Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες

κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες

Αυτή η ασθένεια επηρεάζει σήμερα όχι μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες. Και το τελευταίο κύριος παράγοντας είναι η γενετική προδιάθεση. Ποιες είναι οι πρόσθετες αιτίες των κιρσών σε άντρες;

Τι να κάνω;

Συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κιρσών και τον τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων διάφορες καταχρήσεις, τις κακές συνήθειες.

Αλλά στο μεγαλύτερο βαθμό τις κιρσώδεις φλέβες υποφέρουν ακόμα άνδρες που είναι υπέρβαροι συνήθως οφείλεται σε κακή διατροφή: πολλούς υδατάνθρακες και, αντιστρόφως, η έλλειψη φυτικών τροφίμων. Επειδή τα πόδια φέρουν όλο το βάρος του σώματος, με το υπερβολικό βάρος, τη λογιστική για το πρόσθετο φορτίο.

Κάτω από την επίδραση της υψηλής του σωματικού βάρους οδηγεί σε μια επιπλέον συμπίεση των φλεβών, η οποία το αίμα είναι αναγκασμένοι να ρέει κάτω από την υψηλή πίεση σε σχέση με το χαμηλό βάρος. Ως αποτέλεσμα, σε μερικά από τα πιο αδύναμα μέρη του φλεβικό ιστό είναι το τέντωμα, η οποία οδηγεί στο σχηματισμό οιδημάτων και των κόμβων.

Συνέπεια των κιρσών στους άνδρες είναι συχνά μια κιρσοκήλη - κιρσωδών φλεβών του όρχεως. Αναπτύσσει υποσιτισμό όρχεις, συρρικνώνεται, και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει παράβαση από την παραγωγή σπέρματος. Οι όρχεις γίνονται πλαδαρό, παθολογική, και ως αποτέλεσμα ο άνθρωπος είναι σε αναμονή για την υπογονιμότητα.

Το θέμα είναι, ότι η φλέβα που μεταφέρει το αίμα από το δεξιό όρχι εκβάλλει στην κάτω Κοίλη φλέβα και από τα αριστερά προς τα αριστερά νεφρική. Τελευταία έχουμε "μετατοπιστεί" μέσω της αορτής σε ένα πολύ επικίνδυνο μέρος, το οποίο είναι συμπιεσμένο, γίνεται ένα φράγμα στην φλεβική κρεβάτι.

Σε αυτό το τμήμα, αυξάνεται σταδιακά η πίεση, οι βαλβίδες είναι πλέον να κρατήσει το αίμα, και, συνεπώς, να αρχίσει να αποτύχει στο αυγό.

Η διαδικασία αυτή, παραδόξως, εμφανίζεται σε ηλικιωμένους. Αλλά είναι πιο συχνή σε αγόρια ηλικίας 16 - 18 ετών, όταν τα εσωτερικά όργανα και ιδιαίτερα το αγγειακό σύστημα δεν μπορεί να συμβαδίσει με την ανάπτυξη του σκελετού.

Με 20 χρόνια στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήθηκε καθαρά χειρουργικές μεθόδους που ήταν γεμάτη με επικίνδυνες συνέπειες, που συχνά οδηγεί σε στειρότητα.

Τώρα στην αγγειακή χειρουργική επέμβαση που εφαρμόζεται μείον traumatica ενδοσκοπικών πράξεων με τις οποίες το δεμένο ularis Βιέννη.

Όσο για τις κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες τα πόδια, τότε η θεραπεία εφαρμόζεται τόσο συντηρητικές και χειρουργικές μεθόδους θεραπείας. Η σκληροθεραπεία είναι μια από τις κύριες μεθόδους της μη-χειρουργική θεραπεία της νόσου.

Η κλινική μας πραγματοποιούνται επίσης εξαλείφοντας τα πρώτα σημάδια της κιρσώδεις νόσου: πολλαπλές μικρές τριχοειδείς (διάμετρος 0.3-0.5 mm), χρώση, τις σακούλες, ξηρότητα και μειώνει τον τόνο του δέρματος.

Miniflebektomiya, Στριπτίζ, kriostripping πραγματοποιηθεί σε ένα νοσοκομείο και την επόμενη μέρα μπορείτε να επιστρέψετε στον κανονικό τρόπο ζωής και την καθημερινή σας ζωή.

23.08.2018