Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι: τις εκτιμήσεις και συμβουλές

Οι κιρσοί είναι μια χρόνια νόσος. Και να αντιμετωπίσουν μαζί τους εύκολα είναι απίθανο να πετύχει. Η ασθένεια απαιτεί προσοχή και φροντίδα, εκκεντρικός, δίνει χαλαρώσετε. Πριν από την συμμετοχή της στον αγώνα, να αξιολογήσει τους δύναμη είναι πραγματικό: πώς είστε σε θέση να ξεπεράσει τις κιρσώδεις φλέβες μόνοι τους, στο σπίτι;

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι οι λαϊκές θεραπείες κιρσών αφαιρεθούν μόνο στα αρχικά στάδια.

πόδια

Είναι σημαντικό ως λαϊκή φάρμακα που χρησιμοποιείτε. Βότανο – πολύ κομπρέσες-λοσιόν – δεν έχουν αρκετή υπομονή, μπορείτε να βρείτε έναν πιο εύκολο τρόπο; Αγοράσει ένα ακριβό εργαλείο, και να το χρησιμοποιήσετε. Ευτυχώς, πολλοί από τους από τους διανομείς.

Οι γιατροί προειδοποιούν για τα λάθη: ποτέ μην αγοράζετε φάρμακα από κιρσούς out-of-δικτύου φαρμακείων. Ψεύτικες ελπίδες για γρήγορη επούλωση είναι στο χειρουργικό τραπέζι.

Οπότε τι μένει; Τρέχουν αμέσως στον γιατρό, εάν Shin πήρε ένα ζευγάρι των μικρών σκαφών; Απάντηση: είναι επιθυμητό. Τουλάχιστον, προκειμένου να συμβουλευτείτε τι είναι οι λαϊκές θεραπείες που μπορεί να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες στο σπίτι. Και για να δείτε ότι το ζευγάρι των σκαφών συνέπεια των κιρσών των βάθει φλεβών.

Τι είναι οι ασθενείς

Λαϊκή συνταγές για τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι τόσο πολύ, που η επιλογή είναι δύσκολη. Η απλούστερη σημαίνει ότι δεν είστε πεπεισμένοι, τα κεφάλαια συγκρότημα – τον κόπο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον.. Καταλαβαίνω.

Δημοφιλές εργαλείο

Για να προετοιμάσει αυτό είναι χρήσιμο. Για να το κάνετε αυτό, βραχίονας τον εαυτό σας με τα περιττά κατσαρόλα και τα ακόλουθα συστατικά, τα οποία λαμβάνουν το ίδιο ποσό:

  1. Ο χυμός της αλόης.
  2. Λαρδί χωρίς αλάτι.
  3. Το χυμό του κρεμμυδιού.
  4. Ichthyol αλοιφή.
  5. Σαπούνι σε υγρή μορφή.
  6. Med.

Όλος αυτός ο πλούτος θα πρέπει να ανακατεύουμε, για να ζεσταθεί και ανακατεύουμε. Η μυρωδιά από την κουζίνα είναι λίγο ανατριχιαστικό, αλλά ότι η υγεία δεν θα το κάνω! Η αλοιφή είναι έτοιμη, μόλις κρυώσει. Χρήση των παραδοσιακών θεραπευτές συστήνουν φορές 3 έως 4 ανά ημέρα.

Το κιχώριο

Τώρα δημοφιλής θεραπεία. Αλλά όχι στην περίπτωση των κιρσών. Υπάρχουν μυστικά από το ραδίκι, το οποίο όχι μόνο θα βελτιωθεί, αλλά και να επιδεινώσει μεγάλη για τις κιρσώδεις φλέβες. Το ποτό είναι αναζωογονητικό και όπως η καφεΐνη που περιέχει.

Με την τακτική χρήση του κιχωρίου, μειώνει την αγγειακή τόνος και συναρπαστικό δρα στο νευρικό σύστημα.

Τα σκάφη σε κιρσώδεις ασθενείς, και έτσι τη δύναμη και την ελαστικότητα δεν διαφέρουν, ως εκ τούτου, ραδίκια, απαγορεύεται.

