Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκών ένδικα μέσα στο σπίτι είναι πολύ δημοφιλής, σχεδόν κάθε πρόσωπο που ψάχνει για ή ήδη γνωρίζουν μερικές από αυτές τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο σπίτι, όπως η πρόληψη των ασθενειών.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Κιρσοί ή κιρσώδεις φλέβες αναφέρεται στον αριθμό των κοινών ασθενειών που επηρεάζει τις φλέβες των κάτω άκρων. Όταν η ασθένεια είναι μια σημαντική αύξηση στις επιφανειακές φλέβες, η οποία συνοδεύεται από διαταραχές στις βαλβίδες και τη ροή του αίματος.

Οπτικά, η ασθένεια εκδηλώνεται με τη μορφή της διόγκωσης των φλεβών, σημαντική αλλαγή στο σχήμα των αγγείων και μειωμένη ελαστικότητα. Επίσης άλλη μια ένδειξη της νόσου είναι ορατό το πλέγμα των λεπτών τριχοειδών αγγείων, που σχηματίζεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος στις πληγείσες φλέβες μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των θρόμβων αίματος. Τα αίτια της νόσου είναι η διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία προκαλείται από την κακή τρόπο ζωής που στερείται επαρκή σωματική δραστηριότητα.

Τα αίτια των κιρσών περιλαμβάνουν την παχυσαρκία και εγκυμοσύνη ως αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους, αυξημένη πίεση στις φλέβες των κάτω άκρων και την πυελική περιοχή. Παράλληλα με την μειωμένη ροή αίματος προς τον καρδιακό μυ.

Οι άνθρωποι σε κίνδυνο του οποίου η επαγγελματική δραστηριότητα συνδέεται με μακρά παραμονή στα πόδια του ή μόνιμη κινήσεις πεζών κατά τη διάρκεια της βάρδιας. Έχουν μεγάλη σεξ κιρσώδεις γίνεται μια συνέπεια της παρατεταμένης φορώντας σφιχτά παπούτσια με τακούνια. Σε αυτή την περίπτωση, η ασθένεια είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας να δημιουργήσει ομορφιά.

Σύμφωνα με ιατρικές στατιστικές, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να πάσχουν από μια ασθένεια που συνδέεται με το πέρασμα στο σώμα τους είναι οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ζωής, οι οποίες περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη και την εμμηνόπαυση. Η παρουσία των επιβλαβών συνηθειών, όπως η λαχτάρα για νικοτίνη, είναι η αιτία της νόσου, διότι οδηγεί σε κακή κυκλοφορία του αίματος.

Τα πρώτα σημάδια της νόσου είναι η παρουσία των ορατών φλεβών αραχνών είναι μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία και μια σταθερή αίσθηση του βάρους στα πόδια, γεγονός που αυξάνει προς το τέλος της ημέρας. Στα πρώτα στάδια είναι αρκετά χαλάρωση και σημάδια πιθανής αρρώστιας έχουν φύγει. Αυτό παίζει τον όλεθρο με τους περισσότερους ανθρώπους που πάσχουν από την ασθένεια, γιατί η φαινομενική διέλευση τυχόν συμπτώματα δεν σημαίνει πλήρη ίαση. Περαιτέρω σαφής εκδήλωση των κιρσών έρχεται σε ένα στάδιο που η θεραπεία μπορεί να είναι μόνο χειρουργική επέμβαση.

Τα ακόλουθα συμπτώματα μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία κιρσών:

 • επίμονο πρήξιμο στους μηρούς ή κάτω τμήμα του ποδιού, στο τέλος της ημέρας, το μέγεθος του πρησμένο ιστό αύξηση;
 • αισθητή κατά την ψηλάφηση του δέρματος φώκιας στην κάτω περιοχή του ποδιού;
 • παραβίαση της χρώσης του δέρματος. Στο πόδι αρχίζει να αποκτά μια έντονη κοκκινωπή απόχρωση, μερικές φορές να γίνει γκριζωπό;
 • επίμονος πόνος στους μυς μόσχων, η οποία είναι πολύ επιδεινώνεται από το περπάτημα;
 • επώδυνη όταν palpatio φλέβες;
 • η τελευταία πινακίδα που δείχνει προς την λειτουργία μορφή της νόσου είναι η εμφάνιση των φλεβικών ελκών.

