβες κλινική θα παρέχει επαγγελματική βοήθεια στη χρήση του για την επίτευξη 100% ανάκτηση.

Η χειρουργική αφαίρεση των κιρσών

Αυτή η μέθοδος θεραπείας των φλεβών των κάτω άκρων παραμένει δημοφιλής, επειδή η θεραπεία είναι μη-χειρουργικός τρόπος δεν είναι πάντα δυνατόν να πούμε αντίο στην ασθένεια. Η βαθιά ανάπτυξη της νόσου, για να απαλλαγούμε από αυτό είναι δυνατόν μόνο να καταφεύγουν σε λειτουργία.

Οι κύριες ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση, χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία των κιρσών:

 1. Η ταχεία ανάπτυξη της νόσου. Η εκδήλωση από το στάδιο των τροφικών ελκών.
 2. Παραβίαση από την εκροή του αίματος.
 3. Θρομβοφλεβίτιδα.
 4. Η επέκταση της σαφηνούς φλέβες.
 5. Το οίδημα και η υψηλή κόπωση στα πόδια.

Υπάρχουν, επίσης, μια ανώδυνη διαδικασία, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών

 • Ραδιοσυχνότητα εξάλειψη των φλεβών. RFO και EVRF επιτρέπει με τη βοήθεια των ραδιο κυμάτων για να επαναφέρετε τη δομή των αιμοφόρων αγγείων μέσα. Για χειρουργική κλινική χρησιμοποιεί μίας χρήσης καθετήρες, αυτόματες γεννήτριες των ραδιοκυμάτων.
 • SVS – θερμική απόφραξη των παλμών του ατμού. Η μέθοδος περιλαμβάνει τη θεραπεία των κιρσών με έγχυση μέσα στη φλέβα καθετήρα, μέσω του οποίου μέσα από τις τρυπούλες εισέρχεται στην άφθονη ροή του ατμού. Ο καυτός ατμός σας επιτρέπει να διεισδύσει στις πιο απρόσιτες περιοχές του σκάφους και των επιπτώσεων σχετικά με την περίπλοκη και παραμόρφωση των φλεβών. Μετά τη διάρκεια της θεραπείας με αυτό τον τρόπο Βιέννη συρρικνώνεται.
 • Λειτουργία Varadi. Η πιο δύσκολη μέθοδος. Απαιτεί την αφαίρεση των άρρωστων φλέβες. Η μέθοδος είναι 100% αποτελεσματική. Μετά το τέλος της ημέρας ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του. Η μόνη απαίτηση: η χρήση της κάλτσες συμπίεσης μετά την εγχείρηση.
 • EVLT λέιζερ ή λέιζερ πήξης των φλεβών. Για τη διαδικασία, ένα λέιζερ χρησιμοποιείται. Η δέσμη κατευθύνεται σε άρρωστα σκάφους, και επιτρέπει να εντοπίσει το ελάττωμα. Απαιτείται η χρήση τοπικού αναισθητικού. Η διαδικασία δεν αφήνει ουλές, εκδορές ή εγκαύματα.
 • Το Venaseal σύστημα περιλαμβάνει το πλήρες κλείσιμο των νοσούντων φλεβών στα πόδια, από το κόλλημα βαλβίδων σκάφη με βιολογική κόλλα.

Πολύ συχνά, η χειρουργική θεραπεία σε συνδυασμό με συντηρητική. Μετά την επέμβαση είναι συχνά απαραίτητη για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα της χρήσης ναρκωτικών.

Πρόληψη των κιρσών

Το αποτέλεσμα είναι να θεραπεύσει κολλήσει και κιρσώδεις φλέβες έπαψε να υπάρχει, απαιτεί όχι μόνο την τακτική φαρμακευτική αγωγή για να σταθεροποιήσει την κατάσταση του σώματος, αλλά και την πρόληψη των ασθενειών με την τήρηση απλών κανόνων του τρόπου ζωής.

Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι πιο εύκολο να αποτρέψει την ασθένεια από το να την αντιμετωπίσουμε. Απλοί κανόνες συμπεριφοράς και τον τρόπο ζωής θα βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη των κιρσών:

 • Η συλλογή της ημέρας: η εναλλαγή των διαφορετικών τύπων του στρες στο σώμα. Για να ελαχιστοποιηθεί η ορθοστατική πίεση.
 • Η διαθεσιμότητα των ορθοπεδικές καρέκλες σε καθιστική εργασία στο τραπέζι.
 • Η σύνθλιψη της απόρριψης και τα στενά ρούχα και παπούτσια.
 • Εφαρμογή της τακτικής Ποδηλασία και το κολύμπι.
 • Εκτέλεση πρωί και βράδυ φόρτιση.
 • Η παραγγελία του βάρους (με μια απότομη σύνολο του βάρους να συμβουλευτείτε ένα διαιτολόγο).
 • Ντους αντίθεση.
 • Η υιοθέτηση της ημέρας από 1.5 λίτρα υγρών.

Περιμένοντας το μεγάλο ταξίδι, και έχοντας έντονη συμπτώματα της ασθένειας, να φροντίζει για όλες τις προετοιμασίες στο δρόμο. Καταπραϋντικές γέλες και αλοιφές είναι μια μεγάλη αρωγοί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Εφαρμόζουν απλά μέτρα για την πρόληψη των ασθενειών, όχι μόνο μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου. Οι δράσεις αυτές θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την ασθένεια και να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου. Να παρατηρήσει κάποια σημάδια επιδείνωσης της κατάστασης του σώματός σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα phlebologist. Σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα μπορεί να προσδιορίσει μια διάγνωση και να καθορίσει ένα αποτελεσματικό τρόπο θεραπείας του.

12.09.2018