Το άλογο κάστανο

κάστανο

Λαϊκή συνταγές ισχυρίζονται ότι ιπποκαστανιάς για τις κιρσώδεις φλέβες, το μόνο αληθινό τρόπο. Τίποτα περίπλοκο στην εφαρμογή του δεν είναι, γιατί δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Συλλέξτε τα κάστανα, με τη φλούδα τους από το δέρμα, και επιμένουν σε 200 ml βότκα δύο εβδομάδες. Όπως θα πρέπει να επιμείνουμε σε ένα σκοτεινό μέρος και σκούρο γυαλί. Μετά την έναρξη της θεραπείας. 30 σταγόνες από το στόμα μετά από κάθε κύριο γεύμα. Θα πω τρία γεύματα την ημέρα. Συνιστάται να αντιμετωπίζονται μήνα.

Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αμφιβάλλει για αυτή τη μέθοδο εφαρμογής. Πολύ βότκα, το πιστεύω. Αλλά για εξωτερική χρήση βάμμα, χρησιμοποιήστε για την υγεία. Μετά αντίθεση λουτρά για τα πόδια το βράδυ. Αφεθείτε κνήμες σας πριν από τον ύπνο, την κυκλοφορία του αίματος θα αυξηθεί.

Apple ξίδι μηλίτη

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των ξύδι από μήλα. Πολλά οξέα, βιταμίνες χρησιμότητα. Αλλά να ανταποκρίνεται σε ανατροφοδότηση από τους ασθενείς, κατέληξε στα ακόλουθα συμπεράσματα: είναι δυνατόν να προσπαθήσουμε για τη θεραπεία της Apple ξίδι μηλίτη μόνο δικτυωτό κιρσούς. Λοσιόν και επιθέματα σε ορισμένες περιπτώσεις, βοήθησαν στην κατάρτιση των σκαφών για να ελαφρύνει. Και νομίζω ότι έχει περισσότερο να κάνει με τις ιδιότητες του οξικού οξέος από ό, τι με την θεραπευτική δράση της ξίδι. Σχεδιάστε τα δικά σας συμπεράσματα.

Η προειδοποίηση από το γιατρό: μην πάρετε το ξύδι μέσα, αν έχετε προβλήματα με το στομάχι. Μπορεί να αναπτύξει έλκος.

Αυτή η θεραπεία

Μέθοδος για κιρσούς εφαρμόζεται. Θρομβοφλεβίτιδα. Και στη δεύτερη περίπτωση, είναι προτιμότερο. Δεν έχει σημασία πώς θα αντιδράσουν οι βδέλλες, αλλά αυτά τα στείρα τα άτομα είναι σε θέση να σας βοηθήσει, όπως θρομβοφλεβίτιδα. Μια ειδική ουσία, βδέλλα δίνει σε αντάλλαγμα για τα τρόφιμα, το αίμα υγροποιείται. Και οι θρόμβοι αίματος σχηματίζονται.

Αλλά η χρήση των κιρσών είναι πολύ αποτελεσματική λόγω της μικρής αποτέλεσμα. Βάλτε το χταπόδι, το κατέστησε ευκολότερο για τις βαλβίδες των φλεβών την εργασία σας, θα αισθανθείτε καλύτερα. Αλλά σύντομα μετά τη διαδικασία, όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό – άρρωστα τοιχώματος των αγγείων, η βδέλλα έχει καμία επίδραση.

Προειδοποίηση ο γιατρός: τολμώντας να βδέλλα θεραπεία, εξετάσεις για την πήξη του αίματος. Σε χαμηλά αποτελέσματα αυτή η θεραπεία δεν εφαρμόζεται – είναι επικίνδυνη αιμορραγία.

Το μέλι και το κερί

Τα κεφάλαια αυτά ομόφωνα να υποβάλει την έγκριση. Η χρησιμότητα του μελιού ακούσατε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς κόλπα. Απλά βάλτε το πόδι, μετά το λουτρό ποδιών. Αλλά μην χρησιμοποιήσετε το μέλι με ροδόχρου ακμή στο πρόσωπο – η κατάσταση να επιδεινώνεται. Αλλά ευρυαγγείες στα πόδια, με την προϋπόθεση ότι είναι απομονωμένο και μικρό.

Αν κολλώδη γλυκιά μου, δεν θέλω να σε χρήση – για να προετοιμάσει την αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες κερί μέλισσας, πρόπολη και το ελαιόλαδο (2:1:1). Και κάντε μασάζ στο μοσχάρι το βράδυ και σήμερα το πρωί – θα σας αρέσει το αποτέλεσμα.

