Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Οι φλέβες των κάτω άκρων επηρεάζονται τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι θεραπείας των κιρσών στα πόδια — συντηρητική, χειρουργική ή λαϊκή. Να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, είναι απαραίτητο στα αρχικά στάδια της προέλευσης της παθολογικής διαδικασίας.

Κιρσώδεις εμφανίζεται κάτω από την επίδραση της διακοπής της συσκευής βαλβίδα φλέβες. Η τυχαιότητα της ροής του αίματος προκαλεί συμφόρηση, διάταση των φλεβών και μετέπειτα συμπτωματική εκδηλώσεις: αίσθημα βάρους των κάτω άκρων, πόνος, κράμπες στα πόδια τη νύχτα.

Τα πρώτα σημάδια της εκπαίδευσης απαιτεί διαγνωστικές δοκιμές και να ορίσετε την κατάλληλη επιλογή για να θεραπεύσει την ασθένεια. Η θεραπεία εξαρτάται από το βαθμό της διαδικασίας και την Γενική κατάσταση του σώματος.

Σημαντικό!

Για να αντιμετωπιστεί μόνο λαϊκά και σπίτι διορθωτικά μέτρα κατάληξη — χωρίς επαγγελματική βοήθεια η ασθένεια γρήγορα να οδηγήσει σε επιπλοκές, μέχρι και σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων.

Συντηρητικές μέθοδοι

Αρχικό στάδιο των κιρσών επιτρέπουν τη θεραπεία της παθολογίας, με τη βοήθεια των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης — τζελ, κρέμες και αλοιφές. Είναι σχεδιασμένο για την αρχική θεραπεία της νόσου. Φάρμακα που εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή των φλεβών των κάτω άκρων, δύο φορές την ημέρα. Τα φάρμακα χωρίζονται σε ανεξάρτητες υποομάδες:

 • Με δερματική εφαρμογή αντιπηκτικό βοηθήσει να απαλλαγούμε από στασιμότητα στις φλέβες, έχω την επίλυση αποτέλεσμα.
 • Φυσική σύνθεση εργαλεία περιλαμβάνουν άλογο κάστανο, butcher's broom, γλυκό τριφύλλι φάρμακα. Με τη βοήθειά τους, απαλλαγείτε από πόνο και κόπωση των κάτω άκρων κατά την εκτέλεση μωρό, να ενισχύσει τα τοιχώματα των φλεβών.
 • Μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη? αυτό θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε από το σχήμα θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα σε άνδρες και γυναίκες.
 • Με την ορμονική σύνθεση των μέσων ενημέρωσης έχει αντιισταμινικό, αντι-φλεγμονώδη φάσμα δράσης.

Η πλήρης θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων είναι δυνατόν με την ιατρική θεραπεία. Πάγια περιουσιακά στοιχεία — ένεση λύσεις, δισκία και κάψουλες. Για να πάρει το αποτέλεσμα και τη θεραπεία της νόσου σε άνδρες και γυναίκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Phlebotonics — η θεραπεία περιλαμβάνει την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, τονώνει τα τοιχώματα των φλεβών στα κάτω άκρα.
 • Krovanistaya εργαλεία — σας επιτρέπουν να απαλλαγούμε από σχηματίζονται θρόμβοι αίματος, μειώνει το ιξώδες του αίματος, να βελτιώσει την κυκλοφορία των υγρών του σώματος μέσω των φλεβών. Για να αντιμετωπιστεί μόνο σύμφωνα με τη συνταγή του γιατρού.
 • Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα — να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τον πόνο, μειώνει το πρήξιμο των ιστών, Συμπίεσημειώνει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων. Θεραπεία υπό συνεχή έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό.

Οι άντρες είναι λιγότερο επιρρεπείς σε κιρσούς στα κάτω άκρα από τις γυναίκες. Το φαινόμενο σχετίζεται με ορμονικές αλλαγές του γυναικείου οργανισμού κατά την περίοδο της μεταφέρουν ένα παιδί, κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Κατάλληλη μέθοδος για να θεραπεύσει μια ασθένεια θεωρείται φορώντας εσώρουχα συμπίεσης.

