Αιτίες των κιρσών και της ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της κανονικής κυκλοφορίας του αίματος στο ανθρώπινο σώμα ενεργά, όπως οι αρτηρίες που τροφοδοτούν με αίμα τα κάτω, και η φλέβα που επιστρέφει το top – δύο κύκλους της κυκλοφορίας του αίματος, που λένε ακόμα στο σχολείο, όταν τη μελέτη της ανθρώπινης ανατομίας. Διαδικασία φλεβική κυκλοφορία "τρέχει" την καρδιά, όπως και οτιδήποτε άλλο στο σώμα μας, και από το Ηνωμένο έργο του μυ της καρδιάς και του αίματος αυξάνεται. Ήταν το αίμα να ανεβαίνει με τους μετασεισμούς, με την εμμονή σε ορισμένες περιοχές, όπου τα αιμοφόρα αγγεία, υπάρχουν βαλβίδες που δεν επιτρέπουν στο αίμα να πέσει κάτω.

varikoz-prichiny-zabolevaniya-200x200

Με την ενεργή μετακίνηση ενός ατόμου, για παράδειγμα, όταν το περπάτημα, οι μύες τακτικά σύμβαση και να χαλαρώσετε, παρέχοντας τη ροή του αίματος από την κάτω βαλβίδα με βαλβίδα, που βρίσκεται πάνω από τη φλέβα, κ. λπ. Με αυτή την περιγραφή της φυσιολογικής ροής του αίματος μέσω των φλεβών, αλλά αν η βαλβίδα είναι πλήρως μειωθεί, εάν τα τοιχώματα των φλεβών είναι τεντωμένο, αν τον αυλό της φλέβας είναι μεγαλύτερο, τότε δεν υπάρχει αντίστροφη ροή του αίματος, η οποία προκαλεί διαταραχές στα αγγεία. Αυτή η ασθένεια έχει φλέβες ονομάζονται κιρσοί. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι αυτή η ασθένεια είναι, τι την προκαλεί και την πιθανή πρόληψη των κιρσών.

ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΒΑΛΒΊΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΣΩΣΤΆ;

Οι βαλβίδες είναι μόνο στη σύνδεση (επικοινωνία) φλέβες που συνδέουν την επιφανειακή και εν τω βάθει φλέβες. Εργάζονται με πλήρη βαλβίδες "περάσουν" το αίμα στις εν τω βάθει φλέβες, αλλά δεν επιτρέπουν την πλάτη της, την σπρώχνει μέσα από τα αιμοφόρα αγγεία. Η επέκταση της φλέβας μεταξύ της βαλβίδες κλειστές, ένα μικρό κενό, το οποίο επιτρέπει στο αίμα να επιστρέψει στην βαθιές ή επιφανειακές φλέβες.

varikoz-ven-prichiny

Συσσώρευση του αίματος οδηγεί σε περαιτέρω διάταση των τοιχωμάτων, και η απόσταση μεταξύ των βαλβίδων αυξάνει. Refluxes – παθολογική countercurrents στις επιφανειακές φλέβες προκαλούν το σχηματισμό των άστρων, τότε σχηματίζεται ένα φλεβική κόμβο που ήδη εμφανίζεται κάτω από το δέρμα, και ένα φαύλο κύκλο της νόσου συνεχίζεται. Για να σπάσει αυτός ο κύκλος, χωρίς τη βοήθεια των γιατρών, χρησιμοποιώντας μόνο τις κρέμες και τα χάπια είναι αδύνατο.

Βιέννη δεν πρόκειται ποτέ να μειωθεί στην επιθυμητή διάμετρο, επειδή η ελαστικότητα των τοίχων του είναι χαμένη, την ασθένεια ή να επιβραδύνει ή να σταματήσει τη χρήση χειρουργική επέμβαση. Τα συμπτώματα των κιρσών, τα αίτια, θεραπεία, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε περισσότερα για τη διόρθωση τρόπος ζωής έχει γίνει η αρχή, και μόνο τότε η ασθένεια θα απομακρυνθούν, και η ανάπτυξή του μπορεί να περιοριστεί.

Ελαττωματική εργασία των φλεβικών βαλβίδων που προκαλούνται από δυσμενείς παράγοντες, που επηρεάζουν τον άνθρωπο, και ο λάθος τρόπος ζωής είναι μόνο ένας παράγοντας. Βιέννη δεν διαθέτει σύστημα συμπίεσης-χαλάρωση για να ωθήσει το αίμα του έργου στους μυς της.

