Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες

η θεραπεία των κιρσών πράσινες ντομάτες

Αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών είναι μοσχοκάρυδο. Αλέθουμε λίγα nutmegs σε ένα μύλο του καφέ, ένα κουταλάκι του γλυκού την προκύπτουσα σκόνη ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Μετά βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, ανακατέψτε καλά και αφήστε το για μισή ώρα. Μπορείτε επίσης απλά να το πλύνετε με νερό, χωρίς την ανάμειξη με νερό.

Αυτή η έγχυση πρέπει να πίνετε μία ώρα πριν από το Πρωινό και άλλο ένα ποτήρι - μετά από 2 ώρες, αλλά όχι απαραίτητα. Η διάρκεια της θεραπείας πρέπει να συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του έτους, ωστόσο, ένα ορατό αποτέλεσμα που θα δείτε σε 30 ημέρες.

Μοσχοκάρυδο παρέχει αναλγητική δράση και αποτρέπει την στασιμότητα (αυξάνει τη ροή του αίματος). Επιπλέον, αυτό το παξιμάδι βοηθά να επαναφέρετε τον επιθηλιακό ιστό (αυτό βοηθά να επιταχύνει την επούλωση των φλεβικών ελκών, που συνοδεύουν τις κιρσώδεις νόσου).

Προσοχή! Το μοσχοκάρυδο είναι δηλητηριώδη! Τρώει περισσότερο από 50-100 γραμμάρια σε ένα χρόνο, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο! Συνιστώμενη δοσολογία 3-5 γραμμάρια ή 1 κουταλάκι του γλυκού (όχι διαφάνειες!).

Η θεραπεία των κιρσών πράσινες ντομάτες

Η συνταγή είναι ως εξής. Απλά πρέπει να συνδέσει το άρρωστο φλέβες φέτες τις ντομάτες, τα πράσινα καλύτερα. Με την έναρξη της θερμής περιόδου, φλέβες στα πόδια συνήθως αρχίζουν να βλάψει ακόμη περισσότερο και να πρηστεί περισσότερο. Σε αυτό το χρόνο και θα πρέπει να κάνετε πριν από το κρεβάτι, τις ντομάτες, το δέσιμο, και το πρωί να το αφαιρέσετε. Συνιστάται να κάνετε κομπρέσες για το σύνολο του έτους. Τα χτυπήματα θα είναι πολύ μικρότερο και πιο μαλακό μετά από ένα χρόνο και όλα θα γίνουν.

Τι είναι το μυστικό; Υπάρχει μια άποψη ότι όλο το μυστικό σε αυτή τη συνταγή βρίσκεται σε λυκοπένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου (έως 34%, με την καθημερινή χρήση κόκκινες ντομάτες), βελτιώνοντας την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και τα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

Επιπλέον, προστατεύει τις χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (την κακή χοληστερίνη) στο αίμα από την οξείδωση. Αλλά οξείδωση της χοληστερόλης είναι η αιτία των αθηρωματικών πλακών και φραγμένες αρτηρίες, δηλαδή, την αθηροσκλήρωση. Το λυκοπένιο βελτιώνει την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των αγγείων και τα προστατεύει από την θρόμβων στο αίμα, μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Χρήση του λυκοπενίου για την υγεία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων επιβεβαιώθηκε επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των επτά μελέτες που δημοσιεύθηκαν το 2003. Τα αποτελέσματα της έρευνας, σχεδόν 40 χιλιάδες γυναίκες, διαπίστωσε ότι η αυξημένη κατανάλωση λυκοπένιο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

Ως πρωταθλητής της περιεκτικότητας σε λυκοπένιο είναι πάστα ντομάτας, συνιστάται να εφαρμόζεται με τη μορφή συμπιέζει, και όχι μόνο ντομάτες. Επιπλέον, το να τρως ντομάτες κάθε μέρα ή ακόμα καλύτερα λίγη ντομάτα θέσεις στα τρόφιμα που θεραπεύει τα ασθενή σκάφη από μέσα.

