Λαϊκές θεραπείες και βιταμίνες για τους κιρσούς

Αλλά αυτό είναι εντελώς αντίθετο με την αποτελεσματικότητά τους. Τι εργαλεία μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία για την καταπολέμηση κιρσούς;

η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι

Βδέλλες για τους κιρσούς

Βδέλλες αν και δυσάρεστα πλάσματα, αλλά πολύ, πολύ χρήσιμο. Χρήση τους στην καταπολέμηση των κιρσών. Τι είναι τόσο πολύτιμη βδέλλες; Το σάλιο τους, όπως φαίνεται, περιέχει στη σύνθεσή πολλές ουσίες που έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν πολλές διεργασίες στο σώμα. Το σάλιο βδέλλες χρησιμοποιήθηκαν στην αρχαιότητα για το σώμα να διαλύσει τους θρόμβους στο αίμα, που ονομάζεται θρόμβων. Επιπλέον, όταν το υψηλό ιξώδες του αίματος και ένα μεγάλο ποσό από αυτό στις φλέβες των βδέλλες είναι απαραίτητο, να πιπιλίζουν το αίμα και να αφαιρέσετε την περίσσεια.

Ενδιαφέρον γεγονός: μια βδέλλα για μία ώρα αποχετεύσεις περίπου 15 ml του αίματος. Στη συνέχεια, χάλια, εξαφανίζεται από το σώμα. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Μετά την βδέλλα δάγκωμα και να πέσει μακριά από την τρύπα, η οποία σχηματίζεται, ένα άλλο ακολουθεί σε 15 ml του αίματος. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία που παρέχουν τη ροή του αίματος σε άλλα όργανα και ιστούς.

Βδέλλες κατά σπασμούς και κράμπες

Η θεραπεία με βδέλλες (αυτή η θεραπεία) είναι μια εξαιρετική θεραπεία ενάντια σε σπασμούς των αγγείων, και η καταπολέμηση της υπέρτασης, το πρήξιμο των ποδιών. Βδέλλες βοηθήσει να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του, εξασφαλίζουν ότι αυξάνει τη ροή του αίματος και θρέφει τα εσωτερικά όργανα και ιστούς. Αυτή είναι μια εξαιρετική πρόληψη των κιρσών.

Βδέλλες έχουν συμβάλει για να βοηθήσει να μειώσει τον κίνδυνο βλαβών στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, τον καθορισμό της κανονικής πήξης του αίματος, χάρη σε αυτούς, το σώμα να καθαρίσει από τις τοξίνες.

Αντενδείξεις για τη χρήση του βδέλλες

Και ότι, εκτός αν υπάρχουν αντενδείξεις; Φυσικά, Ναι. Αυτή η μείωση της πήξης του αίματος, αυξημένη αιμορραγία, συμπεριλαμβανομένων των ούλων, αναιμία, εγκυμοσύνη, πολύ ισχυρή λεπτότητα και γρήγορο μεταβολισμό, ατομική δυσανεξία σε βδέλλες, καθώς και την κατάσταση της εγκυμοσύνης. Επίσης, είναι αδύνατο να τεθεί βδέλλες για τα παιδιά και τους πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους, ειδικά εκείνοι με εξασθενημένο οργανισμό.

Βδέλλες δεν θα πρέπει να τοποθετούνται σε σημεία όπου το δέρμα είναι πολύ λεπτό, είναι επιβλαβής για το δέρμα και τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από αυτό. Οπότε δεν μπορείς να βάλεις μια "βδέλλα" και ακριβώς πάνω από το δοχείο, ειδικά αν πρόκειται για ένα σκάφος από την πληγείσα τοίχους.

Το καλύτερο σημείο για βδέλλες

Γιατρός (ο γιατρός που συνταγογραφεί βδέλλες) θα σου πω σε ποια σημεία είναι καλύτερα να θέσει τις βδέλλες. Είναι καλύτερο να βάλω όπου, σύμφωνα με τους κανόνες της ανατολικής ιατρικής, των μεσημβρινών. Να βδέλλες ήταν πιο αποτελεσματική, θα πρέπει να συνδυάζονται με μασάζ, αυτο-μασάζ και φυσική θεραπεία κατά των κιρσών.