Κιρσώδεις φλέβες αρκετά εύκολο να αποκτήσει και δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό. Θεραπεία των κιρσωδών φλεβών ασθένεια βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει αρκετές μεθόδους:

 • Η χρήση ειδικού κορσέ ή κολάν, που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης.
 • Φαρμακευτική θεραπεία, η οποία συνίσταται στη λήψη θεραπευτικά φάρμακα ή να χρησιμοποιήσετε διάφορες κρέμες και αλοιφές.
 • Η χειρουργική επέμβαση είναι η τελευταία επιλογή για να αντιμετωπίσει την υπάρχουσα ασθένεια και εφαρμόζεται κατά τα τελευταία στάδια της νόσου.
 • Θεραπεία με λέιζερ, το οποίο είναι ένα πιο σύγχρονο ανάλογο της από τη χειρουργική επέμβαση, διότι δεν απαιτεί την ανατομή των μαλακών ιστών και βοηθά στην εξάλειψη όλων των κόμβων και οι θρόμβοι αίματος στις φλέβες χωρίς τη χρήση νυστεριού.
 • Οι παραδοσιακές μέθοδοι, το οποίο, όταν εφαρμόζεται σωστά μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.
Η χρήση οποιασδήποτε μεθόδου, εκτός από το πιο ριζοσπαστικό, έχει ως στόχο όχι μόνο να απαλλαγούμε από εξωτερικά συμπτώματα, αλλά για την εξάλειψη των βαθύτερων αιτίων της νόσου. Στην περίπτωση των κιρσών αιτία είναι η αλλαγή στη σύνθεση του αίματος, που οδηγεί σε μεταβολή του ιξώδους, η οποία μειώνει την ταχύτητα της κυκλοφορίας του αίματος.

Η αιτία της νόσου είναι η μείωση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων των κάτω άκρων και η επιστροφή της χαμένης ελαστικότητας θα πρέπει να κατευθύνεται σε μεθόδους επεξεργασίας.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Οι παραδοσιακές μέθοδοι με στόχο την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος δεν θα πρέπει να βασίζεται σε χρησιμοποιώντας μία μόνο μέθοδο. Θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, συνδυάζοντας πολλαπλές διαθέσιμες θεραπευτικές διαδικασίες.

Η θεραπεία των κιρσών
Να εντοπίσει τις μεθόδους και τις τεχνικές που απαιτούνται για να κάνει τη σωστή διάγνωση και να καθορίσει τη σοβαρότητα των υφιστάμενων κιρσώδεις φλέβες. Για να το κάνετε αυτό, στο πρώτο σημάδι της νόσου θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για να επισκεφθείτε την ειδική phlebologist που θα καθορίσει τη σοβαρότητα της νόσου και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Αποδεκτό τρόπο που μπορεί να γίνει στο σπίτι, είναι ένα θεραπευτικό μασάζ ποδιών. Η δράση κατευθύνεται στην εξάλειψη του πρηξίματος και να βελτιώσει τη ροή του αίματος στους μυς.

Οι γυναίκες μπορεί να συστήσει τη χρήση ενός ειδικά εσώρουχα που ονομάζεται συμπίεση. Η αρχή της ένδυσης είναι να συμπιέσει τα πόδια, η οποία οδηγεί σε συμπίεση του κατεστραμμένου φλέβες. Η χρήση αυτών των λινό δεν είναι μόνο μια μέθοδος, αλλά θα χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πρόληψη κατά της ανάπτυξης των κιρσών στο μέλλον. Σύγχρονη βιομηχανία έχει φροντίσει για το αρσενικό μέρος του πληθυσμού, δίνοντας ιδιαίτερη εσώρουχα για τους άνδρες.