Η θεραπεία των κιρσών με τους σπόρους του Datura

η θεραπεία των κιρσών με τους σπόρους του Datura

Για τη θεραπεία των κιρσών, θρομβώσεις, στεφανιαία νόσο, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, τη νευραλγία, τη νευρασθένεια, κοκίτη, χορεία, επιληψία, μούδιασμα των άκρων εφαρμόστε το βάμμα του Datura σπόρων.

Προσοχή! Οι σπόροι του φυτού είναι δηλητηριώδη. Περιέχουν αλκαλοειδή, τα κυριότερα από τα οποία είναι η ατροπίνη, σκοπολαμίνη, υοσκυαμίνη.

Η προετοιμασία για το βάμμα. Το είδος των σπόρων από ναρκωτικές ουσίες σε ένα συμβατικό stack (περίπου 80-100 γραμμάρια) σε ένα μύλο του καφέ για άλεσμα και ρίχνουμε 500 γραμμάρια βότκα (40 βαθμούς). Βάλτε το σε σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες, χωρίς να ξεχνάμε την καθημερινή ανακινήστε το βάμμα. Η αποθήκευση θα πρέπει επίσης να είναι σε ένα δροσερό σκοτεινό μέρος.

Η θεραπεία. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία των κιρσών με μειωμένη δόση των 15 σταγόνες σε μισό ποτήρι νερό, μισή ώρα πριν από τα γεύματα, 1 χρόνος ημερησίως. Κάθε μέρα αυξήσει τη δόση 1-2 σταγόνες μέχρι να φτάσετε 25 σταγόνες. Αυτή η δοσολογία θα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε ένα μήνα.

! Υπάρχουν ασθενείς που δεν μπορούν να ανεχθούν novocaine ομάδα, η θεραπεία πρέπει να αρχίσει με μία σταγόνα. Εάν αντιμετωπίζετε τον πόνο, απλά να μειώσει τη δόση σε πανικό μπροστά από το χρόνο δεν αξίζει τον κόπο.

Το συμπιέζει. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε κομπρέσες στα πονεμένα πόδια. Δοσολογία πάρτε το ίδιο, όπως μπορείτε να φάτε το πρωί - το ίδιο σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό. Σε αυτό το νερό, βρέξτε το βαμβάκι, το μαλλί και να το εφαρμόσετε στην πληγή φλέβες, στην κορυφή του πολυαιθυλένιο, και στερεώστε το με έναν επίδεσμο.

Για να αποφευχθεί η υπερβολική δόση, καθώς η περιοχή του συμπιέζει ασθενείς διαφορετικά, θα πρέπει να ακούτε το σώμα σας. Μόλις αισθανθείτε μια υπερβολική δόση, και ένιωσε μια αίσθηση μέθης, να πίνουν περισσότερο γάλα και το νερό, και την επόμενη μέρα να ξεκινήσει μια θεραπεία με μειωμένη δόση των 2-4 σταγόνες. Σε περαιτέρω θεραπεία, η δόση δεν θα αυξηθούν.

Η θεραπεία των κιρσών ασκήσεις Mikulina

Πολύ αποτελεσματική άσκηση για τον καθαρισμό των αγγείων, είναι ασκήσεις Mikulina. Πρέπει να σηκωθείς στις μύτες των ποδιών του, σηκώνοντας τις φτέρνες σας 1 ίντσα από το πάτωμα, και μετά απότομα να προσγειωθεί στο τακούνι. Επαναλάβετε 30-50 φορές. Η άσκηση δεν γίνει γρήγορα, αθόρυβα. Είναι σκόπιμο να επαναλάβετε αυτή την άσκηση για 3-5 φορές την ημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε περισσότερα από 60 εγκεφαλικά επεισόδια.

Πώς αυτή η άσκηση; Άσκηση Mikulina βοηθά να καθαρίσει, να ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζει το αίμα ορμή για να μετακινήσετε. Κατά την πρόσκρουση της φτέρνας στο πάτωμα από το φλεβικό αίμα ορμά προς την καρδιά.

