Κιρσοί: σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας. Μύθοι και αλήθειες

Διαδεδομένη κιρσώδεις ασθένεια έχει προκαλέσει πολλές εικασίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Υποσχόμαστε μια γρήγορη και ανώδυνη για να απαλλαγούμε από κιρσούς μια για πάντα. Σε αυτό το άρθρο: σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας των κιρσών, η διαφημιστική εκστρατεία και τα γεγονότα, μια δοκιμή για την προδιάθεση για τη νόσο.

Αντιμέτωποι με τις κιρσώδεις φλέβες, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος των επιπλοκών. Να τους οδηγήσει διαστολή των επιφανειακών φλεβών, που έχουν χάσει την αρχική τους λειτουργία και είναι μια απειλή για τη ζωή.

Τεντωμένο φλέβες δεν θα επανέλθει στο φυσιολογικό και θα εξαφανιστεί με τη βοήθεια δισκία, αλοιφές, βότανα, και ακόμα περισσότερο, συνωμοσίες και άλλα μη-παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας.

Πλήρης θεραπεία των κιρσών είναι δυνατή μόνο με την εξάλειψη των κιρσών και της φλεβικής κυκλοφορίας. Εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να παρέχουν μόνο την πρόληψη της νόσου, την ανακούφιση του πόνου, επιβραδύνει την εξέλιξη των κιρσών.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα αφιερωμένη στο φαινόμενο του ύπνου και της ποιότητας ζωής. Ελπίζω οι πληροφορίες ήταν χρήσιμες.

Η σύγχρονη ιατρική και αγγειακή χειρουργική επέμβαση για την ημερομηνία, είναι η μόνη πανάκεια και έρχονται με αποτελεσματικό καλλυντικό και χειρουργικές θεραπείες. Αλλά για όλα κάτω από τη σειρά.

η θεραπεία των κιρσών

Με την πρόσληψη των εσωτερικών φάρμακα μπορείτε να απαλλαγείτε από τους κιρσούς για πάντα

Γεγονός. Σύγχρονη φαρμακευτική αγορά προσφέρει μια ευρεία επιλογή των φαρμάκων. Όλα έχουν παρόμοια ουσία (φλαβονοειδή του φυτού), και χαμηλή αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες. Τονωτικό για την φλέβες δεν θα σε σώσει από τις κιρσώδεις φλέβες, αλλά από το αίσθημα βάρους, οίδημα και νύχτα κράμπες είναι αρκετά πιθανό.

Κρέμες και τζελ θα θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες

Γεγονός. Οι πωλητές και οι παραγωγοί υπόσχονται υψηλή αποδοτικότητα, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το τζελ και κρέμες δεν την εξάλειψη των κιρσών. Τα μασάζ προωθεί την φλεβική εκροή, λειτουργεί ως ένα απαλό μασάζ και έχει μια κατευναστική επίδραση στο δέρμα κατά το αρχικό στάδιο της νόσου.

Όταν κιρσώδεις φλέβες τρέχει, κάποιες κρέμες και αλοιφές μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα και αλλεργική αντίδραση, η οποία επιδεινώνει το πρόβλημα. Θρομβοφλεβίτιδα που προδιαγράφεται η χρήση της ηπαρίνης σημαίνει ότι αραιώνουν το αίμα και να βοηθήσει να αφαιρέσει τη φλεγμονή.

Χάρη στην ενεργό είναι πολύ δημοφιλής τζελ και κρέμες με βδέλλες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, σαμάνος, τα προϊόντα αυτά δεν έχουν καμία σχέση ούτε βδέλλες, ούτε σε φάρμακα. Μια σπατάλη των χρημάτων και του χρόνου, είναι η αυτο-ύπνωση.

Βδέλλες θεραπεία κιρσών

Γεγονός. Το σάλιο βδέλλες πλούσια ιρουδίνη που αραιώνει το αίμα. Το γεγονός αυτό είναι ο κύριος λόγος που οι αδαείς άνθρωποι καταφεύγουν σε βδέλλες για τις κιρσώδεις φλέβες, σύγχυση με θρομβοφλεβίτιδα.

