Ασκήσεις για τα πόδια με κιρσούς μετά την επέμβαση.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε απλές ασκήσεις, ενώ σε πρηνή θέση – περιστροφή και κάμψη tarso αρθρώσεις , να εκτελέσει τις κινήσεις που μιμούνται την Ποδηλασία. Μετά θα σας επιτραπεί να πάρετε από το κρεβάτι, να αρχίσει να περπατήσει είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκαταστήσει και να βελτιώσει την ροή του φλεβικού αίματος. Το μήκος του βόλτες ρυθμίστε σύμφωνα με τα συναισθήματά τους, να αυξήσει σταδιακά.

Μόλις υπάρχει ένα αίσθημα βάρους στα πόδια και τα μοσχάρια, θα πρέπει να πάρετε discumbentes θέση. Αν δεν μπορείτε να το σηκώσετε από το κρεβάτι, το υπόστρωμα κάτω από το πόδι απ ' το μαξιλάρι θα πρέπει να βρίσκονται σε οριζόντια θέση. Στο πρώτο 1-1,5 μήνες μετά από τη δραστηριότητα, να εξετάσει την απαλή θεραπεία αποφύγετε την έντονη άσκηση, αλλά και να αυξήσει σταδιακά τους δύο μήνες για να οδηγήσει μια φυσιολογική, συνηθισμένη ζωή.

Φροντίδα για τις αρθρώσεις και τη διατροφή

Να τα ενώσεις για να πάρει ισχυρότερη και cicatrice orta est, έτσι ώστε να μην squallentes τα πόδια σας. Τις πρώτες εβδομάδες, μόνο πλένετε τα πόδια σας με ζεστό νερό και μην χρησιμοποιείτε συρμάτινα σφουγγαράκια, βούρτσες. Αποκλείει για έξι μήνες, που επισκέπτονται τα λουτρά και σάουνες. Αν η θεραπεία του τα ράμματα να αρχίσει να φαγούρα – το λίπος τους με ιώδιο , αυτό θα βοηθήσει να ανακουφίσει την φαγούρα και επιταχύνει την επούλωση.

Αν είστε υπέρβαροι, θα πρέπει να επαναφέρετε είναι ένα επιπλέον φορτίο στα πόδια και τις φλέβες. Ακολουθήσουν μια ειδική δίαιτα, στην οποία δεν μπορείς να πιεις χυμό καρότου, που συμβάλλουν στην αυξημένη πήξης του αίματος . Αλλά το κεράσι, τα εσπεριδοειδή, οι ντομάτες, τα ρόδια αίμα υγροποίησης, ώστε να είναι σίγουρος για να συμπεριλάβει στη διατροφή σας. Κατά την αρχική περίοδο, μετά από διαβούλευση με το γιατρό, μπορείτε να εφαρμόσετε τα φάρμακα που αραιώνουν το αίμα και να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.

Χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσοί είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί προετοιμασία και μια μακρά αποκατάσταση.

Σε περίοδο ανάκαμψης ήταν επιτυχής και χωρίς επιπλοκές, είναι σημαντικό να προσεκτικά να τηρούν συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας, να επιμείνουμε σε μια ισορροπημένη διατροφή και την εξάλειψη των βλαβερών συνηθειών.

Χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ ή κιρσούς phlebectomy γίνεται σε περίπτωση αδυναμίας της συντηρητικής θεραπείας. Ριζική επέμβαση είναι απαραίτητη όταν ο κίνδυνος θρόμβωσης, σοβαρή Superba, τροφικές έλκη, μη αγγειακές αλλαγές.

Χειρουργική επέμβαση για κιρσούς</1_img>

Χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσούς γίνεται υπό Γενική ή τοπική αναισθησία στο νοσοκομείο, διαρκεί λιγότερο από 2,5 ώρες. Μια πολύ μεγαλύτερη περίοδο ανάρρωσης. Από που, πόσο επιτυχώς θα επηρεάσουν το μέλλον της υγείας του ασθενούς.

Με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (π. χ. σκληροθεραπεία) η νοσηλεία δεν είναι απαραίτητη. Η διαδικασία εκτελείται σε μια βάση εξωτερικών ασθενών, 3 ώρες μετά ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του.

Ωστόσο, η περίοδος αποκατάστασης που απαιτούνται και στην περίπτωση των μη-traumatica τεχνικές. Το σχήμα και το λάθος των τροφίμων μπορεί να προκαλέσει μια υποτροπή της νόσου.

Την περίοδο αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσούς κατευθύνεται στην πρόληψη των επιπλοκών που συχνά προκύπτουν μετά τη διαδικασία.

Σε δυσάρεστες συνέπειες μετά από χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσοί φλεβίτιδα περιλαμβάνουν:
  • πόνος και αίσθημα βάρους στα πόδια;
  • η στο γκουάμ, την ανάπτυξη των κιρσών και την ήττα της νέας φλέβες;
  • μούδιασμα, μειωμένη αίσθηση του δέρματος;
  • αιμορραγία και διαπύηση σε μέρη αφαίρεσης φλεβών.

Χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσούς, ο ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο σε 3-5 ημέρες. Ο γιατρός παρακολουθεί την κατάσταση του ασθενούς, εάν είναι απαραίτητο, να συνταγογραφήσει παυσίπονα. Ως προληπτικό μέτρο εφαρμόζεται tenui αισιόδοξη, και αποσυμφορητικά φάρμακα.

