Τι φαρμακευτική αγωγή συνταγογραφείται κιρσώδεις φλέβες των ποδιών και πώς να τους πάρει;

κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις φλέβες – μια σοβαρή χρόνια ασθένεια, τα κύρια συμπτώματα της οποίας είναι το τέντωμα των ιστών του αγγειακού τοιχώματος με το σχηματισμό της φλεβικής κόμβους. Ενώ υπάρχει μια σημαντική παραβίαση της εκροής του αίματος, και την στασιμότητα στο αγγειακό σύστημα.

Θεραπεία με το φάρμακο σε αυτήν την ασθένεια είναι ένα σημαντικό συστατικό στη σύνθετη θεραπεία των κιρσών. Στην πράξη, μόνο 9-10% των ασθενών που πάσχουν από αυτή την ασθένεια, η χειρουργική επέμβαση εκτελείται. Τα περισσότερα από τα ιστορικά επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας των κιρσών με τη βοήθεια των φαρμάκων.

Η συνολική θεραπευτική στρατηγική

Η θεραπεία των κιρσών ναρκωτικών θα πρέπει να αρχίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Σε αυτή την περίπτωση να σταματήσει η διαδικασία και δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει. Τα κεφάλαια είναι συνήθως αποδεκτή μακροχρόνια μαθήματα, μερικές φορές έως και 6 μήνες ως αυτο-θεραπεία και προληπτικά μέτρα, και με τη μορφή της επιπλέον στοιχείο στάδια πριν και μετά την επέμβαση.

Η θεραπεία των κιρσών με τα ναρκωτικά είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση αντενδείξεις για χειρουργική επέμβαση.

Θεραπεία με το φάρμακο δεν θα εξαλείψει φλεβική κόμβους και δεν είναι πλήρως σε θέση να αφαιρέσει τις φλέβες αραχνών. Αλλά με την κατάλληλη θεραπεία τα φάρμακα δρουν ως ένα σοβαρό εμπόδιο στην ανάπτυξη και εξέλιξη της νόσου.

χάπια

Να θρομβοφλεβίτιδα, τροφικές έλκη και θρόμβωση μη γίνει σταθερή συντρόφους σας, ξεκινήστε την αγωγή των κιρσών στα πόδια, με τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Ακόμη και χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει μόνο με φαρμακευτική αγωγή.

Ομάδα για τα ναρκωτικά και τις επιπτώσεις τους

Σε φλεβικών κιρσών φαρμακευτικών ουσιών klassificeret με το είδος της δράσης σε τρεις κύριες ομάδες:

 • venotonic ή phlebotrophic μέσα *
 • sanguinem scens φάρμακα (αντιπηκτικά), καθώς και φάρμακα που αναστέλλουν την προσκόλληση των αιμοπεταλίων (αντιαιμοπεταλιακά);
 • αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.

Ένας από τους στόχους των κιρσωδών φλεβών θεραπεία με φάρμακα, με την ενίσχυση του τόνου των αγγείων και η σταθεροποίηση της φλεβικής ροής του αίματος. Αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί αποτελεσματικά phlebotrophic venotonic τα ναρκωτικά είναι πάντα περιλαμβάνονται στην θεραπευτική αγωγή και πρόληψη.

Έρευνα και ιατρική πρακτική απέδειξε την αποτελεσματικότητα της phlebotonics, που αναπτύχθηκε με βάση τα φυσικά φλαβονοειδή – διοσμίνη και hesperida.. οι ουσίες Αυτές δεν είναι μόνο να προστατεύσει τα κύτταρα από τις φλέβες, αλλά διεγείρει την αποξήρανση λυμφών και να σταθεροποιήσει τα τριχοειδή αγγεία. Ιδιαίτερα αποτελεσματική ταυτόχρονη θεραπεία των συνδυασμένων φαρμάκων, που περιέχουν το φλαβονοειδές.

