Πώς και με ποιες μεθόδους για τη θεραπεία των κιρσών

Για τη θεραπεία των κιρσών σκέφτεστε, όταν η νόσος είναι ήδη διαθέσιμα. Πληροφορίες σχετικά με την πρόληψη πριν έρθεις, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο, λοιπόν, το σημείωμα δεν το πάρει. Αλλά τώρα που οι κνήμες έχουν προκύψει φλεβική σχέδια έχουν ενδιαφέρονται στενά. Και κάπως πειστική, όλα αυτά είναι που προσφέρονται από την Παρεμβατική διαφήμιση στο Διαδίκτυο και άλλα μέσα ενημέρωσης. Λόγω ηλικίας και κάποια εμπειρία της ζωής που δεν εμπιστεύεστε τις κρέμες και αλοιφές που υπόσχονται να σε απαλλάξουν από τις κιρσώδεις φλέβες γρήγορα και ανώδυνα. Και ίσως η δυσπιστία δεν έχει καμία θέση, και την εμπειρία της αποτυχημένης βέβαια, το θαύμα της θεραπείας για την πλάτη μου. Όπως δεν ήταν και το πρόβλημα είναι ΉΔΗ εδώ και πρέπει να λυθεί. Και για να το κάνουμε σωστά.

Θα τολμούσε να αναλάβει το ρόλο των διαμεσολαβητών, να σου πω αναλυτικά τι κιρσώδεις φλέβες είναι εκεί και τι είδος της θεραπείας που το καθένα απαιτεί. Θα είναι βασισμένες σε εκτενή πρακτική εμπειρία phlebologists, που έχουν με επιτυχία να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες πολλούς ασθενείς. Και το κάνει χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα επιτεύγματα της παγκόσμιας ιατρικής.

Τι πρέπει να ξέρετε για τη θεραπεία κιρσούς;

τι μεθόδους για τη θεραπεία των κιρσών

Διεθνή ταξινόμηση των κιρσών (CEAR) βοηθά τους γιατρούς να κατανοήσουν την παθολογία με μεγάλη λεπτομέρεια. Λαμβάνει υπόψη τα ανατομικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο υγείας του ασθενούς, το είδος και η σοβαρότητα των επιπλοκών. Η ταξινόμηση είναι εκτεταμένη, για να καταλάβουμε ότι παίρνει πολύ χρόνο, αλλά αυτό το έργο θα πάρει μια επαγγελματική phlebologists. Προτείνουμε να εξετάσει το κιρσούς την αρχή - από το απλό στο σύνθετο. Ι. ε. από τα αρχικά στάδια για να προχωρήσουμε σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις, και να μάθετε ποια θεραπεία και πότε με την περίπτωση.

Κιρσοί αρχική

Πρώτη συνάντηση με τους κιρσούς δεν είναι κατ ' ανάγκη αντιπροσωπευτικές. Έναρξη της νόσου χαρακτηρίζεται από ασαφή τα πρώτα συμπτώματα, είναι εύκολα να εκληφθούν για την κόπωση. Μέτρια ασθένεια. Γκρινιάζει το βράδυ τα πόδια, λίγο πρησμένο, και μερικές φορές πονάει μετά από τη μεγάλη κίνηση - και λοιπόν; Υπόλοιπο δίσκο, κρέμα για κουρασμένα πόδια χρήση. Φαίνεσαι πολύ καλύτερα. Και ξεχάστε την ταλαιπωρία, να συνεχίσει την καθημερινή ζωή τους, να φοράτε τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα και στενά παντελόνια.

Μετά από ένα χρόνο τα συμπτώματα έρχονται πίσω, αυξήστε το πρημένος, πόδια γίνει άσχημο, pastose το βράδυ. Τα στηρίγματα δεν θέλετε να φοράτε αρχίσει να κουράζεται γρήγορα από το περπάτημα, ακόμη και σε άνετα παπούτσια.

Είναι τέτοια συμπτώματα θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε ένα γιατρό! Έχετε πρωτογενή κιρσώδεις φλέβες, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Θα το αντικείμενο, γιατί τέτοια μικροπράγματα να πάω στο γιατρό! Επειδή μπορείτε να δοκιμάσετε λαϊκές θεραπείες για να ετοιμάσετε σπιτικές αλοιφές, βότανα για ποτό. Τέτοια γνώμη, το βασικό λάθος των ασθενών με αρχικά στάδια των κιρσών.

Θυμάμαι ακόμα και τη θεραπεία της πρωτογενούς κιρσώδεις φλέβες στο σπίτι είναι αδύνατο. Αυτός θα έρθει πίσω και θα αναπτυχθούν περαιτέρω.