Παρόμοιες συστάσεις έχουν βρεθεί στην ιατρική βιβλιογραφία. Ωστόσο, υπάρχει και ένα άλλο σκεπτικό: επειδή σε αυτό το είδος της άσκησης, την ένταση των μυών μόσχων, το αίμα που συμπιέζονται μέσα στις φλέβες τους παραπάνω.

Βάμμα της ιπποκαστανιάς κιρσώδεις φλέβες

Μετά από τρεις κύκλους, θα παρατηρήσετε μια βελτίωση. Για την παρασκευή των βοτάνων, τα λουλούδια της ιπποκαστανιάς(50 g) ρίχνουμε 500 γραμμάρια αλκοόλ και, στη συνέχεια, να το κρατήσει για 14 ημέρες, κάθε μέρα από ανακίνηση της φιάλης. Να περάσει η έγχυση μέσω του πλέγματος και να τρώνε μια κουταλιά με νερό τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Μετά από μια εβδομάδα της θεραπείας ένα διάλειμμα για δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, η θεραπεία μπορεί να αρχίσει εκ νέου.

Φρέσκοι χυμοί στη θεραπεία των κιρσών

Η θεραπεία των κιρσών λαχανικών δίνει καλά αποτελέσματα με την τακτική χρήση. Χυμοί αφομοιώνονται για δέκα λεπτά, πλημμυρίζοντας το σώμα με θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και την προώθηση του αίματος και την πρόληψη σχηματισμού θρόμβων.

Δημοφιλής χυμός μείγμα:

 • Ο χυμός από καρότο και το σπανάκι, που λαμβάνεται σε αναλογία 10-6. Χυμός καρότου είναι πλούσιος σε ιχνοστοιχεία και βιοφλαβονοειδή, το πιο διάσημο από τα οποία είναι η φλαβονοειδών ρουτίνη είναι μέρος πολλών φαρμάκων για την καταπολέμηση της ευθραυστότητας των τριχοειδών. Ως εκ τούτου, η καθημερινή κατανάλωση χυμού καρότου ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά στην πρόληψη των κιρσών. Χυμός από φύλλα σπανάκι είναι πλούσια σε οξαλικό οξύ, το οποίο όχι μόνο καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπει το σχηματισμό του ασβέστη για τους τοίχους, αλλά και ομαλοποιεί τις συσταλτικές λειτουργία. Έτσι, το σπανάκι χυμό ημερήσια πρόσληψη εμποδίζει την ανάπτυξη της υπέρτασης, εμπλουτίζει το αίμα αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και C, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία. Το σέλινο βοηθά επίσης να καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία, διεγείρει τη λιπόλυση διαδικασίες και αποβάλλει τις τοξίνες και την περίσσεια υγρού. Και τα τρία συστατικά του χυμού μείγματα έχουν μια σύνθετη επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και τον οργανισμό ως σύνολο, και σε συνδυασμό δείξει υψηλή αποτελεσματικότητα στη θεραπεία και την πρόληψη των κιρσών.

 • Ένα μείγμα των χυμών από τα τρία λαχανικά: καρότα, το σπανάκι και τα παντζάρια σε αναλογία 10:3:3. Ο χυμός αναπληρώνει τα αποθέματα ορυκτών στο σώμα, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος και βοηθά στην εξάλειψη περίσσεια υγρών, να ανακουφίσει το πρήξιμο. Παντζάρι διεγείρει τη διαδικασία της αιμοποίησης, να βελτιώσει τη σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αυξάνει το επίπεδο της αιμοσφαιρίνης και την πρόληψη της αναιμική Μέλη.

 • Ο χυμός από καρότα, το σέλινο, κοτσάνια, φύλλα σπανάκι και το μαϊντανό, που λαμβάνεται σε αναλογία 7:4:3:2. Ο μαϊντανός βοηθά στην ενίσχυση της τοιχώματα των αγγείων, εμποδίζει την ευθραυστότητα τριχοειδών και προστατεύει τα αγγεία από την αραίωση και τη ζημία, το σέλινο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, εμφανίζει το σώμα των τοξινών και της περίσσειας υγρού. Το χυμό στο μείγμα, όχι μόνο ενισχύει τα αγγεία, αλλά επίσης συμβάλλει στον καθαρισμό των καταθέσεων ασβεστίου εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης.