Πιο συχνά phlebotrophic σημαίνει τη λήψη 2 έως 3 μήνες μαθημάτων. Είναι σημαντικό ότι η ρεσεψιόν συνέπεσε με την πιο καυτή εποχή του έτους, όταν το φορτίο στα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνει οφείλεται σε υψηλές θερμοκρασίες και κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού. Αν οι κιρσοί συνοδεύονται από χρόνια φλεβική ανεπάρκεια phlebotonics πάρει στη μισή δόση.

Ένας ασθενής που διαγιγνώσκεται με κιρσούς από την αρχή να τη συστηματική θεραπείαγια να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου και μείωση των επιπλοκών.

Το δεύτερο πρόβλημα έχει λυθεί φάρμακα, αντιπηκτικά (αντιπηκτικά) και να βελτιώσει τις ιδιότητες των ρευστών, πρόληψη του σχηματισμού θρομβώσεων οι θρόμβοι (αντιαιμοπεταλιακά).

Θρόμβοι αίματος, το διαχωρισμό τους από το αγγειακό τοίχωμα και την κίνηση μέσω του φλεβικού κανάλι που οδηγεί σε επικάλυψη αγγεία της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου. Ως αποτέλεσμα, μια πολύ υψηλή πιθανότητα του μυοκαρδίου, πνευμονική εμβολή και ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Antiaggregants δεν είναι μια θεραπεία για τους κιρσούς και χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την πρόληψη των σοβαρών επιπλοκών – θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα. Μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα φάρμακα που σώζουν την ζωή του ασθενή να τουλάχιστον να μειώσει τον κίνδυνο της αναπηρίας.

Να μειώσει τον πόνο, το οίδημα των ιστών πληρότητα και άλλα συμπτώματα της φλεγμονής του φλεβικού τοιχώματος χρησιμοποιούνται μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη αναλγητικά.

Μια λίστα με τα πιο αποτελεσματικά μέσα

phlebotonics

Σημαντικό: σε μορφή δισκίων phlebotrophic φάρμακα για τις κιρσώδεις φλέβες αντενδείκνυται κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, το θηλασμό και μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα συστατικά.

Η δοσολογία και η διάρκεια της θεραπείας για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων υπολογίζεται από το γιατρό ανάλογα με τη σοβαρότητα της κιρσώδεις διαδικασία και την ιστορία.

Φάρμακα για την αραίωση του αίματος για τις κιρσώδεις φλέβες

κρέμα κιρσώδεις φλέβες

Διορισμός αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες, με τη μορφή ενέσεων και χαπιών, τα οποία βελτιώνουν τη ροή του αίματος και την πρόληψη της θρόμβωσης, είναι ο θεράπων ιατρός. Η δόση και θεραπευτικό σχήμα για ασθενείς μπορεί να αντιστοιχιστεί μόνο ατομικά.

Όπως αντιπηκτικά, κιρσώδεις φλέβες, όπως χτυπήματα, trental, pentoxifylline, έχει σοβαρές αντενδείξεις και παρενέργειες. Στην εφαρμογή τους, υπάρχει μια ανάγκη να παρακολουθεί τακτικά τους δείκτες της πήξης του αίματος, που περνά τις εξετάσεις.

Μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδεις ουσίες

Αυτό το είδος των φαρμάκων που απαιτούνται για έντονο πόνο που εκτείνεται κατά μήκος της πορείας του καναλιού του σκάφους, όταν αυξάνεται η θερμοκρασία, να μειώσει το οίδημα και άλλα συμπτώματα της φλεγμονώδους διαδικασίας. Θα σας βοηθήσει να καθυστερήσει την ανάπτυξη των κιρσών σε θρομβοφλεβίτιδα, θρόμβωση, η οποία είναι επικίνδυνη για τη ζωή.

Δοσολογία και η διάρκεια καθορίζεται μόνο από το γιατρό, επειδή αυτά τα φάρμακα έχουν σοβαρές αντενδείξεις και παρενέργειες.

