Μάθετε για τα σημάδια, τα συμπτώματα και τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κιρσώδεις φλέβες ταλαιπωρούν περισσότερο από το 72% όλων των γυναικών του πλανήτη. Απλά κάποιος τις πινακίδες των κιρσών είναι αδύναμη, και κάποιος που η νόσος έχει προχωρήσει σε κάποια μορφή. Σήμερα θα μιλήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου φλέβα ασθένεια – ποιες είναι οι αιτίες, πώς αυτό εκφράζεται από το επικίνδυνο. Πρέπει επίσης να διαβάσετε τα σχόλια των ανθρώπων που έχουν σημάδια των κιρσών, και να διαβάσετε σχόλια από ειδικούς για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες.

Τι θα συμβεί σε φλέβες

κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες

Το αίμα κινείται γύρω από το σώμα μας σε έναν κύκλο, χωρίς να σταματήσει. Κατευθύνει την κίνηση της καρδιάς, λόγω της συσπάσεις του αίματος μεταφέρονται μέσω των αρτηριών, των φλεβών. Πάνω-κάτω το υγρό πηγαίνει εύκολα στην δύναμη της βαρύτητας. Αλλά όταν έφτασε τα πόδια, θα πρέπει να γυρίσει γύρω και φλέβες να πάω. Και είναι θέμα βαρύτητας προβληματική.

Για να επεξεργαστούμε την κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά, έγινε δυνατό, οι φλέβες θα πρέπει να έχουν μια ισχυρή και ελαστική τοίχους και φλεβικές βαλβίδες που εκτελεί τη λειτουργία της μια μονάδα, θα πρέπει να λειτουργεί σαν ρολόι. Διάγραμμα υγιή κυκλοφορία του αίματος έχει ως εξής: η καρδιά ωθεί το υγρό για τα σκάφη, τα τοιχώματα των φλεβών σύμβαση και να αυξήσει το αίμα, οι βαλβίδες κλείσει και να κλειδώσει τη ροή σε μια συγκεκριμένη περιοχή, δεν επιτρέπουν στο αίμα να "σύρετε προς τα κάτω". Στην επόμενη σύσπαση των αγγείων, η ροή προκαταβολές σε μια νέα ενότητα και δεν είναι σταθερό το επόμενο βαλβίδα.

Τώρα φανταστείτε ότι για κάποιο λόγο:

 • Τα τοιχώματα των φλεβών έχουν χάσει τον τόνο και να γίνει λιγότερο ελαστικό, γίνεται σε θέση να συγκεντρώσει μια μεγάλη ποσότητα αίματος.
 • Βαλβίδες όταν σπάσει και να μην κλείσει πλήρως, αφήνοντας μέρος του φλεβικού αίματος προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σε αυτή την περίπτωση συμφόρησης: αρτηριακού αίματος κάτω από τα πόδια του πρώην καθεστώτος, αλλά εξυπηρετεί μια πίσω στην καρδιά σε αργή κίνηση. Στη θέση του "αποτυχία" ξεκινά να συγκεντρώσει πάρα πολύ αίμα, δυναμώνει τα τοιχώματα των φλεβών ακόμη περισσότερο, υπάρχουν ορατά συμπτώματα των κιρσών.

Γιατί υπάρχει ασθένεια

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η κύρια αιτία για την ανάπτυξη γυναίκες που έχουν κιρσούς πόδια — γενετική προδιάθεση. Αν η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά ή ο παππούς έχει δείξει μερικά από τα συμπτώματα των κιρσών αύξηση, αυτή η ασθένεια με μεγάλη πιθανότητα, προδομένη γυναίκα. Και οι άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν ότι είναι επιρρεπείς σε κιρσώδεις φλέβες στα πόδια. Η νόσος εκδηλώνεται μόνο κάτω από την επίδραση ορισμένων παραγόντων. Πρώτον, παρατυπίες στις φλέβες εμφανίζονται σε γυναίκες με "στέκεται" επαγγέλματα. Σε κίνδυνο είναι:

 1. Οι χειρουργοί.
 2. Οι οδοντίατροι.
 3. Κομμωτές.
 4. Πωλητές.
 5. Δάσκαλος.

Ο καθιστικός τρόπος ζωής, επίσης, προκαλεί τους κιρσούς. Ειδικά διατρέχουν τον κίνδυνο κυρίες που αγαπούν να κάτσεις στα πόδια μου ή το πόδι από την άλλη, σε αυτή τη θέση η φλέβα είναι συμπιεσμένο και η ροή του αίματος έχει διαταραχθεί.