Κάλτσες, κάλτσες ή καλσόν βοηθήσει να απαλλαγείτε από το πρήξιμο, τον πόνο και την κόπωση των κάτω άκρων στο σπίτι. Πίεση εξειδικευμένη λινό, επηρεάζει κατεστραμμένες φλέβες, παρέχοντας την απαραίτητη όταν η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα. Οι κατασκευαστές παράγουν μια ποικιλία μοντέλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θεραπεία των κιρσών τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Σύγχρονες μέθοδοι bezoperatsionnye

Οι μέθοδοι και τα μέσα που επηρεάζουν τη φλεβίτιδα με την πάροδο του χρόνου να γίνει ευκολότερη και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι περιπατητικός, στο σπίτι. Εάν είναι απαραίτητο, η λειτουργία, η νοσηλεία διαρκεί αρκετές ημέρες που δεν παρεμβαίνει με τον ασθενή για να επιστρέψετε στο συνηθισμένο τρόπο ζωής.

Η σκληροθεραπεία

Κατά τη διάρκεια της χειραγώγησης εγχέεται σε μια φλέβα εξειδικευμένο φάρμακο — sclerosant, που κόλλες προς τα μέσα. Μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα θα εξαφανιστεί Βιέννη, η ανακατανομή της ροής του αίματος σε υγιή αγγεία.

Για ένα θεραπείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τέσσερις ενέσεις φάρμακα. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από το βαθμό διάδοσης του αγγειακού συστήματος των κάτω άκρων. Μετά την χειραγώγηση της πόδι φοράει εσώρουχα συμπίεσης. Οι ασθενείς θα πρέπει να με τα πόδια τις επόμενες πέντε ώρες. Το χαρακτηριστικό θα εξαλείψει την πιθανότητα των θρόμβων αίματος στις εν τω βάθει φλέβες. Η συμπίεση που απαιτείται για το επόμενο ημερολογιακό μήνα.

Θεραπεία της παθολογίας σημαίνει να απαλλαγούμε από κιρσούς, να σταθεροποιήσει την κυκλοφορία του αίματος, για να σταματήσει τον πόνο, κράμπες και την ταχεία έναρξη της κόπωσης. Τα σημεία προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας με την πάροδο του χρόνου, αυθόρμητα εξαφανίζονται.

Η μέθοδος εξασφαλίζει μακράς διάρκειας θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αν είναι επιτυχής, θεραπεία για το αποτέλεσμα. Περίπου 25% των ασθενών με κιρσούς δεν μπορεί να θεραπευτεί εντελώς. Η σκληροθεραπεία καταστέλλει το κεντρικό συμπτωματική σημάδια της νόσου αλλά δεν θεραπεύει το πρόβλημα εντελώς.

Μέθοδος επεξεργασίας είναι απαγορευμένες για χρήση στις ακόλουθες αναλογίες:

 • με την υψηλή ευαισθησία για να το sclerosant;
 • κατά τη στιγμή της θεραπείας, αντι-φλεγμονώδεις και ορμονικές μέσα *
 • η παχυσαρκία των διαφόρων βαθμών;
 • πυώδης-φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος ή του άρχισε cellulite για την κάτω άκρων;
 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θρομβοφλεβίτιδα.
Η εισαγωγή sclerosant κατά τη διάρκεια σκληροθεραπεία

Η θετική πλευρά να sclerosant αντιμετωπίζονται χωρίς χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε από:

 • η έλλειψη της ανάγκης για νοσηλεία, η επιμονή συνήθη για τον τρόπο ζωής του ασθενούς;
 • την απόκτηση θεραπευτικό αποτέλεσμα αμέσως μετά την επέμβαση, χωρίς ουλές;
 • θεραπεία με την ελάχιστη ταλαιπωρία;
 • ευκαιρία να απαλλαγείτε από τους κιρσούς πολλαπλές.

