Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων θεραπεία στο σπίτι

Κιρσώδεις φλέβες – είναι κυρίως μια ασθένεια των γυναικών, επειδή το αγγειακό σύστημα είναι συνεχώς υποφέρουν εξαιτίας του στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μετά τον τοκετό και φορώντας παπούτσια υψηλής φτέρνα. Αλλά η ισχυρή μισό της ανθρωπότητας, επίσης, μπορεί να είναι πρόσωπο με την ασθένεια αυτή οφείλεται στην υπερβολική σωματική και αθλητική φορτία. Επιπλέον φαρμακολογικές θεραπείες για την εξάλειψη των κιρσών μπορεί να είναι στο σπίτι. Για αυτό υπάρχουν μια σειρά από αποτελεσματικές και απλές μεθόδους.

Στίλβωση με κιρσούς

Apple ξίδι μηλίτη

Η Apple-ξίδι-επιτρέπει-σημαντικά-βελτίωση κυκλοφορίας αίματος

Αυτό είναι γνωστό σε πολλές Νοικοκυρές, το προϊόν βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, χάρη στην ελαφριά επίδραση του πλανήτη. Ιδιαίτερα καλό Apple ξίδι μηλίτη που συμβάλλει με την παρουσία όζων. Για να ΤΡΊΨΕΤΕ τα πόδια του θα πρέπει μετά από προσεκτικό πλύσιμο των ποδιών. Το προϊόν εφαρμόζεται πριν τον ύπνο, αλλά καλύτερα να το κάνουμε με δύο ώρες πριν τον ύπνο. Μετά από αυτό, η Apple ξίδι μηλίτη ΤΡΊΨΤΕ την πληγή άκρων στην ανοδική κατεύθυνση. Ξύδι ανακουφίζει από τον πόνο και το πρήξιμο, το οποίο επιτρέπει την κανονική του ύπνου και ανακουφίζει την κούραση. Η διάρκεια της θεραπείας για δύο εβδομάδες, στη συνέχεια ένα διάλειμμα για δύο μήνες.

Το Kalanchoe

Τα φύλλα του φυτού πρέπει να είναι καλά συνθλίβονται και να το βάλετε σε ένα γυάλινο βάζο. Έτσι, θα πρέπει να έχουν το φύλο ικανότητα θρυμματισμένα φύλλα. Γεμίστε το βάζο με τη βότκα ή το κονιάκ ποιότητα. Η Τράπεζα σίγουρα θα πρέπει να είναι σφιχτά ξανασφραγιστεί και το βάζουμε σε σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα. Κάθε μέρα ανακινήστε το βάζο να το Kalanchoe έδωσε όλα τα υγρά. Σε μια εβδομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο για να τρίβει τα πόδια του λίγο πριν τον ύπνο. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 ημέρες, ακολουθούμενη από ένα διάλειμμα έξι μηνών.

Χυμό λεμονιού

Για τη θεραπεία θα πρέπει να πάρει μόνο φρέσκο χυμό. Πρέπει να τρίβονται στο επηρεαστεί κιρσών στα πόδια δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Η διάρκεια της θεραπείας τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, ο χυμός φρούτων μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο, αφαιρέστε το μπλε πλέγμα για να βελτιωθεί η Γενική κατάσταση του ασθενούς.

Προσοχή! Ενώ χρησιμοποιείτε το ξύδι πρέπει να λαμβάνονται μόνο ένα Μήλο! Ένα συμβατικό πίνακα μπορεί να είναι πολύ κακό και να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.

Οι χυμοί στη θεραπεία των κιρσών

Για να εξαλειφθεί η ασθένεια πρέπει να είναι από μέσα και η χρήση εξωτερικών σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορη και ορατά αποτελέσματα. Ένας τρόπος για εσωτερική θεραπεία στο σπίτι είναι η χρήση της θεραπείας χυμούς.

Καρότο-σέλινο-σπανάκι και μαϊντανό

Για να πάρει το αποτέλεσμα από την πρόσληψη χυμών, είναι απαραίτητο να τηρούν τις αναλογίες των συστατικών. Αυτά τα ποσοστά είναι ως εξής – 7:4:3:2. Να είστε βέβαιος ότι όλα τα προϊόντα ήταν τόσο φρέσκα όσο το δυνατόν, όπως τα λαχανικά και τα φυτά διατηρούνται μέταλλα σε μεγάλες ποσότητες. Πιείτε το χυμό για τρεις φορές την ημέρα το ποσό των 100 ml. Η διάρκεια της θεραπείας και ένα μήνα, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα. Παύση μεταξύ των μαθημάτων δεν μπορεί να είναι μικρότερη από δώδεκα εβδομάδες. Αυτός ο συνδυασμός των προϊόντων επιτρέπει να μειώσει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης και καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τις καταθέσεις ασβεστίου.

