Η θεραπεία των κιρσών σε άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στους άνδρες είναι συχνά αγνοούνται. Μπορεί να βλάψει τους νέους άνδρες στην ηλικία. Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάθε 4η αρσενικά ηλικίας άνω των 40 ετών πάσχουν από φλεβική νόσο.

Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι οι άνδρες του όλο το βάρος και τον πόνο στα πόδια ασθένεια και δεν θεωρείται υποφέρουν το τελευταίο. Πάει στο γιατρό όταν αρχίζει η κιρσών στα πόδια, μετά το πρώτο ή το δεύτερο στάδιο. Στη ζωή ενός ανθρώπου, ένα ειδικό βάρος πέφτει πάνω του και στα κάτω άκρα. Μέσα τους αίμα από το σαφηνούς φλέβας εισέρχεται το βαθύ φλέβας και του φλεβικού συστήματος με πολλούς παραποτάμους του, ορμά προς την καρδιά.

Η διαδικασία έχει διαταραχθεί, οι φλεβικές βαλβίδες που πρέπει να διασφαλίζεται η σωστή ροή του αίματος στα πόδια, να γίνει αδύναμη. Η αντίστροφη ροή του αίματος και αυξάνει την πίεση στα αγγεία, τις φλέβες διογκώνονται και αρχίζει τις κιρσώδεις φλέβες. Το αποτέλεσμα είναι φλεβών αραχνών και το άσχημο μπλε κόμβους στα πόδια.

Πάσχουν από την ασθένεια των ανδρών, των γυναικών, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι άνδρες είναι λιγότερο. Συχνά μπορείτε να βρείτε νόσου των μεγάλων φλεβών στα κάτω άκρα, αγγειακές μεταβολές στα πόδια, τα γεννητικά όργανα, ιδίως στους όρχεις και στη βουβωνική χώρα — όλα αυτά είναι κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες. Αιτίες των κιρσών πολλά. Παράγοντες:

το varicosity
  1. Διαταραχές και διαταραχές στο ορμονικό σύστημα.
  2. Το φορτίο στο σώμα.
  3. Το βάρος.

Συχνά η έναρξη της νόσου είναι ένα λεπτό φλέβες αραχνών. Μπορούν να εμφανίζονται μεγάλες κιρσοί, οι ασθενείς παραπονούνται για πόνο και κράμπες των μυών μόσχων, το πόδι κόπωση, δυσφορία. Καταγγελίες εμφανίζονται το βράδυ, μετά τη δουλειά. Η ασθένεια συνεχώς εξελίσσεται. Επιπλοκές των παραμελημένων κιρσών είναι πολύ βαρύ.

Η πίεση στις φλέβες μπορεί να γίνει υψηλή, ο περιβάλλων ιστός θα πάψει να είναι εξοπλισμένο με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Κλινικά εκδηλώνεται με συσκότιση και πάχυνση του δέρματος, την εμφάνιση εκζέματος, έντονο κνησμό. Μια επιπλοκή των ασθενειών, τροφικές έλκος, είναι μακροχρόνια για να θεραπεύσει το δέρμα.

Η αρχή της κιρσώδεις δύσκολο να χάσουμε. Πρώτον, η ανάπτυξη της νόσου, πολλοί προβληματίζει καλλυντικά ελάττωμα. Η νόσος είναι απειλητική θρόμβωση, το αποτέλεσμα είναι η καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Η πλέον να αναβάλει τη θεραπεία, να μην αναφέρονται σε ειδικούς, η πιο δαπανηρή θεραπεία της νόσου.

Κιρσώδεις φλέβες, οι άνδρες πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως. Το κύριο πράγμα δεν είναι να δώσει την εξέλιξη της ασθένειας. Αν έχετε παραμελήσει τη θεραπεία και να χρονοτριβούν, θα οδηγήσει σε στασιμότητα φαινόμενα και το σχηματισμό των θρόμβων αίματος, στη συνέχεια σε μεγαλύτερη επιπλοκές και της εμφάνισης θρομβοφλεβίτιδας. Το δέρμα στην περιοχή της διόγκωσης των φλεβών μπορεί να φαίνεται ότι δεν την επούλωση των ελκών. Αργότερα αναζήτησε ιατρική βοήθεια και έτσι να προκαλέσει την ασθένεια.

