Οδηγίες χρήσης Varicobooster

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής της κρέμας για τις κιρσώδεις φλέβες Varicobooster

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα Varicobooster

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάλσαμο Varicobooster έχει διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης ανάλογα με το σκοπό της χρήσης του φαρμάκου:

  • Εάν το εργαλείο προορίζεται για να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης των κιρσών, η κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα για 12-15 ημέρες. Μετά την εφαρμογή θα πρέπει να κάνουμε το φως κινήσεις μασάζ μέχρι το περιεχόμενο είναι εντελώς απορροφάται από το δέρμα.
  • Αν το φάρμακο θα πρέπει να εξαλείψει τις εκδηλώσεις της κιρσώδεις φλέβες (ευρυαγγείες στα πόδια), η συχνότητα της εφαρμογής εξαρτάται από τη σοβαρότητα της νόσου (μέση κρέμα εφαρμόζεται 2-5 φορές την ημέρα). Η θεραπευτική δόση εφαρμογής είναι από 1 μήνα (πρέπει να προσέξετε για τα συμπτώματα της νόσου).

Προκειμένου να αποφευχθεί η εξοικείωση και την ανάπτυξη των αλλεργικών αντιδράσεων, ο κατασκευαστής συνιστά να εφαρμόσετε το βάλσαμο στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από 5 φορές την ημέρα. Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα γάλακτος μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε θέση, επειδή το δηλητήριο απορροφάται πολύ γρήγορα και να λεκιάζει τα ρούχα. Στους μυς των ποδιών δεν έχασε την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ το βάλσαμο Varicobooster καλό θα είναι να κάνετε τις ασκήσεις, την εκτέλεση σωματικής δραστηριότητας στα πόδια (καταλήψεις, το άλμα, το τέντωμα, κ. λπ.) και με τα πόδια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα για αρκετούς μήνες. Για τη θεραπεία των κιρσών σε προχωρημένο στάδιο απαιτείται για να διακόψετε για 2-3 εβδομάδες και μετά κάθε μήνα από την εφαρμογή της βάλσαμο Varicobooster. Για την πρόληψη της υποτροπής, συνιστάται η χρήση της κρέμας σαν προληπτικό μέτρο, κάθε έξι μήνες (η διάρκεια του μαθήματος είναι 12-15 ημέρες).

Ενδείξεις και αντενδείξεις για τη χρήση της κρέμας Varicobooster

Βάλσαμο Varicobooster είναι ένα μοναδικό εργαλείο που αναπτύχθηκε από κορυφαίους επιστήμονες. Η χρήση από αυτό το φάρμακο ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • κιρσώδεις φλέβες της ποικίλης σοβαρότητας;
  • σε χρόνια φλεβική ανεπάρκεια;
  • πρήξιμο ανάπτυξη λόγω της ζημίας;
  • μετά τη θεραπεία της θρόμβωσης;
  • με την παρουσία του αιματώματος, που βρίσκεται στους μυς των ποδιών;
  • με την παρουσία των αγγειακών "αστέρια";
  • κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση.

Όπως η κρέμα Varicobooster περιέχει μόνο φυσικά φυτικά συστατικά, μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε φύλου και ηλικίας. Η μόνη αντένδειξη είναι ατομική δυσανεξία και αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποια ουσία.

Αν δεν είστε σίγουροι για την έλλειψη της Αλλεργίας σε συστατικά της σύνθεσης, είναι υποχρεωμένη να κάνει ειδικές εξετάσεις για την ευαισθησία. Για να εκτελέσετε στο σπίτι. Γι ' αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε βάλσαμο για το δέρμα και να παρακολουθεί την επεξεργασία περιοχής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν οι αλλαγές δεν έχουν δει, μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε την κρέμα. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε φαγούρα και κάψιμο, και θα εμφανιστεί στην ερυθρότητα του δέρματος, από τη χρήση Varicobooster θα πρέπει να τα παρατήσουμε.

Επίσης αντένδειξη είναι ο περιορισμός της κανονικότητας από την εφαρμογή του βάλσαμο (max 5 φορές την ημέρα), διαφορετικά, θα αρχίσετε να αισθάνεστε φαγούρα και το δέρμα εμφανίζεται ερυθρότητα και εξανθήματα.