Αρνητικές πτυχές της θεραπείας χαρακτηρίζονται από την αδυναμία εξασφάλισης ζωή — αποτελέσματα-μέγιστη επίδραση στους άνδρες και τις γυναίκες επιτυγχάνεται με την εξάλειψη την αρχική πηγή της ασθένειας. Το πρόβλημα προκαλεί επίμονη φορώντας εσώρουχα συμπίεσης, με αφαίρεση μόνο κατά τις διαδικασίες υγιεινής.

Ραδιο συχνότητας πήξης (ablation) των κιρσωδών φλεβών (RCHK RFA).

Η μέθοδος της πήξης των κιρσών κύματα ραδιοσυχνότητας ασκείται στη χώρα πρόσφατα. Θεραπεία χρησιμοποιείται για μεγάλες φλέβες μέσω μιας οπής στο χόριο εισήγαγε ένα ειδικό καθετήρα, saarepeedi τους από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθείται μέσω των αισθητήρων που βρίσκονται στο χειρισμό του εξοπλισμού.

Το θεραπευτικό πλεονέκτημα της μεθόδου παρουσιάζονται:

 • το ελάχιστο άβολα συναισθήματα?
 • η σύντομη διάρκεια της πράξης *
 • σύντομη περίοδο αποκατάστασης;
 • η έλλειψη σημαδιών;
 • το χαμηλό ποσοστό της πιθανής υποτροπής της νόσου — όχι περισσότερο από 10%.

Τα μειονεκτήματα της RFA περιλαμβάνουν: εγκαύματα στο δέρμα, θρόμβωση, φουσκάλες και την εμφάνιση του βουβωνικό παλινδρόμηση.

Η μετεγχειρητική περίοδος έχει τις δικές του απαιτήσεις:

 • Κάλτσες συμπίεσης χρησιμοποιείται για τα πρώτα σαράντα λεπτά μετά την επέμβαση. Όλο αυτό το διάστημα ο ασθενής θα πρέπει να με τα πόδια για να αποτρέψει τους θρόμβους αίματος. Περαιτέρω εξειδικευμένη εσώρουχα που φοριούνται για δύο εβδομάδες, με την υποχρεωτική περπάτημα για μια ώρα την ημέρα.
 • Οι ασθενείς δεν συνιστάται για την ανύψωση βαρέων αντικειμένων, παίζοντας σπορ, ποδήλατο, προπόνηση στο γυμναστήριο, οι δαπάνες μεγάλα χρονικά διαστήματα σε κάθετη θέση. Σύμφωνα με την απαγόρευση πτώση επισκεφθείτε σάουνες, ατμόλουτρα, σάουνες, οποιαδήποτε επιρροή των υψηλών θερμοκρασιών για το πρόβλημα του κάτω άκρου.
 • Λίγες μέρες μετά την επέμβαση, η σάρωση των φλεβών από τον υπέρηχο για να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα.

Θεραπεία με λέιζερ

Η επίδραση των ακτίνων στις κιρσώδεις επίσης σφραγίδες το πρόβλημα φλέβα. Η μέθοδος δεν απαιτεί χειρουργικές τομές, μέσω μιας οπής στη Βιέννη εισήγαγε μια ειδική ίνα. Μετέπειτα σπασμός του σκάφους επικαλύπτει την περιοχή του προβλήματος, η Βιέννη είναι αποκλεισμένοι από το κυκλοφορικό σύστημα και σταδιακά αντικαθίσταται από συνδετικό ιστό.

Το επίπεδο της επιρροής EVLT είναι υψηλότερη από την θεραπεία sclerosant, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα τελικό αποτέλεσμα ίσο με χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση φλεβών.

Η θεραπευτική διαδικασία έχει αναγνωριστεί ως το πιο ελάχιστα επεμβατική και ασφαλής επιλογή για να απαλλαγούμε από κιρσούς στα κάτω άκρα.