Καρότα-σπανάκι και τα παντζάρια

Συνδυασμός-προϊόντα-από-καρότο-σπανάκι και τα τεύτλα-επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία-και-σαφή-επαναληπτικής χρήσεως

Επίσης, κατά την προετοιμασία του χυμού αυτού, θα πρέπει να τηρεί τις αναλογίες που αποτελούν 10:3:3. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίστε το δοχείο, να αυξήσει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Πιείτε το χυμό θα πρέπει, επίσης, τρεις φορές την ημέρα. Αφού η συνταγή είναι φρέσκο παντζάρι, το οποίο μπορεί να προκαλέσει καούρα, θα πρέπει να πίνετε τα μέσα 30-60 λεπτά μετά το κύριο γεύμα. Η διάρκεια της θεραπείας, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς χυμό καρότο-σπανάκι-τεύτλων είναι 10 ημέρες.

Προσοχή! Όταν χρησιμοποιείτε χυμούς, φροντίστε να τηρείτε τη δοσολογία, καθώς μόνο αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε την πραγματική αποτελεσματικότητα. Όλα αυτά τα ποτά θα πρέπει να συνδυάζονται με εξωτερικά φάρμακα.

Κομπρέσες για τους κιρσούς

Πράσινες ντομάτες

Τα λαχανικά θα πρέπει να λιωμένες σε πουρέ ή να κοπεί σε λεπτές φέτες. Έτσι, θα πρέπει να έχει όσο ντομάτα μάζα που καλύπτει όλες τις πληγείσες περιοχές. Μετά την εξάπλωση της ντομάτας στην κορυφή είναι επάλληλα γάζα επίδεσμο και ελαστικό επίδεσμο ή μουσαμά, το οποίο δεν επιτρέπει το υγρό να βγει. Αυτή η συμπίεση πρέπει να διατηρούνται για δύο ώρες, στη συνέχεια ξεπλύνετε τα πάντα με χλιαρό νερό. Την ημέρα αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει δύο φορές για να πάρει πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Φλούδα πατάτας

Πρέπει να πλένονται καλά να είναι απαλλαγμένο από τυχόν άμμο και χώμα. Μετά από αυτό, τα κελύφη είναι βρασμένο και ψύχεται σε μια άνετη θερμοκρασία, εφαρμόζεται σε όλες τις πληγείσες περιοχές. Όπως και στην περίπτωση της τομάτας, το φλοιό του αξίζει τόσο πολύ ώστε να καλύπτονται πλήρως οι κιρσώδεις φλέβες. Αντί ο φλοιός μπορεί να ληφθεί και αποφλοιωμένες πατάτες, αλλά δεν θα είναι ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Τα πόδια θα τακ μια γάζα επίδεσμο ή οποιαδήποτε άλλη φυσική σημασία. Κρατήστε αυτό το κατάπλασμα θα πρέπει να είναι όλη τη νύχτα. Μετά από αυτή τη διαδικασία ο ασθενής να βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος που είναι απαραίτητο για να εξαλείψει τα συμπτώματα των κιρσών.

Το αλκοόλ συμπίεση

Για να κάνετε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει το βράδυ να διαβρώσει τη μυρωδιά από το αλκοόλ. Προηγουμένως, ο ασθενής θα πρέπει να είναι καλά στο steam τα πόδια, σκουπίστε τα και αμέσως απλώστε τα τακούνια με οινόπνευμα ή βότκα. Μετά από αυτό θα πρέπει να φοράτε ζεστά κάλτσες, μια βαριά ήττα συνιστάται να φοράτε ακόμα και δύο ζεύγη. Χρησιμοποιώντας οινόπνευμα, θα πρέπει να πάτε αμέσως στο κρεβάτι για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Συμπίεση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά να μειώσει την εκδήλωση των μπλε ματιών.

Προσοχή! Να αντιμετωπίζονται από αυτές τις μεθόδους είναι δυνατόν μέσα σε τέσσερις εβδομάδες, και στη συνέχεια να λάβει ένα διάλειμμα από οκτώ εβδομάδες και, εάν είναι απαραίτητο, και πάλι για να πραγματοποιήσει μια πορεία της θεραπείας.