Άνδρες καλλυντική φροντίδα παράγοντας λιγότερο σε αντίθεση με την όμορφη μισό και διογκώνοντας φλέβες δεν αποδίδουν τη δέουσα προσοχή. Αλλά, όπως ήδη αναφέρθηκε, κιρσώδεις φλέβες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την βουβωνική χώρα.

Οι όρχεις – όρχεις στα αρσενικά, εξυπηρετεί δύο σημαντικές λειτουργίες της παραγωγής τεστοστερόνης, η κύρια αρσενική ορμόνη φύλων και τη λειτουργία της σπερματογένεσης. Με άλλα λόγια, να εκτελέσει τη λειτουργία του σπέρματος. Οι όρχεις είναι ένα τέτοιο σώμα των ανδρών, οι οποίες από έξω προς τα έξω. Κιρσώδεις φλέβες μεταξύ των ανδρών πόδια τι να κάνω, πώς να θεραπεύσει, έτσι ώστε να μην φτάσετε στο χειρουργείο.

symptomata

Η ελληνική λέξη έχει 2 ρίζες και σημαίνει προηγμένη φλέβα και τον όγκο. Η ασθένεια είναι κοινή, μπορεί να υποφέρουν από τα αγόρια στην εφηβεία. Παγκόσμια ιατρική χρησιμοποιεί χειρουργική πρακτική για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου, είναι εξαιρετικά σπάνια, μόνο όταν υπάρχει πόνος ή το γεγονός της υπανάπτυξης του όρχι. Για τη διάγνωση της παρουσίας της νόσου, όπως οι κιρσώδεις φλέβες των όρχεων με τη χρήση σύγχρονων υπερηχητικός εξοπλισμός. Με τη βοήθεια του υπερηχογραφική εξέταση μπορεί όχι μόνο να προσδιορίσει την παρουσία του, αλλά και να διαπιστωθεί η αιτία. Συχνά όγκος του νεφρού είναι η αιτία των κιρσών των όρχεων. Ο όγκος συμπιέζει τη φλέβα στο νεφρό και εμποδίζει τη ροή του αίματος στις φλέβες των όρχεων, τα οποία συνδέονται με τις φλέβες των νεφρών.

Αίτια και συνέπειες

Ως αποτέλεσμα, το αίμα λιμνάζει και αρχίζει να αναπτύσσεται κιρσώδεις φλέβες των όρχεων. Ο λόγος για να πάει σε νοσοκομείο για ιατρική εξέταση μπορεί να είναι η διεύρυνση του οσχέου. Μπορεί να οφείλεται σε κιρσούς και την αύξηση του σπερματικού τόνου. Οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να συμβούν με σύνδρομο οξείας πόνο.

Συνδέεται με την ανάπτυξη θρόμβωσης ή οφείλονται σε ρήξη λεπτές φλέβες, η οποία είναι ο λόγος για τη χειρουργική επέμβαση.

Λόγω της διαταραγμένης ροής του αίματος, η αυξημένη πίεση στις φλέβες, η οποία με τη σειρά της προκαλεί όχι τόσο σημαντικές αυξήσεις της θερμοκρασίας στο όσχεο. Το αποτέλεσμα είναι ένα αρσενικό στυπιοθλίπτη το στυλό για να θερμαίνεται και να παράγεται το σπέρμα χάνουν την ικανότητά τους να γονιμοποιήσουν.
Σημάδια των κιρσών στην όρχεις

Το αρχικό στάδιο των κιρσών σχετικά με τους όρχεις κρυμμένους ροές και για να τεθεί η διάγνωση, μια και δεν είμαι ειδικός, είναι πολύ δύσκολο. Στο πρώιμο στάδιο της νόσου είναι κρυμμένο, δεν έχει αποδείξει την αξία της. Το αρχικό στάδιο που οι γιατροί αποκαλούν " λανθάνουσα. Για να καθορίσει την ασθένεια είναι δυνατή μόνο από την υπερηχητική μέθοδο.

Μόνο με το χρόνο μπορεί να παρατηρηθεί μια μικρή πάχυνση των φλεβών, εάν ο ασθενής είναι σε όρθια θέση. Σε ύπτια θέση διογκώσεις λίγο αισθητή. Έτσι, για να ανιχνεύσει τις κιρσώδεις φλέβες των όρχεων, σε πρώιμο στάδιο, χωρίς τη χρήση των υπερήχων, χωρίς να κάνει το δείγμα Valsalvas, σχεδόν αδύνατο.

