αιτίες των κιρσών στα χείλη του αιδοίου και θεραπεία

cirsoid την επέκταση του χείλη του αιδοίου είναι τα πιο ευαίσθητα:

 • Έγκυες γυναίκες;
 • Έχοντας το υπερβολικό βάρος;
 • Αυτοί που οδηγούν ένα παθητικό τρόπο ζωής (όχι τον αθλητισμό και άλλες δραστηριότητες) *
 • Οι άνθρωποι με μια μακρά και καθιστική απασχόληση *
 • Που υποβάλλονται σε ορμονική θεραπεία;
 • Τακτική υπερφόρτωση στο γυμναστήριο (ειδικά αν σηκώνετε βάρη σε κάθετη θέση) *
 • Η παρουσία της χρόνιας φλεγμονής στο αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Πολύ συχνές επισκέψεις στο μπάνιο ή σάουνα;
 • Τα προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα;
 • Κάποιος από τους κοντινούς σας συγγενείς έχουν υποστεί κιρσούς.

Ασθενείς από τις κατηγορίες αυτές, θα πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή της σκάφη. Εάν έχετε μια βαλβίδα ανεπάρκεια των φλεβών ή αδυναμία στα τοιχώματα των αγγείων, εκτίθενται επίσης σε κιρσούς.

Εάν είστε έγκυος αποφύγετε στο γκουάμ, κιρσοί είναι σχεδόν αδύνατο, σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να προσπαθήσει να αποτρέψει την εκδήλωση της νόσου. Αν είστε υπέρβαροι προσπαθήστε να απαλλαγούμε από αυτό, μέσα από τη σωστή διατροφή και μέτρια σωματική δραστηριότητα. Για εκείνους που έχουν πολλά να κάθεται, συνιστάται να περπατήσουμε και να συμμετάσχουν. Αν έχετε κάποια νόσο λαμβάνουν τα φάρμακά τους. Τους οπαδούς να εξαντλεί τον εαυτό της στην αίθουσα, είναι καλύτερο να περιορίσετε τον εαυτό σας.

Σταμάτα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου

Πριν το διαβάσετε περαιτέρω, θα σας κάνω 1 ερώτηση. Είσαι ακόμη ψάχνει για μια θεραπεία στο γκουάμ, κιρσούς, η οποία θα βοηθήσει;

Σπεύδω να σας απογοητεύσω, δεν υπάρχει μια ΕΝΙΑΊΑ ΚΡΈΜΑ που θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από στο γκουάμ, κιρσούς.

Και όλα τα "φάρμακα" που πωλούνται στα φαρμακεία και να διαφημίζονται στο Διαδίκτυο είναι ένα στερεό διαζύγιο. Έμποροι απλώς κάνετε την αφέλεια πολλά χρήματα.

Προκαλεί στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου έγκυος

Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, το σώμα της είναι να περάσει από πολλές αλλαγές. Λόγω εξασφαλίσει την ομοιόσταση του σώματος του εμβρύου από το σώμα της μητέρας έχει μεγάλη υπερφόρτωση. Αυτό μπορεί να είναι ο λόγος που η μέλλουσα μητέρα θα εμφανιστεί κάποια νέα παθολογία και exasperetur όσους έχουν χρόνια μορφή. Σε πολλές από αυτές τις ασθένειες ισχύει στο γκουάμ, κιρσούς. στο γκουάμ, κιρσοί κιρσοί του αιδοίου μπορεί να είναι μια εκδήλωση της δυσλειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων, όχι μόνο στη βουβωνική χώρα, αλλά σε όλο το σώμα.