Βιταμίνες για να ενισχύσει τα αιμοφόρα αγγεία

βιταμίνες

Ότι τα σκάφη ήταν ισχυρό και ανθεκτικό, θα πρέπει να θρέψει τους όχι μόνο έξω αλλά και μέσα. Βιταμίνες σε επαρκείς ποσότητες βοηθά επίσης να αντισταθεί στον σχηματισμό των θρόμβων αίματος, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στις φλέβες και τις αρτηρίες.

Βιταμίνη ρουτίνη (βιταμίνη P) είναι ένα μεγάλο εργαλείο που μειώνει τη διαπερατότητα των τοιχωμάτων των αγγείων και αποκαθιστά τη δύναμη και την ελαστικότητα. Βιταμίνη P μειώνει την ευθραυστότητα τριχοειδών, μέσα από την οποία το αίμα κυκλοφορεί. Αυτή η βιταμίνη είναι σε αφθονία περιέχει τα παρακάτω προϊόντα:

  • Άγριο τριαντάφυλλο;
  • Μαύρη σταφίδα μούρα;
  • Εσπεριδοειδή *
  • Το πράσινο τσάι;
  • Aronia.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η βιταμίνη P στο σώμα απορροφάται καλύτερα μαζί με άλλους βιταμίνη C Που ενισχύουν το ένα το άλλο στο σώμα. Ένα gel με βάση ρουτίνας είναι πολύ καλό να κατατροπώσεις τους επηρεάζονται από τις κιρσώδεις φλέβες χώρο. Οι δύο αυτές μέθοδοι θα σας βοηθήσει να ασχοληθεί με τη διόγκωση των φλεβών που είναι ήδη πολύ καλά συμβαίνουν κάτω από την επιδερμίδα των ποδιών. Gel με ρουτίνη στη σύνθεση, για παράδειγμα, η Καφεΐνη βοηθά να μειώσει τη φλεγμονή στις φλέβες, μειώνει τη διαπερατότητά τους, και να ανακουφίσει τα παραμορφωμένα τμήματα των φλεβών.

Οι σπόροι της ιπποκαστανιάς

Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα βάμμα καστανιές σπόροι ίδια, τον Κόλπο και βάζοντας το αλκοόλ για μια εβδομάδα για να εμποτίσουν, και στη συνέχεια να καλύψει την πάσχουσα μέρη κιρσώδεις φλέβες στα πόδια.

Αν το σώμα αρκετή βιταμίνη, το πρόσωπο που είναι οι μύες γίνονται αδύναμοι, τα πόδια μπορούν να χάσουν την ευαισθησία τους ή να χάσει από καιρό σε καιρό, το δέρμα των ποδιών μπορεί να κάψει και τα άκρα συχνά διογκώνονται. Τροφίμων και βιταμίνη προϊόντα Στην σύνθεση που βοηθά στην καταπολέμηση αυτών των φαινομένων.

Πολλή βιταμίνη β, η μαγιά, τα όσπρια, τα δημητριακά, το κρέας των πτηνών και των χοίρων, πολλά επίσης στο ήπαρ, είτε μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας και μπύρα. Τα φάρμακα και τα τρόφιμα με βιταμίνη για Να βοηθήσει την ενίσχυση της τοιχώματα των αγγείων, βελτιώνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων και την ολόκληρο το σώμα σας, να βοηθήσει σε πόνο στα πόδια.

Όταν ένα άτομο διαπιστώσει μια διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος στις φλέβες, η βιταμίνη προϊόντα που προδιαγράφονται 2-3 φορές την ημέρα για ένα μήνα.

Βιταμίνη Β5 ή Παντοθενικό οξύ

Αν το σώμα δεν είναι αρκετά, το Παντοθενικό οξύ, οι άνθρωποι έχουν πόνο στα πόδια, κράμπες των μυών μόσχων, ειδικά κράμπες μπορεί να συμβεί ανά νύχτα, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για το ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Απειλεί τις ασθένειες του δέρματος και φλεγμονή των φλεβών. Για την αναπλήρωση του σώματος με βιταμίνη Β5, θα πρέπει να πάρετε την αφθονία των φιστίκια, συκώτι, τρώνε δημητριακά, φύτρο σιταριού δημητριακά πίτουρο, τρώνε βραστό κοτόπουλο κρόκους αυγών, το μπρόκολο, το κρέας.

Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η βιταμίνη Β5 είναι πολύ ασταθής. Γρήγορα καταστραφεί, αν τροφίμων – πηγή θερμότητας, το βράζουμε, το πάγωμα. Η βιταμίνη Β5 είναι επίσης χαθεί, αν τα δημητριακά, το περιεχόμενο της λείανσης.

Αν ένα άτομο έχει κιρσώδεις φλέβες, οι γιατροί μπορούν να αντιστοιχίσετε έως και 250 mg βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ), 2 φορές την ημέρα.

Βιταμίνη C (askorbinku)

Αυτή η βιταμίνη είναι πολύ καλό για την ενίσχυση φλέβα τοίχους και τα αιμοφόρα αγγεία. Το ασκορβικό οξύ βοηθά το σώμα να καταπολεμήσει το κρυολόγημα, βακτήρια, ιοί. Χάρη στη βιταμίνη C, το σώμα είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένο με ζωτικής σημασίας στοιχείο του αίματος – σίδηρος.

Η έλλειψη της βιταμίνης C οδηγεί στην καταστροφή των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και τα τριχοειδή αγγεία, γρήγορα σχηματίζεται μώλωπες και άσχημα πάει και άσχημα τις πληγές να επουλωθούν. Για να αναπληρώσει την ανεπάρκεια σιδήρου και να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά με τις κιρσώδεις φλέβες, θα πρέπει να το πάρει από τριαντάφυλλο γοφούς, τα εσπεριδοειδή, πιπεριές, ντομάτες, καρπούζια, ιπποφαές, σταφίδα και τέφρα βουνό. Αν ένα άτομο έχει ήδη σχηματίζονται έλκη, η βιταμίνη C πρέπει να παίρνετε κάθε ημέρα, όχι λιγότερο από 2 γραμμάρια.

Βιταμίνη α (ρετινόλη)

Χάρη στη βιταμίνη κύτταρα στα τοιχώματα των αγγείων διατηρούνται πολύ καλύτερα τα αιμοφόρα αγγεία πιο ανθεκτικό και καλά σκάφη διαρροή του αίματος. Η βιταμίνη α είναι πολύ καλό για την επούλωση πληγών, ελκών τροφικές στο τελευταίο στάδιο των κιρσών.

Η βιταμίνη α μπορεί να ληφθεί από το πεπόνι, το συκώτι, το σπανάκι, το λάχανο, τα καρότα, το γάλα, τα φρέσκα βερίκοκα. Η δόση αυστηρά στο φαρμακείο φάρμακα άτομο, γιατί θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό με σκοπό την βέλτιστη δόσεις της βιταμίνης Α ή ρετινόλη.

Η βιταμίνη Ε ή τοκοφερόλη

Αυτή η βιταμίνη είναι πολύ καλό για την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών, καθώς και η αντιπαράθεση του οργανισμού από βακτήρια και ιούς. Αν το σώμα στερείται τοκοφερόλη, οι μύες των ποδιών αποδυναμώσει, οι μύες μπορεί να χάσει το σχήμα του, να ατροφία, το άτομο αρχίζει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά τη βάδιση, και, επίσης, μειώνει την ευαισθησία των ποδιών. Μπορεί να είναι τέτοια ώστε, όταν η έλλειψη της βιταμίνης Ε στους ανθρώπους, αποδυναμώνει τα αντανακλαστικά, για παράδειγμα, η αντίδραση σε ζεστό, κρύο ή αργές κινήσεις. Επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την ευαισθησία σε κραδασμούς. Για παράδειγμα, ενώ ιππασία.

Η βιταμίνη Ε μπορεί να ληφθεί από έλαια φυτικής προέλευσης: ηλίανθος, καλαμπόκι, λάδι, βαμβάκι, πολλά τοκοφερόλη και τα φιστίκια, τη μαργαρίνη, τα αμύγδαλα, ηλιόσποροι. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται για φλέβα υγείας και τους μυς των ποδιών.

Φυσικά, αυτές οι βιταμίνες για την υγεία των φλεβών και την καλή ροή του αίματος δεν θα είναι αρκετή, θα πρέπει όλο και νάτριο, κάλιο, ωμέγα λιπαρά οξέα, ο ψευδάργυρος και ο χαλκός. Στη συνέχεια, η ανθρώπινη διατροφή είναι πλούσιο και αυτό είναι μια μεγάλη πρόληψης κατά των πράξεων των κιρσών.