Και σιγά-σιγά θα αγγίξει την επιφάνεια πρώτα, και μετά από βαθιά σκάφη. Αλλά δεν είναι πάντα το αρχικό στάδιο των κιρσών είναι ασυμπτωματική. Οι ασθενείς συχνά παρατηρήσετε το δέρμα τελαγγειεκτασίες και δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες, αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη. Και αυτό παρά το γεγονός ότι phlebologists γνωρίζουν καλά πόσο εύκολο είναι να αντιμετωπίσει την αρχική εκδηλώσεις των κιρσών. Ακόμη και χωρίς τη χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο επίπεδο που ξεκίνησε: τα πάντα είναι ορατά

το δεύτερο στάδιο των κιρσών

Αυτή είναι μια κατάσταση όπου η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Και πονάνε τα πόδια και το πρήξιμο, και επιφανειακές φλέβες που έχουν ήδη επηρεαστεί. Φλεβικών βαλβίδων συσκευή δεν λειτουργεί - οι φλέβες διαμαρτύρονται. Να επεκτείνουν, να αγωνιούν, να κολλήσει έξω. Το περπάτημα γίνεται δύσκολο. Και εμφανίζονται στις αναμνήσεις σου από τη φράση, αλλά πριν! Ι. ε. για την ώρα, όταν μπορείτε εύκολα να τα τακούνια θα μπορούσε να πιάσει ένα λεωφορείο και να αγοράσετε μόνο κομψή στενά παπούτσια. Και τώρα φαίνεται θαμπό απλώνεται Παντόφλες και ζεστές κάλτσες.

Σε αυτό το στάδιο, οι κιρσώδεις φλέβες θεραπεία δεν είναι κάτι που είναι επιθυμητή και απαραίτητη. Και μόνο οι επαγγελματίες, αν θέλετε να τον ΘΕΡΑΠΕΎΣΕΙ. Αν ενεργεί ανεξάρτητα από το τρίτο και τελικό στάδιο, δεν θα πάει μακριά.

Τρίτου βαθμού - έλκη: να σας εξηγήσω αργότερα

Έκπληκτος από το επιπολής και εν τω βάθει φλέβες. Εκεί είναι ορατά επιπλοκές - έλκη, πρήξιμο, τα σκοτεινά σημεία. Φλεβική ανεπάρκεια και θρομβοφλεβίτιδα είναι επίσης σε μια βιασύνη για να ανταποκριθεί. Η κινητικότητα είναι μειωμένη. Για την αισθητική πλευρά δεν νομίζω - δεν έχει σημασία. Η ζωή γίνεται ένας αγώνας με τον πόνο και δυσφορία.

Υπάρχει μια συνάντηση με το γιατρό, είναι αναπόφευκτη. Και για να είναι αποτελεσματικός, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό γιατρό. Η επιλογή σας γιατρό - phlebologist. Και κανείς άλλος.

Το σεξ - κιρσώδεις φλέβες σε γυναίκες και άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες - παθολογία κυρίως γυναίκες. Και δεν φταίει στενά παπούτσια που αναπτύσσει. Οι ορμονικές αλλαγές στις γυναίκες συμβαίνουν μια φορά στη ζωή μου, και τις φλέβες με μεγάλη ευαισθησία να αντιδράσει σε αυτό.

Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες είναι επίσης κοινά. Ειδικά αυτούς που έχουν λίγα ή, αντίθετα, πολύ δουλειά και σωματικά.

Η θεραπεία των κιρσών στους άνδρες δεν είναι ριζικά διαφορετική από τη θεραπεία της νόσου στις γυναίκες. Αλλά μια θηλυκή εκδοχή συχνά παρέχει πρόσθετη θεραπεία με το φάρμακο. Η θεραπεία της ανδρικής κιρσώδεις φλέβες απαιτεί αυστηρότερα αλλαγές στο καθεστώς.

Προϋπόθεση για την επιτυχή θεραπεία των κιρσών σε άνδρες και σε γυναίκες ακριβή διάγνωση.

Τι μπορεί να phlebologists

Ξέρω πόσο πολύ. Για τη θεραπεία των κιρσών συντηρητικά, να φωνάζει για βοήθεια, θεραπεία συμπίεσης και τη φυσική θεραπεία, να εκτελέσει απλές και σύνθετες επεμβάσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με την ελάχιστα επεμβατική χειρισμούς στις φλέβες των κλασικών και νέων. Αυτή η προεπισκόπηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι χρησιμοποιώντας μία παρακέντηση βελόνα, ο γιατρός μπορεί να σε απαλλάξει από το βαρετό μπλε κόμβους στις κνήμες, και την ίδια στιγμή από όλα τα επώδυνα συμπτώματα!

Λίγο για λαϊκή μεθόδους θεραπείας

Είναι η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι είναι πολύ Ενοχλητικές. Και αβάσιμο. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε διορθωτικά μέτρα λαϊκά τύπου της αψιθιάς, Χρυσή μουστάκι, πρόπολη και άλλα. Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αν η παθολογία είναι κατηγοριοποιούνται ως το κλασικό κιρσώδεις φλέβες, για να την αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να είναι επαγγελματίες. Και, κατά προτίμηση, στα πρώτα στάδια. Τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη.

15.08.2018