Εάν οι μύες δεν είναι ενεργό λόγω καθιστικής εργασίας, ένα άτομο είναι ακινησία, η έλλειψη άσκησης ή το τακτικό περπάτημα, πολλές ώρες κάθεται πίσω από το τιμόνι ή σε μια οθόνη υπολογιστή και, στη συνέχεια, να "κερδίσουν" η ασθένεια είναι δυνατόν χωρίς την παρουσία του μια γενετική προδιάθεση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κιρσώδεις φλέβες αίτια της νόσου δεν είναι μόνο οι αλλαγές που συμβαίνουν στα αγγεία των ποδιών, αυτό είναι ένα σύνθετο αλλαγή που επηρεάζει ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα.

ΟΙ ΚΎΡΙΕΣ ΑΙΤΊΕΣ ΤΩΝ ΚΙΡΣΏΝ, Η ΚΑΤΆΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΊΩΝ ΤΗΣ ΝΌΣΟΥ

Ορατά συμπτώματα των κιρσών εμφανίζεται πολύ αργότερα από την ίδια την ασθένεια, οπότε αν σας τους συγγενείς του, ήταν τα συμπτώματα της νόσου να παρατηρηθεί και να εξεταστεί από γιατρό-phlebologist είναι απαραίτητο. Διάφορες αιτίες των κιρσών οδηγήσει σε κάποια σύγχυση στον ιατρικό κόσμο, επειδή ήταν πάντα θεωρείται ότι ο καλύτερος τρόπος για την αποφυγή της νόσου είναι η πρόληψη. Στην περίπτωση των κιρσωδών φλεβών πρόληψη δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% μέσα, γιατί η κύρια αιτία των κιρσών είναι η κληρονομικότητα.

varikoz-prichiny-vozniknoveniya

Δεν έχει σημασία ποιος από την οικογένεια είχε προβλήματα με τις φλέβες, πού βρίσκεται το πρόβλημα περιοχές, η νόσος είναι εντοπισμένη σε κάποιο μέρος της Βιέννης, στη βουβωνική χώρα, το πόδι ή τον πρωκτό. Με την παρουσία του γονιδίου που ευθύνεται για την ασθένεια αυτή, η νόσος μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Φυσικά, η πιο κοινή κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων, αλλά ότι δεν αρνείται τη δυνατότητα εκδηλώσεις της νόσου σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

Οι λόγοι για την ανάπτυξη των κιρσών, την ταχύτητα και τη σοβαρότητα της νόσου εξαρτάται από τη συμπεριφορά του ασθενούς, την επιμονή του να αντιμετωπίζονται και να διατηρηθεί η απαραίτητη τρόπο ζωής. Αδύναμη φλεβικού τοιχώματος μπορεί να είναι υγιής κατά την απουσία δυσμενών παραγόντων, η Βιέννη δεν θα επεκταθεί, εκτός και αν υπάρχει λόγος για αυτό. Εκτός από την κληρονομικότητα διακρίνει άλλες αιτίες της νόσου είναι:

 1. Καθιστική ζωή ή ακίνητο (άτομα με αναπηρία) τρόπο ζωής.
 2. Το φύλο στις γυναίκες η ασθένεια είναι πιο κοινή.
 3. Ώρες οδήγησης, για εργασία στον υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων όλων των επαγγελμάτων, αναγκάζοντας το άτομο να καθίσει για πολύ καιρό.
 4. Βαριά σωματική άσκηση, το διαρκή χαρακτήρα (αθλητές, αχθοφόροι, και άλλα επαγγέλματα, όπου οι άνθρωποι είναι συνεχώς αναγκασμένοι να σταθεί ακόμα – κομμωτές, πωλητές, μαραγκούς, ξυλουργούς, κ. λπ.).
 5. Ψηλά τακούνια, που μεταφέρουν βαριές σακούλες και ούτω καθεξής.
 6. Η απουσία μεταβολής της δραστηριότητας κατά τη διάρκεια ημερήσιο κύκλο, μονότονη στατική εργασία.

Αυτή είναι μόνο μια μικρή λίστα από τις αιτίες της νόσου, έτσι πρέπει να είναι τακτικά, όπως η έρευνα phlebologist, ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει βαρύτητα στα πόδια ή πρήξιμο. Και αν οι συγγενείς σας σε οποιαδήποτε από τις γραμμές που είχαν τέτοια προβλήματα, ο ειδικός θα πρέπει να σας την παρατήρηση γιατρό το συντομότερο δυνατόν για να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου.