Αντιπηκτικά δεν θα επηρεάσει τις κιρσώδεις φλέβες, η οποία προκαλείται από την αύξηση της φλεβικής μονάδα λούμεν και η βαλβίδα ανεπάρκεια. Για τον κίνδυνο που εγκυμονούν τα εν λόγω θεραπεία, σιωπηλή.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να χρώση του δέρματος στην περιοχή του δαγκώματα, παρατεταμένη αιμορραγία από πληγές. Αυτό είναι το καλύτερο. Στη χειρότερη — να αναπτύξουν δερματίτιδα, limfostazom, PHLEBOTHROMBOSIS, ακόμα και γάγγραινα των άκρων.

Στη σύνθεση του σάλιου βδέλλες πολλά αλλεργιογόνα που μπορεί να με χρόνια φλεβική στάση μπορεί να προκαλέσει φλεγμονώδεις και αλλεργικές αντιδράσεις που καταστρέφουν το δέρμα και επιδεινώνει τις κιρσώδεις φλέβες.

Γραφεία phlebology αναγνωρίσει μια τέτοια θεραπεία οριστικές αγυρτεία, επικίνδυνο για την υγεία του ασθενούς. Βδέλλα θεραπεία είναι ιδιαίτερα αντενδείκνυται σε έλκη.

Κάλτσες συμπίεσης εξάλειψη των αιτίων που προκαλούν τους κιρσούς και την ίδια την ασθένεια

Γεγονός. Η χρήση της ελαστικής συμπίεσης ιατρική εμφανίζονται στα πρώτα στάδια της νόσου σε ριζοσπαστικά μέτρα. Συμπίεση των διεσταλμένων κιρσώδεις φλέβες, προάγει την ανακατανομή της ροής του αίματος από το εξωτερικό πληγείσες φλέβες βαθιά, εξαλείφει στασιμότητα του αίματος στις φλέβες.

Ενώ η ελαστική συμπίεση δεν μπορεί να εξαλείψει την αιτία της ασθένειας, και απλώς μιμείται μια κατάσταση, όταν οι φλέβες είναι "σφραγισμένο" ή να αφαιρεθεί. Σωστά το μέγεθος και να συστήσω φορώντας μόνο γραφεία phlebology.

Θεραπείες για τη φλεβίτιδα

Σήμερα, οι μέθοδοι της θεραπείας των κιρσών έχει απλοποιηθεί και σχεδόν όλες εκτελούνται σε μια βάση εξωτερικών ασθενών, και αν απαιτούν νοσηλεία, μόνο για μία ή δύο ημέρες. Οι κύριοι τύποι θεραπείας: σκληροθεραπεία, laser πήξης, καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες, η χειρουργική επέμβαση.

Έμπειροι επαγγελματίες συχνά χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους ταυτόχρονα. Εξετάστε τα πιο κοινά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Η σκληροθεραπεία

Η σκληροθεραπεία

Αυτή η μη χειρουργική μέθοδος για την απομάκρυνση τους ασθενείς φλέβες. Το σκάφος εισήλθε sklerozant, ειδικό υγρό παρασκεύασμα που κόλλες φλέβα, η οποία τελικά εξαφανίζεται. Το αίμα παύει να ρέει προς την πληγείσα περιοχή και να αναδιανεμηθεί μέσω υγιείς φλέβες.

Η σκληροθεραπεία εφαρμόζεται στις αρχές του περασμένου αιώνα, η διαδικασία έχει γίνει λιγότερο επικίνδυνη και τραυματική. Sklerozant εισάγεται στη φλέβα του ασθενούς χρησιμοποιώντας λεπτές βελόνες ή microcatheters. Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει έως και 4 ενέσεις, και ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τη σοβαρότητα της νόσου.

Μετά από ένεση στον ασθενή να φοράει κάλτσες συμπίεσης, συνιστάται να περπατήσει (μέχρι 5 ώρες) για να αποφευχθεί η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Ελαστική συμπίεση θα πρέπει να φοράτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας, και στο τέλος (4 εβδομάδες).

Η σκληροθεραπεία βελτιώνει τη ροή του αίματος, η διαστολή των αγγείων εξαφανίζονται, οίδημα, πόνο, κράμπες και κόπωση. Κηλίδες που εμφανίζονται στην κορυφή του αφαιρεθεί φλέβες περάσει τελικά.

