Κιρσοί: συμπτώματα και θεραπεία

Κιρσώδεις φλέβες στο πόδι

Κιρσοί στα πόδια, τα συμπτώματα και τη θεραπεία σχετίζονται μεταξύ τους. Είναι μια ευρέως διαδεδομένη ασθένεια των αγγείων, που συνοδεύεται από την αποδυνάμωση της βαλβίδας aparata. Κιρσώδεις ακούσει όλοι, και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ιδέα για το πώς να εξετάσουμε την διαστολή των αγγείων στα πόδια. Αλλά πρέπει να ξέρεις για τα πρώιμα σημάδια της νόσου και κανόνες για την πρόληψη της νόσου.

Γιατί είναι εκεί

Κιρσώδεις νόσο των κάτω άκρων αναπτύσσεται κάτω από την επιρροή των ευέλικτο παράγοντες. Οι κύριες αιτίες για την παθολογία:

 • Γενετική προδιάθεση. Σε συγγενή ανεπάρκεια του συνδετικού ιστού που επηρεάζει τις βαλβίδες. Δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τη λειτουργία για να αποτρέψει την παλίνδρομη ροή του αίματος. Το αποτέλεσμα είναι η στασιμότητα, τα αγγεία διαστέλλονται και παραμορφώνεται, αυξάνοντας την πιθανότητα των θρόμβων αίματος.
 • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Συντάγματος. Το υπερβολικό βάρος προκαλεί αυξημένο φορτίο στις φλέβες. Αγγεία γίνονται πιο αδύναμοι, να χάσουν τον τόνο και την ελαστικότητα. Η πιθανότητα της νόσου σε άτομα με υπερβολικό βάρος σώματος αυξάνει κατά περισσότερο από 33%.
 • Τον τρόπο ζωής και τη φύση της εργασίας. Οι κιρσοί εμφανίζονται πλέον να παραμείνουν σε όρθια θέση, από την υπερβολική σωματική άσκηση. Σε γυναίκες με συχνή χρήση του παπούτσια υψηλής φτέρνα. Αιτίες των κιρσών περιλαμβάνουν τη χρήση στενών εσωρούχων, συμπεριλαμβανομένων κάλτσες, που οδηγεί σε συμπίεση των μεγάλων φλεβών στην περιοχή βουβωνική χώρα και διαταραχή της φυσιολογικής κυκλοφορίας των κάτω άκρων, η έλλειψη φυσικής άσκησης, καθιστική εργασία στην ίδια στάση.
 • Η ορμονική ανισορροπία. Αλλάζει την ποσότητα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης στο αίμα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του αγγειακού τόνου. Προκαλούν παθολογία μπορεί μακροχρόνια χρήση ορμονικών αντισυλληπτικών, η χρήση των φαρμάκων κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, κ. λπ.
 • Εγκυμοσύνη. Την ανάπτυξη του εμβρύου οδηγεί σε στένωση των αιμοφόρων αγγείων, ανάπτυξη στασιμότητα του αίματος στα όργανα της πυέλου και τα πόδια.

Να προσδιοριστεί η αιτία των κιρσών των κάτω άκρων και η αποβολή θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την εξέλιξη της νόσου και την ανάπτυξη επιπλοκών.

Ταξινόμηση

Κιρσώδεις νόσο των κάτω άκρων βρίσκεται τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Χαρακτηρίζεται από προοδευτική πορεία, στην οποία υπάρχουν τα παρακάτω επίπεδα και τους τύπους των κιρσών στα πόδια:

 • Η αποζημίωση στάδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ασθενής δεν έχει παράπονα υγείας επιδείνωση. Τα αρχικά συμπτώματα — ένα ή και τα δύο πόδια στα πόδια απεικονιστεί η διαστολή των αγγείων.
 • Το στάδιο subcompensation. Υπάρχουν καταγγελίες του πόνου στο πόδι, αίσθημα πληρότητας, κράμπες. Τα πόδια γίνονται πρησμένα, ειδικά προς το τέλος της ημέρας.
 • Το στάδιο της αντιρρόπησης. Η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώνεται, να αναπτύξουν επιπλοκές — δερματίτιδα, έκζεμα, υπέρχρωση τροφικές έλκος.

