Κιρσώδεις φλέβες, η θεραπεία των κιρσών με τη χειρουργική επέμβαση και χωρίς

Κιρσώδεις φλέβες, η θεραπεία των κιρσών με τη χειρουργική επέμβαση και χωρίς Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων όχι μόνο μειώνει την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής, αλλά μπορεί να προκαλέσει θάνατο. Αυτός είναι ο λόγος που η θεραπεία δεν μπορεί να καθυστερήσει. Δημοφιλής και αποτελεσματική, όπως η χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία των κιρσών, και τη θεραπεία.

Κιρσώδεις φλέβες - μια ευρέως διαδεδομένη ασθένεια, που εμφανίζεται στο 30% των γυναικών και το 10% των ανδρών, και κάθε χρόνο την ασθένεια "νεότερος". Στα αρχικά στάδια των κιρσών δεν μπορεί να γίνει αισθητή από τον ασθενή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται πρώτα δυσάρεστη καμπάνες με τη μορφή διόγκωσης, φλέβες αραχνών, κράμπες, πόνος των μυών μόσχων. Αν όχι αμέσως πραγματοποιήσει την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών, τα πόδια, θα εμφανιστεί το ορατό με το μάτι κόμπους φλέβες.

Αιτίες των κιρσών

Τα αίτια των κιρσών περιλαμβάνουν:

 • Ο κληρονομικός παράγοντας;
 • Η έλλειψη άσκησης;
 • Ορμονική ανεπάρκεια στο σώμα;
 • Παρατεταμένη στατικό φορτίο *
 • Το κάπνισμα;
 • Εγκυμοσύνη;
 • Κακώσεις των κάτω άκρων;
 • Άρση βαρών.
Κιρσώδεις φλέβες

Πιο επιρρεπείς σε κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων ανθρώπους που είναι σχετικά με την εργασία τους όλη την ημέρα στέκομαι στα πόδια μου για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθεται σε ένα υπολογιστή ή περνούν το χρόνο οδήγησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην καθιστή θέση των φλεβών είναι μερικώς συμπιεσμένη και η ροή του αίματος μέσα από τους επιβραδύνει. Αυτό προκαλεί τους κιρσούς των κάτω άκρων.

Ο μηχανισμός του σχηματισμού

Το έργο των φλεβών είναι να μεταφέρει μακριά από τα κύτταρα και τα όργανα του πέρασε αίματος πίσω στους πνεύμονες για να κορεστεί με το οξυγόνο. Για να ωθήσει το αίμα προς την καρδιά και τους πνεύμονες, τις φλέβες, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτό το έργο βοηθά τους τα ακόλουθα συστήματα:

 1. Φλεβικές βαλβίδες, που αντιπροσωπεύουν αυξήσεις στο εσωτερικό τοίχωμα των φλεβών παίξει ρόλο ρυθμιστή μονόδρομος. Χάρη στην επαρκή προς τα πίσω ροή του αίματος αδύνατο. Επειδή οι βαλβίδες πρέπει να αυξήσει το αίμα σε αρκετά υψηλό υψόμετρο, που αντιστέκεται στη βαρύτητα της Γης, η φύση θεωρήθηκε τρίκλινο φλεβικό σύστημα. Με αυτό το φορτίο μεταξύ του φλεβικού συστήματος του σώματος είναι η αναδιανομή.
 2. Μυϊκή αντλία. Η μυϊκή παλτό των φλεβών είναι ανεπαρκώς αναπτυγμένη, ως εκ τούτου, βοήθεια στο να ωθήσει το αίμα προς την καρδιά και τους πνεύμονες βρίσκονται στο πάχος των σκελετικών μυών. Είναι Συμβαλλομένων, πιέστε το πνεύμα, και το αίμα πηγαίνει προς τα όργανα.

Η διαταραχή της μυϊκής αντλίας και βαλβίδων οδηγεί σε αυξημένη επιβάρυνση για τις βαθιές φλέβες. Δεν τα βγάζει πέρα με το αυξημένο φορτίο βαθιά φλέβες μεταφέρουν τον ηγετικό ρόλο της υποδόριες φλέβες, η οποία σταδιακά επεκτάθηκε, που προκαλούν ασθένειες από τις κιρσώδεις φλέβες (κιρσούς).

Αποδεικνύεται ότι οι κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι μια χρόνια ασθένεια που αυξάνει τη διάμετρο από τις φλέβες, το αίμα λιμνάζει σε αυτά, τα τοιχώματα των φλεβών γίνονται λεπτότερα, εμφανίζονται κόμβους. Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων κατεστραμμένες φλέβες που προεξέχουν από το δέρμα.

