Αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες — η επιλογή της βέλτιστης παραλλαγής

Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια πρέπει να είναι ολοκληρωμένη. Ειδικότερα, αυτό χρησιμοποιείται για φάρμακα που έχουν τοπικές επιπτώσεις στο δέρμα και τα αιμοφόρα αγγεία. Η ασθένεια αυτή προκαλεί πολλά δυσάρεστα συμπτώματα, μεταξύ των οποίων και το πρήξιμο, αίσθημα βάρους στα πόδια, φλεγμονή. Αλοιφή κιρσώδεις φλέβες αποτελεσματική εξάλειψη των συμπτωμάτων της νόσου και την πρόληψη της ανάπτυξης. Θα βελτιώσει τον τόνο των φλεβών και χρησιμοποιούνται για την πρόληψη επιπλοκών. Κιρσώδεις φλέβες προκαλεί θρομβοφλεβίτιδα, και τροφικά έλκη στο κάτω πόδι και αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία πρέπει να αρχίζει το συντομότερο υπήρχαν πρώτα σημάδια της νόσου.

Τα συμπτώματα των κιρσών

τα πόδια

Αίτια και τα συμπτώματα των κιρσών

Πρόσφατα το varicosity συχνά επηρεάζει τους νέους ανθρώπους, ως εκ τούτου, είναι αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι. Μερικές φορές γίνεται ακόμα και σε όσους δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει τριάντα ετών. Αν οι συγγενείς έχουν κιρσούς στα πόδια, ή οι γονείς υποβλήθηκαν σε λειτουργική παρέμβαση σε αυτό το θέμα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε την πρόληψη των ασθενειών αυτών. Ένα γιατρό που να ασχολείται με τα προβλήματα – phlebologist. Εξετάζει τον άνθρωπο και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, ή είναι σε κίνδυνο. Κληρονομικές αιτίες που προδιαθέτουν σε αυτή την ασθένεια, αλλά μερικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση, για παράδειγμα:

 • συχνά κιρσώδεις φλέβες που βρέθηκαν στις γυναίκες παρά στους άνδρες;
 • μερικά επιπλέον κιλά από το βάρος τους *
 • το έργο, το οποίο περιλαμβάνει μια μακρά παραμονή στα πόδια του;
 • το άτομο είναι επίπεδη πόδια μπορεί επίσης να προκαλέσει την ασθένεια;
 • ορμονικές διαταραχές στο σώμα, ενδοκρινικές ασθένειες;
 • συνεχές άγχος;
 • ο καθιστικός τρόπος ζωής προκαλεί στασιμότητα.

Κιρσώδεις φλέβες ονομάζεται νοσηρή διεύρυνση των φλεβών. Η νόσος συνοδεύεται από αδυναμία των βαλβίδων μέσα από τα αιμοφόρα αγγεία. Την κυκλοφορία στα πόδια είναι διαταραγμένη, υπάρχει στασιμότητα και το πρήξιμο. Η ασθένεια δεν σχηματίζεται αμέσως, ξεκινά με μικρά συμπτώματα που το άτομο μπορεί να μην αποδίδουν αξία. Αρχικά επηρεάζει τα αιμοφόρα αγγεία στην επιφάνεια, και στη συνέχεια ενισχύθηκε και παθολογίας της παθολογικής διαδικασίας ήδη επηρεάζει τις φλέβες που βρίσκονται βαθιά.

Είναι εκδηλώνεται με τη μορφή του φλεβικού δικτύου και των κόμβων, αυτό αυξάνει τον κίνδυνο σχηματισμού θρόμβων στο αίμα. Πιθανές επιπλοκές είναι μια απειλή για τη ζωή: θρόμβωση (απόφραξη των φλεβών), θρόμβωση και έλκη ποδιών. Το δέρμα στα πόδια φαίνεται άσχημο, πρήξιμο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πηγαίνουν έξω είναι ορατά διευρυμένα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό συνοδεύεται από φλεγμονή, το άτομο αισθάνεται δυσφορία και αίσθημα βάρους στα κάτω άκρα.

Η θεραπεία των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες

Αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες δεν είναι η μόνη μέθοδος θεραπείας, ώστε να αντιμετωπίσει αυτή τη σοβαρή ασθένεια είναι δυνατή μόνο με τη χρήση θεραπείας συνδυασμού. Για να το κάνετε αυτό, οι γιατροί ορίζουν τα χάπια και αλοιφές για να συμπληρώσει τους, παρέχοντας ένα τοπικό αντίκτυπο. Εξωτερική εργαλεία είναι σε θέση να εξαλείψει τα συμπτώματα της νόσου.

Η συντηρητική θεραπεία αυτής της νόσου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος μέσω των αιμοφόρων αγγείων και αφαιρεί τη συμφόρηση. Το αποτέλεσμα το πρήξιμο πάει μακριά, η φλεγμονή μειώνεται, ο κίνδυνος θρόμβωσης είναι επίσης μειωμένη, σοβαρές επιπλοκές θα αναπτύξει λιγότερο. Παρακάτω είναι οι κρέμες και οι αλοιφές που θεωρούνται πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση των κιρσών.

Τι να επιλέξετε: κρέμα, τζελ ή αλοιφή

Φάρμακα για τοπική εφαρμογή με τη μορφή έκδοσής τους, χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

 • gel;
 • κρέμα *
 • αλοιφή.

Αυτά τα φάρμακα χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της εξέλιξης της νόσου και η συντηρητική θεραπεία (χωρίς χειρουργική επέμβαση). Φάρμακα σε σωλήνες διαφέρουν στη σύνθεση, πολλοί ασθενείς προτιμούν να χρησιμοποιούν τζελ, καθώς έχουν μια ελαφριά δομή. Μετά την εφαρμογή στο δέρμα, απορροφάται αμέσως, γι ' αυτό είναι το πιο βολικό στη χρήση. Η κρέμα έχει μια ελαφρώς πιο πυκνή υφή, αλλά και διεισδύει στο δέρμα και δεν αφήνει κανένα ίχνος. Αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες αποτελείται από λιπαρά συστατικά, και έτσι συμβαίνει ότι δεν είναι πάντα άνετο στη χρήση.

Φαρμακείων εργαλεία που μπορούν να αγοραστούν από τη συνταγή, είναι:

 • παρασκευάσματα με άλογο κάστανο;
 • φάρμακα ηπαρίνης;
 • αλοιφή με troxerutin;
 • Μσαφ μορφή τζελ ή αλοιφές (φάρμακα κατά της φλεγμονής).

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι κιρσοί είναι μια σοβαρή ασθένεια που οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες, έτσι δεν αυτοθεραπεύει.

21.08.2018