Αν δεν έχετε ασχοληθεί με τη θεραπεία των κιρσών, μετά φλεβική φλέβες στα πόδια στο νοσοκομείο κρεβάτι, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, και μεταξύ του ανθρώπου και επώδυνο θάνατο είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας, ένα χειρουργικό νυστέρι.

Οι γιατροί έχουν εντοπίσει 6 κύρια στάδια των κιρσών:

 • Μηδενικό στάδιο, όταν σταδιακά συμπτώματα παρόμοια με τα συμπτώματα των κιρσών είναι ένα αίσθημα βάρους στα πόδια, οίδημα, μερικές φορές ακόμη και επιληπτικές κρίσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ύπνο ή ανάπαυση. Σύμφωνα με τη μελέτη Doppler ή οπτικά την ανίχνευση της παρουσίας της νόσου δεν είναι εφικτή.
 • Στάδιο 1 – συμπτώματα παραμένουν, προσθέτουν φλεβική αστέρια, φλεβική έντονη πλέγμα στα πόδια.
 • Στάδιο 2 ή το στάδιο της νόσου, όταν ένα άτομο μπορεί να δει κάτω από το δέρμα οζίδια από το μπλε χρώμα ή συμπυκνωμένη φλέβες. Μερικές φορές είναι αισθητή στους μυς με την αλλαγή της θέσης του σώματος. Δεδομένου ότι υπάρχουν οζίδια, τότε υπάρχει μια στασιμότητα του αίματος στις εν τω βάθει φλέβες, που προάγει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.
 • Το στάδιο 3 είναι η ανάδειξη μιας ισχυρής οίδημα το βράδυ. Το πρωί, η διόγκωση μπορεί να μην είναι, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πίσω, πονεμένα πόδια, συχνές κράμπες.
 • Στάδιο 4 χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση τροφικών οζίδια που μπορεί γρήγορα να προχωρήσουμε στο στάδιο των ελκών. Το χρώμα του δέρματος στα πόδια μου αλλάζει σε σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο. Μπορεί να αναπτύξουν ατροφία του δέρματος, τροφικές έλκη.
 • Στάδιο 5 – όλα τα παραπάνω συμπτώματα, το παρελθόν και το οποίο άνοιξε πρόσφατα, τροφικές έλκος.
 • Στάδιο 6 – είναι η παρουσία ενός σταθερά τροφικά έλκη, είναι επιρρεπείς σε επέκταση και εμβάθυνση.

Χειρουργική επέμβαση μπορεί να γίνει στο στάδιο 1, όταν το τοίχωμα των μικρών αγγείων κολλημένα με ειδική εισαγωγή των ενέσιμα σύνθεση. Με το λέιζερ πήξης κόλλα μεγάλα σκάφη. Και στις δύο περιπτώσεις, η ανάρρωση μετά την επέμβαση φοράτε έναν ειδικό Jersey, η απόρριψη της ψηλά τακούνια, επιπλέον, απολύτως δεν μπορεί να σηκώνει βάρη. Σε πιο περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στις φλέβες, οι χειρουργοί κάνουν ένα ατομικό ραντεβού για μια περίοδο αποκατάστασης.

ΑΙΤΊΕΣ ΤΩΝ ΚΙΡΣΏΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ

Πράγματι, οι περισσότεροι ασθενείς με αυτή τη διάγνωση είναι γυναίκες, και parous ή κυρίες που είναι παχύσαρκος, ο κίνδυνος "να" κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες που πηγαίνει τακτικά για σπορ και περιπάτους πολλά. Ορμονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια της θεραπείας για την υπογονιμότητα ή την εμμηνόπαυση μπορεί επίσης να οδηγήσει στην ταχεία ανάπτυξη των κιρσών.

prichiny-poyavleniya-varikoza1

Οι γυναίκες είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη προδιάθεση για τη νόσο από ότι οι άντρες. Ορμονική θεραπεία είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια, επειδή η ορμόνη κίτρινο σώμα χαλαρώνει τους μυς, την ανακούφιση από μυϊκούς σπασμούς, αλλά αυτή η δράση εκτείνεται στο φλεβικό τοίχωμα. Φλεγμονή της πυέλου όργανα και να προκαλέσει την εμφάνιση της νόσου.