Στο πρώτο σημάδι των κιρσών είναι συνιστάται να κάνει αλλαγές σε καθιερωμένες συνήθειες. Ειδικότερα, θα πρέπει να αποφεύγετε να κάθεστε στην στάση των ποδιών. Σε αυτή τη θέση είναι η συμπίεση των φλεβών, που μπορεί να οδηγήσει σε στασιμότητα του αίματος.

Θα πρέπει να μακριά στην άκρη όμορφη, αλλά και τα στενά παπούτσια με ψηλά τακούνια και να ξεχάσουμε την ύπαρξή τους. Θα πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπαθήστε να αλλάζουν συχνά τη θέση του σώματος και τα πόδια, αποφεύγοντας την παρατεταμένη στέκεται ή να κάθεται σε μία θέση.

Να απαλλαγούμε από τα υπάρχοντα συμπτώματα της νόσου στο σπίτι βοηθά την κανονική απόδοση των απλών ασκήσεων, το οποίο είναι το είδος των ασκήσεων για τα πόδια σας. Ως φόρτιση απλή προσέγγιση, με τα πόδια στις μύτες των ποδιών, καθημερινή Πεζοπορία, το περπάτημα στις σκάλες.

Ο καθένας μπορεί εύκολα να βρείτε ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν στο πρώτο σημάδι της νόσου και θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση των κάτω άκρων. Έτσι, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει γυμναστική με μικρά φορτία, τα οποία είναι σταδιακά να ενθαρρύνονται για την αύξηση της.

Τη διεξαγωγή γυμναστική δεν συνιστά παραίτηση από τη θεραπεία συνδυασμού. Για τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι τέλεια τεχνικές που επιτυγχάνουν εγγυημένα θετικά αποτελέσματα. Ο πιο διάσημος και δημοφιλής συνταγές που χρησιμοποιούνται εάν οι κιρσώδεις φλέβες είναι η εφαρμογή της Apple μηλίτη ξύδι, φύλλα λάχανου και μια μεγάλη ποικιλία από βότανα για να κάνει θεραπεία καταπλάσματα για τα πόδια. Οδηγούν όχι μόνο στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αλλά βοηθά να αφαιρέσει τις σακούλες και την εξάλειψη κόπωση.

Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλείς συνταγές που έχει ως στόχο να εξαλείψει όχι μόνο την εξωτερική εκδηλώσεις των κιρσών των κάτω άκρων, αλλά και να απαλλαγούμε από τις αιτίες της νόσου. Ειδικότερα, η βελτίωση της ελαστικότητας των φλεβών και τη μείωση του ιξώδους του αίματος. Μεταξύ των πιο κοινών συνταγές έχουν ως εξής.

Apple ξίδι μηλίτη

Apple ξίδι μηλίτη είναι μια θαυμάσια επιλογή. Δεν είναι ακριβό, μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε κάθε κατάστημα. Εδώ είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία για τη φλεβίτιδα εφαρμόστε το ξίδι μηλίτη Μήλων.

 • Αγοράσει ποιότητας ξύδι Μήλου μηλίτη. Πωλούνται στο κατάστημα παντοπωλείων.
 • Κοιτάξτε τη σύνθεση της Apple μηλίτη ξύδι. Πρέπει να είναι αδιάλυτο. Θα είναι αποτελεσματικά για τη θεραπεία των κιρσών.
 • Αγοράστε αδιάλυτο ξύδι Μήλου μηλίτη και να καθαρίζετε κάθε βράδυ στις προβληματικές περιοχές. Επαναλάβετε την εξάλειψη κάθε πρωί.
 • Κάθε μέρα ανακατέψτε δύο κουταλάκια του γλυκού ξύδι Μήλου μηλίτη με ένα ποτήρι νερό.
 • Πιείτε ένα μείγμα από ξύδι Μήλου μηλίτη με νερό δύο φορές την ημέρα.
 • Περιμένετε περίπου ένα μήνα, έως ότου οι κιρσοί εξαφανίζονται!
Άλογο κάστανο Άλογο κάστανο