Κιρσώδεις φλέβες ταξινόμηση περιλαμβάνει τις εξής ποικιλίες:

 • Τοπική βλάβη. Στην παθολογική διαδικασία που εμπλέκονται τμηματική φλέβα. Παλινδρόμηση (προς τα πίσω παλινδρόμηση του αίματος) λείπει.
 • Τμηματική βλάβες. Υπάρχει ανώμαλη απαλλαγή του αίματος, η οποία εμπλέκεται στην επιφάνεια ή επικοινωνιακή φλέβα.
 • Μια κοινή βλάβη του επιπολής φλέβες με παλινδρόμηση. Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες εκδηλώνεται με την ήττα όλων των επιφανειακών αγγείων. Πιο συχνά και στα δύο πόδια ταυτόχρονα.
 • Η συμμετοχή της παθολογικής διαδικασίας βάθει φλέβες.

Οι τύποι των κιρσών των κάτω άκρων σύμφωνα με τη διεθνή ταξινόμηση:

 • Κατηγορία 0. Η απουσία καταγγελιών και ορατές εκδηλώσεις της νόσου.
 • Κατηγορία 1. Εμφανίζονται φλεβικού πλέγματος, φλέβες αραχνών. Το πρώτο καταγγελίες της υγείας επιδείνωση.
 • Κατηγορία 2. Κάτω από το δέρμα ορατά διαστολή των αιμοφόρων αγγείων.
 • Κατηγορία 3. Ως αποτέλεσμα στασιμότητα του αίματος που υπάρχει οίδημα στους αστραγάλους και τις κνήμες.
 • Κατηγορία 4. Σε σχέση με τα προβλήματα του κυκλοφορικού αναπτύξουν σημάδια lipodermatosclerosis.
 • Κατηγορία 5. Υπάρχει κάκωση της επιδερμίδας, το δέρμα είναι εύκολα τραυματίες, θεραπεύει κακώς.
 • Class 6. Σχηματίζονται έλκη.

Συμπτώματα και σημάδια

Spider φλέβες στα πόδια

Τα πρώτα σημάδια της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών στις γυναίκες — η εμφάνιση των telangiectasia ή ευρυαγγείες. Κατά την πρώτη προειδοποίηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, επειδή είναι σπάνιες και πιο συχνά εντοπίζεται στην οπίσθια επιφάνεια της κνήμης ή κάτω από το γόνατο. Μετά από μια μακρά παραμονή στα πόδια του ή την χρήση του παπούτσια υψηλής φτέρνα προκύψει η βαρύτητα και μικρή διόγκωση. Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες, χαρακτηρίζεται από ταχεία κόπωση των ποδιών.

Σταδιακά η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώνεται και τα συμπτώματα των κιρσών αιμοφόρα αγγεία είναι ορατά με γυμνό μάτι. Οι φλέβες να φουσκώσει, να γίνει περίπλοκη και δύσκολη, υπάρχουν σκέλη. Μειωμένη ευαισθησία του δέρματος. Στη διάρκεια της νύχτας, δεν αποκλείει την εμφάνιση των κρίσεων. Το οίδημα είναι πιο έντονη.

Κιρσώδεις φλέβες οδηγεί σε διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος, οι ιστοί έχουν έλλειψη του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών. Υπάρχουν τροφικές διαταραχές, το δέρμα γίνεται λείο, γυαλιστερό, ωχρό. Σημάδια των κιρσών των ανδρών πόδια δεν είναι πρήξιμο, ακόμη και μετά από μια μακρά διακοπές. Φαγούρα, δερματίτιδα.

Σε σοβαρή φλεβίτιδα τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το σχηματισμό των μη επούλωση ελκών τροφικές από τους αστραγάλους. Απειλεί την προσχώρηση της δευτεροβάθμιας μικροχλωρίδα και την ανάπτυξη λοιμώδη φλεγμονώδη διαδικασία. Πόδι κιρσοί συχνά περιπλέκεται από την ανάπτυξη θρομβοφλεβίτιδα — φλεγμονή των αγγειακών τοιχωμάτων. Είναι δυνατόν η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας μπράβοι και χαμηλό πυρετό.

