Σωστά τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες

πόδια

Πόνος στα πόδια, δυσφορία στους μυς μόσχων, η σοβαρότητα όλα αυτά τα συμπτώματα είναι αρκετά δυσάρεστη ασθένεια. Η ασθένεια εμφανίζεται συχνά στα πόδια του δικαιότερη σεξ στην ενήλικη ζωή. Αλλά τελευταία πρησμένες φλέβες και τα αιμοφόρα αγγεία εμφανίζονται στα κορίτσια και μεσήλικες άνδρες. Ως εκ τούτου, ένα σημαντικό κατοχή του τις πληροφορίες, πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες.

Γιατί οι φλέβες — αίτια

Συχνά, τα προβλήματα με τις φλέβες στα πόδια είναι κληρονομική. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει προληπτικά μέτρα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αλλά συχνά προκαλεί την εμφάνιση της νόσου συνοδά νοσήματα, ορμονικές αλλαγές, ανθυγιεινές συνήθειες.

Κακή διατροφή, η υπερβολική επιβλαβές, λιπαρά, και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα που προκαλεί αύξηση της κακής χοληστερόλης. Μια αγάπη πιο γρήγορα υδατάνθρακες προκαλεί άλμα στο επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα.

Άλλες αιτίες των κιρσών στις γυναίκες περιλαμβάνουν:

 • οι ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την εφηβική και η κλιμακτήριος, η αναδιάταξη, η εγκυμοσύνη;
 • εργασίες που περιλαμβάνουν παρατεταμένη καθιστή ή όρθια, σταθερή φορτίο στα πόδια;
 • η έλλειψη άσκησης, το παθητικό τρόπο ζωής, το υπερβολικό βάρος.

Μια παρατεταμένη στασιμότητα σε θέση να προκαλέσει τη στασιμότητα της κυκλοφορίας του αίματος. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, είναι απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα προθέρμανσης, για να αλλάξετε τη θέση του σώματος.

Σημαντικό! Όμορφη, αλλά σφιχτό και άβολα εσώρουχα, στενά ψηλά τακούνια μπορεί επίσης να οδηγήσει στο σχηματισμό των κιρσών.

Πώς να αναγνωρίσει την ασθένεια συμπτώματα

Πολλές γυναίκες χάσετε το αρχικό στάδιο της νόσου, κατηγορώντας την ταλαιπωρία σε άβολα παπούτσια, κόπωση, ο καιρός είναι ζεστός. Αλλά με κιρσώδεις φλέβες, το κύριο πράγμα δεν είναι να τρέξει τη νόσο και να αρχίσει η έγκαιρη θεραπεία.

Σημάδια των κιρσών στις γυναίκες:

κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες
 • συχνά αρχίζουν να πρήζονται τα πόδια, τα πόδια, το πρήξιμο μπορεί να επηρεάσει το κάθε πόδι χωριστά *
 • σε μόσχους το βράδυ ανυπόφορος πόνος εμφανίζεται, οι μύες φαινομενικά γεμάτη από μέσα?
 • τα πόδια να φαίνονται μια χαρά πλέγμα στο σκοτεινό δέρμα να παρατηρήσετε είναι πιο δύσκολο;
 • χρώση, φλέβες αραχνών που επηρεάζουν τα κάτω μέρη των ποδιών;
 • κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι προβληματισμένος από κράμπες;
 • οι φλέβες γίνει πολύ ορατό όταν ασκείται πίεση, ισχυρό πόνο.

Η νόσος συνοδεύεται από παρατεταμένη επούλωση των μώλωπες και εκδορές. Το δέρμα του μόσχου γίνεται πιο πυκνή δομή, λάμπει μπορεί να είναι η απώλεια μαλλιών σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Η σωματική δραστηριότητα και η μακροχρόνια παραμονή στα πόδια ενισχύει την εκδήλωση της δυσφορίας. Για να επικοινωνήσετε με το γιατρό που αντιμετωπίζει κιρσούς θα πρέπει να είναι η εκδήλωση δύο ή περισσότερα σημεία.

Σημαντικό! Κιρσώδεις φλέβες δεν είναι μόνο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Κακή βατότητα των φλεβών οδηγεί στο σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Και αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο.

Μόνο αν τα πόδια μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τις φλέβες;

Κιρσοί μπορεί όχι μόνο να επηρεάσουν το κατώτερο άκρο. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει σε οποιοδήποτε μέρος όπου το εξασθενημένο σκάφη.

Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου και των ωοθηκών

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου στις γυναίκες – συχνά αυτό το είδος της νόσου που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, της εφηβείας και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Στους εφήβους η νόσος είναι ασυμπτωματική, μπορεί μόνο να αυξήσει το ποσό της απαλλαγής από τον κόλπο. Η ασθένεια μπορεί να επηρεάσει τις ωοθήκες, τα χείλη του αιδοίου, η μήτρα.

