Τα οφέλη και τους κινδύνους από το τρέξιμο με τις κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι μια δύσκολη και δυσάρεστη ασθένεια, αλλά δεν είναι μια πρόταση φυσιολογική ζωή, αν προσεγγιστεί με ένα μυαλό για θεραπεία. Η ίδια εκτέλεση με κιρσούς έχει το δικαίωμα στην ύπαρξη, αλλά μόνο με την προϋπόθεση πολλές σημαντικές συνθήκες.

Το κιρσούς πόδια για να τρέξει;

τρέχοντας με κιρσούς

Χάσετε τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια – είναι μια παθολογία που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνια και δεκαετίες, ήσυχα κάνοντας αρνητικές προσαρμογές της υγείας και τις ικανότητες του ασθενούς. Το συγκρότημα περιλαμβάνει μια σειρά από δυσάρεστες ή επώδυνες συμπτώματα που φέρνουν τον ασθενή δυσφορία στην καθημερινή ζωή και, πρώτα και κύρια, είναι ένα αίσθημα βάρους στα πόδια.

Επιπλέον, πολλοί ασθενείς παραπονούνται για συμπτώματα όπως αίσθημα εσωτερικής πληρότητας στα πόδια, που καίει και τη νύχτα, κράμπες στους μυς μόσχων, που προκαλείται από το γεγονός ότι τα σκάφη συνεχίσει να επεκτείνει και να πρηστεί.

Το πιο δύσκολο από αυτά τα συμπτώματα, όπως οίδημα των μαλακών ιστών, εκδηλώθηκε το βράδυ μετά από μια κουραστική ημέρα εργασίας, οπότε αν μπορούμε να μιλήσουμε για το τρέξιμο με κιρσούς στα πόδια, μόνο το πρωί, όταν ο μυς, τις φλέβες και τους ιστούς είναι ξεκούραστα και φρέσκα.

Τώρα, όσον αφορά το γεγονός ότι η εφαρμογή της για Τζόκινγκ: τρέξιμο με κιρσούς δεν απαγορεύεται, αλλά δεν επιτρέπεται από μακριά – αυτό εξαρτάται, τελικά, από την γνώμη του θεράποντα ιατρού.

Ο ειδικός θα πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της κατάστασης του ασθενή, συμπεριλαμβανομένου του βάρους (βαθμός παχυσαρκίας πιθανό), η λειτουργία των συστημάτων αναπνευστική και καρδιαγγειακή, το βαθμό της βλάβης του φλεβικού δικτύου και άλλων παρόμοιων παραγόντων, και μόνο αυτός μπορεί να σας επιτρέψει να τρέξει με κιρσώδεις φλέβες – καμία ανεξαρτησία από την πλευρά του ασθενούς μπορεί να είναι γεμάτη με επιπλοκές.

Πώς μπορεί να είναι χρήσιμη για τη λειτουργία με κιρσούς;

Από την ίδια την ασθένεια που τρέχει με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων που δεν βοηθάει, φυσικά: αυτή η ασθένεια καταπολέμηση χειρουργικών και ιατρικών τρόπο, που κάνει πολλές προσπάθειες για την επίτευξη αποτελεσμάτων.

Από την άλλη πλευρά, εάν η έγκριση από το γιατρό, τη συμβατότητα της λειτουργίας, και της παθολογίας είναι προφανές, επειδή αυτό το είδος της σωματικής δραστηριότητας επηρεάζει θετικά την Γενική κατάσταση του ασθενούς.

Για παράδειγμα, η τακτική Τζόκινγκ το πρωί συμβάλλουν:

  • ενίσχυση των μυών της καρδιάς;
  • εξομαλύνει τη ροή του αίματος στα πόδια και από τους *
  • να μειώσουν το υπερβολικό βάρος δημιουργεί πίεση στα κάτω άκρα;
  • για να ενισχύσει το σκελετικό σύστημα.
  • ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα;
  • ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού δυνάμεις του σώματος.

Δεν απορώ που οι ειδικοί στοχεύουν πιστεύουν ότι το τρέξιμο ενισχύει την υγεία και βελτιώνει το γενικό τόνο και τη διάθεση, και ως εκ τούτου, όσοι ασχολούνται με τέτοιου είδους δραστηριότητες σε Ερασιτεχνικό επίπεδο, έχουν το δικαίωμα να αναμένουν μια γρήγορη ανάκαμψη από την τρέχουσα ασθένεια.

Στην ισορροπία που ασκείται στο σώμα επιπτώσεων για τη δραστηριότητα αυτή εκτιμάται ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με, για παράδειγμα, πιο συγκεκριμένα cross-country τρέξιμο ή το κολύμπι, που δεν ταιριάζει σε όλους, ως εκ τούτου, αν κιρσώδεις φλέβες τρέχει σχεδόν τα πάντα.

Τεχνική τρέξιμο ασκήσεις.