Νόστιμες συνταγές Walker

Ο δρ Walker είναι μια Αμερικανίδα διατροφολόγο, ο οποίος δημιούργησε ένα σύστημα για την καταπολέμηση των ασθενειών των ποδιών, ιδίως τις κιρσώδεις φλέβες. Πρότεινε για τη θεραπεία χρησιμοποιήσετε το χυμό, αλλά δεν είναι ένα κατάστημα, και φυσικά, φρέσκα. Χυμοί έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα τρόφιμα: απορροφάται αμέσως μετά την μεθυσμένη, και να έχουν μια πολύ θετική επίδραση σε όλα τα συστήματα του σώματος. Ειδικά για το αίμα και την κυκλοφορία του αίματος. Τι χυμοί είναι καλύτερο να το κάνετε για τη θεραπεία των κιρσών;

Καρότο-σπανάκι

Θα πρέπει να λάβει 6 κομμάτια το σπανάκι, το χυμό και το 10-μέρη χυμό καρότου. Εξαιρετικό εργαλείο κατά των όγκων πόδια, έλκη ποδιών, το μεταβολισμό σε ιστούς, αδυναμία, απώλεια δύναμης. Ο χυμός είναι πολύ χρήσιμο για τη σωστή και έγκαιρη μείωση των αιμοφόρων αγγείων, βοηθά να ενισχύσει τους μυς των αιμοφόρων αγγείων και των μυών των ποδιών.

Τα καρότα, το σέλινο και την εταιρεία

Θα πρέπει να πάρετε το χυμό καρότο σε 7 μέρη χυμό σέλινο – 4 μέρη χυμό σπανάκι – 3 μέρη χυμό του μαϊντανό – 2 μέρη. Όλες αυτές οι χυμοί πρέπει να αναμειγνύεται και, στη συνέχεια, να πιείτε. Θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να μειώσει τη διόγκωση, λόγω της μεγάλης ποσότητας του νατρίου στο σέλινο θα βοηθήσουν το αίμα να κυκλοφορεί πιο γρήγορα μέσα από τα σκάφη, επειδή τα καρότα. Ο μαϊντανός είναι ένα πολύ καλό φάρμακο κατά των βακτηρίων (πριν καν αντιμετωπίζονται παθήσεις του γεννητικού συστήματος) και την πρόληψη σπασμούς. Χυμός ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει την ευθραυστότητα τους.

Καρότο, τεύτλων και αγγούρι

Οι χυμοί των λαχανικών είναι πολύ καλό για την καταπολέμηση των κιρσών. Θα πρέπει να πάρετε το χυμό καρότο – 10 κομμάτια, το χυμό τεύτλων – 3 μέρη χυμό αγγούρι – 3 μέρη. Αυτό το μίγμα περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για υγιείς φλέβες.

Υπάρχουν και νάτριο, ασβέστιο, κάλιο, χλώριο, φώσφορος, και βοηθά στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, την ενίσχυση της ροής του αίματος, να κάνει ισχυρότερη τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Τα παντζάρια είναι γενικά πολύ καλή για να μειώσει τον κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος – είναι σε θέση να αραιώνουν το αίμα. Θρομβοφλεβίτιδα – ένα απαραίτητο συστατικό.

Καρότα, γογγύλια και άλλα χρήσιμα λαχανικά

Για να προετοιμάσει αυτό το χυμό χρειάζεστε ένα επιβλητικό 4 συστατικά. Αυτό το καρότο – 8 κομμάτια χυμό, το σπανάκι – 4 μέρη χυμό, γογγύλια – 2 μέρη χυμό, το κάρδαμο είναι επίσης 2 μέρη. Σε αυτό το μείγμα χυμού τι είναι εκεί: και το θείο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, και κάλιο, και ασβέστιο.

Όλα αυτά τα συστατικά μαζί, μπορεί εύκολα να διαλύουν τους θρόμβους στο αίμα – θρόμβων στο αίμα και προάγουν την καλή ροή του αίματος. Αν οι θρόμβοι ακόμα, αυτό το μείγμα των χυμών είναι απαραίτητη για την πρόληψη του σχηματισμού τους.