Στην ενήλικη ζωή, η νόσος εκδηλώνεται με πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα που αυξάνει με πολύ εύρημα σε κάθετη θέση. Με δεδομένο τον πόνο στη βουβωνική χώρα ή χαμηλά στην πλάτη.

κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου

Να προκαλέσει η ασθένεια μπορεί κάποια ορμονική τα ναρκωτικά και τα αντισυλληπτικά. Η συχνή διακοπή της συνουσίας, πολλές τοκετού, της σεξουαλικής δυσλειτουργίας αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου.

Κιρσώδεις φλέβες των ωοθηκών και της πυέλου είναι συνήθως συνοδεύεται από μια έντονη προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Άλλα συμπτώματα:

 • ο κόλπος γίνεται επώδυνο και ευαίσθητο.
 • συχνή, έντονη απαλλαγή;
 • ασταθής εμμηνορροϊκού κύκλου;
 • ενοχλήσεις στο περίνεο;
 • προβλήματα με την ούρηση.

Κιρσώδεις φλέβες της μήτρας

Κιρσώδεις φλέβες της μήτρας συμπτώματα που θυμίζουν πολλές γυναικολογικές παθήσεις. Ως εκ τούτου, συχνά αποδίδεται σε λάθος θεραπεία. Επίσης, διαφορετικά αυτή την ασθένεια και κιρσώδεις φλέβες από τη λεκάνη, διαρροή και οι δύο ασθένειες μπορούν εξίσου.

Πόνος με τις κιρσώδεις φλέβες της μήτρας πιο έντονη και παρατεταμένη, συχνά οδηγεί σε αναπηρία. Η νόσος συνοδεύεται από πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Εμμηνορροϊκού κύκλου αυξηθεί σε 50 ημέρες, η απαλλαγή γίνεται φτωχός.

Σημαντικό! Κιρσώδεις φλέβες της μήτρας σχεδόν ποτέ δεν παρουσιάζεται σε εφήβους, που πλήττουν τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.

Η αιτία αυτής της κιρσώδεις φλέβες μπορεί να είναι συχνή η άμβλωση, η παρατεταμένη εργασία και παρατεταμένη γυναικολογικές φλεγμονές.

Κιρσώδεις φλέβες σε έγκυες γυναίκες

κιρσώδεις φλέβες σε έγκυες γυναίκες

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι έγκυες γυναίκες διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο. Πιο συχνά αυτή την περίοδο παρουσιάζεται το κιρσώδεις φλέβες, στην βουβωνική χώρα σε γυναίκες και κιρσώδεις φλέβες του χείλη του αιδοίου. Φλέβα ασθένεια επηρεάζει κάθε τρίτη γυναίκα στην εργασία.

Αιτία των κιρσών είναι η κακή ροή του αίματος, ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης. Συνδέεται με αυξημένη πίεση στο εσωτερικό του περιτοναίου, την κοιλιακή διεύρυνση οδηγεί σε ανά obsessio de σκάφος.

Η εγκυμοσύνη αλλάζει τις ορμόνες της γυναίκας. Η αύξηση του περιεχομένου ορισμένων ορμονών στο σώμα οδηγεί σε στασιμότητα του αίματος, των αγγείων τέντωμα.

Φλεβικά προβλήματα μπορεί να εξαφανιστεί μετά το παιδί. Αλλά αν υπάρχει μια γενετική προδιάθεση και άλλες δυσμενείς παράγοντες, η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί στο μέλλον.

Σημαντικό! Να εμποδίζουν την ανάπτυξη των κιρσών είναι καλύτερα να αγοράσετε ένα ένδυμα συμπίεσης και επίδεσμο, και να φορούν τους το τελευταίο τρίμηνο.

Οι συνέπειες της νόσου

Αγνοώντας την ασθένεια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές και πολλές ασθένειες που σχετίζονται με. Επικίνδυνο από κιρσούς στα πόδια στις γυναίκες; Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι οι κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες είναι διαφορετικοί από τις γυναίκες είναι παθήσεις των φλεβών.

 1. Ξεκινά φλεβική ανεπάρκεια στις πληγείσες περιοχές. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι γάγγραινα και την απομάκρυνση των νεκρών ιστών.
 2. Οι κιρσοί συχνά αναπτύσσεται σε θρομβοφλεβίτιδα, θρόμβωση, οδηγεί στο σχηματισμό των φλεβικών ελκών.

Φαρμακευτική αγωγή

Η χρήση των θεραπευτικών φαρμάκων βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων και των βαλβίδων, βοηθά να απαλλαγούμε από φλεγμονή, η ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Όλα τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από το γιατρό-phlebologist.

φαρμακευτική αγωγή

Σύνθετη θεραπεία περιλαμβάνει σημαίνει για εξωτερική χρήση, αλοιφή κιρσώδεις φλέβες και τα χάπια που βοηθούν στην καταπολέμηση της νόσου από μέσα.