Θεραπεία

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να δεχτούμε ότι το σώμα για να αντιμετωπίσει την ασθένεια αυτή δεν είναι κατάσταση, αλλά σήμερα η ιατρική έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στην πράξη τις ακόλουθες μεθόδους θεραπείας:

Η σκληροθεραπεία

Η πρώτη μέθοδος είναι η σκληροθεραπεία η οποία συνίσταται στην έγχυση σε μια φλέβα ένα ειδικό φάρμακο sclerosant. Είναι σε θέση να overgrowing την εκκαθάριση του σκάφους. Η χειραγώγηση γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι σχεδόν ανώδυνη. Μετά την ολοκλήρωσή του, ο ασθενής έχει σταλεί στο σπίτι.

Pressotherapy

Η δεύτερη μέθοδος είναι acupressure, η οποία είναι να διεξάγει ειδικό υλικό μασάζ και να φορούν ειδικά εσώρουχα συμπίεσης.

Φαρμακευτική αγωγή

Η τρίτη μέθοδος για την ιατρική θεραπεία, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και να βελτιώσει τη Γενική κατάσταση του φλεβικά τοιχώματα.

Εμβολισμός

Η τέταρτη μέθοδος είναι εμβολισμός, η οποία χορηγείται με ένεση σε φλέβα με καθετήρα εμβολισμός σπείρες. Το σπιράλ με τη σειρά του μπλοκάρει τη ροή του αίματος. Η ιδιαιτερότητα αυτής της μεθόδου είναι να διεξάγει όλοι οι χειρισμοί στο σώμα των ασθενών, χωρίς ένα ενιαίο τομή, δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές ουλές στο σώμα και λιγότερες υποτροπές.

Η σπείρα είναι τοποθετημένη σε εύκαμπτο μεταλλικό αγωγό, να οδηγήσει σε μια φλέβα του μηρού, μέσω μιας οπής στο δεξιό μηρό. Στη συνέχεια, στο κάτω κάτω Κοίλη φλέβα και η αριστερή νεφρική φλέβα. Εμβολισμός γίνεται με τοπική αναισθησία.

Η πέμπτη μέθοδος της χειρουργικής επέμβασης. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες μεθόδους και χρησιμοποιείται κυρίως για να αλλάξετε τη συνοχή του αυγού, ενώ η μείωση στο μέγεθος, την ανδρική στειρότητα και τα συμπτώματα πόνου στο όσχεο, ενώ η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας. Επί του παρόντος, υπάρχουν εφαρμόστηκε με επιτυχία στην πράξη, περισσότερα από 100 μεθόδους της χειρουργικής θεραπείας.

λωρίδα elastica

Μετά την εξέταση, ο γιατρός, ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς, παίρνει το ποια μέθοδος πρέπει να εφαρμόζεται σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Ορισμένες μέθοδοι έχουν αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με τη χρήση αυτών των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με μια σοβαρή χρόνια ασθένεια.

Αλοιφή

Σχετικά με το ποια μέθοδο ο γιατρός επέλεξε, δεν αποφεύγουν διαδικασίες, όπως η απολίνωση των φλεβών των όρχεων με σκοπό την τροποποίηση της ροής του αίματος. Από τη στιγμή που η λειτουργία διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, εντελώς αποκλειστεί μεγάλη απώλεια αίματος, την περίοδο αποκατάστασης και ο κίνδυνος μολυσματικών μόλυνση.

Πρόσφατες ευρέως και χρησιμοποιείται συνήθως για τις κιρσώδεις φλέβα μέθοδος θεραπείας μέσα σε ένα αγγειακή θεραπεία με λέιζερ. Ενδοφλέβια ένεση μια ειδική ίνα και το εσωτερικό της Βιέννης για να κολλήσεις. 2 ώρες μετά την επέμβαση, ο ασθενής είναι δικά του πόδια να πάω σπίτι.

Συμπίεση εσώρουχα για τους άνδρες

Φορώντας εσώρουχα συμπίεσης είναι ένας από τους τρόπους που η συντηρητική θεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η ανάγκη για χειρουργική θεραπεία. Συμπίεσης συμπιέζει τις φλέβες σε ορισμένα σημεία, προκαλεί το αίμα να κινηθεί όχι στις επιφανειακές φλέβες, και βαθιά, με αποτέλεσμα να μειωθεί το πρήξιμο, εξαφανίζεται το αίσθημα βάρους στα πόδια.