Κουκουνάρια και καρύδια

προσκρούσεις

Κώνοι πρέπει να χρησιμοποιήσετε δεν είναι δάσος, πεύκο Ναι, αλλά από άλλα φυτά. Από λυκίσκο. Στα φαρμακεία πωλούνται σε χάρτινες σακούλες για το τσάι ζυθοποιία και με τη μορφή του ξηρού πρώτων υλών. Μπύρα, ποτό και να είναι υγιείς. Και φλέβες ασθενείς. Στη σύνθετη θεραπεία των κιρσών των κνήμες και λυκίσκου είναι καλή.

Καρύδια με κιρσώδεις φλέβες χρήση. Τέλεια τονώνει το σώμα. Πριν από τη χρήση, αλέθουμε τα καρύδια στο αλεύρι και ετοιμάζω ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Το φάρμακο προσθέστε μια κουταλιά μέλι και πιείτε το νωρίς το πρωί, πριν καθίσουν για Πρωινό.

Σαπούνι και πηλό

Η κύρια επίδραση της χρήσης των κεφαλαίων αυτών είναι αντισηπτικό. Και το σαπούνι, και μπλε πηλό σκοτώσει τα μικρόβια με το θάνατο. Αυτές οι ιδιότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία από τροφικές διαταραχές κιρσώδεις φλέβες. Αλλά πολύ προσεκτικά, μετά από διαβούλευση με το γιατρό.

Εκτός από την αντιμικροβιακή δράση και πηλό, σαπούνι και αρκετά ισχυρή για να στεγνώσει το δέρμα. Φαγούρα με κιρσούς σε ορισμένους ασθενείς μπορεί να αυξήσει. Και από γρατσουνιές, ρωγμές, λοίμωξη. Οπότε να είστε προσεκτικοί στην επιλογή.

Η θεραπεία των κιρσών με βότανα

Φυτικά φαρμακευτικά συνταγές για τη θεραπεία των κιρσών στο σπίτι είναι αμέτρητες. Να ρίχνει πάνω από τα σκευάσματα που έχω χρόνο, γι ' αυτό προτείνουμε να το κάνουμε με τον εύκολο τρόπο – για να αγοράσετε το πράσινο φαρμακείο για τους κιρσούς τσάι. Εάν ένα προϊόν έχει ένα πιστοποιητικό ποιότητας, πολλά στοιχεία θα συγκεντρωθούν σε ένα μέρος. Το δικό της είναι απίθανο να πετύχει: πρέπει να ξέρετε πού και πότε να μαζέψετε βότανα, πώς να το στεγνό μαγείρεμα. Μπορείτε να μάθετε αν θέλετε, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση.

Ένα ολοκληρωμένο φαρμακείο τσάι από βότανα – ένας πολύ καλός τρόπος. Η χρήση τους.

Αναλύστε τα αποτελέσματα της συζήτησης

Έτσι, το δικαίωμα του κάθε πολίτη οποιασδήποτε χώρας να επιλέξουν τη δική τους θεραπεία, αφού η ασθένεια έχει ήδη επιλέξει. Και πίστεψέ με, αν αυτό κιρσώδεις φλέβες – μην περιμένετε θαύματα. Χωρίς αυτό θα είναι απίθανο να πετύχει, όμως, αρχίσει ακόμη να χρησιμοποιούν όλες οι δημόσιες εγκαταστάσεις, καθώς και. Τοπική θεραπεία είναι πάντα κατάλληλη μόνο στη σύνθετη θεραπεία, και τίποτα άλλο. Και βοτάνων ως φαρμάκων έχει τις αντενδείξεις.

Εάν είστε έγκυος, εκτός από συμπιεστική εσώρουχα τίποτα για να το χρησιμοποιήσετε, δεν αξίζει τον κόπο. Αν σας κιρσώδεις φλέβες δικτυωτό, πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι δεν θα εξαπλωθεί. Το πιστεύω μου. Έμπειρο γιατρό για να ασχοληθεί με τις κιρσώδεις πρόβλημα ακριβώς. Ακόμη και εκείνοι, αν και με διαφορετική μέθοδο. Και θα περάσουν μήνες της θεραπείας, επιτρέποντας σε την για να προχωρήσει.

Μην εκτελέσετε την παθολογία. Οι γιατροί συμβουλεύουν παντού. Εμείς θα προτείνουμε να εφαρμόσετε στη Βαλτική φλεβών κλινικών, όπως και στην πιο μοντέρνα εγκατάσταση για την υγεία για τα προβλήματα των κιρσών. Συμβουλές – θα πρέπει η θεραπεία διάνυσμα είναι επιλεγμένο. Και θεραπείες στο σπίτι, μπορείτε επίσης προτείνουμε.

17.08.2018