Μια άλλη κοινή αιτία που προκαλεί τους κιρσούς στα πόδια και τους μηρούς είναι να αυξήσουν την ενδοκοιλιακή πίεση και τη συμπίεση των φλεβών. Αυτό συμβαίνει όταν σηκώνετε μεγάλο βάρος, τόσο των κιρσών εμφανίζεται συχνά σε γυναίκες που είναι λάτρης της προπόνηση στο γυμναστήριο. Στις μισές από τις περιπτώσεις των κιρσών εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και για το λόγο αυτό, δεν είναι μόνο οι κιρσοί στα πόδια, αλλά κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου (βουβωνική χώρα).

Τα πρώτα συμπτώματα

Υπάρχει ένα στάδιο πριν από τις κιρσώδεις φλέβες, όταν η ασθένεια επίσημα ακόμα, αλλά υπάρχουν ενδείξεις σχηματισμό δυσλειτουργία των φλεβών. Κατά την εξέταση, ο γιατρός δεν θα διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ανωμαλίες, ο τόνος των φλεβών τείχη, το στάδιο πριν την βέλτιστη κιρσώδεις φλέβες, η ροή του αίματος είναι επίσης η βέλτιστη. Αλλά σε μικροοικονομικό επίπεδο, οι κιρσώδεις φλέβες έχουν ήδη αρχίσει να αναδύονται, μια γυναίκα μπορεί να παρατηρήσετε ήπια συμπτώματα.

Τα συμπτώματα των κιρσών στο μηδέν βαθμούς από τα ακόλουθα:

 • Υποφερτή βάρους στα πόδια (ένα σημάδι εμφανίζεται μετά από μια μεγάλη βόλτα ή μια μακρά παραμονή σε μια θέση).
 • Εμφανής πρήξιμο των ποδιών στο τέλος της ημέρας.
 • Περιστασιακή μυρμήγκιασμα στα πόδια, ή επιληπτικές κρίσεις (εμφανίζονται ξαφνικά και να περάσει γρήγορα).

Σε αυτό το στάδιο των κιρσών γυναίκες είναι πιο εύκολο να αναλάβει δράση, και δεν απαιτεί καμία σοβαρή αντιμετώπιση. Γυμναστική, μασάζ και συμπίεσης θεραπεία για τα πόδια είναι όλα τα προληπτικά μέτρα που θα βοηθήσουν τις φλέβες στο κανονικό, αλλά, δυστυχώς, λίγοι αρχίζει να τους κρατήσει, προτιμώντας να μην αντλήσει από τα συμπτώματα της προσοχής.

Σαφή σήματα προβλήματα με τις φλέβες του το κορίτσι

Το επόμενο στάδιο των κιρσών στα πόδια των γυναικών είναι κατά κύριο λόγο χαρακτηρίζεται από εξωτερικά σημάδια: το σχηματισμό των κιρσών στα πόδια προκύπτουν και μάλλον γρήγορα αυξάνεται το πρησμένο μπλε φλέβες (σε σοβαρές μορφές, γίνονται μωβ). Εκτός από την αλλαγή χρώματος, οι φλέβες αρχίζουν να είναι ψηλαφητή κάτω από το δέρμα (σε μορφή συμπιεσμένης tubercles).

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια των γυναικών δεν είναι μόνο τα εξωτερικά συμπτώματα. Αν διαβάσετε τα σχόλια των ασθενών, θα δείτε ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες με κιρσούς διαμαρτύρονται για τα ακόλουθα σημάδια της ασθένειας:

 1. Πόνος, αίσθημα βάρους και το κάψιμο στα πόδια.
 2. Μούδιασμα στα δάχτυλα των ποδιών.
 3. Η μείωση της ευαισθησία του δέρματος στην περιοχή από το προσβεβλημένο μέρος του σώματος.
 4. Αίσθηση σέρνεται στο δέρμα τσούξιμο.
 5. Συχνές κράμπες στα πόδια.

Οι θλιβερές συνέπειες

Εάν εκτελέσετε το κιρσών στα πόδια, τα συμπτώματα της νόσου γίνει εξαιρετικά επώδυνη. Φλεβική επέκταση θα είναι πολύ μεγάλες – να περπατούν με γυμνά πόδια θα ήταν αδύνατο. Spider φλέβες θα μετατραπεί σε μια τεράστια διόγκωση "φλεβική τσαμπιά". Σε κάθε περίπτωση, η ζημία θα σκάσει, να αιμορραγεί και να πυορροούν. Έντονο πόνο, κάψιμο, κράμπες στα πόδια ενοχλεί η γυναίκα κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας και σε ανάπαυση. Είναι δύσκολο να κινηθεί.