Τις γυναίκες που φορούν παπούτσια με ψηλά τακούνια, είναι σε κίνδυνο. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, διακρίνει οπτικά 7 cm τακούνι 11 cm δύσκολο, γι ' αυτό συνιστάται να φοράτε παπούτσια με χαμηλά τακούνια ή διαλείπουσα. Η πλειοψηφία των γυναικών, είτε καθιστική εργασία ή επαναλαμβανόμενη εργασία που σχετίζονται με τη θέση του σώματος. Όταν καθιστική εργασία πρέπει να οργανώσει μία ώρα με τα πόδια, με μια μόνιμη εργασία – κατάλληλο για διακοπές τουλάχιστον μία φορά ανά ώρα. Ελαφριά γυμναστική και το μασάζ των ποδιών επίσης δεν είναι υπερβολική.

ΑΙΤΊΕΣ ΤΩΝ ΚΙΡΣΏΝ ΣΕ ΆΝΔΡΕΣ

Συνήθως, η νόσος προσβάλλει τους οδηγούς φορτηγών οι οποίοι αναγκάζονται να περνούν πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι. Υπάρχουν άνθρωποι που εμπλέκονται στον αθλητισμό με υψηλές σωματικές απαιτήσεις, εργάτες, φορτοεκφορτωτές και εκείνους που είναι αναγκασμένοι να εργάζονται, διατηρώντας παράλληλα μια ενιαία θέση του σώματος. Υψηλή ενδοκοιλιακή πίεση κατά την ανύψωση βάρους προκαλεί δυσλειτουργία του αγγειακού βαλβίδα, και η πίεση στις φλέβες σε σταθερή θέση συνεδρίασης του σώματος. Επιπλέον, οι άνδρες δεν έχουν την τάση να δίνουν μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση των ποδιών τους όπως και οι γυναίκες, οπότε πάει στο γιατρό σε όψιμα στάδια της νόσου.

Μη γνωρίζοντας ότι οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο τα πόδια αλλά και σε άλλα όργανα, οι άνδρες μπορούν να επιτύχουν κιρσώδεις φλέβες του σπερματικού τόνου – η κιρσοκήλη, η ασθένεια που επηρεάζει ένα στα δέκα άτομα στη χώρα. Η υπογονιμότητα είναι το αποτέλεσμα της νόσου, αν και η χειρουργική επέμβαση μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.

ΑΙΤΊΕΣ ΤΩΝ ΚΙΡΣΏΝ, ΤΗΣ ΜΙΚΡΉΣ ΠΥΈΛΟΥ

Η συχνή δυσκοιλιότητα κατά την εγκυμοσύνη, η παρατεταμένη βήχα, έντονο φτέρνισμα με κρυολογήματα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την εμφάνιση των κιρσών στις φλέβες, που τρέχει κατά μήκος του ορθού. Στην πραγματικότητα, αυτή η ασθένεια είναι οι αιμορροΐδες, το οποίο μπορεί να υποφέρει κανείς. Είναι απαραίτητο για την έγκαιρη θεραπεία αιμορροΐδες, να τρώτε σωστά, να μετακινήσετε πολλά για να αποφευχθεί η παθολογία των φλεβών στην περιοχή αυτή. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όπου και να νόσος: πρόληψη και η θεραπεία πρέπει να συμπληρωθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νόσου.

prichiny-varikoza-taza

Η ΝΌΣΟΣ ΤΩΝ ΚΙΡΣΏΝ ΣΕ ΕΦΉΒΟΥΣ: ΑΙΤΊΕΣ

Οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει κιρσούς σε ενήλικες, επίσης, ισχύει και για τους εφήβους. Στην εφηβεία σε παιδιά 14-15 ετών κιρσοκήλη εκδηλώνεται λόγω της ιδιαίτερης δομής του σώματος, αυξημένη ορμόνες, νευρικό υπερφορτώσεις, που συνδέονται με τη σωματική ή συναισθηματική πίεση. Αρτηριακή-φλεβική συρίγγια, ή τρύπες μεταξύ των σκαφών του αίματος μπορεί να προκαλέσει την έναρξη των κιρσών στα πόδια.

Σε κορίτσια πριν από την έμμηνο ρύση, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε πρήξιμο στα πόδια, πόνο και αίσθημα βάρους στο κάτω μέρος της κοιλιάς, τα πόδια, και που εξαφανίζονται γρήγορα μετά την παύση της απαλλαγής. Η συχνή δυσκοιλιότητα οφείλεται στην κακή διατροφή, την επιθυμία να χάσουν βάρος μπορεί επίσης να προκαλέσει την εμφάνιση των κιρσών.

24.07.2018