Πρόληψη των κιρσών

Όταν τα πρώτα σημάδια των κιρσών είναι απαραίτητο να τηρεί απλούς κανόνες που θα βοηθήσει στην πρόληψη περαιτέρω ανάπτυξη των κιρσών.

 1. Θερμά λουτρά, σάουνες, η ηλιακή δραστηριότητα ασθενών με κιρσούς αντενδείκνυται. Υψηλές θερμοκρασίες μείωση του τόνου των φλεβών, προκαλεί στάση του αίματος;
 2. Η καταπολέμηση της σωματικής αδράνειας. Με τη βοήθεια του η τακτική άσκηση μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσει τις φλέβες. Με αυτό το σκοπό εμφανίζονται πισίνα, γυμναστήριο, τρέξιμο με αργό ρυθμό,
 3. Όταν κάθεται στα πόδια δεν πρέπει να λένε ψέματα ο ένας στον άλλο, γιατί με αυτόν τον τρόπο οι φλέβες είναι συμπιεσμένο και η ροή του αίματος είναι διαταραγμένος;
 4. Η καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Ένα άτομο με υπερβολικό βάρος είναι αυξημένο όγκο αίματος και την πίεση στα πόδια, τα οποία σε συνδυασμό οδηγεί σε κιρσούς;
 5. Μην φοράτε κάλτσες με σφιχτές ζώνες και τα στενά παπούτσια και τα ψηλά τακούνια;
 6. Εναλλακτική φορτία, δεν μένουν για πολύ σε καθιστή και όρθια;
 7. Το πρωί, να κάνει ασκήσεις για τα πόδια και το φως αυτο-μασάζ των ποδιών (μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μόνο μια προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων, αλλά όχι κλινικά σημεία!!!);
 8. Περισσότερα περπατάτε ξυπόλητοι στο γρασίδι και άμμο?
 9. Μην παρασυρόμαστε ισχυρή τσάι και καφέ.
 10. Ενώ παρακολουθείτε ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ή διαβάζοντας, τοποθετήστε τα πόδια πάνω από το κεφάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια ή στριμμένα έξω από το κάλυμμα κυλίνδρου.

Η θεραπεία των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες όχι μόνο μειώνει την ποιότητα ζωής του ασθενούς, αλλά μπορεί να προκαλέσει μοιραία αποτελέσματα. Είναι, επομένως, αναγκαίο να αρχίσει η ασθένεια με τα πρώτα σημάδια να πάει στην κλινική για την θεραπεία των κιρσών.

Στις μέρες μας στις κλινικές εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας των κιρσών, συμπεριλαμβανομένων των σκληροθεραπεία, για να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση για κιρσούς. Μια γιατροί από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας (υπερήχων Doppler, υπερηχητική σάρωση διπλής όψης) και αποτελεσματικά φάρμακα, τα οποία σας επιτρέπει να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία των κιρσών.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες

Μπορεί να είναι χρήσιμο εγχύσεις της τσουκνίδας και άνθη ακακίας, που λαμβάνεται πριν από κάθε γεύμα και τα λουτρά από φύλλα σημύδας, τσουκνίδα και κολλιτσίδα (όχι καυτό).

Η επεξεργασία φλεβών στα πόδια λαϊκές θεραπείες εμφανίζεται μόνο μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό και ΜΌΝΟ, επιπλέον φάρμακα, που συνταγογραφούνται από ειδικό.

 Οι εγχύσεις της τσουκνίδας και τα άνθη της ακακίας

Η θεραπεία των κιρσών φάρμακα

Φάρμακο θεραπεία των κιρσών περιλαμβάνει τη χρήση φαρμάκων από τη φλέβα τόνωση σε μορφή τζελ και αλοιφές. Για να ενισχύσει τη δράση των φαρμάκων εμφανίζεται φορώντας μια γυναικεία κάλτσα συμπίεσης και καλσόν, το οποίο ήπια συμπίεση των άκρων, χωρίς να το σφίγγετε τις φλέβες.

Ωστόσο, το φάρμακο, τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια δεν την εξάλειψη των κιρσών, αλλά μόνο μειώνει τις κλινικές εκδηλώσεις της νόσου, την πρόληψη θρόμβωσης (οξεία φλεγμονώδης νόσος, που απαιτεί θεραπεία σε νοσοκομείο).

Εκτός από τη χρήση των ναρκωτικών, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει θεραπεία της λεμφατικοης αποξήρανσης, μετά την οποία φύγει το πρήξιμο, να βελτιώσει τη ροή της λέμφου στα πόδια. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η επίδραση του μασάζ διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα (δύο μήνες).