Η σκληροθεραπεία περιλαμβάνει:

 • Η ίδια η σκληροθεραπεία
 • ECHO-σκληροθεραπεία (ένεση sklerozant το στόχο μας, χάρη στον υπέρηχο για να δει το φλεβικό αυλό),
 • Αφρός-μορφή σκληροθεραπεία. Sklerozant μετατρέπεται σε αφρό, εισάγεται σε ένα δοχείο που σας επιτρέπει να "σφραγίσει" τα στενά ακόμη και οι μεγάλες φλέβες.

Η σκληροθεραπεία εξασφαλίζει μακροχρόνια ιατρική και αισθητικό αποτέλεσμα, και σε ορισμένες περιπτώσεις μια ζωή. Μόνο το 25% των ασθενών με κιρσούς λειτουργία δεν μπορεί να υπολογίζει στην πλήρη αποκατάσταση. Η εκδήλωση της νόσου είναι σημαντικά μειωμένη.

Αντενδείξεις:

 • Ατομική δυσανεξία σε sklerozant.
 • Λήψη αντι-φλεγμονώδη και ορμονικά φάρμακα.
 • Το ανεπιθύμητο βάρος.
 • Λειτουργία της κυτταρίτιδας στις πληγείσες φλέβες.
 • Φλεγμονώδεις και πυώδεις παθήσεις του δέρματος των ποδιών.
 • Εγκυμοσύνη.
 • Θρομβοφλεβίτιδα.

Πλεονεκτήματα:

 • Κέντρα θεραπείας εξωτερικής παραμονής σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον τρόπο ζωής τους.
 • Καλλυντικό αποτέλεσμα είναι αμέσως αισθητή, ουλές είναι αριστερά.
 • Ελάχιστο πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 • Είναι δυνατόν να εξαλείψει πολλές από τις φλέβες.

Μειονεκτήματα:

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση δια βίου αποτέλεσμα. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αρχίσει θεραπεία με την εξάλειψη των αιτίων των κιρσών.

- Φορώντας κάλτσες συμπίεσης, είναι δυνατόν να αποσυρθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα για τις διαδικασίες υγιεινής.

Θεραπεία με λέιζερ —

Θεραπεία με λέιζερ — "γραφείο χειρουργική"

Φωτοπηξία με laser η θεραπεία των κιρσών με το κλείσιμο τους μονάδων. Είναι η πιό πρόσφατη ανάπτυξη της γερμανικής ειδικούς που ονομάζεται endovenous (ενδαγγειακή) ή endovasal πήξης (EVLT ή EVLT). Επί του παρόντος, εφαρμόζεται ευρέως σε κορυφαίες κλινικές της Ρωσίας και στο εξωτερικό.

Με EVLT υπάρχει μια "συγκόλληση" (ablation) του κατεστραμμένου φλέβες μέσω της υψηλής ενέργειας του laser χωρίς τομές. Για τη θερμική επεξεργασία λέιζερ μέσα από τη φλέβα με ένεση μια ειδική ίνα μέσα από την οπή, υπάρχει ένα σπασμό της φλέβας, η μονάδα λούμεν είναι κλειστό στο εσωτερικό του. Βιέννη αποβάλλεται από την κυκλοφορία του αίματος, και στη συνέχεια αντικαθίσταται από συνδετικό ιστό.

Ο βαθμός επίδρασης από EVLK σε ασθενείς φλέβες υψηλότερη από σκληροθεραπεία και επιτυγχάνει το αποτέλεσμα ισοδύναμο με την κλασική αφαίρεση φλεβών.

Ενδαγγειακή πήξη αναγνωρίζεται ως το μείον τραυματική και ταχεία σύγχρονο τρόπο την εξάλειψη των κιρσών.

Ο ελάχιστος χρόνος που δαπανάται για τη λειτουργία του (περίπου 40 λεπτά) και ανάκτησης (μέχρι 4 ώρες), τοπική αναισθησία — όλοι αυτοί οι παράγοντες οδήγησαν στην θεραπεία του "γραφείου χειρουργική". Ο ασθενής μετά την επέμβαση μπορεί να φύγει από την κλινική μόνοι τους και να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας.

Pros.

Ενδαγγειακή laser εκτομή είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για την χειρουργική επέμβαση:

 • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα — κατά την επέμβαση δεν υπάρχουν τομές.
 • Η συντομία EVLT διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
 • Η γρήγορη ανάκαμψη που σας δίνει την ευκαιρία να μην σταματήσει το έργο.
 • Η πήξη του αίματος με λέιζερ ελέγχεται από τις ενδείξεις του υπερήχου, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα της περίθαλψης, μετεγχειρητικές επιπλοκές ελαχιστοποιεί.
 • Η απουσία αιματώματα και εκχυμώσεις.