Ένα παράδειγμα της χρήσης της ιπποκαστανιάς είναι μια καλή φυσική θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο κιρσώδεις φλέβες, αλλά αιμορροΐδες. Φυσικό φάρμακο που επηρεάζει το σώμα, μειώνοντας τα συμπτώματα ασθενείς φλέβες όπως: οι κιρσώδεις φλέβες, πόνος, κόπωση, πρήξιμο των ποδιών. Άλογο κάστανο μειώνει την φλεγμονή, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνει την αντίσταση των φλεβικών τριχοειδών αγγείων και μειώνει τη διαπερατότητα σε υγρά. Μειώνει το φορτίο στις φλέβες των αιμοφόρων αγγείων και οίδημα.

Βδέλλα θεραπεία και βδέλλα

Αυτή η θεραπεία ή θεραπεία βδέλλα αναφέρεται σε εναλλακτικές μεθόδους, χρησιμοποιείται αρκετά συχνά σε ασθένειες του αίματος. Βδέλλες κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης, κάνετε την ένεση στην πληγή ουσία είναι ιρουδίνη, η οποία έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την κατάσταση του αίματος, αποτελεσματικά τη διάλυσή του, καθαρίζει το αίμα και μειώνει την πήξη του. Στη διαδικασία, που μπορεί κανείς να λάβει τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα:

 • την ενίσχυση της τοιχώματα των προσβεβλημένων αιμοφόρων αγγείων;
 • συμπληρωματική διατροφή των μαλακών ιστών, ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών στα κύτταρα.
 • μια Γενική τονωτική επίδραση στα κάτω άκρα που επηρεάζονται από τις κιρσώδεις φλέβες.

Η διαδικασία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος μία ή δύο βδέλλες. Προκειμένου να επιταχυνθεί η επίτευξη θετικού αποτελέσματος, ο αριθμός των βδέλλες μπορεί να αυξηθεί. Βρίσκονται κατά μήκος των προβληματικών φλεβών.

Η θεραπεία με βδέλλες θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο υπό την επίβλεψη ενός ειδικού, καθώς η χρήση του αυτά τα σκουλήκια μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Κυρίως βδέλλες είναι παράσιτα στο σάλιο, το οποίο εκτός από ιρουδίνη μπορεί να περιέχουν αλλεργιογόνα και τα βακτήρια. Πριν από τη θεραπεία, ο γιατρός συνταγογραφεί ένα σύνολο από σχετικές δοκιμές. Ο σκοπός είναι να προσδιορίσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Η διάρκεια των σπουδών μπορεί να είναι μέχρι 7 συνεδρίες χωρίς διάλειμμα, μετά την οποία συνιστάται να λάβει ένα διάλειμμα

Βάμμα του Καλαγχόη μητρότητας

Αρκετά δημοφιλές φυτό, Καλαγχόη είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο στη μάχη κατά κιρσούς φλεγμονή των φλεβών. Έχει από καιρό γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, όπως το Kalanchoe περιέχει μεγάλες ποσότητες ανόργανων και οργανικών αλάτων. Προάγει την επούλωση των ελκών και πληγών, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει τη φλεγμονή.

Πριν από το μαγείρεμα θα πρέπει να ακολουθήστε τις απλές κανόνες της φροντίδας για το Kalanchoe. Θα πρέπει να ποτίζετε το φυτό για 1 εβδομάδα. Ένα τέτοιο βήμα είναι ότι θα πρέπει να κόψετε τα φύλλα. Στη συνέχεια, πλύνετε, ξηρό και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Για έγχυση πάρτε ένα γυάλινο βάζο 0.5 λίτρα. Πάρτε τα φύλλα και το βάζουμε στο κάτω μέρος του βάζου, έτσι ώστε να γεμίσει το μισό βάζο. Την επόμενη ρίχνουμε τα φύλλα του Καλαγχόη αλκοόλ ή σκέτη βότκα. Κλείστε σφιχτά το βάζο, βάλτε το σε ένα σκοτεινό και απρόσιτο για παιδιά μέρος. Θα πρέπει να ανακινήστε το υγρό στην Τράπεζα από καιρό σε καιρό.Όπως η έγχυση praesenti, πρέπει να ΤΡΊΒΕΤΕ τα πόδια μου το βράδυ μόνο. Αυτό πρέπει να γίνει, ανύψωση από τα πόδια μέχρι τα γόνατα. Μετά το τρίψιμο πρέπει να τυλίξτε τα πόδια σε μια ζεστή κουβέρτα ή φορούν μάλλινες κάλτσες