Η σκληροθεραπεία

Χειρουργική επέμβαση με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων που εμφανίζονται δεν είναι για όλους. Σήμερα, σε πολλές κλινικές ευρέως πρακτική της αντιμετώπισης των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος σήμερα είναι η σκληροθεραπεία.

Η σκληροθεραπεία είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, όπου οι πληγείσες φλέβα με ένεση ένα ειδικό φάρμακο. Το φάρμακο καταστρέφει το ανώτερο στρώμα του φλέβα, που οδηγεί στη συγκόλληση. Σε ένα έτος και ένα μισό κολλημένα Βιέννη απορροφάται, μεταφορών λειτουργία πάρει υγιείς φλέβες.

Το φάρμακο που επιλέγεται από το γιατρό με βάση τις μελέτες και ανάλογα με την κατάσταση του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που χρειάζεται 3 έως 6 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από 2 - 8 εβδομάδες.

Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία δείχνει δεν είναι όλοι οι ασθενείς που πάσχουν από κιρσούς. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν έμπειρο γιατρό, όπως η ακατάλληλη χρήση αυτής της μεθόδου μπορεί να οδηγήσει σε αυλού (αποκατάσταση της ροής του αίματος μέσω των σκαφών) φλέβες και το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα είναι μηδέν.

Η θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι δυνατή με τη χρήση ναρκωτικών με τη μορφή της microfoam. Η τεχνική αυτή ονομάζεται Αφρού μορφή σκληροθεραπεία. Και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε κλινικές για τη θεραπεία των κιρσών.

Επιπλέον, η διαδικασία της σκληροθεραπείας συνοδεύεται από τη χρήση ανιχνευτών υπερήχου, στην οποία ο γιατρός ελέγχει την κίνηση της βελόνας και την ομοιόμορφη διανομή του φαρμάκου. Θεραπευτικό αποτέλεσμα για τις κιρσώδεις φλέβες για να επιτύχει καλά αποτελέσματα και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο των επιπλοκών.

Η θεραπεία των κιρσών

Χειρουργική επέμβαση για κιρσούς

Σε ορισμένες περιπτώσεις κιρσών, ο γιατρός συνιστά χειρουργική επέμβαση. Δεν πρέπει να φοβόμαστε, γιατί σήμερα, οι εργασίες αυτές βάλω στο ρεύμα και μετεγχειρητικές επιπλοκές εμφανίζονται πολύ σπάνια.

Στη θεραπεία των κιρσών λειτουργίες εκτελούνται χρησιμοποιώντας τοπική αναισθησία tumescent. Ο ασθενής κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης είναι στο μυαλό και μετά την επέμβαση μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο σε 2 ώρες. Σε σύγκριση με δραστηριότητες που πραγματοποιούνται υπό Γενική αναισθησία, χειρουργική επέμβαση αυτού του είδους δεν προκαλεί δηλητηρίαση και μειώνει την πιθανότητα μώλωπες. Μπορείτε να κάνετε το χειρουργείο και υπό Γενική αναισθησία (φάρμακα, ύπνος).

Χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία των κιρσών ασθένεια είναι διαφόρων τύπων:

 • Σύντομο Στριπτίζ;
 • Ενδαγγειακή λέιζερ πήξη;
 • Ενδοσκοπική διάσπαση.

Η βέλτιστη μέθοδος που θα επιλεγεί από τον ιατρό μετά από ενδελεχή εξέταση και να λάβει τα απαραίτητα τεστ.

Η επιλογή της κλινικής είναι σημαντικό!

Λένε: "η Υγεία δεν μπορεί να το αγοράσει". Ωστόσο, η δήλωση αυτή δεν είναι απόλυτα αληθινή. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, οι άνθρωποι αρχίζουν να ψάχνουν για κλινικές που θα παρέχουν βοήθεια εμπειρογνωμόνων. Και εδώ δεν είναι η τελευταία ρόλο παίζει το κόστος των υπηρεσιών.

Οι τιμές για τις υπηρεσίες στα νοσοκομεία, εξαρτάται από τα προσόντα των γιατρών, τον εξοπλισμό και φάρμακα.

Για να σώσει την υγεία σας και μια πλήρη ζωή - δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Πολύ συχνά, οι επαγγελματίες μερικά ιατρικά κέντρα πρέπει να διορθώσει τα λάθη των άλλων γιατρών. Αλλά αυτά τα λάθη δείχνουν στον ασθενή, το επιπλέον κόστος που δαπανάται νεύρα και ταλαιπωρημένη υγεία. Η υγεία είναι αξίζει να τον είχαν τους καλύτερους επαγγελματίες.

15.08.2018