Συμπίεση εσώρουχο είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπιέζει τα άκρα. Έχει ένα μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας και επειδή τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού, έτσι ώστε το κάτω μέρος του σφιχτά και να συμπιέζει τα πόδια ισχυρότερη, και στο πάνω μέρος είναι λεπτότερο και η πίεση μειώνεται. Ως αποτέλεσμα, οι βαλβίδες είναι κλειστές και το αίμα αρχίζει να φύγει γρήγορα. Ο ασθενής αισθάνεται ανακούφιση, μειώνει το πρήξιμο και δεν υπάρχει αίσθημα βάρους στα άκρα.

Ιατρική εσώρουχα, ιδίως οι κάλτσες είναι μεγέθους από την περιφέρεια του πόδια. Από την αγορά το Τζέρσεϋ δεν συνιστάται, καθώς κατασκευάζονται λινά έχει διαφορετικό βαθμό συμπίεσης. Αν έχετε αγοράσει εσώρουχα που έχει ένα αδύναμο βαθμός συμπίεσης, και αυτό δεν είναι καλό.

Αντίθετα, όταν δεν είναι σωστά επιλεγμένο, η συμπίεση και το λινό θα είναι δύσκολο να σφίξετε τα πόδια, υπάρχει κίνδυνος πολύ κακό για την υγεία.

Εφαρμόστε με τις κιρσώδεις φλέβες, συνήθως λινό από 1 έως 3 βαθμούς συμπίεσης. Η μορφή της κατασκευής μπορεί να διαφέρουν. Κάλτσες, καλσόν και κάλτσες. Να φορέσω αυτό το lingerie, θα πρέπει να καταβάλει σημαντικές προσπάθειες. Στην επιλογή μετριέται σε πολλές διαμέτρους και καιρό να προγραμματίσετε εξαφανίζονται στην κορυφή της συμπίεσης ήταν ομαλή.

Χωρίς ιατρική συνταγή μπορείτε να αγοράσετε εσώρουχα 1 κατηγορία για προληπτικό σκοπό. Χρήση λινού μπορεί εντελώς υγιείς ανθρώπους, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω των περιστάσεων, αντιμετωπίζουν σημαντικό φορτίο. Κάλτσες συμπίεσης προτιμότερο να φοράτε το πρωί, πρήξιμο στα πόδια και αφαιρέστε το βράδυ στο σπίτι.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το Jersey είναι επιθυμητή σε άτομα του οποίου το επάγγελμα σχετίζεται με τη στατική φόρτωση. Αυτές περιλαμβάνουν κομμωτές, πωλητές, δασκάλους, οι χειρουργοί. Knitwear χρησιμοποιείται συχνά από τους αθλητές υπό την υπερβολική σωματική φορτία.

Όλα τα σχετικά με την πρόληψη, και αν οι κιρσοί είναι ήδη παρόντες, για να το θεραπεύσει από τη χρήση συμπίεσης εσώρουχα είναι αδύνατο. Λινό μόνο βελτιώνει την ποιότητα και μειώνει το ποσοστό πιθανών επιπλοκών πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Μειώνει το αίσθημα της βαριά πόδια και το πρήξιμο.

Knitwear θα πρέπει να εφαρμόζεται κατά τη μετεγχειρητική περίοδο. Υπάρχει ένα ειδικό νοσοκομείο ρούχα. Κατά την αγορά κάλτσες συμπίεσης πρέπει να δώσουν προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων που αγοράζονται.

Πρόληψη

Πρόληψη των κιρσών απλή και προσιτή. Πρέπει να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, περπάτημα, κολύμπι, να διατηρήσει ένα σταθερό βάρος, να φοράτε άνετα παπούτσια, κατά προτίμηση με ορθοπεδικά πέλματα, όχι το Κάπνισμα. Λογικά αναγκαία για την εναλλακτική σωματική άσκηση. Αν κάνουν καθιστική ζωή ή τη φόρτωση υπερβολικά φορτία, θα βλάψει την υγεία.

Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης κιρσών. Επιβλαβείς να καθίσει στη στάση που αγαπήθηκε από όλους τους άνδρες, το πόδι για το πόδι. Καλό θα είναι να κρατήσει τους μυς ήπια, πάρτε ένα ντους αντίθεση, τη μη κατάχρηση λουτρό και σάουνα, να τρώτε σωστά και τον κίνδυνο εμφάνισης κιρσών στα πόδια των ανδρών θα μειωθεί στο μηδέν.

23.06.2018