Λόγω της παρατεταμένης μειωμένη ροή του αίματος μπορεί να είναι σημάδια της δερματίτιδα, έκζεμα και άλλες δερματικές και υποδόριες παθολογικές αλλαγές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η λειτουργία των κιρσών στα πόδια εμφανίζονται τροφικές έλκη στα πόδια και θρόμβωση. Αυτές οι παθήσεις είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί, και είναι εξαιρετικά επώδυνα συμπτώματα – είναι καλύτερα να μην φέρει την κατάσταση φτάσει στα άκρα και να ξεκινήσει θεραπεία σε προηγούμενα στάδια των κιρσών.

Θεραπεία αρχική εκδηλώσεις

η θεραπεία των κιρσών

Αν οι κιρσοί στα πόδια, έχει ένα μαλακό συμπτώματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να τη θεραπεία στο σπίτι χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λινό – μπορεί να είναι κάλτσες ή καλσόν. Στα πρώτα στάδια η χρήση ειδικών προϊόντων, σε συνδυασμό με την εξάλειψη της αιτίας της νόσου, βοηθά να ελευθερώσει τις γυναίκες από κιρσούς χωρίς φάρμακα.

Συμπίεσης κάλτσες και καλσόν λειτουργούν με βάση την αρχή της καλωδίωσης. Βελτιώνουν το χαμένο τόνο των φλεβών και τη δημιουργία της επιθυμητής πίεσης του αίματος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό εσώρουχα θα βοηθήσει επίσης να κρατήσει το σκάφος στη θέση του και δεν τους επιτρέπει να τεντώσει ακόμα περισσότερο. Μόνο, σε παρακαλώ, σημείωση: στο σπίτι για τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να είναι μόνο κάλτσες και καλσόν με ελάχιστη συμπίεση. Προϊόντα με ισχυρή συμπίεση θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο με την άδεια του γιατρού.

Ποιες είναι μερικές άλλες θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι; Οι ίδιοι για να μεταχειριστεί το αρχικό κιρσώδεις φλέβες στα πόδια οι γυναίκες που χρησιμοποιούν διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Τα σχόλια γράφετε με σαφήνεια σχετικά με τα ακόλουθα διορθωτικά μέτρα λαϊκά:

 • Τρίβει τα πόδια με το βάμμα της ιπποκαστανιάς, plantain, χαμομήλι, κρεμμυδιού ή τσουκνίδα.
 • Ζεστές κομπρέσες γάζας εμποτισμένο με ισχυρά φύλλα τσαγιού ή έγχυση του φλοιού βελανιδιάς.
 • Τρίψιμο στα πόδια του χυμού αλόης ή το Kalanchoe.
 • Μασάζ στα πόδια με το ξίδι μηλίτη Μήλων (πρέπει να αραιωθεί, για να μην προκαλέσει κάψιμο).

Άλλες μέθοδοι για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών λαϊκή τρόπους, μπορείτε να βρείτε διάφορα blogs όπου διαφορετικοί άνθρωποι δίνουν πραγματικό σχόλια σχετικά με τις διάφορες μεθόδους θεραπείας. Για παράδειγμα, πολλές συζητήσεις σχετικά με το πώς να τη θεραπεία νωρίς κιρσώδεις φλέβες στο σπίτι, χρησιμοποιώντας ένα ανατομικό μαξιλάρι.

Σημείωση: λαϊκές θεραπείες δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής θεραπείας των κιρσών τρέξιμο. Αν η ασθένεια είναι πολύ εμφανής, δυστυχώς, να θεραπεύσει χωρίς χάπια και αλοιφές δεν θα λειτουργήσει.

Τα κονδύλια για την ιατρική βοήθεια

Σε περίπτωση σοβαρών κιρσώδεις φλέβες των ποδιών πρέπει να αρχίσει να αντιμετωπίζει τη φλέβα ναρκωτικά. Οι γιατροί κυρίως συνταγογραφήσει γυναίκες φάρμακα με θεραπευτική του επίδραση. Ο σκοπός αυτής της θεραπείας είναι η στένωση του αυλού των φλεβών και των φλεβικών βαλβίδων.

Για να συνοψίσουμε: οι κιρσώδεις φλέβες στα πόδια των γυναικών που εμφανίζονται συχνά για διάφορους λόγους. Για την πρόληψη της νόσου προκύψουν, είναι καλύτερα να λάβει γρήγορα τη φροντίδα της πρόληψης, η οποία μπορεί να γίνει στο σπίτι. Αν τα σημάδια εξακολουθούν να γίνονται αισθητές, η αυτο-θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στα αρχικά στάδια. Όταν έντονη συμπτώματα της νόσου μπορεί να αντιμετωπίζονται μόνο με τη βοήθεια της ιατρικής, το οποίο θα επιλέξει ο γιατρός.

23.09.2019