Μειονεκτήματα:

 • Το κόστος λειτουργίας είναι πολύ υψηλό
 • Η μεγάλη διάμετρος των φλεβών δεν εξαλείφει την ανάγκη για τομές.
 • Βιέννη μεγάλων διαμέτρων μπορεί να καταρρεύσει αργότερα και να είναι πίσω.

VNUS. Καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες

Η νεώτερη μέθοδος που αναπτύχθηκε από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, ώστε να βρείτε την πιο κατάλληλη θεραπεία για κιρσούς των ποδιών. Στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η μέθοδος εφαρμόζεται για περισσότερα από 10 χρόνια, η Ρωσία έχει θέσει σε εφαρμογή μεγάλες κλινικές πρόσφατα.

VNUS — endovasal μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πληγείσας κιρσώδεις φλέβες μεγάλες φλέβες του κορμού. Η παρακέντηση με ένεση ραδιοσυχνοτήτων καθετήρα, "medicandi" Βιέννη με φούρνο μικροκυμάτων έκθεσης. Ο καθετήρας έχει αισθητήρες που μετρούν τη χρησιμότητα και την αποδοτικότητα της θερμικής επίδρασης στον τοίχο φλέβα.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξωτερικά ιατρεία συνθηκών.
 • Τοπική αναισθησία.
 • Διατήρηση της αναπηρίας.
 • Χωρίς τομές.
 • Ταχεία ανάρρωση του ασθενούς (30 λεπτά μετά την επέμβαση). Σε μια εβδομάδα που μπορεί να ασκήσει.
 • Η έλλειψη πόνου και μώλωπες, στις περισσότερες περιπτώσεις.
 • Υψηλή ασφάλεια.

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλό κόστος.
 • Μπορεί να συμβεί σε εγκαύματα τα οποία είναι ραγδαία.
 • Μειωμένη συγκέντρωση την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης (δεν μπορείτε να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο και να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες είναι χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο συχνά από ό, φωτοπηξία με laser. Αυτό οφείλεται στο υψηλό κόστος σε σχεδόν ίσα αποτελέσματα. Πήξης δίνει ένα μεγαλύτερο ποσοστό από την πλήρη εξαφάνιση των φλεβών, χάρη στην εισαγωγή μιας νέας γενιάς λέιζερ, παρέχοντας την υψηλότερη αποδοτικότητα και την απουσία αιματώματα.

Ριζοσπαστικές μεθόδους

Κατά την έναρξη της θρομβοφλεβίτιδα, έκζεμα, τροφικές έλκη σκληροθεραπεία και άλλες διαδικασίες bezoperatsionnye για να το κάνετε αργότερα. Σε αυτή την περίπτωση, οι γιατροί ήταν πιθανό να καταφεύγουν σε χειρουργικές μεθόδους, σε συνδυασμό με σκληροθεραπεία.

Πολλές κλινικές προσφέρουν υψηλής τεχνολογίας μικροχειρουργικές μεθόδους αφαίρεσης άρρωστος φλέβες που μείον τραυματική (επιτραπεί μία μικρή τομή για να αφαιρέσετε ολόκληρο το νοσούντων φλεβών), δεν αφήνουν σημάδια και ουλές, βραχυπρόθεσμα (μετά από 40 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του).

Κατά τη γνώμη της γραφεία phlebology, να φοβάσαι την αφαίρεση των κιρσών δεν επηρεάζεται. Αίμα-διογκωμένες φλέβες είναι μια σοβαρή απειλή για την υγεία και τη ζωή. Μετά την αποβολή τους, η κυκλοφορία κανονική, υγιείς φλέβες αφαιρεθεί το περιττό φορτίο.

Εν κατακλείδι, το άρθρο σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας των κιρσών θέλουν να προσφέρουν το Τεστ. Απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν θα πάρει περισσότερο από 5 λεπτά από το χρόνο σας, αλλά θα επιτρέψει σε σας για να προσδιορίσει τα συμπτώματα των κιρσών των κάτω άκρων και την έκταση του κινδύνου.

24.08.2018