 

Στην περίοδο αποκατάστασης μετά από επεμβάσεις για κιρσούς στο γκουάμ, ασθενής απαιτείται κάλτσες συμπίεσης : γκέτες, κάλτσες μέχρι το γόνατο ή κάλτσες. Αν τα πρησμένα πόδια και να επιλέξετε το μέγεθος προϊόντων είναι αδύνατη, χρησιμοποιήστε ένα ευρύ ελαστικό επίδεσμο.

Εφαρμόζεται από το πόδι μέχρι το γόνατο και αγκαλιάζει σφιχτά τα πόδια χωρίς να το σφίγγετε τους. Επίδεσμοι πρέπει να φοριούνται όλη την περίοδο της αποκατάστασης, που αλλάζονται καθημερινά, η πληγή είναι σε επεξεργασία χλωρεξιδίνη ή άλλα απολύμανση παράγοντες.

Μετά την αφαίρεση στο γκουάμ, κιρσούς φλεβών απαιτεί ξεκούραση στο κρεβάτι, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί όχι απαραίτητα. Ο ασθενής μπορεί να κινήσει πόδια, περιστροφή, περιστροφική κίνηση σταματά, λυγίστε τα γόνατα.

Αυτά τα μίνι-ασκήσεις για την αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσούς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προωθεί την αποξήρανση λυμφών και την πρόληψη οίδημα.

Όταν ο ασθενής θα είναι σε θέση να σηκωθώ από το κρεβάτι, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η σωματική δραστηριότητα. Μπορείτε να περπατήσετε γύρω από το σπίτι, να κάνει ασκήσεις για την ανύψωση και το χαμήλωμα του τεντωμένα ή λυγισμένα πόδια.

Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη μετεγχειρητική περίοδο, όταν στο γκουάμ, κιρσούς ασκήσεις στο πάτωμα:
  • απομίμηση Ποδηλασία *
  • σηκώστε τα γόνατά σας στο στήθος;
  • ανάκληση του κοιλιακού τοιχώματος.
Τέτοιες κινήσεις όχι μόνο βελτιώνει τη ροή του αίματος, αλλά και την πρόληψη της δυσκοιλιότητας, η οποία είναι επικίνδυνη στο γκουάμ, κιρσούς.

Κατά την περίοδο αποκατάστασης, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε περιοχές όπου η χειρουργική επέμβαση εκτελείται. Οι ραφές είναι η 2-3 μήνες, το ίδιο χρονικό διάστημα είναι ουλές.

Διατροφή για την αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση στο γκουάμ, κιρσούς θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και ποικίλη, η οποία αποκλείει τα προϊόντα-προβοκάτορες. Κατά τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση ο ασθενής προσφέρεται ένα ημι-υγρή κουάκερ σε νερό, σούπες vegetabilis, το αφέψημα, ατμό κεφτεδάκια, λευκό κρέας, πουλερικά, άπαχο ψάρι, στιφάδο λαχανικών. Μετά το τέλος του κρεβατιού υπόλοιπο μενού μπορεί να επεκταθεί.

Σημαντικό! Αποφύγετε να τρώτε πάρα πολύ. Βάρος στο γκουάμ, κιρσούς άκυρη, η μέγιστη θρεπτική αξία της διατροφής – 2500 θερμίδες την ημέρα (για τα άτομα με μέτρια φυσική δραστηριότητα).

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης μετά από επεμβάσεις για κιρσούς στο γκουάμ, ένα πολύ σημαντικό πόσιμο καθεστώς.
  • το μενού να περιλαμβάνει σπιτικές κομπόστες και fructus bibit πλούσια σε βιταμίνη C και καλίου.
  • αντί για καφέ καλύτερα να πίνετε πράσινο ή τσάι από βότανα;
  • στην et στο γκουάμ, που λειτουργούν κιρσούς έχουν θετική επίδραση φρέσκους χυμούς από pyropis, κεράσια, μαύρες σταφίδες, πορτοκάλια, μανταρίνια, γκρέιπφρουτ. Εμπλουτίζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, LASCIVIBUNDUS, συμβάλλουν στην αραίωση του αίματος.

Μετά από χειρουργική επέμβαση για κιρσούς στο γκουάμ από τη διατροφή είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν τα γεύματα που προκαλούν θρόμβωση, οίδημα, και να επηρεάσει τη ροή του αίματος. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μια ποικιλία από καπνιστά και κονσέρβες που περιέχουν αυξημένη ποσότητα αλατιού και συντηρητικών, πικάντικες σάλτσες και μπαχαρικά, το λίπος του κρέατος, στερεά φυτικά λίπη, βιομηχανικό γλυκά και αναψυκτικά.

Κατά την περίοδο αποκατάστασης μετά την επέμβαση είναι απολύτως αποκλειστεί το αλκοόλ, καλό είναι να σταματήσουν το Κάπνισμα. Αιθυλική αλκοόλ και η νικοτίνη επιταχύνει τη διαδικασία της παραμόρφωσης των αιμοφόρων αγγείων και μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση.

 

Την περίοδο αποκατάστασης μετά από επεμβάσεις για κιρσούς στο γκουάμ, – δυνατότητα να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή για την υγεία τους. Η σωστή διατροφή, καλή υγιεινή, λογική, φυσική δραστηριότητα, την εξάλειψη των προδιαθεσικούς παράγοντες θα σας βοηθήσουν να ανακάμψει στο συντομότερο δυνατό χρόνο και να αποφύγετε δυσάρεστες επιπλοκές.

 
04.08.2018