Όλα τα φάρμακα για τη θεραπεία των κιρσών είναι χωριστούν στις εξής ομάδες:

 • phlebotonics είναι σχεδιασμένο για να εξαλείφει το πρήξιμο, κράμπες;
 • αναλγητικά nonsteroid προέλευσης *
 • φάρμακα που περιέχουν ασπιρίνη;
 • tools για να αφαιρέσετε την θρόμβωση, αραιώνουν το αίμα, είναι ένα καλό προληπτικό μέσο, είναι δυνατό να χρησιμοποιούν έγκυες γυναίκες.

Extras μπορεί να αποδοθεί σε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη Ε.

Ορισμένα φάρμακα είναι διαθέσιμα σε μορφή τζελ και κάψουλες. Αυτά τα φάρμακα έχουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη θεραπεία.

Σημαντικό! Για την εξάλειψη των κόμβων με κιρσούς με φαρμακευτική αγωγή αδύνατο. Αυτό απαιτεί την παρέμβαση του επιχειρησιακού χαρακτήρα.

Εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας λαϊκές θεραπείες

Για τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά δώρα. Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των κιρσών δεν δίνουν τόσο μεγάλη επίδραση, όπως τα φάρμακα. Αλλά η θεραπεία σπιτικές συνταγές είναι απολύτως ακίνδυνο και διαθέσιμα.

Apple ξίδι μηλίτη

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων αναγνωρίζεται ακόμα και από τους γιατρούς. Η σύνθεση αυτού του μέσου χαρακτηρίζεται από μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, κάλιο, φυτικές ίνες και αμινοξέα. Ιδιαίτερη αξία που αποδίδει η Apple ξίδι μηλίτη υδροχλωρικό οξύ – αυτό το συστατικό περιέχει σπάνια φυτά και τα προϊόντα τους.

Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να ληφθεί εσωτερικά. Για αυτό θα πρέπει να ανακατέψτε 30 ml ξύδι Μήλου μηλίτη με 5 ml μέλι. Το φάρμακο έχει ληφθεί πριν από το Πρωινό και πριν τον ύπνο.

Εξωτερική χρήση:

 • την πληγείσα περιοχή για να λιπαίνει το ξύδι, δύο φορές την ημέρα;
 • συμπίεση – φυσικό λεπτό πανί βρεγμένο με ξύδι, για να κάνουν αυτές τις φλέβες πάνω προσεκτικά τυλίξτε. Πόδια για να αυξήσει για να μείνετε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 20 λεπτά.
 • στο μπάνιο αραιό 550 ml ξύδι, βάλτε τα πόδια σας για 5 λεπτά. Μετά την επεξεργασία του νερού τα άκρα για να ανυψώσει και να τους φυσικά ξηρά. Μπορεί το ξύδι, το νερό, για να ποτίσει τα πόδια.

Όχι λιγότερο αποτελεσματική είναι η θεραπεία με βότανα.

το σπίτι μεθόδους

Αρτεμισία

Πρέπει:

 1. Άλεσμα σε σκόνη 25 γρ βότανο αρτεμισία.
 2. Αραιωμένο ξινό γάλα για την κατάσταση της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream.
 3. Ρίξτε βραστό νερό 3 μήλα (καλύτερα Antonovka), το αφήνουμε για 3 ώρες.
 4. Μαγειρέψτε το πουρέ.
 5. Ο επίδεσμος είναι εμποτισμένα με αψιθιά μείγμα για να κάνετε ένα κατάπλασμα για μισή ώρα.
 6. Μετά την ολοκλήρωση να φας 50 γραμμάρια σάλτσα μήλου.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 5 ημέρες. Επαναλάβετε τη διάρκεια και μετά από μια πενθήμερη ανάπαυλα.

Τσουκνίδα

Mash 20 γρ. τσουκνίδα, ρίχνουμε 170 ml βραστό νερό. Σε 55 λεπτά, στραγγίζετε το ζωμό, το χωρίζουμε σε 3 ίσα μέρη, θα πρέπει να πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εγχώρια θεραπεία για τη φλεβίτιδα

Ψιλοκόψτε το σκόρδο σε ένα λευκό περιτύλιγμα (με μπλε σκελίδες φλοιό πολύ πικάντικο). 1 κομμάτι σκόρδο πολτό, προσθέστε 2 κομμάτια από το σπιτικό βούτυρο.

Θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται σε κιρσώδεις βλάβες. Στη συνέχεια, η πληγείσα περιοχή που τυλίγεται με λαδόκολλα και επιδέσμους. Το πρωί, σημαίνει ότι θα πρέπει να πλύνετε, να φοράτε ζεστά καλσόν.

Κάθε μεθόδους και τα μέσα της θεραπείας των κιρσών είναι άχρηστα χωρίς τα προληπτικά μέτρα. Κολύμβηση, γυμναστική, άνετα ρούχα και παπούτσια, χωρίς επιζήμιες υπερβολές θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολο βάδισμα, υγιείς φλέβες.

21.08.2018