Σε έγκυες γυναίκες, στο γκουάμ, κιρσούς στα γεννητικά όργανα αναπτύσσεται λόγω:
 • Την ανάπτυξη της μήτρας. Κάτω από τη μήτρα μεγαλώνει και επειδή από αυτή την επέκταση. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής είναι η αυξημένη πίεση στα αιμοφόρα αγγεία στην πύελο. Παραβιάζονται οι διαδικασίες της κυκλοφορίας του αίματος και παρουσιάζεται στο γκουάμ, κιρσούς.
 • Η αύξηση του όγκου του κυκλοφορούντος αίματος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ποσότητα του αίματος αυξάνεται λόγω του γεγονότος ότι είναι πλέον αναγκαία, ακόμη και για ένα παιδί. Για το αγγειακό σύστημα της μητέρας είναι ένα βαρύ φορτίο και επηρεάζει κυρίως τις φλέβες. Σε σύγκριση με αγγείων αρτηριακή, φλεβική πυκνότητα και ελαστικότητα είναι πολύ μικρότερα, έτσι ώστε να είναι πιο επιρρεπή σε βλάβες.
 • Η αύξηση της συγκέντρωσης της προγεστερόνης. Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες γυναικείες ορμόνες, ξεκινώντας με το 1ο τρίμηνο αρχίζει να συντίθεται πολλά άλλα. Το ποσό αυτό της ορμόνης μπορεί να προκαλέσει εκφυλιστικές δυσλειτουργία και αλλαγές στη δομή των ινών κολλαγόνου. Αν η μητέρα παρακολούθησαν μια ορμονική ανισορροπία πριν από την εγκυμοσύνη, μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου.
 • Η αύξηση του σωματικού βάρους. Λόγω του γεγονότος ότι το βάρος των γυναικών στην φυσιολογική κανόνας, αυξάνει, αυξάνοντας το φορτίο στο κάτω μέρος του σώματος. Όπως είναι σαφές, είναι πιο πιθανό να υποφέρουν φλεβικών αγγείων. Ανάμεσά τους, οι πιο ευάλωτες είναι αυτές που βρίσκονται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Το γεγονός ότι η κανονική κατάσταση από τις βαθύτερες φλέβες οφείλεται σε μυϊκή υποστήριξη. Ένα μεγάλο μέρος των φλεβών της πυέλου ανήκει στην ομάδα της επιφάνειας

στο γκουάμ, κιρσοί κιρσοί του αιδοίου μπορεί επίσης να προκύψει, επειδή κληρονομική προδιάθεση. Αν ένας από τους γονείς σου (ειδικά στο γυναικείο γραμμή) είχαν αυτή την ασθένεια, τότε το πιο πιθανό θα είναι. στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου μπορεί να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά.

Η κλινική εικόνα

Όταν στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου είναι πολύ έντονη και παρόμοια με αυτή που παρατηρήθηκε σε συμβατικά στο γκουάμ, κιρσούς η διεύρυνση των φλεβών. Υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής στο γκουάμ, κιρσοί:

 • Οίδημα του υποδόριου φλέβες;
 • Ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα;
 • Η διεύρυνση και η παραμόρφωση του αιδοίου;
 • Το ξηρό δέρμα στην βουβωνική χώρα, η αλλαγή του χρώματος από ροζ σε ανοιχτό μπλε;
 • Η εμφάνιση των φλεβών και οζίδια σε διάφορα μεγέθη;
 • Σύροντας πόνο στη βουβωνική χώρα και τη Γενική δυσφορία;
 • Πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ.
δοκιμές</1_img>

Μετά την ανίχνευση αυτών των συμπτωμάτων, η γυναίκα αμέσως πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γυναικολόγο σας. Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διάγνωση στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου, ο ασθενής θα αναφέρονται στην παράδοση της πλήρη αρίθμηση αίματος (με ιδιαίτερη προσοχή ο αριθμός των αιμοπεταλίων), koagulogrammou (σημαντικός δείκτης της διεθνής ομαλοποιημένη σχέση), ανάλυση ινωδογόνου και D-dimers.

Μετά από εργαστηριακές μελέτες, το υπερηχογράφημα και άλλες μελέτες από την κατάσταση του σκάφους. Με την επιβεβαίωση της διάγνωση μια γυναίκα προς τα εμπρός για θεραπεία στο phlebologist.

Κίνδυνος

Στην παθολογική διαδικασία που εμπλέκονται όχι μόνο το αγγειακό σύστημα, η μήτρα, οι ωοθήκες και άλλα όργανα της πυέλου. Τέτοιες διαδικασίες μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την εγκυμοσύνη και το έμβρυο. στο γκουάμ, κιρσοί του αιδοίου συχνά προκαλεί αυτόματη έκτρωση και την υπογονιμότητα.

Αυτό είναι επειδή δημιουργεί μια φυσιολογική εμπόδιο για την κανονική εμφύτευση του εμβρύου. Παρακορφωκένοι πλακούντα. Οικεία στο γκουάμ, κιρσοί μπορεί να προκαλέσει διαφορετικές παθολογίες στο σώμα της το μωρό και εξωτερικές παραμορφώσεις.

03.08.2018