Εμπειρία στη χρήση Varicobooster

Την ιστορία αυτή μοιράστηκε μαζί μας η Αμελί από την πόλη Mechelen (Βέλγιο). Η γυναίκα είπε για το πώς. Varicobooster κατάφερε να σώσει τον εαυτό του από τη χειρουργική επέμβαση στις φλέβες.

Θέλω να πω την ιστορία για το πώς κρέμα Varicobooster με έσωσε από τη χειρουργική επέμβαση.

Πώς τον πόνο μου

Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι είμαι πολύ απρόσεκτη στάση ως προς την υγεία τους. Πόνος στα πόδια μετά από μια μέρα και μια μικρή διόγκωση που δεν έκαναν τον κόπο. Μου φάνηκε ότι αυτός είναι ο κανόνας, γιατί είμαι συνεχώς στα πόδια μου – γιατί δεν είμαι ριζοβολία για απόψε; Όταν πήγα στο γιατρό, θα ήταν ήδη πολύ έντονα προφέρεται φλέβες στα πόδια. Προς τα έξω, ήταν απλά απαίσιο (μπλε-κόκκινο τεράστια προεξέχοντα φλέβες), αλλά η σωματική δυσφορία που έφερε και σε μένα, και δεν ήταν στέκεται δίπλα σε ένα αισθητικό πρόβλημα.

Η πρώτη ερώτηση που έκανα στον γιατρό: - πού ήσουν πριν; Και πριν από αυτό ήμουν απασχολημένος με όλες τίποτα, αλλά όχι την υγεία τους. Η δεύτερη ερώτηση ήταν σχετικά με την γενετική προδιάθεση για την ανάπτυξη των κιρσών. Στη συνέχεια, ο γιατρός δεν ήταν λάθος: πράγματι, η μητέρα μου, που όλη της τη ζωή εργάστηκε ως δάσκαλος, ήταν που πάσχουν από κιρσούς, η οποία προσπάθησε να μεταχειριστεί όλα τα είδη διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Χρησιμοποίησε και το πεύκο μπουμπούκια, και το τσάι από βότανα και ακόμη και το ξίδι μηλίτη Μήλων, και πάνω από όλα τη λειτουργία.

Εγώ ακόμα δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι η κληρονομικότητα είναι το πρόβλημα παίζει τουλάχιστον κάποιο ρόλο, αλλά τελικά έκανα λάθος. Ακρόαση σχετικά με προδιάθεση, ήμουν τόσο φοβισμένη ότι θα πρέπει να πάει κάτω από το χειρουργού μαχαίρι, το οποίο ήταν σχεδόν άφωνος. Η επόμενη ερώτηση ήταν σχετικά με την επαγγελματική μου δουλειά – δεν είναι αν είναι συνδεδεμένο με μακρά παραμονή σε όρθια θέση; Έχω περισσότερα από 10 χρόνια εργαζόταν ως κομμώτρια, και φυσικά, το σύνολο του χρόνου που δαπανάται για τα πόδια. Ακούγοντας αυτό, ο γιατρός είπε: "Ελπίζω να λειτουργήσει όχι με τα πόδια σε τακούνια;" Έχω ήδη έριξε στην κατσαρόλα: πάντα φορούσε τακούνια, γιατί νόμιζα ότι ήταν θηλυκή και όμορφη, και τα πόδια είναι συνηθισμένη να τη φυσική θέση της σε μια επίπεδη πλατφόρμα δεν μπορούσα να περπατήσω. Θυμάμαι να έρχεται στο σπίτι και φορώντας Παντόφλες, χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα για να ξαπλώσει, να πατήσει το πόδι του χωρίς πόνο.

Τότε, έκπληκτος από την ανεύθυνη γιατρός, ρώτησε για όταν τα πρώτα σημάδια της κιρσούς; Θυμάμαι ειδικά μπορούσα όταν άρχισα να κουράζομαι πόδια πρήξιμο και τις φλέβες αραχνών. Γενικά έπεσε σε λήθαργο, καθώς δεν είχα καμία ιδέα ότι αυτό είναι όλα τα συμπτώματα της προβλήματα με τις φλέβες. Νόμιζα ότι ο πόνος και έντονη μπλε φλέβες και υπάρχουν ενδείξεις προβλημάτων, και πίστευαν ότι είχα μετά την εγκυμοσύνη. Αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό. Το σώμα μου απεγνωσμένα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά ήμουν τυφλός.

Όπως η κρέμα Varicobooster με έσωσε από τη χειρουργική επέμβαση

Κάθεται στο γραφείο του γιατρού, δεν κατηγόρησε τον εαυτό του σε τέτοια προσοχή στον εαυτό του ότι σχεδόν έκλαψα. Ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει, επειδή η έρευνα αποκάλυψε ότι οι κιρσώδεις δεν είναι ακόμη σε προχωρημένο στάδιο, και τι να απαλλαγούμε από αυτό χωρίς τη βοήθεια του ένα χειρουργικό νυστέρι. Στη συνέχεια ο γιατρός μου πρότεινε να πάμε διακοπές για λίγες εβδομάδες, να αγοράσετε τα ειδικά εσώρουχα για τη συνεχή συμπίεση και χρησιμοποιήστε την κρέμα Varicobooster. Ο τεχνικός είπε ότι αυτή είναι μια πολύ καλή βάλσαμο που έχει ένας ασθενής σώθηκε από την υποχρέωση να εκτελέσει τη χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία των κιρσών. Άρχισα να ανησυχώ, όσες κρέμες, αλοιφές, τζελ είχα μια τρομερή Αλλεργία, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, καθώς αυτό σημαίνει ότι ήταν εντελώς φυσική σύνθεση, η οποία είναι σχεδόν κανείς προκαλέσει αντιδράσεις.

Ηρέμησα λίγο, τον εαυτό σας για μια επιτυχή έκβαση και να ακολουθούνται αυστηρά οι συστάσεις. Δεν το είχα προσέξει το πόσο γρήγορα μου το πρήξιμο άρχισαν να εξαφανίζονται, τα πόδια είναι λιγότερο κουρασμένος και άρρωστος, και το πιο σημαντικό – Βιέννη έπαψε να είναι τρομακτικό. Με το τέλος του μαθήματος τα πόδια μου ήταν εντελώς υγιής, ο γιατρός αφέθηκε να επανέλθει σε επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και πάλι αποφάσισε να αλλάξει θέσεις εργασίας, καθώς δεν θα ήθελε να διακινδυνεύσει την υγεία σας.

Εμπειρία στη χρήση της κρέμας Varicobooster

Τώρα τα πόδια μου είναι μια χαρά και μπορώ να το φοράτε ανοιχτά τα πράγματα, και ακόμα και μετά από μεγάλες βόλτες με το μωρό δεν μπορεί να αισθανθεί τον πόνο και την κούραση, αλλά για το πρήξιμο δεν θυμάμαι καν. Ίσως κάποιος μπορεί να βοηθήσει την ιστορία μου, και θα είμαι απίστευτα ευχαριστημένος αν κάποιος θα αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση και να είναι σε θέση να τη θεραπεία των κιρσών με κρέμα Varicobooster.