Άλογο κάστανο

Βάμμα για τις κιρσώδεις φλέβες μπορεί να προετοιμαστεί αρκετά εύκολα. Το φθινόπωρο συλλέγουν 10 μεγάλα κάστανα, στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μικρό βάζο. Να equinae καστανιές προσθέσετε περισσότερο αλκοόλ. Τράπεζα του υγρού θα πρέπει να παραμείνουν στον ήλιο για 7 εβδομάδες.

Μετά από μια ώρα το μείγμα να φουσκώσει και να πήξει. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ρίχνουμε σε μικρά βάζα και ΤΡΊΨΤΕ σε πληγείσες περιοχές κάθε μέρα.

Πακέτο ντομάτες Ντομάτες
Η μέθοδος χρησιμοποιεί τη μέθοδο χρήσης του ντομάτες, υπάρχουν πολλές συνταγές που χρησιμοποιούν το φυτό. Σύμφωνα με την οποία μπορεί να εφαρμοστεί ως ώριμα κόκκινα φρούτα και άγουρα. Η χρήση πράσινες ντομάτες πραγματοποιείται συχνά από τις δύο συνταγές.
 1. Ανώριμος ωοθήκες θα πρέπει να είναι κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, τα οποία περαιτέρω στοίβα κατά μήκος των μεγάλων κόμβων στις φλέβες των ποδιών. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα υπάρχει μια απτή αίσθηση του καψίματος στην περιοχή με την εύρεση μια ντομάτα που είναι ένα μήνυμα για να διαγράψετε. Συνιστάται να ξεπλύνετε καλά τα πόδια με το δροσερό τρεχούμενο νερό.
 2. Η δεύτερη συνταγή είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρώτο, με τη διαφορά ότι η ντομάτα θα πρέπει να κοπεί σε δύο ίσα μέρη που πρέπει να τοποθετηθεί στο θέμα. Μετά την έναρξη της καύσης της ντομάτας θα πρέπει να αφαιρεθεί και τα πόδια πλένονται.

Η βασική διαφορά αυτής της μεθόδου είναι ότι η διαδικασία της εφαρμογής μισό et peribunt ντομάτα πρέπει να επαναληφθεί πέντε φορές. Επιτυγχάνοντας μια σημαντική θετική επίδραση που παρουσιάζεται μετά από δύο εβδομάδες από την τακτική εφαρμογή της μεθόδου, η οποία θα εκδηλωθεί σε σημαντικές emollitio υφιστάμενων κόμβων και την επακόλουθη πλήρη εξαφάνιση.

Ένα αφέψημα από καλέντουλα

Προετοιμασία αφέψημα από καλέντουλα απαιτεί σημαντική προσπάθεια και εύκολα να παρασκευαστεί στο σπίτι. Για να αποκτήσετε ένα φαρμακευτικό ποτό θα πρέπει να είναι 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα άνθη τοποθετούνται σε σμάλτο μπολ και ρίξτε βραστό νερό στο ποσό του ενός γυαλιού, μετά την οποία η προκύπτουσα λύση ήταν υποχρεωμένοι να επιμείνουμε σε υδατόλουτρο για 15 λεπτά. Μετά την ψύξη, ο ζωμός θα πρέπει να στραγγίζει και να προσθέσετε το απλό βραστό νερό για ένα γεμάτο ποτήρι. Πριν από τη χρήση, η προκύπτουσα ζωμό θα πρέπει να εμποτιστεί για δύο ημέρες, η οποία θα επιτρέψει την καλέντουλα για να αποκαλύψει πλήρως όλες τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

29.08.2018