Διάγνωση

Κιρσώδεις φλέβες, που καθορίζονται βάσει του ιατρικού ιστορικού και την οπτική εξέταση του ασθενούς. Να αποσαφηνίσει το στάδιο της νόσου, την επικράτηση της παθολογικής διαδικασίας της ροής του αίματος χαρακτηριστικά, παρουσία των εξασφαλίσεων, την παλινδρόμηση, την κατάσταση της συσκευής βαλβίδα απαιτεί επιπλέον εξέταση του ασθενούς.

Το υπερηχογράφημα των φλεβών των κάτω άκρων

Με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων πρέπει να κάνετε:

 • Σάρωση διπλής όψης ή την υπερηχητική angioscanning. Δίνει την δυνατότητα για την εικόνα αιμοφόρων αγγείων σε όλο το μήκος της, να καθοριστεί η παρουσία των παράταση και επιστροφή της ροής του αίματος, η κατάσταση των βαλβίδων.
 • Υπερηχογράφημα κάτω άκρων φλέβες χρήση σκιαγραφικού υλικού. Αν έχετε κιρσούς, φλεβογραφία κάτω αναγκαίο να θεσπιστούν παρεμπόδιση από επιφανειακή ή βαθιά φλέβες στα πόδια. Η μελέτη είναι απαραίτητη πριν από την χειρουργική επέμβαση για να καθορίσει τον τρόπο και την έκταση της χειρουργικής επέμβασης.
 • ΑΞΟΝΙΚΉ ή ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία με σκιαγραφικό. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια σειρά από εικόνες, μέσα από τον οποίο είναι τοποθετημένη η αγγειακή διαπερατότητα, στο βαθμό που η επέκταση κατάσταση της συσκευής βαλβίδα, η παρουσία των εξασφαλίσεων, κλπ.

Κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι απαραίτητη για να διεξάγει εργαστηριακές μελέτες για να αξιολογήσουν τις ρεολογικές ιδιότητες του αίματος και άλλους δείκτες. Για αυτό θα πρέπει να πάρετε:

 • Γενική ανάλυση αίματος. Με την παρουσία φλεγμονής αυξημένη ταχύτητα καθίζησησ ερυθρών, αυξημένος αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων.
 • Koagulogrammou δοκιμή για λύκο angiboust κ. λπ. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την τάση για αύξηση της θρόμβωσης, της πήξης κατάσταση και anticoercive από το σύστημα του αίματος.

Πώς να τη θεραπεία

Για τη θεραπεία των κιρσών στους άνδρες τα πόδια είναι πολύπλοκη. Το θεραπευτικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί, λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο της νόσου, η επικράτηση της παθολογικής διαδικασίας, την παρουσία επιπλοκών και άλλους παράγοντες.

Συντηρητικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση που γίνεται στα αρχικά στάδια της νόσου. Με τη βοήθειά τους είναι πιθανό να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου, ενισχύσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνουν τον τόνο και την ελαστικότητα των φλεβών, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζουν την ανάπτυξη των λιμνάζοντα φαινόμενα.

Σημαντικό ρόλο στη θεραπεία της νόσου παίζει η χρήση της κάλτσες συμπίεσης. Ειδικές κάλτσες παρέχουν μια μεταβλητή πίεση κατά μήκος του ποδιού, δεν επιτρέπουν την στασιμότητα του αίματος, την υποστήριξη των μυών, προλαμβάνει την ανάπτυξη του οιδήματος. Φθορά μετά από μια νύχτα ξεκούρασης, να πάρει από το κρεβάτι. Πλεκτά είναι να επιλεχτούν χωριστά, διότι κάθε προϊόν υπάρχει ένα διαφορετικό βαθμό συμπίεσης.

Τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει κιρσώδεις φλέβες

Στο γιατρό όταν κιρσών στα πόδια πρέπει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Για αυτό θα πρέπει να ξέρετε τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει τις κιρσώδεις φλέβες. Έτσι, πρώτα απ ' όλα θα πρέπει να πάει στην περιοχή παθολόγο ή τον οικογενειακό γιατρό. Μετά την εξέταση, ο ειδικός θα δώσει μια κατεύθυνση, σε διαβούλευση με το γιατρό που αντιμετωπίζει κιρσώδεις φλέβες, που ονομάζεται flebologia. Είναι ένας ειδικός που ασχολείται με τις παθήσεις των φλεβών.