Βάμματα για τη θεραπεία των κιρσών

Σκόρδο και λεμόνι

Σκόρδο-λεμόνι-λικέρ-τέλεια-βοηθός-σε-θεραπεία-κιρσώδεις επέκταση των φλεβών

Για την παρασκευή του φαρμάκου θα πρέπει να σκουπίζεται με 500 γρ λεμόνι με τη φλούδα και 150 γρ. σκόρδο, επίσης, δεν πρέπει να καθαρίζονται από το φλοιό. Η προκύπτουσα μάζα πρέπει να τεθεί σε ένα βάζο, και πρέπει να είναι από γυαλί. Συστατικά ρίξτε βραστό νερό σε θερμοκρασία δωματίου, στο ποσό των τριών λίτρων και ερμητικά σφραγισμένο. Το υγρό που προκύπτει είναι εμποτισμένη για τρεις ημέρες στο δωμάτιο. Σίγουρα μια μέρα θα χρειάζονται έως και πέντε φορές να ανακινείτε το δοχείο των τροφίμων για να πάρετε μια καλή συγκέντρωση των ουσιών. Να κάνει το βάμμα θα πρέπει να είναι στο ποσό των 100 ml τρεις φορές με τα κύρια γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας με λεμόνι-σκόρδο βάμμα είναι 10 ημέρες.

Καρότα κιρσώδεις φλέβες

Για να προετοιμάσει το βάμμα θα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα των λαχανικών, θα πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά. Μέρος του φυτού ρίχνουμε 250 ml βραστό νερό, να επιμείνει σε μια ώρα κάτω από μια πετσέτα ή κάλυψη. Πάρετε το φάρμακο σε 200 ml πριν από τα κύρια γεύματα, τρεις φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να είναι περίπου 10 ημέρες.

Το κονιάκ και το Μήλο

Αυτό το εργαλείο δεν είναι ένα βάμμα, αλλά με ένα μείγμα από κονιάκ και το Μήλο φρέσκο επιτρέψει σε σας για να αποκτήσετε μια μοναδική συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών που σας επιτρέπει να λειτουργήσει το καρδιαγγειακό σύστημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν η θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων. Θεραπεία του κονιάκ είναι πολύ απλή. Αρκετά με άδειο στομάχι να πίνετε 50 γραμμάρια αλκοόλ ποτά και από το να τρώει το Μήλο του. Είναι πολύ σημαντικό να τρώνε όλα τα κόκαλα, καθώς θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση. Αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν για 21 ημέρες κάθε έξι μήνες.

Προσοχή! Πριν από τη θεραπεία, οι μέθοδοι που συνιστάται από τον θεράποντα ιατρό για να ελέγξετε το επίπεδο της χοληστερόλης και να επαναλάβετε τη θεραπεία δύο φορές με ένα διάλειμμα έξι μηνών.

Συνδυασμός σπίτι συνταγές με φάρμακα

Όλα περιγράφονται στο σπίτι συνταγές μπορούν να συμπεριληφθούν στο καθεστώς, όπου το δεύτερο συστατικό της θεραπείας θα είναι το φαρμακευτικό παρασκεύασμα.

Με ένα συνδυασμό των φαρμάκων και των εσωτερικών μεθόδων είναι να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες:

  • παραδοσιακές συνταγές για να χρησιμοποιήσετε το βράδυ, αν έχουν το χαρακτήρα του κατάπλασμα ή βάμμα;
  • οι χυμοί μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ανεξάρτητα από την κατάποση φαρμακευτικών ναρκωτικών;
  • τα δισκία μπορούν να ληφθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας;
  • όταν χρησιμοποιείτε το φαρμακευτικό είδος τζελ, αλοιφές και εγχώρια κεφάλαια για τρίψιμο, συμπιέζει είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε δύο ώρες με το διάλειμμα μεταξύ των θεραπειών;
  • συμπιέζει επίσης, καλύτερα να κάνετε πριν πάτε για ύπνο;
  • αν έχετε επιλέξει ένα λαϊκή ιατρική συνταγή και τα φάρμακα έχουν την ίδια δραστική ουσία, τη δοσολογία της παραδοσιακής ιατρικής είναι απαραίτητο να καθορίσετε το θεράποντα ιατρό.

Προσοχή! Κατά την εφαρμογή του φαρμακείου και του σπιτιού συνταγές, υπάρχει πιθανότητα καμία πραγματική επίδραση από τη θεραπεία, αλλά αυξάνει επίσης τον κίνδυνο από απροσδόκητες παρενέργειες λόγω της ανάμειξης των διαφορετικών δραστικών ουσιών.

το αποτέλεσμα

Αν είστε αντιμέτωποι με κιρσώδεις φλέβες, μην αγνοήσετε την παραδοσιακή θεραπεία. Στο σπίτι θεραπείες μπορεί να δείξει την πραγματική αποτελεσματικότητα χωρίς τη χρήση φαρμάκων μόνο κατά το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της νόσου, ενώ αν δεν σχετίζεται με τις καρδιακές παθήσεις. Σε άλλες περιπτώσεις, οι παραδοσιακές μέθοδοι μπορεί να είναι μόνο μέρος της περίπλοκη θεραπεία για να αποτρέψει περαιτέρω επιπλοκές της πάθησης.

12.08.2018