 • Χυμός από τα φύλλα από το σπανάκι, τις ρίζες και τα πράσινα από τα γογγύλια και το κάρδαμο σε αναλογία 4:2:2. Γογγύλια και τα φύλλα του περιέχουν ηλεκτρολύτες μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο. Η κατανάλωση του χυμού αυτού, βοηθά να εξισώσει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, αυξάνει το μεταβολισμό σε ιστούς και την πρόληψη της υπέρτασης και αγγειακών παθήσεων. Τα φύλλα από κάρδαμο περιέχει τα ανόργανα άλατα θείου, το χλώριο και το φώσφορο, που είναι πλούσια σε ασβέστιο σε βιολογικά διαθέσιμη μορφή (18%), κάλιο (20%), μαγνήσιο (5%), νάτριο (6%) και σίδηρο (0,25%). Σε συνδυασμό με τους χυμούς της γογγύλι, σπανάκι και κάρδαμο αραιώνουν το αίμα, το καθαρίζει από τις τοξίνες, αναστέλλουν τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και να διαλύσει ήδη σχηματίσει θρόμβους. Η τακτική κατανάλωση του χυμού μείγμα ενισχύει το μεταβολισμό ιστού και την οξυγόνωση, καθαρίζει το σώμα και την πρόληψη των αγγειακών παθήσεων.

Χυμοί λάβει το ποσό των 500-600 ml καθημερινά, παρασκευάζεται αμέσως πριν από τη χρήση, επειδή την αποθήκευση του φρέσκου χυμού όχι περισσότερο από μισή ώρα, αλλιώς τα πιο ευεργετικά συστατικά καταστρέφονται σε επαφή με τον αέρα. Η εξαίρεση είναι οι χυμοί που λαμβάνεται σε auger juicer - μπορείτε να αποθηκεύσετε τους για λίγες ώρες.

Η θεραπεία των κιρσών με το εκχύλισμα σκόρδου και λεμονιού

η θεραπεία των κιρσών με το εκχύλισμα σκόρδου και λεμονιού

Αθηρωματικές πλάκες που σχηματίζονται με την ηλικία στους τοίχους των αιμοφόρων αγγείων, επηρεάζουν τη ροή του αίματος και να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες. Την εμφάνισή τους συμβάλλει στην υψηλή χοληστερόλη, λόγω της κακής διατροφής και του τρόπου ζωής. Για να αποτρέψει την απόφραξη των αγγείων που διεξάγονται τους περιοδικός καθαρισμός.

Phytoncides σκόρδο βοηθήσει να διαλύει τη χοληστερόλη πλακών, η εναπόθεση αλάτων και την ανάκτηση των αγγείων. Επιπλέον, το σκόρδο έχει αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες.

Προετοιμασία της έγχυσης για τον καθαρισμό των σκαφών:

 • Συνθλίβονται από το μύλο 4 ανεπεξέργαστα λεμόνι 4 κεφάλια σκόρδο.

 • Η προκύπτουσα μάζα βάρδια σε ένα γυάλινο βάζο και ρίξτε 3 λίτρα ζεστό νερό βραστό.

 • Έγχυση του μείγματος σκόρδο και λεμόνι λαμβάνει χώρα σε θερμοκρασία δωματίου για 3 μέρες. Το περιεχόμενο του βάζου αρκετές φορές την ημέρα για να αναμειχθεί.

 • Στο τέλος της διορισμένο χρόνο το περιεχόμενο της δεξαμενής είναι φιλτραρισμένο, η έγχυση αποθηκεύονται στο ψυγείο.

Η συχνότητα της υποδοχής σημαίνει 3 φορές την ημέρα, 100 ml, κατά προτίμηση με ένα γεύμα ή αμέσως μετά. Για την πλήρη διάρκεια της θεραπείας που απαιτείται για την προετοιμασία 4 δοχεία σκόρδο λεμόνι έγχυση είναι μαγειρεμένα, μόλις σε 10 ημέρες. Αν έχετε παρενέργειες, αρχική δόση μειωθεί σε 1-2 κουταλιές της σούπας 2-3 φορές την ημέρα.