Αν ένα εξειδικευμένο γιατρό για κιρσούς στα εξωτερικά ιατρεία ή στο νοσοκομείο είναι απούσα, η θεραπεία όλων των τύπων της αγγειακής παθολογίας κάνει μια angiologist ή χειρουργός.

Εάν είναι απαραίτητο, η χειρουργική θεραπεία των κιρσών πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό-phlebologist ή αγγειοχειρουργό. Στην περιοχή νοσοκομείο αυτών των προβλημάτων έχει μια Γενική χειρουργός.

Πώς να τη θεραπεία των ναρκωτικών

Μπορείτε να τη θεραπεία κιρσοί χωρίς χειρουργική επέμβαση μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου. Αυτό απαιτεί να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω ομάδες φαρμάκων:

 • Phlebotonics. Επηρεάζουν την κατάσταση των αγγειακών τοιχωμάτων. Αυξάνουν την πυκνότητα τους, να μειώσει την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, αυξάνουν τον τόνο του δέρματος και την ελαστικότητα, έχουν angioprotective ιδιότητες. Επαναφέρετε την κανονική ροή του αίματος μέσω των σκαφών, την τόνωση της ροής της λέμφου.
 • Αντιπηκτικά και αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες. Εξομαλύνει τις ρεολογικές ιδιότητες του αίματος. Με τη λεπτή, να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη επιπλοκών.
 • Αντιοξειδωτικά. Επιταχύνουν την αποβολή των τοξινών και άλλων επιβλαβών στοιχείων από το ανθρώπινο σώμα. Είναι ευεργετική για το κράτος από το αιμοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι με βάση το εκχύλισμα του Ginkgo, πολυβιταμινούχο συγκροτήματα.
 • Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο, τη φλεγμονή, το αίσθημα βάρους, πρήξιμο, πρήξιμο και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή, όχι περισσότερο από 10-14 ημέρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φάρμακα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην κατάσταση του πεπτικού συστήματος, μπορεί να προκαλέσει έξαρση της νόσου του πεπτικού έλκους. Με VRV μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τη μορφή μια λύση για την ενδομυϊκή έγχυση, δισκία για από του στόματος χρήση και υπόθετα του ορθού.

Για τη θεραπεία των κιρσών και καιρό, μέσα σε λίγους μήνες. Είναι υποχρεωτική η λήψη phlebotonics το καλοκαίρι, γιατί αυτή τη φορά, το ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των αιμοφόρων αγγείων, αντιμετωπίζει αυξημένο άγχος.

Αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών περιλαμβάνει τη χρήση αλοιφών και τζελ για τοπική χρήση. Θα πρέπει να τρίβονται σε περιοχή με τα παθολογικά διεσταλμένες φλέβες αρκετές φορές την ημέρα. Φάρμακα που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία είναι, ενεργοποιεί την επισκευή των ιστών σε κυτταρικό επίπεδο.

Πώς να απαλλαγείτε από την ασθένεια, χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες

Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπλήρωμα στην παραδοσιακή ιατρική θεραπεία. Θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες, βραχυπρόθεσμα, είναι να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου και τη βελτίωση της υγείας του ασθενούς.

Για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα διορθωτικά μέτρα λαϊκά:

Βάμμα της ιπποκαστανιάς
 • Συσκευασίες από τις ντομάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ντομάτες οποιουδήποτε βαθμού ωριμότητας. Μερικά φρούτα πρέπει να είναι κομμένο σε δαχτυλίδια για να κάνει τα προηγμένα σκάφη και τους κόμβους, για να το διορθώσετε. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε αυτό το μέρος θα πρέπει να εμφανιστεί μια μικρή αίσθηση καψίματος, μετά την οποία μια κομπρέσα πρέπει να αφαιρεθεί, και τα πόδια και ξεπλύνετε. Να ασχοληθεί με τις κιρσώδεις φλέβες με αυτή τη μέθοδο θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες.
 • Τρίβοντας Το Λεμόνι. Τα εσπεριδοειδή έχουν μια έντονη τονωτική δράση. Για τη διαδικασία για να κόψει μια φέτα λεμόνι και ΤΡΊΨΤΕ την επιδερμίδα.
 • Βάμμα της ιπποκαστανιάς. Για να προετοιμάσει το φάρμακο με τα φρούτα θα πρέπει να συνθλίβονται, βάλτε σε ένα γυάλινο δοχείο. Στο μισό γεμίστε το με βότκα ή το αραιωμένο οινόπνευμα. Η τάρα σε σκοτεινό και δροσερό μέρος, σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακινείτε. Να αντέχουν τουλάχιστον 1 μήνα. Θα πρέπει να πάρετε το φάρμακο για 5-10 σταγόνες 3-4 φορές την ημέρα. Για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια σε άνδρες βάμμα καστανιές, τι χρειάζεστε για 2-4 μήνες.
 • Apple ξίδι μηλίτη είναι 6%. Η θεραπεία τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία και ενισχύει τους τοίχους, βοηθά να αποβάλλει το οίδημα. Χρησιμοποιείται για επάλειψη στο δέρμα, η διαδικασία πρέπει να κάνω για κιρσούς τακτικά για αρκετές εβδομάδες.
 • Μια κομπρέσα από το Kalanchoe. Βοηθά στην απομάκρυνση των μικρών κιρσών στους άνδρες. Για να προετοιμάσει το φάρμακο θα πρέπει να πάρετε μερικά φύλλα από το φυτό, κόβουμε και ρίχνουμε το αραιωμένο οινόπνευμα. Σημαίνει να επιμείνουμε σε 7-10 ημέρες. Να χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή συμπιέζει είναι πολλά για να βάλτε σε ένα κομμάτι βαμβάκι ύφασμα, θέση στο χώρο των νοσούντων αγγείων, πάνω καλύψτε με μια πλαστική σακούλα, τυλίξτε και να ενισχυθεί. Θεραπεία κιρσών για μεγάλο χρονικό διάστημα, μερικές εβδομάδες. Η διαδικασία είναι επιθυμητό να κάνουμε το βράδυ, στην ιατρική πράξη όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πριν από τη χρήση λαϊκή μεθόδους θεραπείας των κιρσών, είναι αναγκαίο να συντονιστούν με το γιατρό σας. Μερικές μέθοδοι μπορεί να φέρει περισσότερο κακό παρά καλό.

Χειρουργική επέμβαση

Μπορείτε να τη θεραπεία των κιρσών μόνιμα ο μόνος τρόπος είναι μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Ωστόσο, κάθε πράξη συνοδεύεται από κάποιους κινδύνους, έτσι ώστε να κάνει χρήση της είναι επιθυμητή μόνο όταν εκφράζεται αλλαγές στα αιμοφόρα αγγεία. Με τη βοήθεια της χειρουργικής θεραπείας θα είναι σε θέση να καταργήσετε εντελώς τις κιρσώδεις φλέβες.

Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία είναι επιλεγμένο με βάση τα χαρακτηριστικά της νόσου. Κύριες μεθόδους:

 • Λέιζερ αφαίρεσης. Με την ακτίνα είναι σφραγισμένα προβληματικές φλέβες μικρής διαμέτρου. Θα σταματήσει την κυκλοφορία του αίματος, με την πάροδο του χρόνου, τους μονάδων λούμεν λιωμένο. Η μοναδικότητα της μεθόδου έγκειται στην ακρίβεια των επιπτώσεων, ο περιβάλλων ιστός δεν είναι κατεστραμμένο. Ο έλεγχος πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας αισθητήρα υπερήχων. Η διαδικασία είναι λιγότερο τραυματική, δεν απαιτεί καμία ειδική εκπαίδευση, που θα γίνει σε μια βάση εξωτερικών ασθενών.
 • Η σκληροθεραπεία. Για να αφαιρέσετε τις κιρσώδεις φλέβες στον αυλό του αγγείου εισήγαγε μια ειδική ουσία sclerosant. Το φάρμακο προκαλεί την τήξη φλέβα, με επακόλουθη την απορρόφηση. Η επέμβαση γίνεται χωρίς αναισθησία, η διάρκειά του δεν υπερβαίνει τα 30-40 λεπτά. Μετά την χειραγώγηση, ο ασθενής πρέπει να φορούν ειδικά εσώρουχα συμπίεσης. Η σκληροθεραπεία είναι αποτελεσματικό κατά των ευρυαγγειών και φλεβών αραχνών, telangiectasia, διαστολή και δεμένα τα σκάφη αίματος, και σοβαρή πορεία της νόσου.
 • Miniphlebectomy. Στο δέρμα είναι μικρές τρύπες μέσα από τις οποίες καθαρίστε την προσβεβλημένη σκάφη. Η διαδικασία γίνεται με τοπική ή Γενική αναισθησία. Miniphlebectomy που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση εκκαθάριση και ελαττωματικές φλέβες.