Τι να μην κάνεις

Όταν η διάγνωση των κιρσών είναι απαραίτητο με προσοχή τον τρόπο ζωής, τη διατροφή και την άσκηση. Δεν επιτρέπεται:

 • ενεργό άσκηση, το τρέξιμο, το άλμα (επιλυθεί γιόγκα);
 • παρατεταμένη ορθοστασία ή παρατεταμένη καθιστική θέση.
 • η χρήση του όλα τα φάρμακα, χωρίς διαβούλευση με ένα γιατρό-phlebologist;
 • μεγάλες πτήσεις ανάγκασε μια σταθερή θέση των ποδιών. Επιπλέον, σε μεγάλα υψόμετρα υπάρχει μια απότομη πάχυνση του αίματος, η οποία οδηγεί στο σχηματισμό των θρόμβων αίματος;
 • η λαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, σάουνα;
 • απαγορεύεται αυστηρά η βεντούζα και το μέλι μασάζ, επιτρέπεται μόνο εγχειρίδιο του ιατρικού μασάζ.

Πιθανές επιπλοκές

Τροφικές έλκη προκαλέσει έντονο πόνο, διαταραχή του τρόπου ζωής, την εργασία και τον ύπνο, λόγω της αυξανόμενης αίσθημα βάρους στα πόδια και αδυναμία να σταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και να προχωρήσουμε.

επιπλοκές
 • Τροφικές έλκη – μια μορφή επιπλοκή με κιρσώδεις φλέβες, η οποία εκδηλώνεται με την ανάπτυξη και την εμβάθυνση των μακροπρόθεσμων πληγές που δεν έχουν επουλωθεί. Συνήθως το κάτω τμήμα του ποδιού υπάρχει μια ξεχωριστή επώδυνο έλκος μέσα στο οποίο συχνά παρατηρούν την "υγρασία" με τη μορφή της κατανομής της ορώδους αιματηρό υγρό που καλύπτει το προσβεβλημένο ιστό.
 • Θρομβοφλεβίτιδα χαρακτηρίζεται από οξεία φλεγμονή των τοιχωμάτων του επηρεάζεται σκάφος, με το σχηματισμό των θρομβωτικών μάζες, πάνω από τον αυλό των φλεβών και διαταράσσει τη φυσιολογική ροή του αίματος. Όταν το περπάτημα ή στέκεται προκαλεί πόνο, ερυθρότητα και τη συμπίεση των ιστών κατά μήκος των φλεβών, συχνά πυρετό.
 • Ρήξη της φλέβας ή κόμβο προκαλεί σοβαρή αιμορραγία που απαιτεί επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Επείγουσα έκκληση για ιατρική βοήθεια

Άμεση πρόσβαση σε γιατρό είναι απαραίτητη, όταν τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Αυξημένη πόνο στο προσβεβλημένο άκρο, αδυναμία να σηκωθεί από το κρεβάτι ή να κάνεις μερικά βήματα;
 • Το δέρμα στο πόδι είναι ζεστό, πρησμένο και σταθερή στην αφή.
 • Το χρώμα του δέρματος αλλάζει από ανοιχτό σε μπλε ή μπλε-κόκκινο
 • Ξαφνική δυσκολία στην αναπνοή, δυσκολία στην αναπνοή, εφίδρωση και σοβαρή αδυναμία;
 • Αιμορραγία από την πληγείσα περιοχή του δέρματος ή των κιρσών κόμβο.

Τα απαραίτητα φάρμακα για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων πρέπει να είναι παρόντες στο σύστημα της περίπλοκης θεραπείας. Ακόμη και μετά τη χειρουργική επέμβαση θα απαιτήσει αρκετούς κύκλους θεραπείας καταπραϋντικό phlebotonic και αντιαιμοπεταλιακά agentibus σημαίνει να αποτρέψει πιθανές τροφικές διαταραχές, φλεγμονή και επιπλοκές στο φόντο της νόσου.

Πολυσύνθετα παρασκευάσματα κατά το varicosity πράξη σε συνδυασμό, έχουν πολλαπλές λειτουργίες. Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων αυτών είναι πιο έντονη. Για τη βέλτιστη εφαρμογή της θεραπείας τιμές στη σωστή δοσολογία, υπολογίζεται phlebologist, σε συνδυασμό με τη θεραπεία συμπίεσης, μαθήματα γιόγκα, κολύμπι στην πισίνα, ένα φυτικό φάρμακο.

15.08.2018