Πώς να χρησιμοποιήσετε ξύδι Μήλου μηλίτη για τη θεραπεία των κιρσών

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι συνέπεια των διαφόρων διαταραχές των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό μειώνει τον τόνο των τοιχωμάτων τους, αυξάνοντας την πιθανότητα εμφάνισης συμφορητικής διαδικασίες. Apple ξίδι μηλίτη με κιρσούς χρησιμοποιείται για να διευκολύνει την κατάσταση του ασθενούς. Αυτό το εργαλείο περιέχει μια σειρά από θρεπτικά συστατικά που μειώνουν την ένταση του πόνου, οίδημα, αίσθημα βάρους στα άκρα. Χρησιμοποιείται εξωτερικά και εσωτερικά, αλλά μόνο ως βοηθητικό μέτρα.

Δεν Apple ξίδι μηλίτη κιρσώδεις φλέβες

Apple ξίδι μηλίτη

Για να είναι αποτελεσματική, λόγω σύνθεση: περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, οργανικές ενώσεις και αμινοξέα. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το ξύδι στο σώμα, ομαλοποιεί μια σειρά από διαδικασίες που προκαλούν την ανάπτυξη επιπλοκών από ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος. Να γιορτάσουμε μια θετική αλλαγή κατά την εφαρμογή αυτό το εργαλείο για τις πληγείσες περιοχές. Αν σας ενδιαφέρει η Apple μηλίτη ξίδι, τα οφέλη και βλάπτει τις κιρσώδεις φλέβες, θα πρέπει να μελετήσει λεπτομερώς τη σύνθεση.

Χρήσιμες ιδιότητες του προϊόντος

Αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα της παραδοσιακής ιατρικής. Τις ιδιότητές του:

 • αποσυμφορητικό;
 • αντιεπιληπτικά;
 • αναλγητικό;
 • κ. λπ.

Επιπλέον, ομαλοποιεί το δέρμα είναι η εμφάνιση, αποφεύγοντας cyanosed, οι φλέβες γίνονται λιγότερο έντονα. Μειώνει την τριχοειδή ευθραυστότητα. Ωστόσο, ομαλοποιεί τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων. Ως αποτέλεσμα, το πρήξιμο έχει μειωθεί, δεδομένου ότι μειώνει την ένταση της στασιμότητας. Αυτό εξαλείφει την αίσθηση βάρους στα πόδια. Ταυτόχρονα με τα περιγραφόμενα συμπτώματα από την κούραση εξαφανίζεται. Apple ξίδι μηλίτη για τις κιρσώδεις φλέβες, έχει μια θεραπευτική επίδραση, λόγω των οξέων: το μηλικό, οξαλικό, οξικό, γαλακτικό.

Αυτό το εργαλείο περιέχει βιταμίνες α, C, E, β ομάδα (Β1, Β2, Β6). Το κομμάτι φάρμακα, περιλαμβάνει πολλά από τα ιχνοστοιχεία: το μαγγάνιο, ο χαλκός, το σελήνιο, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το κάλιο, το φώσφορο, το μαγνήσιο, το νάτριο, το ασβέστιο κ. λπ.

Αντενδείξεις

Παρά το μεγάλο αριθμό των θετικών του ιδιοτήτων, το οξύ μπορεί να εφαρμοστεί όχι σε όλους τους ασθενείς. Αν σκοπεύετε να διεξάγει τη θεραπεία των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων, αντενδείξεις μελέτη στο πρώτο μέρος. Μην χρησιμοποιείτε το εργαλείο εξωτερικά σε τέτοιες ασθένειες:

 • αθηροσκληρωτική αλλαγές των σκαφών στο τελικό στάδιο;
 • θρομβοφλεβίτιδα.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το ξίδι μέσα, σε αυτή την περίπτωση, επίσης, υπάρχουν αντενδείξεις:

 • αύξηση της οξύτητας στο στομάχι;
 • διαβρωτικές διεργασίες (γαστρίτιδα);
 • η βαριά ήττα του ήπατος και των νεφρών φλεγμονώδη χαρακτήρα;
 • διαταραχή του παγκρέατος;
 • το σχηματισμό έλκος στο πεπτικό σύστημα.

Πώς να μαγειρέψουν

Περισσότερα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο φυσικό προϊόν. Για το λόγο αυτό, η θεραπεία των κιρσών δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα-αγόρασε το ξύδι. Το αποτέλεσμα της θεραπείας σε αυτή την περίπτωση θα είναι αδύνατη. Συνταγή ξύδι για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στο σπίτι:

 • περνούν τα μήλα μέσα από μια μηχανή κοπής κιμά ή ψιλοκομμένο;
 • το ακατέργαστο υλικό που χύνεται με ζεστό νερό (έως +70°C), πρέπει να καλύπτει ένα πολύ 3-4 cm.
 • 1 κιλό μήλα είναι αρκετή για να πάρετε 70 γραμμάρια ζάχαρη
 • το εργαλείο πρέπει να εγχυθεί για 14 ημέρες, συνιστάται να επιλέξετε το πιο ζεστό, σκοτεινό μέρος σε ένα σπίτι, περιοδικά αναδεύεται;
 • μετά από 2 εβδομάδες το εργαλείο που χρειάζεται για να αδειάσει, η προκύπτουσα ουσία αφήνεται να ζυμωθεί για 1 μήνα.