Αυτό που είναι επικίνδυνο

Ασθένειες των σκαφών που ανήκουν στις συστηματικές παθήσεις. Η ήττα των φλεβών των κάτω άκρων είναι εύκολο να παρατηρήσετε, ωστόσο, η διαδικασία συχνά εξαπλώνεται σε άλλα σκάφη. Επικίνδυνο κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες, ιδίως εκείνων που μπορεί να πάει προς τα όργανα της πυέλου. Απειλεί την ανάπτυξη επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και σε αυτή την περίοδο πολλά φάρμακα είναι αυστηρά απαγορευμένη.

Επικίνδυνο κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στους άνδρες, καθώς η διαδικασία μπορεί να εξαπλωθεί σε γεννητικά όργανα, ιδίως, να οδηγήσει σε διάταση του σπερματικού τόνου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Άλλες επιπλοκές VRV είναι να αυξήσει την πιθανότητα των θρόμβων αίματος και την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων. Είναι δυνατή η ανάπτυξη της φλεβίτιδα. Επικίνδυνη ασθένεια και το σχηματισμό των ελκών τροφικές. Είναι μια ανοιχτή πύλη για λοιμώξεις, κακή επούλωση πληγών σε σχέση με την παραβίαση της παροχής αίματος στους ιστούς.

Πρόληψη

Η σωματική δραστηριότητα - πρόληψη των κιρσών

Να εμποδίζουν την ανάπτυξη των κιρσών νόσο των κάτω άκρων, θα πρέπει να μείνετε υγιείς από νεαρή ηλικία. Πρόληψη πιο αποτελεσματική από τη θεραπεία τα πόδια του με την ανάπτυξη επιπλοκών.

Να έχετε καλή κυκλοφορία του αίματος, είναι απαραίτητο να παρέχουν αρκετή φυσική δραστηριότητα. Αν το άτομο είναι κατά την εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι στην ίδια κατάσταση, θα πρέπει τακτικά να κάνετε μερικές διατάσεις. Χρειάζεται μια υπεύθυνη προσέγγιση για την επιλογή παπούτσια — θα πρέπει να είναι σε ένα μικρό τακούνι (που δεν υπερβαίνει τα 6 cm), άνετα, δεν συμπιέσει το πόδι.

Θα πρέπει να προσέξετε το βάρος. Το υπερβολικό βάρος είναι ένας από τους προδιαθεσικούς παράγοντες για την ανάπτυξη της νόσου. Επιπλέον, οδηγεί σε αυξημένο φορτίο στο αίμα σκάφη. Τα ρούχα πρέπει να είναι από φυσικά υφάσματα. Αποφύγετε τη χρήση πολύ στενών εσωρούχων για να αποφύγετε τη συμπίεση των μεγάλων αγγείων στην περιοχή βουβωνική χώρα.

Κατά τη διάρκεια της υγιεινής των διαδικασιών, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε το ντους, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε την πίεση και τη θερμοκρασία του νερού. Χρησιμοποιώντας αυτά τα κόλπα που μπορείτε να τόνωση των αιμοφόρων αγγείων, αύξηση της ροής του αίματος.

Κατά προτίμηση, την καθημερινή άσκηση ή άσκηση. Δεν πρέπει να τρέξει για λίγα χιλιόμετρα σε ένα χρόνο, είναι αρκετά μια χαρά για να απολαύσετε την πισίνα, Πεζοπορία ή Ποδηλασία.

Πριν από τη χρήση του ορμονικά αντισυλληπτικά θα πρέπει να συμβουλευτείτε όχι μόνο ένα γυναικολόγο, αλλά phlebologist, το χέρι πάνω από αναλύει τις ορμόνες. Εάν αλλάξετε το επίπεδο των γυναικείων ορμονών στο αίμα, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων.

01.07.2020