Η επίδραση της έγχυσης:

 • Τα πλοία έχουν διαγραφεί της πλάκας;

 • Φυσιολογική αρτηριακή πίεση;

 • Εξαφανίζονται πονοκεφάλους;

 • Αυξάνει το ενεργειακό δυναμικό.

Μια τέτοια θεραπεία γίνεται 1-2 φορές το χρόνο, πριν από την έναρξη της θεραπείας, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να ελέγξει το διαθέσιμο επίπεδο της χοληστερόλης.

Αν το σκόρδο καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η χημική ουσία allicin, άφθονα κυκλοφόρησε από τη μηχανική δράση στα κύτταρα του σκόρδου, όταν εισέρχεται στο κυκλοφορικό σύστημα καταστρέφει αποτελεσματικά τη χοληστερόλη πλάκες. Κατά τη θεραπεία με εκχυλίσματα σκόρδου θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το σημαντικό γεγονός - με την τακτική χρήση των εν λόγω μέσων από το σώμα συνηθίζει τη δράση της allicin και τα επίπεδα της χοληστερόλης σταματήσει να μειώνεται.

Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει προληπτικά καθαρισμό των σκαφών για τη διεξαγωγή μαθημάτων για 1.5-3 μήνες παρόμοιο με το διάλειμμα μεταξύ τους. Επειδή τα ενεργά συστατικά του σκόρδου είναι ερεθίζουν το βλεννογόνο του στομάχου και των εντέρων, η συνέπεια είναι η διέγερση της κινητικότητας αυτών των οργάνων και την αύξηση του γαστρικού χυμού.

Αντενδείξεις για τη χρήση του σκόρδου:

 • Χολοκυστίτιδα,

 • Παγκρεατίτιδα,

 • Γαστρίτιδα με υψηλή οξύτητα,

 • Το πεπτικό έλκος του στομάχου και των εντέρων,

 • Χολολιθίαση.

Η σημασία του πόσιμου νερού με τις κιρσώδεις φλέβες

τι νερό είναι καλύτερα να πιείτε με κιρσούς

Όπως γνωρίζετε από το σχολείο ημέρες, το αίμα αποτελείται από κύτταρα του αίματος (λευκά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια και τα ερυθρά αιμοσφαίρια) και υγρά κλάσματα. Το πλάσμα του αίματος είναι νερό με διαλυμένες ουσίες, άλατα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες κ. λπ. Όταν υπάρχει ανεπαρκής πρόσληψη υγρών μειώνει την ένταση του ήχου από το υγρό τμήμα του αίματος που προκαλεί. αυτό γίνεται όλο και πιο πυκνό. Αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη, γιατί αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβου, τη συνάθροιση των θρόμβων αίματος.

Για να αποτρέψει την πάχυνση του αίματος και να μειώσει τον κίνδυνο των κιρσών πρέπει να πίνετε δύο λίτρα νερό την ημέρα. Μπορεί κανείς να υπολογίσει την καθημερινή ανάγκη για υγρά ξεχωριστά, ανάλογα με τη μάζα του σώματος. Για κάθε κιλό του βάρους τους, πρέπει να πιει μέχρι και 40 ουγγιές του νερού καθημερινά, ότι είναι, για ένα άτομο βάρους 70 kg, η βέλτιστη ποσότητα του υγρού είναι 2.8 L.

Ωστόσο, αν έχετε συνηθίσει να πίνετε πολύ λιγότερο νερό, για να αυξήσει δραματικά την ποσότητα δεν θα πρέπει να δώσει το σώμα σας να προσαρμοστεί. Αυξήστε την ποσότητα του νερού σταδιακά, κάθε τρεις ημέρες, με την προσθήκη 100 ml σε κανονικό αριθμό σας. Σε λίγες εβδομάδες θα προσαρμοστούν στο νέο καθεστώς και να αισθανθείτε τα πρώτα αποτελέσματα.

21.08.2018