Η επέμβαση διαρκεί περίπου μία ώρα, ο χρόνος ανάρρωσης διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Η χρήση της τοπικής αναισθησίας επιτρέπει αυτή τη μέθοδο σε ασθενείς για τους οποίους άλλες επιλογές απαγορεύονται. Μετά την επέμβαση ο ασθενής εξέρχεται από την κλινική μόνη της και είναι έτοιμη να πάρει πίσω στο χώρο εργασίας.

Η θετική πλευρά του θεραπευτικού λέιζερ περιλαμβάνουν:

 • καμία τομή το αποτέλεσμα είναι άριστο αισθητικό αποτέλεσμα *
 • ο ελάχιστος χρόνος λειτουργίας — σε πολύπλοκες υλοποιήσεις, η χειραγώγηση δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα;
 • ταχεία μετεγχειρητική περίοδος λειτουργίας δεν απαιτεί ένα νοσοκομείο, το έργο δεν υποφέρει;
 • η μέθοδος γίνεται υπό τον έλεγχο των υπερήχων, η οποία βελτιώνει την ποιότητα της περίθαλψης, μειώνει την πιθανότητα μετεγχειρητικών επιπλοκών;
 • Θεραπεία με λέιζερ
 • μετά την επέμβαση, χωρίς μώλωπες.

Τα μειονεκτήματα της μεθόδου περιλαμβάνουν:

 • η τιμή για τη χειρουργική επέμβαση;
 • μεγάλη διάμετρο, κατεστραμμένες φλέβες απαιτούν χειρουργικές τομές;
 • μεγάλες φλέβες μπορεί τελικά να ανακάμψει και να επιστρέψει στη Γενική κυκλοφορία.

Χειρουργική θεραπεία

Βαθιά αφαίρεση Κιρσωδών φλεβών απαιτεί ριζική χειρουργική επέμβαση — phlebectomy. Η διαγραφή διενεργείται με την απουσία του δέρματος διαπύηση, τραυμάτων ή πληγών επιφάνειες. Η επέμβαση διαρκεί περίπου δύο ώρες. Μετά την dermis παραμένουν μικρές ουλές, έως και πέντε χιλιοστά.

Η μέθοδος που συνιστάται για τις ακόλουθες ενδείξεις:

 • με τροφικές αλλοιώσεις του δέρματος των κάτω άκρων;
 • παθολογική διάταση;
 • εκτεταμένη κιρσώδεις βλάβες;
 • αν έχετε προβλήματα με την ελεύθερη ροή του αίματος μέσω των φλεβών.

Για να θεραπεύσει την ανωμαλία της ριζοσπαστικής μέθοδος αποτυγχάνει πολλούς ασθενείς, αλλά τα υπόλοιπα σημάδια και παρατεταμένη μετεγχειρητική ώρα θεωρεί την επιχείρηση στην τελευταία λίστα προτιμήσεων.

Θεραπεία στο σπίτι

Οι παραδοσιακές μέθοδοι σπίτι κατευθύνσεις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων περιλαμβάνει τη δαπάνη για την τοπική και εσωτερική χρήση. Θεραπεία στο σπίτι:

 • Λουλούδια της ιπποκαστανιάς — 50 γραμμάρια φυτικών πρώτων υλών χύνεται μισό λίτρο αλκοόλ, επιμένουν για δύο εβδομάδες. Κάθε μέρα θα πρέπει να ανακινείται ζωηρά το δοχείο. Μετά από 14 ημέρες, η έγχυση φιλτράρεται off και να πιείτε μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα πριν το φαγητό. Για την θεραπεία της νόσου, μπορεί μια εβδομάδα, ακολουθούμενη από ένα διάλειμμα για 14 ημέρες. Μετά από ένα υπόλοιπο για να θεραπεύσει την ασθένεια και πάλι.
 • Αποξηραμένες τσουκνίδες — συνθλίβονται ξηρά πρώτη ύλη που αποτελείται από τα φύλλα, ετοιμάζω σε ένα θερμός μισό λίτρο φρέσκο βρασμένο νερό. Στάση μισή ώρα, φίλτρο και να λάβει ένα τρίτο Φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα, μία ώρα μετά από ένα γεύμα.
 • Πράσινες ντομάτες ψιλοκομμένα φρούτα που στο ντύσιμο και να θέσει σε περιοχές κιρσούς, τοπ επιπλέον φτιάξω ένα ιατρικό επίδεσμο. Κρατήστε τη συμπίεση για τα κάτω άκρα περισσότερο από δύο ώρες, και στη συνέχεια να την αλλάξετε για το φρέσκο. Την ημέρα που επιτρέπεται η χρήση τριών χειρισμούς. Η μέθοδος επιτρέπει για τη θεραπεία κάθε μέρα, χωρίς διακοπή για να ξεκουραστούν.
 • Καρύδια — άγουροι καρποί συνθλίβονται, βάλτε σε ένα γυάλινο πιάτο, περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Ιατρική επιμένουν στον ήλιο για σαράντα ημέρες. Έτοιμος βάμμα λιπαίνετε το πρόβλημα περιοχές των κάτω άκρων. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την ταχύτητα του για να απαλλαγούμε από τις κύριες κλινικές εκδηλώσεις της νόσου.

Σημαντικό!

Παραδοσιακοί τρόποι θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσει κάτω άκρων και να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις μόνο όταν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου.

Πριν και μετά τη θεραπεία

Πριν και μετά τη θεραπεία

Συμπέρασμα

Θεραπεία σπιτικό, folk, φάρμακα και δράσεων που θα μας επιτρέψει να θεραπεύσει την ασθένεια, να βελτιώσουν την κατάσταση των κάτω άκρων, την ανακούφιση από τον πόνο, γρήγορα έρχεται η κούραση, επιληπτικές κρίσεις και προβλήματα με δωρεάν μετακίνηση με τα πόδια.

Αντιαισθητική πρησμένο μπλε φλέβες θα εξαφανιστούν από τα πόδια. Αυτό θα σας επιτρέψει να φορούν, και όχι μόνο έκλεισε τα πράγματα. Μετά την επέμβαση, folk και ιατρικές μεθόδους, ο ασθενής ανακουφίζεται, και την πλήρη απελευθέρωση από το πρόβλημα έρχεται στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας.

Συμβουλή!

Να επιταχύνει την επούλωση, η χρήση της κάλτσες συμπίεσης, η οποία θα επιλέξει τον θεράποντα ιατρό, να μην perezagruzite πόδια και να τους δώσει ένα ελαφρύ φορτίο, με τη μορφή βόλτες του.

Αρχική διορθωτικά μέτρα το προσβεβλημένο άκρο μπορεί να θεραπεύσει τους άνδρες και τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία. Οι ειδικοί συστήνουν την πρώτη εμφάνιση του αγγειακού δικτύου, να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια, σε χρόνο που συλλαμβάνονται από την ασθένεια εξαλείφει την ανάγκη για ριζική επέμβαση.

Για να θεραπεύσει τις κιρσώδεις μόνο παραδοσιακές μεθόδους στο σπίτι αδύνατον — θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και μπορεί να συνδυαστεί με την επίσημη ιατρική. Μην φοβάστε ή ελάχιστα επεμβατική ριζικές χειρουργικές επεμβάσεις — είναι όλα με στόχο τη βελτίωση της υγείας, την πρόληψη του σχηματισμού των επιπλοκών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές θεραπείας, το ποσοστό επιτυχίας και η διάρκεια της μετεγχειρητικής περιόδου θα δώσει η περιφέρεια phlebologist. Ο γιατρός είναι, με βάση τα στοιχεία από τις εξετάσεις, τις αντιδράσεις του οργανισμού στη θεραπεία. Έχασα το χρόνο επεξεργασίας δεν θα βοηθήσει να θεραπεύσει το πρόβλημα των τοπικών πόρων, ή ελάχιστα επεμβατικές πράξεις. Νόσο με σοβαρή πορεία σε άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει την αφαίρεση του προσβεβλημένου κιρσώδεις φλέβες.

05.07.2020