Πώς να τη θεραπεία

Για να χρησιμοποιήσετε το ξίδι χρειάζεστε ιατρική συμβουλή. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα με την θεραπεία εξωτερικά και εσωτερικά, αλλά είναι δυνατόν με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Η θεραπεία των κιρσών με το Apple ξίδι μηλίτη θα πρέπει να πραγματοποιείται, αν δεν υπάρχουν πληγές ή άλλες βλάβες. Για το ερεθισμένο δέρμα, σημαίνει επίσης ότι δεν ισχύουν, καθώς αυτό θα είναι μια ισχυρή αίσθηση καψίματος.

Το τρίψιμο

Για τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να αδιάλυτο ξύδι. Για να το κάνετε αυτό, να προετοιμάσει ένα κομμάτι βαμβάκι ή μπατονέτα. Συνιστάται η χρήση μίας χρήσης υλικών, να αποφευχθεί η μόλυνση. Μπατονέτα βουτηγμένη στο ξύδι και να αρχίσει η θεραπεία των προσβεβλημένων περιοχών, όπου υπάρχουν συμπτώματα των κιρσών. Το κίνημα πρέπει να είναι ομαλή. Το ποσοστό εφαρμογής της μεθόδου: 2-6 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνα.

Επίσης, χρησιμοποιείται για τη λείανση με αλοιφή. Χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη Μήλων για τις κιρσώδεις φλέβες είναι δικαιολογημένη μαζί με τον κρόκο του αυγού (δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία), νέφτι (1 κουταλάκι του γλυκού). Η συνιστώμενη ποσότητα ξύδι — 1 κουταλιά της σούπας Συστατικά αναμειγνύονται μέχρι να επιτευχθεί μια ομοιογενής μάζα. Έτοιμος αλοιφή εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές του ιστού, τρίβοντας απαλά.

Τυλίξτε

η θεραπεία των κιρσών

Διάρκεια — 30 λεπτά. Μέθοδος αναδιπλώνεται πρέπει να χρησιμοποιείται το πρωί και το βράδυ. Το κατώτερο άκρο καλύπτεται με το ύφασμα με το εργαλείο σε όλη την επιφάνεια. Τα πόδια θα πρέπει να είναι αυξημένα (μπορείτε να βάλετε ένα μαξιλάρι). Είναι απαραίτητο να αυξήσει τα κάτω άκρων, μετά από αυτό που σερβίρονται εμποτισμένο με ξίδι τουλπάνι (διπλωμένο σε πολλά επίπεδα). Έτσι πλέον λειτουργεί, αντί για γάζα χρήση ένα χοντρό πανί. Σε αυτή την περίπτωση, το φάρμακο θα είναι πιο αργή για να στεγνώσει. Τοπ υλικό κάλυψη με πολυαιθυλένιο.

Λουτρά

1 ετοιμάστε ένα κουβά με κρύο νερό. Αυτό, επίσης, προστίθεται σε 1 λίτρο ξύδι. Σε ένα δοχείο που βυθίζεται πόδια. Διάρκεια — όχι περισσότερο από 3 λεπτά. Σκουπίστε το δέρμα θα πρέπει να αποφεύγεται. Όταν χρησιμοποιείτε ξύδι κιρσώδεις φλέβες αμέσως μετά τη διαδικασία, να φοράτε βαμβακερά ρούχα πάνω από το μαλλί. Περιμένετε έως ότου η ουσία στεγνώνει στο δέρμα, δεν χρειάζεται. Μετά από αυτό θα πρέπει να άρει το κάτω άκρο και να παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι το αίσθημα της θερμότητας.

Το ξέπλυμα

Αν παρατεταμένη διαδικασίες προκαλέσει δυσφορία, χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο. Για να χρησιμοποιήσετε ξύδι για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, τη μίξη του με το δροσερό νερό. Στοιχεία που λαμβάνονται σε ποσότητες 1:4. Για παράδειγμα, είναι αρκετό για να προετοιμάσει 250 ml και 1 λίτρο νερό. Θα πρέπει να ξεπλύνετε την ουσία αυτή κάτω άκρων 2 φορές την ημέρα. Το ξίδι χρησιμοποιείται για τους κιρσούς για 2 μήνες ή και περισσότερο.

Κομπρέσες

Ετοιμάστε τα φύλλα λάχανου. Συνιστάται να προ-chill. Για το σκοπό αυτό, τα φύλλα στο ψυγείο μέχρι 1 ημέρα πριν από τη διαδικασία. Κομπρέσες από ξύδι Μήλου μηλίτη με κιρσούς πριν τον ύπνο και έφυγε μέσα σε μια νύχτα. Για αυτή τη διαδικασία, το προσβεβλημένο άκρο αδιάλυτο. Κορυφή κοντά τα στοιχεία οικόπεδα φύλλα λάχανου και το τουλπάνι (2 στρώματα). Η διάρκεια της θεραπείας έως και 4 εβδομάδες. Κάθε φορά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε φρέσκα φύλλα λάχανου.

Πώς να πιείτε με κιρσούς

Αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις, η χρήση του ξυδιού βοηθά να ενισχύσει την επίδραση της θεραπείας με τοπικά προϊόντα. Πιείτε το διάλυμα που βασίζεται σε αυτό. Θα πρέπει να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού. της ουσίας σε ένα ποτήρι νερό. Θα πρέπει να πάρετε το φάρμακο, 2 φορές την ημέρα: πριν από τα γεύματα και πριν τον ύπνο. Δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση αυτού του εργαλείου. Η διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 3 εβδομάδες. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, και μόνο μετά από έγκριση του γιατρού συνεχίσετε να παίρνετε μια παύση.

26.08.2019