Τόσο περίπλοκο όπως τα φλεβικά δίκτυα στο πόδι δεν μπορεί να είναι μειωμένες κατά το σχεδιασμό για να εκτελεί δραστηριότητες, θα πρέπει να προσεγγίσουμε τις τεχνικές του για Τζόκινγκ στο τρέξιμο και κιρσώδεις φλέβες αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.

Σε αυτό είναι καλύτερα να στηρίζονται στις γνώσεις τους γιατρούς και τους εκπαιδευτές που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο φορτία σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, και θα παρακολουθεί την κατάσταση του ασθενούς.

Πρώτον και κύριον, θα πρέπει να εξετάσουμε το ρυθμό και την απόσταση: είναι καλύτερο να κάνετε τζόκινγκ σε ένα ήρεμο (αργή ή μέσος ρυθμός), επιλέγοντας μια μικρή απόσταση με λεία επιφάνεια και ανακούφιση. Ο συνιστώμενος χρόνος για ένα γύρο, είναι όχι περισσότερο από 20 λεπτά, καθώς τα μαθήματα θα είναι πλέον δώσει την απαραίτητη επίπτωση στην υγεία.

Θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη αρκετές άλλες βασικές παραμέτρους:

  • μέγιστη καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης των 120 παλμούς ανά λεπτό, και ο έλεγχος είναι απαραίτητη καθ ' όλη τη διάρκεια
  • να πάω για τρέξιμο το πρωί με άδειο στομάχι, για τις ζεστές μέρες, επιλέγοντας μια εποχή στην οποία ο αέρας δεν θερμαίνεται;
  • η συχνότητα των συνεδριών επιλεγεί μεμονωμένα, αλλά σε πρώιμα στάδια είναι καλύτερα να περιορίζεται σε τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα *
  • στο παραμικρό σημάδι κούρασης ή στρες (ολική ή στα πόδια) θα πρέπει να σταματήσει το φορτίο και να χαλαρώσετε, αφήνοντας το μάθημα για άλλη μια φορά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Πολλοί γιατροί πιστεύουν ότι η τακτική εκτέλεση κατά τα πρώτα σημάδια της νόσου, μώλωπες και φλέβες στο δέρμα μπορεί να αποτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη των κιρσών αγγεία και τις φλέβες, ή τουλάχιστον να μετριάσουν, γι ' αυτό συνιστάται να το κάνω ως προληπτικό μέτρο.

Παπούτσια

το τρέξιμο

Παπούτσια θα πρέπει να συντονίσουν με το γιατρό σας, επειδή ειδικός σε παθήσεις των ποδιών ξέρω ποια μοντέλα και οι τύποι είναι καλύτερα να το φοράς ή άλλους ασθενείς.

Κάθε ογκώδες, βαρύ ή δύσκολο (άκαμπτο) και αθλητικά παπούτσια αθλητικά παπούτσια είναι σίγουρα απαγορεύεται, γιατί σε αυτές ο ασθενής θα τρέξει σκληρά, και αντί για την ενέργεια που θα έρθει πίσω στο σπίτι σπασμένα και κουρασμένος και τόσο χαρακτηριστική των κιρσών.

Η επιλογή για Τζόκινγκ πάνινα παπούτσια, θα πρέπει να επικεντρωθεί όχι στην μοντέρνα εμφάνιση, όπως σχετικά με τη δομή και το υλικό παραγωγής: πρέπει να είναι μαλακά παπούτσια κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, που είναι εξοπλισμένα με υποχρεωτική ορθοπεδικός πάτος.

Είναι εξίσου σημαντικό να δοθεί προσοχή στην καλή διάτρηση για να παρέχει καθαρό αέρα και να μειώσει τη θερμοκρασία του, όπως υπερθερμανθεί πόδια συμβάλλουν στην εμφάνιση της πρήξιμο στις γάμπες και τους αστραγάλους.

Αντενδείξεις run

Άμεση αντενδείξεις για τρέξιμο δεν είναι τόσο πολύ: πρώτον, ότι η παχυσαρκία αν ο δείκτης μάζας σώματος υπερβαίνει τους 25, το τρέξιμο θα πρέπει να αντικαταστήσετε μόνο τα ενεργά με τα πόδια. Το ίδιο ισχύει και για ασθενείς με οστών και των κοινών ασθενειών, κατά την οποία η δραματική κίνηση είναι γεμάτη με αρνητικές συνέπειες.

Σε παθολογικές καταστάσεις του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να καθορίσει το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, τα μαθήματα μπορούν να θεωρηθούν υπό όρους απαγορεύεται ή ανεπιθύμητες. Τέλος, το τρέξιμο στο δρόμο είναι καλύτερα να αντικαταστήσει το μηχανικό κομμάτι στο γυμναστήριο, αν ο ασθενής έχει προβλήματα με την όραση ή του συντονισμού στο χώρο.

29.09.2019