Αν ένα άτομο έχει έλλειψη οξυγόνου, το μείγμα από αυτούς τους χυμούς κάνει για την έλλειψη οξυγόνου, όταν υποξία των ιστών. Είναι σημαντικό να προετοιμάσει το χυμό στο μείγμα που χρησιμοποιείται παντζάρια μαζί με τα πράσινα φύλλα του έχουν πολλές βιταμίνες. Και τα καρότα, επίσης, πράσινες κορυφές στο τέλος, είναι επίσης χρήσιμο για το χυμό μείγμα. Αυτό θα βελτιώσει την επίδραση των χυμών σχετικά με την κατάσταση των φλέβες και κιρσούς.

Παραδοσιακές συνταγές από τις κιρσώδεις φλέβες

Προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις κιρσώδεις φλέβες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της φύσης. Για τον άνδρα είναι σημαντικό να αντιμετωπίζονται από τα φυτά που αναπτύσσονται στη χώρα του – τέτοια φυτά είναι καλύτερα απορροφάται από το σώμα και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των παθήσεων των φλεβών.

Φουντούκι

φουντούκι

Για να μειωθούν οι βλάβες που προκαλεί στον οργανισμό είναι τροφικά έλκη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή. Βοηθά με φλεβίτιδα, κιρσούς, η εμφάνιση των ελκών τροφικές, ιδιαίτερα έλκη που αποτελούν την κνήμη.

Θα πρέπει να πάρετε το φλοιό του φουντουκιού (το καρύδι) και τα φύλλα του, όλα συνθλίβονται σε ίσα μέρη. 1 κουταλιά της σούπας αυτό το μείγμα ρίχνουμε 1 Φλιτζάνι βραστό νερό να κρυώσει και το ποτέ – μέσα σε μια ώρα. Στη συνέχεια, πάρτε το ένα τέταρτο του ένα Φλιτζάνι 3 φορές την ημέρα πριν από το γεύμα.

Άλογο κάστανο

Παρασκευάσματα από αυτό, βοηθούν την πήξη του αίματος πιο αργά, χάρη στην καστανιά ενισχύει τα τοιχώματα των φλεβών, μειώνει τη φλεγμονή, και φλεγμονή των μυών και των αρθρώσεων, ειδικά το μοσχάρι, το καλό με αυτό το προϊόν και στην καταπολέμηση των κιρσών.

Πώς να το μαγειρέψετε; Θα πρέπει να πάρετε 50 γραμμάρια φρούτα και λουλούδια της ιπποκαστανιάς (ψιλοκομμένο), αφήστε τους Κόλπων 0,5 λίτρα βότκα ή οινόπνευμα. 14 ημέρες αφήστε το να σταθεί σε ζεστό μέρος, στο σκοτάδι. Υπάρχει ένα μυστικό για το ποτό ήταν καλύτερα, πρέπει να το πάρει μιλάς 1 ώρα την ημέρα. Κάντε ένα βάμμα της ιπποκαστανιάς μπορεί να είναι 3-4 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνα. Μετά από αυτό το άτομο αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Παρασκευάσματα αγριοκάστανο χρησιμοποιείται ακόμη για τη θεραπεία των επιπλοκών των κιρσών.

Το Kalanchoe

Αυτό το ανεπιτήδευτο το φυτό είναι πολύ καλή στο να βοηθήσει με τις κιρσώδεις φλέβες. Θα πρέπει να πάρετε μια Καλαγχόη, η οποία δεν είναι μικρότερη από ένα έτος. Πλένουμε τα φύλλα, ημέρα διατηρήσετε στο ψυγείο και φέτα, προσθέτουμε ένα λίτρο βάζο μέχρι τη μέση. Για να το πλύνετε κάτω με βότκα ώστε να καλύπτει το Kalanchoe 2 δάχτυλα. Αφήστε τη στάση έγχυσης για 2-3 ημέρες σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Στη συνέχεια, μπορείτε να τρίψετε τα πόδια το βράδυ. Πολύ καλή βοηθά με τις κιρσώδεις φλέβες – φλεβική κόμβους είναι πολύ μικρότερο, και οι φλέβες δεν φαίνεται σαν πρησμένο.

06.09.2018